Hvordan velge en kaffemaskin for hjemHvordan velge en kaffemaskin for hjem (hva du skal velge? - Automatisk kaffemaskin eller vanlig kaffe)
"Hvor herlig stikkende lukten av nytraktet kaffe. Du kan sitte i timevis over en kopp og inhalerer denne guddommelige duft. Det antas at kaffe - en drink for estetikere. Det varmer kropp og sjel. Og skjerper sansene ... Gir lykke. Det er ikke overraskende at noen kaffe koste mer fin vin. Mye som deg til å lage kaffe. Hvis male korn og umiddelbart gjøre en drink, det går mye pahuchishe. Og ingen sukker unntatt råolje stokk, selvfølgelig - det fremhever smaken av kaffe og gir det en subtil karamell smak ... Du kan ikke engang gå til kaffebar, hvis hjemmet har en hårføner. Prosessen med brygging utrolig spennende. Spesielt når du forberede en kjær ... "(Free presentasjon Elena Filatova passering av romanen" Tatt av Internett ")
Fans og fans av morsomme kaffe drikke er velkjent at det er kaffe før den kommer inn i koppen. Etter sliping korn bør umiddelbart starte prosessen med å lage kaffe, som er 15 minutter duft begynner å falme.
Så vi ønsker å fortelle deg om en unik oppfinnelse for menneskeheten - kaffetrakter.
Nesten borte er de dagene da folk brygget kaffe Turka eller et drypp kaffetrakter. De kastet kaffemaskiner som hjelper ikke bare spare tid, men også på antall transaksjoner. På grunn av sentrifugalkraften nymalt kaffe faller inn zavarochnuyu gruppe, hvor trykket kommer parene. Og etter et halvt minutt å drikke deilig kaffe, mistet sine kvaliteter.
Det er ingen uenighet om at filtrering (drypp) kaffe, samt kaffe og espresso er fortsatt brukes, men fortsatt mye bedre kaffe, fordi alt - fra sliping til brygging - gjøres automatisk. Etter kaffetrakter fratar en person av unødvendige operasjoner - sliping, fylling og brygging kaffe, det gjør nesten alt selv, unntatt programmering. Man bestemmer graden av sliping bønner, vanntemperatur og eksponerer seg selv setter de nødvendige størrelse porsjoner.
Som er på markedet er mange kaffemaskiner fra ulike produsenter, ulike versjoner, med ulike spesifikasjoner og dimensjoner, funksjoner og funksjonalitet i forskjellige prisklasser.
Hva er de viktigste forskjellene og særegenheter i innledningen av kaffe og hvordan du skal velge?
På dette spørsmålet vil vi svare i form av selgeren og kjøperen. Bare definere at det er bare helautomatisk espressomaskin, cappuccino, latte og andre drikker med kaffe.
De mest populære og lett tilgjengelige påvist produsenter automatiske kaffemaskiner fullt inkluderer: Saeco, Jura, Delonghi, Bosh, Siemens, Melitta, Gaggia.
Kaffe kan være ikke bare en koselig leilighet, men kafeen. Derfor delt inn i innenlandske og profesjonelle. De skiller seg fra hverandre ved de følgende parametere. Profesjonell kaffe mer produktiv, har en metallboks, stor størrelse, er forbundet med vanntilførselen. Innenriks kaffe mindre produktiv, har nesten alltid plast, kompakt design, og vannet fyller dem selv. Og selvfølgelig, de varierer i pris. Likheten kan betraktes som det faktum at flertallet av dem og andre kaffe kommer fra Italia.
Kaffemaskiner er kompleks enhet, den opprinnelige design og utmerket ytelse.
I dag er det mange selskaper som produserer apparater. Kaffemaskiner tilhører dem. Mer presist å si at disse selskapene bruker know-how og komponenter - ofte zavarochnuyu gruppe - i hjertet av kaffemaskiner. Den leveres med brygging av kaffe drikke. Og i Tyskland, forresten, ble satt opp automatiske innebygde enheter.
Til brukervennlighet kaffe du blir vant svært raskt. Det i utgangspunktet uklart hvor godt et par sekunder bønner espresso eller cappuccino kommer. Men det er hyggelig for folk som kommer for å besøke deg, bare få en kopp varm kaffe. Etter en kaffe container er en 5-2 liter vann og en halvkilo bakken kaffe. Hvis det ikke er hyppige besøkende, kaffeelskere, så du er en lang tid kan bruke disse 500 gram kaffe. Du kan også telle - en kopp kaffe konsumert ca 15 gram kaffe og 60 ml vann. Forutsatt en kopp om dagen, aksjer kaffe stille nok for en hel måned.
Unik kaffe av det faktum at de oppfyller alle dine ønsker, kaffe kurset?. Du får ønsket sliping - liten eller stor festning - det er ditt valg, og temperaturen på drikken du kan justere. Og selv bestemme størrelsen på porsjonene. Forresten, eksperter sier det er bedre å forvarme koppene å drikke bedre lukt penetrert. Kaffe brygget drikk med malt kaffe, kaffeputer (dvs. tabletter) med kaffebønner. Men flertallet av kaffe folk tror at den mest deilig kaffe kommer fra bønner. Ingen vil hevde - smak og farge, som de sier, ingen venner.
Og det er ikke alt! Moderne kaffemaskiner til å forstå, og kan "snakke" på forskjellige språk, og selv gå på nettet for å laste ned ny retseptyk?! Noen modeller har en innebygd "kapuchchynator" hvor melk er forsinket i enheten direkte fra pakken og blir til skum melk eller annet sted inne i bilen eller pisket i en kopp foran våre øyne. Også kaffe kan forberede utmerket espresso med en delikat smak av Arabica eller sterk og smakfull med Robusta.
Noen ord om vann. Selvfølgelig er det bedre å bruke renset vann, ikke på. Mange modeller har en innebygd filter, noe som er veldig praktisk, samt en spesiell funksjon som gjør at du kan vaske det indre røret av flytende rester fra forrige matlaging som helt fint.
Så du har lært om fordelene med automatiske kaffemaskiner - kaffe klar til å komme umiddelbart, ingen behov for å stadig helle kaffe foran hver porsjon. Men ikke glem om omsorg for kaffe - avkalking erstatning filtre. I tillegg, sammenlignet med kaffe foregår skikkelig. Forskjellen i prisen på kaffe og kaffe også følbar.
Men hvis du opt for kaffemaskiner og vil ta vare på den, vil den vare du mye, men likevel vil be når den tid kommer til forebygging - med en teller som registrerer antall kopper. Etter to hundre kopper det "hint" at det er på tide å dekaltsynatsyyu, dvs. Scum, noe som kan gjøres ved å følge instruksjonene med spesielle tabletter. Ikke glem å "si" og de grunnleggende elementene i vask kaffemaskiner, endre filtre og rengjøring av beholderen der sediment akkumulerer.
For å oppsummere. Hva du skal se etter når du velger kaffe for hjem.
1) Scalded mekanisme.
Hvert merke er forskjellig fra hans andre vaniljesaus mekanisme og dens design funksjoner. Samme type kaffe ville ha motsatt seg smak hvis det brygge forskjellige kaffetraktere. Så, ta hensyn til området på bekostning av kaffe brygging. Bredt utvalg - flere muligheter regulering styrke kaffe. Det vil si, jo større mengden av kokt mekanisme for malt kaffe, vil den sterkere drikke.
2) Sette en kaffemaskin.
I enkle, rimelige modeller av kaffe bare et par alternativer - vannforbruk og forbruk av kaffe per porsjon. Den dyre - mye mer, denne innstillingen traktetemperatur og grad av regulering smakstilsetning i brygging og benke kokte deler, og funksjonen til å rense rester inne i bilen, og har damp og juling, og funksjonen til rengjøring avkalking av kaffe oljer, og switch-off til faste tider.
I alle fall - valget er ditt. Vi kan bare ønske deg å finne "sin" kaffe som ville møte alle dine behov, servert langt og lykkelig du daglig kopp eller noen, kaffe.  
Hva om rask kjører ut av iPhone?Denne artikkelen er for alle eiere av iPhone 4, 4S og 5, som bære kostnad og velger et bord nær utløpet. For alle som raskt kjører iPhone, og tror ikke at når de er riktig konfigurert telefonen kan jobbe en eller to dager.
1. Slå av unødvendige programmer for geolocation
Du har ikke noe imot at hver "kalkulator" prøver å finne ut hvor du befinner deg? For en fullstendig liste over programmer kan bli funnet i Innstillinger → Geolocation. Mange? Det var det. Men det tapper batteriet raskere GPS iPhone. Føler vыklyuchtayte at du ikke trenger. Legg igjen en geolocation bare der virkelig bruke den, for eksempel Maps.
Men det er ikke alt. Proskrolte til bunnen og du vil se en fane systemtjenester. Du kan slå av alle, men søkeelementet i nettverk.
2. Bli kvitt Push-meldinger
Ekstra Push-meldinger ikke bare distraherende, men defuses raskt iPhone. Å slå av farten til Innstillinger → Meldinger og unødvendig for hvert program, slå på alle tre typer varslinger.
Forresten, hvis du har en sekundær e Klien (Sparrow, posthenting), er det fornuftig å deaktivere Push og standard postinnstillinger → Mail, kontakter, kalendere.
3. Ikke ta 3G? Slå av!
Tenk på all sivilisasjon nådd? Å, nei. Hvis du er i USA alle spiller med LTE, deretter i Ukraina er fortsatt ingen full 3G, unntatt operatør Utel. En annen vanlig situasjon - i nabolaget ditt eller ingen 3G-stabilt signal.
Ved hjelp av 3G tomgang, og raskt tapper batteriet iPhone. Synd det og slå av 3G i Innstillinger → Basic → Nettverk.
4. Unngå Fotopotoka
Fotopotok - en av komponentene i iCloud, som automatisk laster ned nye cloud bilder hvis telefonen er koblet til Internett via Wi-Fi. Noen ganger er det svært nyttig og praktisk, men hvis du ikke ser noen fordeler for deg selv, er det best å slå den av i Innstillinger → iCloud → Fotopotok siden bytte dusin bilder tomgang så raskt tapper telefonen.
5. bundet med spill
Spill - de mest ressurskrevende programmer og derfor mest sannsynlig defuses batteriet. Otkazыvavshys av spill, vil du ikke bare forlenge levetiden på din iPhone, men også få mer fritid og ekstra penger til å kjøpe virkelig nyttige ting.
6. Slå av automatiske laste ned programmer
Funksjonen ligger i Innstillinger → Shop og lar deg laste ned automatisk over Wi-Fi eller 3G-apps, musikk og bøker kjøpt på en annen enhet (iPad, Mac). Noen ganger nyttig ting, men i de fleste tilfeller er det sterkt utslipp iPhone, spesielt hvis telefonen prøver noe selv kakchat via 3G.
7. Kontroller at Wi-Fi eller Bluetooth ikke fungerer i det tomme
Her uten kommentar. Ikke bruk - slå av. Merk også at Wi-Fi forbruker batteri mindre enn 3G. Derfor, koble til Wi-Fi er alltid bedre.
8. Setter optimal lysstyrke for deg selv
Jo mindre - jo bedre. Men komforten er ikke verdt å spare. Velg den beste verdi for seg selv. Sørg alltid for å aktivere Avtoyaskravist som vil endre innstillingene i henhold til omgivelseslyset.
Ved slutten av
Hva resultatet kan oppnås? Her er et eksempel er ikke den nye iPhone 4, som har klart å jobbe opp til 10 timers bruk, og tre dager i standby-modus!  
Яндекс.Метрика