Hvordan velge en støvsugerBygge en god vertinne bør være ren og frisk - uforanderlige lov av livet som har i mange århundrer på rad. Avanserte verktøy for å holde hjemmene ren er en støvsuger. Vår oppgave er å forstå hvordan du velger og hva du skal se etter når du kjøper.

Hva skal jeg velge: våt eller tørr rengjøring?

Før du setter deg selv på valg av støvsuger, se deg rundt og tenke på hva du kommer til å rense dem. Hvis nivået av overflaten av stein, fliser, linoleum eller syntetiske tepper Latex, så har du sannsynligvis trenger å velge rengjøring støvsuger. Hvis du er omgitt av naturlige stoffer og tepper med høy haug, er det best å velge en vanlig støvsuger.
I tillegg, hvis du tenker å velge et vaskemiddel renere, tenke på hvor du plasserer, fordi det skjer mye mer enn vanlig. Så vaskemaskin er betydelig dyrere enn sin "tørr" bror.
Noen få ord av makt
For glatte flater nok til å velge en støvsuger, hvis makt er 300 watt, men for myke tepper og raske zahryaznyayuschyhsya overflater vil trenge minst 400 watt, og er det bedre å 450W. Forresten, vil alt være i orden, hvis enheten er roterende støvsuger som vil tilpasse seg dine behov. Det vil være ganske bra hvis strømkontrolleren som knapp "on / off" vil bli plassert på håndtaket, ikke kroppen.
Filtre og rengjøringsmidler
Et meget viktig punkt er den type filter og støvsamler type. Dette spørsmålet er vanskelig, men litt "risting" selger du forstår hvordan du skal velge et vakuum som best vil passe. Vi bare si at det er bedre å bruke engangs papirstøvposer, som de er mye tettere lerret poser. Filteret bør ikke være verre enn HEPA, som inneholder mer enn 99 prosent av støv.
Selvfølgelig, kan du velge en støvsuger med vann eller syklon, men da assistenten alvorlig "rozpuhne" og vil ta opp mye mer plass.
Viktige ting
Ta hensyn til hva slags materiale og sugerøret. Den beste kombinasjonen er et metall teleskoprør. Elektroprovid skal ikke være mindre enn fem meter, ellers vil du være svært ubehagelig å jobbe. Og, selvfølgelig, før du til slutt velger en suger støv assistent, spør et sett med verktøy som går med det inkludert.

Nå trenger du ikke vil være vanskelig å velge en støvsuger er i stand til å møte alle dine behov. Måtte du alltid være rengjøring er gøy!
Hvordan velge skalaeneKonvensjonelle skalaer ganske nylig har vi sett bare en medisinsk kontor i kampanjer i polylkynyku. Men nå denne enheten er forpliktet til å kjøpe nesten annenhver kvinne. Dette er på grunn av stor mote for en sunn livsstil og tendensen til å velge for lav kvalitet, høy-kalori diett. I denne forbindelse, tilstedeværelse av gulvet vekter hjemme, informere om tilstanden til din kroppsvekt hver dag blir en nødvendighet. Imidlertid velge vekten er ikke så enkelt. Ledelse alternativer og tilgjengeligheten av en rekke andre funksjoner gjør forskjellene mellom disse enhetene, men du har mulighet til å velge denne tingen alene "av seg selv". La oss se hva vekten skal velge?

Mål og måle belastningen på vekten
Den maksimale belastning nivået anses å være verdien av 270 pounds, er det minimale antall rundt 100 pounds. Skalaer implementert i den russiske føderasjonen, som regel innebære bare ett mål på vektmåling - en vekt. Men det finnes modeller som måleenhet - pund.
Type vekter
Mekanisk. Denne typen skalaer skiller relativt liten kostnad, men de er ganske unøyaktig. Presisjonsmålinger kan være opp til en kilo. Målinger utføres av en spesialfjær som påvirker bevegelse pil som viser vekten. Noen modeller har også en mekanisk skalaer rostomirom. Mekaniske vekter krever ingen makt og er lange.
Elektroniske vekter. En mer moderne type skalaer som slår dem over til mekanisk påvirkning elektronisk signal. Alarm - dette tallet vises på resultattavlen vekter. Slike skalaer er svært liten feil (100 gram), men kostnadene er flere ganger høyere enn den mekaniske modellen. Elektronisk skalerer tillegg til de grunnleggende funksjonene veiing person kan utrette mer og mer subtile typer målinger. Dermed elektroniske vekter har egne programmer for å måle fett og bein, vannstanden i kroppen din. Foruten elektroniske vekter stand til å huske resultatet av målingene til en, og for en gruppe av brukere. Det maksimale antall personer som kan måle parametrene Husk enhet - 16 personer. I noen modeller, vektene du kan spore forskjellen mellom de siste målingene og beregne kroppsmasseindeks. For å gjøre dette, bare skriv din egen vekst, og innebygde enheten rostomir vekter vil bringe ønsket verdi. Sørg for å ta hensyn til type skalaer velge dem.
Hvordan er prosessen med å måle elektroniske vekter? Det implementert prinsippet om bioelektriske impedans. Vev varierer i forskjellige byoэlektrycheskym forbindelse. Elektroder som er plassert på vekten, gikk gjennom menneskekroppen, elektrisk ladning minimalt med strøm. Andre bioelektriske impedans vev gir forskjellige resultater, som senere viste vekter.
Diagnostisk. Balanse, utforske staten av kroppen din er kalt diagnostisk. De er utstyrt med en flyttbar enhet som lar deg styre vektene i det fjerne. Resultatet av slike vekter - er ikke bare nøyaktig indikator på vekt og noen av sine parametere, men også klar til råd om kosthold.
Type mat
For det kreves mekaniske vekter makt, virkemåte de ikke krever. I modeller av elektroniske vekter brukte batterier eller vanlig klasse AAA batterier variabler og CR2032. Ressursen på batteriene er relativt liten, men produsentene utviklet en måte å spare energi skalaer - når du går med vekter, de går inn i standby-modus, og etter kort tid og veldig frakoblet.
Kabinettmateriale
Plast. Den billigste materialet, solid og upretensiøs omsorg. Det er også regnet som en av de mest holdbare materialer.
Treet. En fin touch, miljø. Dette alltid vellykket passe inn i interiøret og ganske lett.
Metall. Tøff, men det vanskeligste materialet. I tillegg er metallet vekt ikke alltid behagelig å ta på.
Glass. Kanskje den mest elegante materialet. Imidlertid bør det bemerkes at glassvekter tunge nok, men samtidig pålitelig. Dette er imidlertid den viktigste og bare utstedelse av noen elementer av glass.
Beregn volum av vann i kroppen
Det er flere faktorer som påvirker mengden av vann i kroppen. Denne alderen, fysisk tilstand på måletidspunktet, hormonnivåer og hudfarge. For eksempel, i perioder med sykluser i kvinner eller folk som jevnlig er involvert i idrett, inneholder kroppen mer vann enn de fleste andre. Og faktisk, i begge tilfeller er det en viss type hormoner og karbohydrater som holder vann eller bind vannmolekyler. Personer med mer muskelmasse inneholder også mer vann. Dette er fordi molekylene av komplekse karbohydrater hlykoyna som binder vannmolekyler bare akkumuleres i muskelvev.
Måle kroppens fettmasse
Målt masse av fettvev er velkjente prinsipp for bioelektriske forbindelse. Det er imidlertid neppe mulig på en lignende måte for å oppnå nøyaktige måletall, ettersom energien strømmen flyter gjennom det menneskelige legeme selektivt - gjennom hender eller føtter.
I denne forbindelse, kan vekten ikke viser mye fett i kroppen. I tillegg er denne effekten komplisert ved ujevn fordeling av fett i kroppen.
Bare gjør vanskelighetene med å beregne fettmasse hos idrettsutøvere. For eksempel bodybuilder for absolutt norm er prosentandelen av fett i 12-14 prosent zhiroanalizator kaster også i ekstra renter hver kilo fett. Ifølge resultatene av målingene kan gjøres som gjør folk til bodybuilding fett fra den siste fasen av fedme.
Det er en annen funksjon i form av fett, tilhører den kategorien av aldersrelaterte endringer. Dette er fettet som har samlet seg mellom funksjon av alder. Balanse vil vurdere denne funksjonen hvis du gjør at informasjonen i minnet. Men sammenfaller ikke alle biologiske alder med det som er gitt i passet. I denne forskningen som grunnlag enheten fremdeles biografiske data om brukeren.
Måling av muskelvev
Den er basert på målinger av program skalaer er alltid universelt menneskelige standard antropometriske data. Også skjer med måle muskel menn. Punktmålinger i de fleste tilfeller ikke reflekterer det virkelige bildet. For eksempel, en bruker med brede tynne ben få gode resultater av målinger av muskelvev hvis zhiroanalizator bærbar type. Dersom elektrodene som utløser svak elektrisk ladning knyttet til vekter, kan resultatet bli helt motsatt.
Målinger av body mass index
Dette alternativet er også beregnes ikke helt nøyaktig. I henhold til formelen for beregning av indeksen (vekt i kg delt på antall som kreves, er en økning i meter og bygget i en firkant) resultater kan være:
BMI mindre enn 15 - alvorlig undervektig
BMI 15-20 - gjennomsnittlig undervektig
BMI mellom 20 og 25 - den absolutte frekvensen av vekt
BMI mellom 25 og 30 - vekten er i overskudd stadium
BMI over 30 - kroppen er under fedme
Basert på ovennevnte tall, kan vi konkludere med at resultatene for idrettsutøvere i samme vekt vil være mer normen enn satsene for overvektige mennesker.
Konklusjon
Balanse - apparat som har blitt en uunnværlig egenskap av hverdagen moderne liv. Og de menneskene som har bestemt seg for å ta fatt på en sunn livsstil uten dem rett og slett ikke kan gjøre. Men nå kan du kjøpe vekter, tar hensyn til alle deres behov. Opp i vekt eller for å miste det, og kanskje du ønsker å kontrollere mengden av vann i kroppen din? Dette vil hjelpe vanlige skalaer. De er ikke bare måle vekt, nå denne enheten - er de mest nyttige og husholdningsapparater diagnostikk.  
Яндекс.Метрика