Den glatte, elastisk og klar hud har alltid vært betraktet som den standard for skjønnhet og ungdom kvinnelige kroppen i dagene av antikkens Roma og oldtidens Egypt var det spesielle teknikker som tillater kvitt overflødig vegetasjon på kroppen.
 Dessverre, naturen ville ha det på sin egen måte, og nesten alle kvinner og menn blir påvirket av tilstedeværelsen av overflødig hår, vakkert gulv, selvfølgelig, i dette tilfelle opplever mer, prøver å komme opp med nye og mer moderne metoder for å bli kvitt dette problemet.
Hvordan velge en god en epilator?

 Naturligvis, oppfinnerne av hårfjerning var ikke moderne menn opprinnelse går tilbake til de gamle egypterne, som kom opp med en av de første måter å bli kvitt uønsket vegetasjon på kroppen - bruk av midler fra de klebrige honning, oljer og voks som ble brukt på grunnlag av moderne shuharinha.
 All noe, men i disse dager ingen nødvendige nivået for hygiene periodevis ført disse måter å bekjempe uønskede og farlige effekter: infeksjon og sår på hudoverflaten, og den samme prosedyren var ganske smertefullt.
 Moderne kvinner gikk bedre: i dag er det mange måter som gjør det mulig å fjerne hår som mulig for å sikkert og effektivt. Sammen med et stort antall salon teknikker som frister deg med resultatene, men fraråder sin prispolitikk, finnes det effektive metoder for å bekjempe innenlandsk vegetasjon, disse inkluderer spesielle enheter - epilatorer.
Hvordan velge en god en epilator?

 De første modellene av revolusjonerende enheter vanligvis jobbet ganske smertefullt, men i dag er det et mylder av arter som gir en ren og glatt hud i flere uker, kanskje en måned!
 Umiddelbart spørsmålet oppstår, hvordan du velger en god apparatet, slik at hårene fjernes effektivt, men så lite lidelse hud, og nivået av smerte minimizuvavsya?
 For å starte, se hva slags enhet er: epilator er en enhet som bruker samtidig rotasjon av flere par stasjoner, trekker hår fra huden ved roten, noe som skiller den fra konvensjonelle kniver.

 Med denne enheten kan du fjerne overflødig vegetasjon ikke bare fra beina, men også i de områdene under armene, bikini og selv i ansiktet! Men for disse formål er det bedre å få et spesielt munnstykke som vil bli omtalt nedenfor.
 Prisen på epilatorer demokratiske fornøyd, enkelt og en rekke verktøy, kan den gi noen jente eller kvinne som er gode nyheter.

 Hvordan velge selv?


 Det er vanskelig å svare på spørsmålet at apparatet er bedre, fordi hver enkelt er en stor finne hennes argumenter og egenskaper som gjør modellen ideell i dette tilfellet.
 For eksempel kan kvinner med god hud og ikke for tykk og hyppige hårene være egnet og de mest demokratiske modell epilatorer, uten spesialverktøy og dikkedarer, men jenter med sensitiv hud har poberehtysya kan kjøpe en modell med spesielle funksjoner og egenskaper.
 Bare for de jentene som bare starte å bruke lignende enheter, bedre velge dyrere og bedre modell, siden den første hårfjerning - den mest smertefulle. Hvis du er i denne perioden bruker epilatoren primitive, er det mulig for livet selv motet ønske i det hele tatt å bruke noe lignende, fordi følelsen av det kan være svært prenepryyatnыe.

 Veier til strøm


 Ikke det viktigste egenskap, men hvis du reiser ofte, er det bedre å vurdere dette punktet. Det finnes to hovedtyper av makt: fra nettverk og batteri.
 Det første alternativet - den mindre mobile, epilering vil engasjere bare på de steder hvor det er en stikkontakt og en dusj eller bad for å trekke en slik enhet er ikke anbefalt.
 Epilatorer arbeider på batteri selvfølgelig litt dyrere, prisen vil avhenge av sin kapasitet, så før du gjør dette valget, må du tenke nøye, og hvis du trenger en bestemt og skal du betale. Selvfølgelig er denne enheten meget praktisk at du kan ta til veien og på ferie, for eksempel, på sjøen, uten å bekymre deg om hvor du finner kontakten.

 Systemet vedlegg


 De fleste av disse enhetene for hårfjerning har en rekke vedlegg, nå streife der de ulike produsentene.
 Det første du bør ta hensyn - er antall pinsett eller plater, som fremfor alt vil avhenge av kvaliteten på hårfjerning.

 De nyeste modellene av kvinners epilatorer er spesielle systemer med 20 eller flere par av roterende disker, blir de kalt multypyntsentыmy. Fortrinnsvis var arbeidshodet flyttbar som andre vedlegg, slik at den trygt kan renses og vaskes under vann.
 I den mest primitive settet inneholder bare hårfjerningssystem, alle de andre - er flere tips, nyttige eller ikke - dette er saken.

 For eksempel nylig en felles dyse - skjærehode som går langs med multypyntsetnoy system, er det nødvendig for disse damene som ikke er i stand til å bruke apparatet i en spesielt delikat og intime områder.
 Det er et annet alternativ for hårfjerning slike soner - en spesiell dyse som er utformet som en slags cap, satte den på pyntsetnuyu system, og dermed redusere antall ansatte pinsett flere ganger.
 Således redusert antall hår fjernes på samme tid, og dermed reduseres nivået av smerte. Spesielt populært var ved hjelp av festepunkt prosesseringsanlegg: de kan raskt kvitt odynokorastuschyh hår som er periodisk levere en masse problemer.
Hvordan velge en god en epilator?

 Forresten, det er enda spesielt utstyr som gjør det mulig å fjerne ansiktshår, men denne egenskapen epilatorer er ikke veldig vanlig, og derfor må jobbe hardt for å finne slike modeller.
 Det neste spørsmålet, som er mye dekket av lignende enheter - en smerte. Spesielt for denne oppfunnet munnstykke med en kjølende effekt som znebolyuyut fjerningen, men vurderingene av de som blir testet på et lignende system, sier det motsatte: ikke for mye og effektivt, slik at disse modellene er heller ikke veldig vanlig i salg.
 Det antas at den mest effektive metode for smertelindring - strekking av huden, som også kan oppnås gjennom spesielle dyser.

 Som for produsenter, er salg ledere i dette området vurderes: Braun, Philips og Rowenta. Det er andre, mindre kjente og mindre populære produsenter, men hvis du er bekymret for kvaliteten på hårfjerning og spesielt kommer til å utvikle en tilsvarende enhet for første gang, er det best å slå til pålitelige kilder.  
 Spørsmål: "Hvordan velge en balsam for en leilighet? "Konfronterer noen som våget å så ønsket store kjøp i dag valget av air condition er ganske stor Det er både dyre modeller av kjente merkevarer og helt ukjente splitter nye modeller Det er flere hovedgrupper av klimaanlegg...:
 •  Billig luft.
   Disse klimaanlegg er vanligvis produsert i Kina, kan de bli utstedt under et ukjent navn eller under merkenavn selskaper som produserer forskjellige teknikker for hjem og ikke har en bestemt spesialisering.

 •  Air bevist merkevarer.
   Denne gruppen inkluderer air condition gjort kjent i verden klima tehnykebrendamy, gir respekt og er populære planter slike selskaper er også lokalisert i Kina eller Taiwan.

 •  Luksuriøs luft.
   Denne gruppen omfatter split systemer og klimaanlegg fra produsenter som er av høy kvalitet og til en konstant drift vil vare i flere tiår. Den eneste betingelsen - kompetent installasjon teknikk, ellers, for å sikre lang levetid split system kan ikke engang bevist produsenten.

 • Hvordan velge en balsam for en leilighet?

   Velge riktig klimaanlegget


   Den viktigste parameteren som jeg ser etter når du kjøper et klimaanlegg - ehoholodoproyzvodytelnost (en dimensjon - kilowatt). Og det er direkte relatert til forbruket av elektrisk kraft, men det er det samme konsept.
   Fastsettelse av kjølekapasiteten av air condition for et bestemt rom?
   Den enkleste versjonen av beregningen grov beregning. Det er holdt under installasjonen av innenlandske split systemer. I dette tilfellet, 1 kvadratmeter plass som kreves omkring 100 kW kaldt. Så for et rom som har et areal på 18 kvadratmeter, trenger air condition kapasitet på 18 kW. Denne metoden kalles utvalg anlegget på området.
   I tilfelle at en alvorlig sett condition og det kommer av flott design arbeid, vil en grov beregning ikke fungere. Den bruker komplekse beregninger, som tar hensyn til partene, som er vinduene til rommet, det er varmeledningsevne, antall vinduer, og noen andre viktige parametere. Det er klart at for systemer for husholdning slike beregninger ikke trenger air condition for å takle belastningen, selv om noen parametere ikke er tatt hensyn til.

   Valget av type luftkondisjone kompressor


   Stengelbehandler annen type kompressor montert i dem. Det ynventornыe konvensjonell delt system. De ulike modellene skiller ytelse, kostnader og noen andre egenskaper. Ynventornыe system kan opprettholde rom innstilt temperatur til innen 1 grad, og de ikke opphøre å eksistere, og bare reduserer sin makt for å holde temperaturen konstant. Vanlig samme kompressoren ved oppnådd innstilt temperatur er slått av og slås på igjen bare etter en merkbar endring. Dette er tiden for å kjøre kompressoren den bruker maksimal kraft og en stor mengde elektrisitet. I denne forbindelse ynventornыekondytsyonerы er mer praktisk og økonomisk. De er i stand til å opprettholde en behagelig temperatur i rommet i lang tid med minimalt energiforbruk.

   Hvordan velge en balsam for en leilighet?


   Mange eksperter mener at det beste alternativet for stuen - ynventornoho installasjon av innendørsanlegget klimaanlegget veggtype. Slike systemer ikke skaper støy og se bra ut i ethvert interiør. I boligområder, der et system av forsert ventilasjon (luksusboliger), kan klimaanlegg installeres i en klar kanal type system avtak. For ikke å skade utseendet på rommet slike systemer dekorert tak eller spesielle bokser.
  Hvordan velge en balsam for en leilighet?

   De fleste bærbare klimaanlegg er egnet for små stuer, soverom og barn særlig ettersom det er svært støyende grunn er inne i mobile air condition kompressor. Dette alternativet anlegget er bedre ansett som et midlertidig tiltak, ikke en permanent split system versjon.  
  Яндекс.Метрика