Hva er den beste digitale kamera for å kjøpeKameraet har alltid vært et populært emne av teknologi. Markedet tilbyr et bredt utvalg av enheter, fra enkle til superprofesiynyh, fra digital til SLR. Den mest vanlige er digitale modeller. Hva er den beste digitale kamera for å kjøpe? Du trenger å vite om hvilke kriterier skal se etter.
Alternativer velger digital kamera
Klasse. Valg av modell starter med å definere sin hensikt. Det er:
Budsjett. Kombinerer den enkleste sett av alternativene er "beskjedne" oppløsning matrise og zoome minst personlige preferanser. Kostnaden dem deretter lav;
Eller ultra kompakt. Dette bildet enhet ut sitt utseende. På grunn av sin miniatyr og lav vekt, disse kameraene er betydelig popularitet. De omfatter også tilstrekkelig for amatører bruke funksjoner;
Ultrazum. Kameraer er laget for fotografering av fjerne objekter. De er vanligvis den beste kvaliteten bilder, linse tilgjengelighet zoom og store dimensjoner;
Topp innlegg (kreative). Såkalte modeller av digitale kameraer i tråd med den beste ytelsen. De også inkludere og modeller for ekstrem skyting.
Selvfølgelig, klassen modellen og dens egenskaper fastslå verdien. For å bestemme formålet med modellen er ikke nok. Fokuset bør gis til designegenskaper.
Oppløsningen og størrelsen av matrisen. Oppløsning er uttrykt i megapiksler matrise. Velge hvilke digitale kamera til å kjøpe bedre, bør vi vurdere en modell med en oppløsning på 8,9 megapiksler. Jo høyere innstilling, jo mer detaljert og kvalitativ bilde oppnådd. Når det gjelder størrelsen av matrisen, jo høyere den er, jo flere nyanser i stand til å overføre bildet og den mindre støy vil det. Dette gjelder imidlertid til modeller fra produsenten. Ulike selskaper kan produsere kameraer med ulike typer av matriser.
Mangfaldet zoom. Denne parameteren bestemmer hvordan kameraet er i stand til å fange fjerne objekter. Det er optisk og digital zoom. Velge den beste digitale kamera 2013, ta hensyn til den første parameteren. Han gir kvalitativ tilnærming ved å endre plasseringen av objektivet. Digital zoom - programvare øker, fører til tap av kvalitet og mye praktisk bruk er det ikke.
Dette er de viktigste valgene om hvordan du velger et digitalt kamera. Selvfølgelig, er utvalget av kameraer viktig å vurdere andre egenskaper:
antall opptaksprogrammer;
hukommelse og muligheten for ekspansjon;
skjermstørrelse;
batteritype;
Bildestabilisering og type søkeren.
Digitale kameraer: Hvilken er best?
Sammenligne modeller av forskjellige klasser umulig. Derfor vil vi vurdere ultrazumy - kameraer som er stadig mer populært på grunn av sine evner og høy kvalitet.
Nikon Coolpix P520
Nikon-Coolpix-P520
Kameraer japanske produsenten har lenge vist seg å være veldig høy kvalitet enhet. Denne modellen har følgende alternativer:
matrise størrelse - 1 / 2,3 ";
oppløsning - 18.1 megapiksler;
følsomhet - 80-1600, 6400, 12800 enheter;
Optisk zoom - 42h;
Digital zoom - 4x;
Fokus Automatisk + manuelle (99 soner);
evnen til å ta opp video i full HD (1920x1080);
eksistensen av ulike opptaksprogrammer og digitale bildeeffekter;
Støtte GPS;
redusere smøre bevegelse.
Tilgjengeligheten av disse alternativene vil være nok for de som planlegger en amatør opptak. For mer avanserte brukere flere alternativer er tilgjengelige: manuell justering av opptaksprogrammer og eksponering trene, Erstatning, etc.
Canon Powershot SX50 HS (6352B013)
Canon-Powershot-SX50-hs-6352b013
Ikke minst bak hovedkonkurrenten og modellen, noe som gir ham bare en oppløsning matrise - 12,1 megapiksler med samme størrelse. Canon introduserte en følsomhet ISO 80-6400. Vinner denne modellen og parameter optisk zoom - 50s. Støtter ikke Canon Powershot SX50 HS GPS. Modeller er nesten identiske. Ikke vite hvordan du skal velge et digitalt kamera med modellene, i praksis, er å undersøke kvaliteten og egenskapene av bildene som kommer til å ta kameraet.
Kostnaden for begge modellene er $ 370-420, vekt 550-595 g, begge kjører på litium-ion batteri.
De som ikke trenger superzumah ikke vet hvilken du skal velge et digitalt kamera, sørg for å ta hensyn til de low-end modeller.
Canon PowerShotA3400 IS (6185B013)
Canon-powershota3400-er
Kameraet i denne 16-megapiksel digitalkamera med 5 tykratnыm optisk og 4 hkratnыm digital zoom, makro evne - og brast for å ta opp video i 1280x720 oppløsning, en rekke digitale effekter bilde (fisheye, miniatyr, leketøy kamera, snø, fyrverkeri , langvarig eksponering, etc.) vil være en utmerket løsning for lyse og bilder av høy kvalitet! Kostnadsmodellen - $ 90-120.
Nikon Coolpix S4200
Nikon-Coolpix-s4200
Modellen med lignende funksjoner uten digitale bildeeffekter (unntatt fargesampling), men med flere funksjoner vil også være et utmerket valg billig, men høy kvalitet kamera. Kostnadsmodellen - $ 80-100.
Nybegynner som Dilemma "kameraer: Hvilken er best? "Praktisk talt uløselig, anbefaler vi å velge en modell med å betale oppmerksomhet til de grunnleggende innstillingene (avanserte alternativer - bare en hyggelig bonus) og endelig fastsatt først etter å vurdere kvaliteten på bilder tatt av et kamera.  
Hvordan velge en TV Smart LED-TV med 3D-teknologiNylig ofte møter folk som er interessert i spørsmålet: hvordan å velge en TV ICE og behovet for å være spesielt oppmerksom på TV kjøpt ikke brakt skuffelse i stedet for glede og latter. I disse dager, vanligvis hver fornuftig person før du kjøper en dyr og etterlengtede vei på jakt etter noen tips og triks ikke til salgspersonell i butikker og med slektninger, venner, kolleger, bekjente eller mest online plass.
Jeg tror at ICE og kjøp TV Smart-TV-teknologi inkluderer hvis ikke klassifisert som dyrt og lenge etterlengtede, ved å kjøpe ting som ikke ønsker å gå glipp av, og kalles en "sitte i gjørma." I denne artikkelen finner du tips og råd om hvilke merkevarer og selskaper bør ta hensyn til ikke å diskreditere deres rykte og ikke å forårsake forstyrrelse og ingen samtykke fra supportere og fans. Og vi har hver vår egne merkevarer, kvalitet og pålitelighet som vi tror ...
Hvordan velge riktig TV for hjem ...
Så jeg skal prøve å gi deg informasjon om viktige saker og teknologier som bør ta hensyn når du velger en LED-TV Smart TV. Selvfølgelig er fremgang ikke står stille og teknologier som nå brukes i TV-er på rad så fort at navigere i dette området kan bare holde "à jour", og i tråd med tiden.
Vel, når jeg frivillig til å fortelle deg hvordan du skal velge en TV og ICE gjøre en vurdering om emnet, som alltid begynner med definisjonen av sentrale ord i artikkelen.
LED (Light-Emitting Diode) - en ny teknologi som har revolusjonert belysning, som gjør det mulig å motta lys stråling på stedet av en kollisjon mellom katoden og anoden koblet til halvledere. Lysemisjonen er oppnådd på grunn av det faktum at elektronene beveger seg gjennom katoden halvledere samvirke med strålefotoner. Denne teknologien har utvilsom fordel i forhold til sine forgjengere og inneholder ingen skadelige stoffer for menneskers helse og miljøet.
Salgskonsulenter vanligvis søker å øke salget butikk uten å ta hensyn til ønskene og interessene til kjøperen. For ikke å bli skuffet over fraværet av enhver rett for deg å velge funksjonene og TV, uten deres hjelp, foreslår jeg at du forstår og dermed definere et sett med funksjoner og teknologi som skal ha TV med LED-bakgrunnsbelysning.
Innstillinger skjermdiagonal og is.
Eller Diagonal skjermstørrelse måles vanligvis på engelsk inches (1dyuym = 2, 54sm). Dette er en standard beskrivelse for tabletter, digitale fotorammer, telefon og dataskjermer ...
Hvordan velge en diagonal ICE TV
Å velge riktig TV for hjem, anbefaler jeg å følge anbefalingene om valg av diagonalen av produsentene. Som regel alle selskaper mener at en behagelig avstand for øynene og ser på TV generelt bør være minst tre av sine diagonaler.
For eksempel, for komfortabel TV-titting ICE diagonal av 40 inches (102 cm) oppfordret til å gå minst 3 meter. Et enkelt regnestykke til nærmeste 102 x 3 = 306 cm (3 fot). Husk at du velger en god TV med en diagonal egnet for deg i butikken vanskelig. Grunnet plass salesroom kan det virke i størrelser mindre enn den faktisk er. I å velge denne TV med LED-bakgrunnsbelysning, sørg for at størrelsen på rommet vil gi komfortabel visning.
Saken designe Smart LED TV TV.
I dag, TV med LED-bakgrunnsbelysning er ikke bare en kilde til informasjon og sentrum av video og audio underholdning, men også en integrert del av ethvert interiør. Og sikkert det ville være dumt ikke å bruke avanserte former design, vakre og multifunksjonelle paneler som innrammet ultratynne rammen i et hjem eller et annet interiør. De ultra-moderne og stilig case design produsenter utfyller ikke bare design, men også teknologiløsninger.
For eksempel kan noen TVer LEDS automatisk justere farge og lysstyrke i bildet og handlingen på skjermen. I tillegg ICE TV beslutningstakere noen ganger gi modellen en tynn ramme som kan endre farge avhengig av betraktningsvinkel og lysstyrke. Disse TVene kan lett passer til innredningen som malerier på veggen.
Populære 3D-teknologi Smart TV.
I dag sannsynligvis ikke vil finne folk som ikke vet eller i det minste hørt om muligheten for å spille TV "tredimensjonalt bilde Men hvis du ikke sier at i tillegg til bredden og høyden TV lært overføre synlig tredje dimensjon -. Dybde.
I dag, to populære og relevant teknologi med aktiv og passiv 3D. Vanligvis når du velger en TV, mange spørsmål at 3D-teknologi er valgt. Først, la oss se hvordan den aktive og passive teknologi 3D.
Aktiv teknologi 3D.
Aktiv 3D-teknologi overfører bilder til hvert øye etter tur. Dette oppnås ved punkter som er filtrert og lukke vekselvis venstre og høyre øye, å skape virkningen av 3D. Disse brillene er kalt Active Shutter-briller som krever strømforsyning. Vanligvis er strømkilden et batteri plassert mellom linsene.
I aktiv 3D-teknologi hvert øye kan se bildet i full oppløsning videostrøm. Med andre ord, hvis du ser en film i høy oppløsning Full HD, så øynene oppfatter og se Full HD. Ulempene med aktive teknologier inkluderer små solformørkelsesbilder og tretthet i øynene ved langvarig visning. Forresten, TV Aktiv 3D-teknologi utstyrt med to par briller på grunn av de høye kostnadene ved produksjon. Men du kan alltids kjøpe separat.
Den passive teknologi 3D.
I passiv teknologi bildet overføres til de to øynene samtidig som sendes i forskjellige vinkler og passerer gjennom objektivet briller blir sett gjennom øynene til betrakteren separat. Dermed hvert øye i sin tur får sin forhåndsdefinerte bilde som skaper en illusjon av 3D-surround-effekt. Passive briller teknologi krever ikke en strømkilde.
I passiv 3D-teknologi bilde blir overført med mindre vertikal oppløsning enn det egentlig er. Det vil si, hvis du ser en film i full HD (1920 x 1080), det bildet du vil se en oppløsning (1920 x 540) som vesentlig kan påvirke kvaliteten bygging av 3D-bilde. Lysbilde briller belagt polariserende film, som igjen ikke vil tilsløre de mange bilder, men mindre enn i de aktive 3D-briller. I tillegg til disse brillene øyne vil bli lei mye mindre. Passiv teknologi i produksjonen av billigere og vanligvis disse TVene er utstyrt med 4 par briller.
Før alt dette kan bare legge til at funksjonen aktiv 3D er kvalitet, passiv i komfort mens du ser på 3D-video for øynene og den optimale verdien av helheten. Hvordan velge en 3D-TV med aktiv eller passiv teknologi må du bestemme selv basert på dine preferanser og muligheter. Forresten, husk at glassene fra samme produsent mest sannsynlig ikke vil samarbeide med andre TV.
Flere detaljer lære hvordan 3D-teknologi og hvilke som dominerer, kan du klikke her.
Smart-TV-teknologi.
Tilstedeværelsen av slike funksjoner i TV ICE betydelig utvider sine evner og konverterer den fra en kilde video til en avansert informasjon nettverks mediesenter. Koble til Internett ved hjelp via LAN eller trådløs Wi-Fi en nettverkskabel, så hvis du valgte ferdig modell. Ellers skape et hjem trådløs tilkobling blir nødt til å kjøpe en ekstra USB Wi-Fi-adapter.
Smart TV - smart TV
Avhengig av modell og familien som inkluderer TV, produsenter utstyre sine ting og diverse programvare og maskinvare. For eksempel kan det være begrenset til å støtte tjenester og applikasjoner (widgets), innebygde nettleseren kan være full og ikke spille Flash-video, for å begrense antall samtidige åpne arbeids vinduer og så videre.
Generelt, før du velger TV LED-TV må bestemme selv hvilke funksjoner som skal ha din Smart TV for å ikke betaler for mye for alternativer som du ikke vil bruke. Totalt Smart TV - en hjemmeunderholdningssenter, og gir en rekke online video sjangere, se pedagogiske, informative og sportskanaler, spille spill og mye mer interessant og nyttige ting for hele familien.
Forresten, er det anbefalt hastighet Internett-tilkobling for standard definisjon og komfortabel visning videoer fra 1 til 2 Mbit / s, og for HD-video (HD) ikke mindre enn 10 Mbit / c. Når trådløs tilkobling (Wi-Fi) og visning av HD-video kan observeres i form av ubehag henger og pauser, men som også er avhengig av innstillingene på ruteren, og planen fra din ISP. Hvis imidlertid slik oppførsel vil bli observert når du ser TV online video, kan du prøve å kombinere et nettverk av Smart-TV og kabel nettverksruteren, siden ved bankoverføring er mye høyere. Før du kjører til butikken for patch ledningen - anbefale å lese en artikkel om hvordan å komprimere nettverk LAN kabel hjem uten spesialverktøy.
Vanligvis blir Smart TV-enheter inkluderer mulighet for lokale nettverk som lar deg spille av video fra nettverk operatører. Det er tilrådelig å Smart TV-teknologien støtter DLNA, som hjelper deg enkelt kombinere enheter (PC, telefon, tablett ...) for å dele medieinnhold i sanntid. Avhengig av modell og TV-serier du kan kontrollere det ved hjelp av tastatur, mus, valgfri fjernkontroll, gest til og med stemme.
Det sies at begrepet Smart TV er ikke alle produsenter bruker, og noen mark som eneste selskap av funksjoner. Som du vet, det er allerede nødvendig å utføre en bestemt modell eller en serie med Smart TV. Å velge riktig teknologi, Smart TV og unngå svindel av bona fide og ikke kompetente salgskonsulenter, må du forhåndsbestemme modellen og få informasjon fra den, og deretter gå til butikken for kjøp.
Spesifikasjoner LED Smart TV.
Ikke lenger vil jeg male alle spesifikasjonene til moderne LED-TV, og det er ikke i formatet av denne artikkelen og diskutere hva du bør ta hensyn til å velge god TV.
Moderne TV kan ha en matt skjermoverflate og blank. Matt finish noen ganger bedre fordi på blanke skjermen i direkte kontakt med det sterke lyset kan vises tonet gjenskinn som kan forstyrre komfortabel visning. Men hvis TV-en er plassert i et område hvor det ikke er direkte lys - Jeg anbefaler å ta hensyn til den glossy finish, som disse skjermene har høyere bildekvalitet og gir høyere lysstyrke og levende farger. Forresten, kan du finne glossy skjermer med en spesiell anti-reflekterende belegg som reduserer gjenskinn synlig i sterkt lys.
Mye av LED TV-er produsert av en av flere teknologier. Med belysning på siden av skjermen (matrise) med hvite lysdioder eller lokal teknologi med RGB-LED-grupper som er på matrise.
Sidelys - det er ikke dyrt teknologi i produksjonen. Lyskilder (LED) som ligger på hver side av matrisen, og matrisen er belagt med reflekterende belegg som gir jevn belysning. Med denne teknologien, kan du lage svært tynne paneler, ca 3-4 inches.
Side av formørkelsen - en modifikasjon av LED sidebelysning som lys er ikke konstant og kan slås av i området der belysningen matrise ikke er for tiden nødvendig. Denne fremgangsmåten ga en mettet svart farge enn teknologi for kontinuerlig belysning.
Lokale lys - denne teknologien er dyrere sidelys, men det er mer nøyaktig belyser noen deler av grunnmassen, noe som øker kontrast og bedre farge passerer.
Lokal dimming av - en modifikasjon av den forrige teknologi hvor LED kan slås av i området på skjermen der det trengs. Denne tilnærmingen gjorde det mulig å oppnå mettet svart enn tidligere teknologier.
Å velge en god TV anbefale å ta hensyn til skjermoppløsningen. Jo høyere skjermoppløsning, jo mer bedre og flere bilder på TV. Forresten, er det viktig at videosignalet ikke hatt en lavere oppløsning enn TV-skjermen, ellers potensial og muligheter vil bli åpnet til slutten.
Skjermoppløsning - en matrisestørrelse TV i poeng (piksler) horisontalt og vertikalt, og er vanligvis skrevet av to sifre. For eksempel 1920 x 1080 piksler. Men noen moderne modeller kan ha en grunnmasse av høy oppløsning HDTV. I HDTV kan være en rekord i ett tall som angir antall linjer på skjermen (vertikal oppløsning).
720p (HD) - en rekke tekniske årsaker i den forstand brukes i stedet for 720 (768). 1366 x 768.
1080p (FullHD) - brukes i modeller for grunnskolen og videregående nivå. 1920 x 1080.
2160p (UltraHD) - som vanligvis brukes i high-end modeller. 3840 x 2160.
p (progressiv) - brevet er etter tallet står for progressiv scan eller strengtype. Her bildet på matriksen er dannet ved å trekke hver linje i sin tur.
i (interlineær) - indikerer cheresstrochnuyu skanne. Bildet dannes på ulike linjer først, og deretter de to.
Den beste bildekvaliteten gir linje (p) type.
Bildefrekvens (tidligere kalt frekvenssveipet) måles i Hertz (Hz). Jo høyere bildefrekvens - den glattere og mindre "fillete" er et bilde. Denne parameteren spiller en ikke ubetydelig rolle i lys av dynamiske scener. Forresten, for komfortabel visning 3D-minimum bildefrekvens på 120 Hz.
Noen tips for å velge LED-TV.
- I dag er en svært populær digital HDMI-grensesnitt som er i stand til å effektivt formidle både lyd og video signal uten komprimering, og nye versjoner av noen interaktive funksjoner. Aktivt brukt for eksterne aktører, hjemmekino, spillkonsoller, PC ... Derfor er det ønskelig at TV var minst 2-3 HDMI-kontakter.
- Kjøp en kvalitet overspenningsvern for å beskytte TVen fra overspenning. Moderne teknologi er meget følsom for dem.
- Før du kjøper, sørg for å sørge for at ingen TV i de såkalte døde piksler (defekte piksler). Derfor, i samsvar med standardene til normen beregnes ved formelen. Om dette hvor som helst fra 3 til 5 døde pixler vil ikke bli vurdert et ekteskap, og dermed til å garantere at du ikke vil være i stand til å returnere.
Og i konklusjonen vil jeg gjerne si noen ord om fordelene ICE-TV til sine brødre. De har perfekt fargegjengivelse, skarphet og kontrast, noe som gjør det mulig å beregne den minste detalj. Ha en stilig og moderne design, stor betraktningsvinkel på 178 grader og lavt strømforbruk.
Jeg tror at for vanlige forbrukere å velge en god Hjem ICE - denne mengden av informasjon er mer enn nok. Jeg håper denne artikkelen var nyttig for deg, og jeg jobbet med god grunn. Det er alt.  
Яндекс.Метрика