Folk som bor i store byer, men likevel nær veien, vel klar over hvor vanskelig det er noen ganger å sovne til lyden som høres fra gaten (selv med lukket vindu). Og noen menn snorker. I alle fall, behovet for søvn. Vil hjelpe i at øreplugger. Hvordan du bruker dem?
Velg øreplugger for å sove fra støy og snorking

 Hva er det og hvorfor?


 Så ørepropper - denne enheten, som lukket øregangen. Hva gjør den? Til distraherende støy eller ferie arbeid. Avhengig av de spesielle formål for ørepropper er delt inn i flere typer:
 •  For navigasjon. Denne ordningen vil beskytte øregangen mot vanninntrengning. De bør være tett, men la høre lyder.

 •  For dykking. Disse øreproppene ikke bare beskytte mot vann, men også fra overdreven vanntrykk, som i stor dybde kan påvirke hørselen negativt.

 •  For reiser og flybilletter. Disse anordninger, for det første tillater å hvile i kjøretøy i bevegelse, og for det andre, kan de ha et filter som beskytter mot endringer i trykk, og vil unngå effekten av å legge ørene.

 •  For musikere. De lar musikere til å høre høye lyder på konserter.

 •  For motorsyklister. Disse enhetene beskytter mot støy motor.

 •  Ørepropper for å sove. De brukes direkte under søvn og beskytte, for eksempel støy hørt fra gaten eller fra neste rom eller snorking. De settes inn ved sengetid. Skjemaet skal være så praktisk, fordi med en slik enhet vil måtte tilbringe natten.

 •  Universelle ørepropper kan brukes i ulike situasjoner og utføre forskjellige oppgaver.

 •  Det kan være flere øreplugger og disponibel. Først brukt mange ganger, skal den andre etter den første søknaden bli forkastet.
   Apotek selger spesielle ørepropper spesiell barne liten størrelse. Men ofte bruker slike enheter barneleger anbefaler ikke, siden å bli vant til å fullføre stillhet fra barndommen kan påvirke utvikling og funksjon av nervesystemet.

   Hvem trenger ørepropper for å sove?


 •  folk som bor i nærheten av en travel motorvei;

 •  de som sover og våkner følsomme for små lyder;

 •  folk som har slektninger snorke høyt;

 •  folk tvunget til å sove i støyende omgivelser.

 •  Bivirkninger slike tilpasninger har, men bare når du skal bruke dem og observere grunnleggende regler. Men hvis du bruker øreplugger regelmessig, kan det være vanedannende, noe som vil føre til at folk ikke kan sove med mindre gitt perfekt stillhet. Så konstant bruk av uønsket.
   Kontraindikasjoner er få, men inkluderer:
 •  Svovel kork. Ørepropper kan skyve den dypere, noe som resulterer i inflammasjon og dens spredning dypt inn i høre og deretter i hele kroppen.

 •  Sykdommer i øre eller skade.

 •  Hvordan du skal velge?


   Hvordan velge og kjøpe de mest komfortable og beste ørepropper? Vi må ta hensyn til flere viktige punkter.
  Velg øreplugger for å sove fra støy og snorking

   Materiale


   Hva er ørepropper? Fra hvilke materialer de kan gjøres?
 •  Penopropilen (skum). Dette materiale er den mest vanlige og billige. Skumøreproppene gjøre det bra med sin hovedfunksjon, er de perfekt absorbere lyd. Men lange slike produkter vil ikke vare, men kort levetid offset lav kostnad.

 •  Voks ørepropper. Wax - et naturlig materiale. Disse øreproppene komfortable å bruke, som de har kroppstemperatur og følger den naturlige formen av øregangen. Høres gjennom slike enheter er praktisk talt ikke. Men finne dine produkter på salg, er det noen ganger vanskelig.

 •  Silikon ørepropper utmerket jobb med sin hovedfunksjon. Det finnes flere typer silikon, silikon ark er ikke veldig myk, men det er lengre, er det lett å ta vare på. Plast Silikon mye mykere og mer behagelig å bruke de samme egenskapene til forskjellige silikon og termoplast. Imidlertid er slike materialer som er ganske uberegnelig og krever spesiell behandling.

 •  Levetid


   Som nevnt ovenfor, kan øreplugger benyttes en gang eller gjentatte ganger. Hvis du alltid ty til hjelp av disse enhetene, er det fornuftig å kjøpe gjenbrukbare. Dersom gjennomføringen er et enkelt tegn, er det lettere å kjøpe engangs ørepropper til bruk etter bare kaste dem og glemme det.

   Støy


   Denne faktor er viktig. For eksempel, hvis du sover i støyende omgivelser, bør ørepluggene gir god lydisolasjon og tillater deg å sove i fred. Hvis lyden er ikke så høyt, den totale elimineringen av ekstrautstyr, som normale og naturlige forhold for å sovne kan foreslå tilstedeværelsen av støy Dim (puste nabo på sengen, lyden av trærne utenfor vinduet).

   Brukervennlighet


   Siden disse enhetene du kommer til å tilbringe natten eller noen få timers søvn, for mye), deretter Vær spesielt oppmerksom på komfort. Hva du skal se etter?
 •  Mykhet. Hvis materialet er hardt, vil det legge press på ørepropper øregangen og øre. Sleep tight og søt og sove i slike forhold er umulig. Så justeringen skal være myk.

 •  Lagre skjemaet. Ørepropper er satt inn i øret slik at de må ta form og holde det i hele perioden med søvn å lukke all den plassen og ikke falle. Ellers vil lyden fortsatt forstyrre, fordi lyden er dårlig. Men mye press bør ikke være.

 •  Hygiene. Materialet skal ikke tiltrekke seg støv og skitt holding og absorbere alt (spesielt etter gjentatt bruk). Forurensning - risikoen for betennelse.

 •  Størrelsen bør ikke være for stor, som i en drøm man kan spinne, endre posisjon. Utenfor øret tilpasning har kommet, men det vil litt stige over øregangen, slik at du raskt og enkelt få øre.

 •  Prosessen med bandasjen skal ikke være komplisert og lang, som prosessen med å tilbaketrekning.

 •  Noen ørepropper er utstyrt med en forbindelsesledning som unngår tap.

 •  Hvordan å bruke?


   Hvordan bruke ørepropper?
 •  Først vaske hendene godt med såpe (helst med antibakteriell).

 •  Rense øregangen med en vattpinne.

 •  Hvis øreproppene er myke, litt trykker på dem.

 •  Plasser produktet nøye i en forsiktig øret vkruchyvayuschymy bevegelser. Gjør alt uten press!

 •  Noen hold tid justering, flytte ører, øreplugger tatt til ønsket posisjon.

 •  Etter sove ørepropper forsiktig fjerne og plassere dem i en beholder (hvis flere).

 •  Rense øregangen.

 •  Hvis øreplugger er skitne eller stokk i hånden, de ønsker å endre eller vask. Vask disse produktene bør i varmt såpevann. Helt tørt før du bruker produktet! Hvis justeringer har mistet sin form eller poshkodylysya, endre dem. Oppbevar produkter i en pakke for å beskytte mot støv og skitt.
   De fleste slike produkter over disk. Deres prisen er lav, som strekker seg fra 10 til 200-300 rubler.
   Sov godt og trygt!  
   Enhver god husmor vet at renslighet i huset - nøkkelen til et godt humør, helse og komfort i ditt hjem. I hver leilighet eller hus støv kontroll og skitt stopper ikke en gang, for eksempel, med mindre du fjerner hele året, kan de vanlige tre-roms leilighet samle støv hel bøtte!
   Takle dette problemet i verden i dag er mye enklere enn før, fordi for dem som setter pris på renslighet og orden i sine egne hjem, mer enn hundre år siden, oppfant den første støvsuger.
  Hvordan velge en god støvsuger for rengjøring av leiligheten og huset?

   Det er vanskelig å forestille seg, men i slutten av XIX århundre har i hjemmet ditt renere - var et tegn på stor velstand, mine damer og herrer, selv iscenesatt en slags te, der ikke bare snakker og spise godteri, men så også at ansatte rengjøre tepper i rommet med en støvsuger .
   Bare siden midten av XX århundre et hjem assistent var vanlig for noen gjennomsnittlig borger av landet vårt. I løpet av årene, så utrolig praktiske og nyttige husholdningsartikler dramatisk endret og forbedret hvis de første modellene av støvsugere jobbet på bensin, i dagens verden er det modeller som er enda nå vanskelig å ta på ordentlig.
   For eksempel, en støvsuger robot som er i stand til å håndtere hjem rengjøring uten din hjelp. Bare en liten boks med en innebygd LCD-skjerm i stand til å spare deg fra unødvendig sløsing med tid, men biter fortsatt prisen på slike mirakler.
   Når du kommer til butikken for apparater som kjøp, øynene naturligvis kjøre: et stort antall forskjellige modeller og merker som kanskje utmerker visuelt. Men prising skremmer - gapet er så stort som definerer den "gyldne middelvei" virkelig hardt.
  Hvordan velge en god støvsuger for rengjøring av leiligheten og huset?

   Basert på vurderingene av salgskonsulenter dumme, fordi de fleste av dem forfølge et eneste mål - å selge, uavhengig av dens kvalitet og reell nytte. Hvordan velge en støvsuger for en leilighet eller hus som ikke kaste gode penger etter dårlige "og ikke til å bli skuffet i sine egne innkjøp?
   Det første du bør ta hensyn - dette anbefalinger fra venner og bekjente, den andre - til Personlig teoretisk kunnskap som vil prøve opplyse deg.

   Hvordan moderne støvsugere?


   De fleste av modellene som vi nå tilbyr butikker, adskilt av veien for: støvsugere med støvpose, modeller og modeller med beholdere av vann filtre. Det er en myriade av andre gadgets, som i en eller annen måte gjør livet lettere for husmødre, men ikke alle av dem er begrunnet i en bestemt sak.
 •  Den mest kjente typen som fungerer på en svært enkel krets med en støvsuger pose. Dette alternativet er det mest tilgjengelige og minst kostbare for den gjennomsnittlige kjøper, men dessverre svært ineffektiv. Disse rengjøringsmidler er egentlig enkel: støv suges gjennom en slange går i vanlige poser som kan være stoff eller papir. Den siste av dem - er singel, du kan ikke bruke mer enn en måned, men de trenger ikke å rengjøre som frigjør deg fra ubehagelige prosedyrer før de er i stand til å holde i seg selv mye mer søppel. Mindre av disponibel poser - de må stadig kjøpe mer, noe som er igjen vanlig avfall. Tøyposer gode holde store støvpartikler, men siver gjennom veggene i stoff, snu tilbake i luften. Plus, til disse posene det er viktig å vaske, eller i en mørk og støvete miljø vil lett vokse bakterier og sopp.

 •  Du kan gjøre uten bag, den neste generasjonen av støv samlere bruke spesielle beholdere som ikke krever konstant erstatning, du bare vaske det etter jobb renere. Slike modeller er mye bedre forsinkelse støv og rusk stor, selv om nedsiden av støvsugere har et ganske høyt støynivå på grunn av høyt strømforbruk.

 •  Den mest moderne og sannsynligvis den mest effektive typen representert Med aquafiltering som er utstyrt med en beholder med vann gjennom som stadig sirkulerer luft mettet med støv. Disse støvsugere - ekte tryllestav for moderne husmødre, fordi, avhengig av tilgjengeligheten av spesielle filtre og dyser, de er ikke bare i stand til å rense forurenset luft som passerer gjennom støvsugeren tilbake inn i rommet, men også fukte overflaten, kan de bli vasket gulv eller vinduer og til og med ren zabivshuyusya vasken! Imidlertid bør det bemerkes at disse rengjøringsmidler er ikke bare effektiv og moderne, men likevel ganske lune bruk, stor i størrelse, noe som kan være en alvorlig ulempe for eiere av små leiligheter. Et annet minus - relativt høye kostnadene av støvsugere.

 •  Hva bør jeg se etter når du velger?


   Kanskje den mest store og karakteriserer noen støvsuger er dens makt, men det er viktig ikke å forvirre - strømforbruk (som oftest peker på boenhet) og sugeeffekt.
   Den første verdien antyder forbruket av elektrisitet og dermed mulig antall funksjoner støvsuger og lydnivå. Vanligvis varierer denne verdi fra 1200 W til 2000 W, samtidig som det ikke gir noen effekt på kvaliteten av rengjøringen.
   Sugeeffekt - det er det som har interessert deg i første omgang, er det fra denne verdien avhenger av hvordan apparatet skal håndtere avfallet.

   Dersom denne verdien er mindre enn 250 watt, så denne enhet, og bør ikke bli ignorert fordi den er i stand til å fjerne bare de lokaler hvor det er lite rusk og skitt.
   God pose for et hus eller leilighet kan begrenses til 300-350 watt sugeeffekt, men hvis du har små barn, myke tepper og kjæledyr, må du kanskje ta hensyn til den kraftigste modellen med en kapasitet på 400-450 watt.
  Hvordan velge en god støvsuger for rengjøring av leiligheten og huset?

   Når du velger en bestemt modell bør gjennomgå sine viktige funksjoner, de mest populære vask støvsugere, som å utføre våt rengjøring. Denne funksjonen er spesielt nyttig for dem som lider av allergi til støv igjen, som har små barn og kjæledyr.
   Neste spørsmålet - er merket av en støvsuger. De mest elite enheter anses alvorlige og støvsugere amerikanske merker, for eksempel selskapets Rainbow. Slike innretninger er ansett som den mest sikre kvalitet og som kan arbeide i flere tiår.
   Mest demokratiske i pris og kvalitet anses japanske og koreanske merker som er i stand til å kombinere god kvalitet og lav pris, imidlertid, og slike modeller er lang - ca 5-6 år. Nylig, mer og mer populært å få europeiske produsenter som representerer mer kostbart utstyr i forhold til asiatiske land, men bedre kvalitet og kan tjene i mange år.  
  Яндекс.Метрика