Som som velger blender?
 Blender er et nyttig enhet som forenkler livet av enhver husmor. Blender kan være et uunnværlig verktøy i områder som cocktails, puréer, sliping ulike produkter og selv knusing av is. Noen av disse målene er å kjøpe en food prosessor, som er en multifunksjonsenhet. Men maten prosessor har to betydelige ulemper. Først er det mye høyere pris i forhold til blender. For det andre antall okkupert plass på kjøkkenet. På grunn av de siste omstendigheter mange husmødre etter en tids bruk, demontere kombinere peremyvayut og er i skapet.
Så hvis du bestemmer deg for å kjøpe en blender deretter å starte må du finne ut hvilken type blender som du har tenkt å kjøpe. Foreløpig tilgjengelig i faste og synker blender.
 Fast blender. Som du kan fortelle fra sitt navn denne typen blender satt til å dekke bordet og en kopp, noe som plasserte produkter. Koppen kan være laget av glass eller plast. Glassbolle bedre, men vanskeligere og hvis du bryter det, så mest sannsynlig må du kjøpe en ny blender, slik som å finne den samme koppen vil være svært problematisk. Plast boller ikke slåss, men med tid og temperaturgrenser har lastet ned produkter kan mørkne. Legg også merke ønsket volum av bollen.
Stasjonære blande har følgende fordeler:
autonom arbeid, slik at han kunne stille modus sliping og fortsette å engasjere seg i bransjen;
høy effekt som gjør ham enda hogge is;
lavere kostnad sammenlignet med andre typer av blande;
Tilgjengeligheten av visse modeller av selv-rensing;
praktisk for en kopp cocktail som har et håndtak og en tut for å helle.
Ulemper stasjonær blender:
opptar noen plass på kjøkkenet;
egnet dårlig for hakking grønnsaker.
 Nedsenkbare blender. Representerer en mer kompakt og mobil enhet som du må håndtere når sliping mat i en container. Stor for å forberede babyen pureer. Kroppen av blender kan være av metall eller plast. Blender med billigere plast kroppen, men igjen kan begrense temperatur produkter. Denne typen blender kan utstyres med forskjellig beater eller hakking is.
Fordeler nedsenkbare blender:
kompakt størrelse;
maloportsyonnыh matlaging lettere mat som barnet puré.
Ulemper:
høyere pris;
behovet for å holde den i hendene mens matlaging.
Flere tips:
Makt og antall hastigheter blender påvirke den tiden vil han takle oppgaven.
Sjekk ut de funksjonene du er interessert i blender for å være sikker på at det vil tilfredsstille dine behov. Veldig nyttig er det pulserende modus. Også ønskelig beskyttende deksel fra spray, som er nødt til å tilsette ingredienser under behandlingen.
Oppmerksom på garantiperioden du liker enheter og i ditt område servicesentre.
Bredt utvalg av farger med blender plast.
Så gjerne gå til elektronikk butikken og velge blender at du forbereder et stort antall smakfulle og sunne retter.  
Hvordan velge en hårfønerFeng skapt slik at vi kan spare tid og penger ved å minimere antall turer til skjønnhet. Den moderne enhet for tørking håret ikke bare tørker dem, men konkluderer retter, vendinger og selv botemidler. Men hvordan du velger en tørketrommel som passer dine behov nøyaktig. Dette vil bidra til vår artikkel.
Type tørketrommel
Kjente enheter for tørking og styling produkter er klassifisert i flere typer. De kan være innenlands, kompakt eller profesjonell. Nylig stadig mer populært er en annen type fans - Feng børste. Profesjonelle modeller, er det lett å gjette, utviklet for profesjonelle på sitt felt. Det er nøyaktig de samme menneskene som jobber med håret i skjønnhetssalonger og frisørsalonger. I denne forbindelse bør det bemerkes at arbeidet på egen hånd profesjonell hårføner er ikke veldig praktisk. Hvordan velge en profesjonell hårføner? Disse modellene er ganske tung, men samtidig er de mer funksjonell og er konstruert for lang levetid takket være den kraftige motoren. De to siste elementene bør anerkjenne en betydelig økning i kostnadene for slike enheter.
Kompakte tørketromler, i hverdagen er kalt "veien" sammenligner gunstig til sin lille størrelse. Funksjonell i veien fenah minimert, og kraft nok bare å tørke håret. Kompakte veien hårfønere gir folding håndtak som gjør at du kan plassere enheten i bagasjen.
Feng børste - typen fans, som er designet utelukkende for hår styling. Tørt hår tørketrommel så mulig, men på grunn av det lave strøm av fans denne prosessen ikke kommer til å være rask.
Husstand tørketrommel - den mest populære modellen blant forbrukerne. Det er praktisk at de kan arbeide selvstendig, og det er ganske praktisk. Innenlandske hårfønere lys, lett å bruke og har alle nødvendige funksjonssettet.
Skriv inn en hårføner, en primær forbeholdet som du bør ta hensyn til å svare på spørsmålet: hvilken telefon er bedre å velge.
Makt tørketrommel
Strømforbruk av alle typer fans kan avvike vesentlig fra hverandre. Indikatorer varierer fra 200W til 2000W. Det høyeste strømforbruket av fans og noen profesjonelle modeller line apparater. Modeller veien tørrere og tørrere-børste de fleste av dem har mindre makt. Strøm bestemmer mengden av energi og funksjonell modell av apparatet. Nivået av motoreffekten gir luftstrøm av varierende styrke, som i sin tur tillater det samme arbeidet med hell med hår av ulike lengder og tykkelser.
Casing
Moderne hårføner gunstig med sine forgjengere fra tidligere generasjoner. Spesielt gjelder dette innovative materiale av varmeelementet. Ovn med et keramisk belegg jevnt fordeler varmen, øker til en maksimal arbeidstemperatur, noe som fører til overoppvarming, sparer energi. I tillegg hårføner med keramiske varmeelementer mer nøye behandle håret og hodebunnen. Den negative effekten av apparatet og varme luftstrømmen minimert. De fleste aktuelle modellene er også utstyrt med utskiftbare filtre som hindrer fall inne i enheten av husholdningenes støv, og dermed skade den.
Dyser
Jets fans i fenaNasadok ikke for mye, men de bestemme omfanget av mulighetene apparatet. Ingen tørketrommel modellen ikke uten tilbehør, komplett nødvendigvis ha minst én. Stor etterspørsel fra kjøpere og produsenter bruker hub dyse. Navet har en spalte som går gjennom der luftstrømmen får en klar retning. Du kan styre strømmen av varm luft akkurat der du trenger. Du kan trekke eller vri på de enkelte hårstrå. En annen, ofte funnet på hyllene som tilbehør til dysen eller slangen - en diffuser.
Diffuser bidrar til å tørke håret røtter, forlater tipsene er ikke overtørket. I tillegg kan du ha håret, for eksempel, skaper effekten av vått hår.
Rund pensel. Disse tipsene er ikke det samme. De varierer i diameter. Med dette vedlegget kan trekke håret og delvis erstatte curling hår.
Tube curling. Vedlegg av spesialisering. Den er designet for å rette ut håret, og dermed erstatte konvensjonelle curling.
Opsjoner
Ofte hårfønere er ionisers og ozonyzatoramy, kald luft funksjon, justerbar temperatur og luftstrøm styrke. Alle tilleggsfunksjoner utføre en oppgave - de er laget for å utvide funksjonaliteten til enheten. Andre funksjoner gjøre med hårføner multystayler slag - en enhet ikke bare tørr, men for forskjellige måter styling hår.
Praktiske råd
Det skjer ofte at den valgte hårføner etter en tid likevel skuffende. Og til tross for at kjøperen er tatt hensyn til ved valg av alle sine grunnleggende behov. Dette er fordi kjøperen ikke lenger bruker halvparten og de mulighetene håret mens betale ekstra penger for avansert funksjonalitet. Men at under noen omstendigheter brukes til flere funksjoner, brukerne ikke alltid tenke på.
Profesjonell Dryer
Hvordan velge en profesjonell frisør fenProfessyonalnomu ikke trenger enheten med et stort utvalg av verktøy. Alt arbeidet som gjøres av munnstykket, en profesjonell kan gjøres ved hjelp av en standard dyse hub og børster av ulike diametre og lengder. Først av alt, å arbeide i skjønnhetssalonger trenger de kraftigste, multi-avfuktere med støtsikker og lang ledning. I tillegg enheten må være konstruert for stor overbelastning, jobbe 10-12 timer i døgnet.
Hår for livet
Av og store i livet til å takle sitt arbeid og profesjonell hårføner. Men utformingen av disse enhetene er at de jobber alene er ikke veldig praktisk. Dette skyldes det faktum at profesjonelle hårfønere ganske tunge, elektriske apparater som vesentlig hardere og radioknapper i de fleste tilfeller ikke ment for selvbetjening. Også, hvis du gjør styling, vil profesjonell hårføner jobbe enda mer ubehagelig. For livet er den beste passform modell hjem. Selv om de ikke er konstruert for lang periode med arbeid, de er veldig praktisk. Praktiske enheter gir lette, ergonomiske håndtak og brytere for enkel bruk med én hånd.
Vekt og størrelse fans
Vekten og størrelsen på peisen er direkte avhengig av strømforbruket til enheten. Følgelig, når apparatet er lett og kompakt, det - tynn, men mer massive modeller er mer kraftig og robust. Lavt strømforbruk modeller vurderes, forbruker 200 watt til 1000 watt per time. De er veldig enkelt å reise, men tørt hår er ikke så raskt som vi ønsker. Når en kunde velger en hårføner for personlig bruk, er det vanligvis anbefales å fokusere på kapasiteten strekker 1200-1600 watt per time. De fleste av disse modellene har alle nødvendige funksjoner og flere andre "widgets". Dette bidrar ikke bare til å tørke håret, men også lage flere typer ukladok.
Strøm fans
Modeller er designet for fans av profesjonell makt verdi i 1800-2000 watt. Noen kapasitet kan nå 2400 watt. Motor på et nivå av strømforbruket gjør at du kan lage en veldig sterk bølge av luftstrømmen. Dette, i sin tur, tørker raskt håret og kan øke produktiviteten. Denne overdreven kraft luftstrømmen kan påvirke helsen til håret ditt. Men hvis du gjør en profesjonell konklusjon, vil det overvåke mulig overoppheting av håret og hodebunnen. Det bør bemerkes også at faglige hårføner - høyprofilerte de fleste enheter i forhold til alle andre modeller.
Blant annet påvirker kapasiteten tørketrommel maksimal hastighet, og temperaturen i luftstrømmen. En sterk, intens luftstrøm reduserer mengden av tiden det tar å tørke. Denne hurtigtørk har en negativ effekt på håret. Selv tørking fører ofte brannsår i hodebunnen, hår tørking, som fører til mulige videre sykdommer.
Den optimale temperatur for tørking
Eksperter anbefaler anvendelse av en hår tørketemperatur i området 50 til 60 grader Celsius. Denne tørketrommel bør holdes i en avstand på 5 cm. Det anbefales også å velge forskjellige temperaturer for røttene og tips av håret. Når du tørker røttene trenger en høyere temperatur, når du tørker håret slutter, må lufttemperaturen velges mer "myke" ca 45 grader.
Velge temperatur for legging
Ved avslutningen av hår er vanligvis valgt temperatur som er høyere enn under tørkingen til 80 grader Celsius. Ved stabling er spesielt viktig enhetlig oppvarme hvert hårstrå. Derfor er det nødvendig å kontinuerlig bevege tørketrommel under drift. Fix innredet og innelukket i en frisyre er ganske enkelt. For disse formål er tilordnet som "kald luft". Betyr denne funksjonen er ganske enkel. Etter å ha trykket på knappen kjøler varm luft og en hårlokk, som er rettet jet, tar den ønskede formen.
For å gjøre det som brukes dyse-diffuser. Diffuser frisyre modellere effekten av "vått hår".

Innvirkning på helsen til håret drier
Effektenheter for tørking av hår på deres helse og struktur - et relevant tema blant kundene. Det er to motstridende synspunkter om dette emnet. Men den negative innvirkning på hårføneren bevist, men redusere tapene til minst mulig. Ganske bruke egnede kosmetikk. Geleer og mousse, kul hår, redusere virkningen av høye temperaturer. Men bedre enn andre enheter vil beskytte hårføneren er fart. Jo raskere du tørke håret, jo mindre skade du bruke ditt eget hår.
Flere funksjoner

Moduser. Antallet forskjellige reguleringsregimer luftstrøm og temperaturen kan komme opp til fjorten. Dette er nødvendig for å velge den optimale modus i henhold til ønskene.
Ionisering. Essensen er å eliminere ionisering naelektryzovanosti hår. Nakaplyvaemoe i strukturen av håret statisk elektrisitet som et resultat av forskjellige apparater gjør håret rotete, vzdыbyvshymysya og kjedelig. Innebygd Ionizer tørketrommel under drift genererer negativt ladede partikler, er ioner tiltrukket av de negative partikler. Tynget partikler bosette, frigjøre håret fra virkningene av statisk elektrisitet.
Parozvolozhuvach. Fukte håret ved hjelp av et par gjør håret mer lydig. Dampet, hår og passer lett modellert.
Nå at svaret på spørsmålet hvordan du velger en god hårføner du vet, kjøp vil ikke ta lang tid, og er sikker på å være vellykket!  
Яндекс.Метрика