Siden oldtiden, god husmor og komfort i hjemmet hennes ble preget av mange funksjoner, men det er lukten, og viktigst av alt, en god smak av fersk kringle primært knyttet til komfort og varme i hjemmet.
 Rødmusset paier, bakte og stekte hovedretter, som er grunnlaget for sunn mat, alle typer kaker, kjeks og mer trolig en god kokk eneste ovn som er i stand til å konsekvent arbeide med husfruen.
Hvordan velge en god innebygd ovn for ditt kjøkken?

 Det vises, velger slike uerstattelige assistent i ditt eget hjem er ikke lett, fordi, gitt den nåværende tempoet i livet, er det viktig at ovnen var ikke et tema av kjøkkenet og omgjort til din uunnværlige assistent, som er i stand til å spare verdifull tid og mate din husstand deilig retter.
 Hvordan velge en god innebygd stekeovn? Selvfølgelig, den enkleste måten er å gå til butikken teknologi der informasjon mottatt fra den første tilgjengelige konsulent for å velge en bestemt modell.
 Et annet alternativ - å rådføre seg med sine venner eller bekjente som har vært utsatt for kjøp av ovnen, og kan dele sine praktiske kunnskaper. Hvis du er vant til å handle selvstendig, før du kjøper, er det verdt å berike litt informasjon og teoretisk kunnskap til å ikke kaste gode penger etter dårlige. "

 Typer og typer innebygde ovner


 Før du går shopping, er det viktig å finne ut hvilken type ovn, som i hovedsak er avhengig av metode av kontroll. Noen ganger to hovedtyper - avhengig og uavhengig ovn. Den første er vanligvis en del av et komplett sett med innebygde hvitevarer, er det en generell kontrollpanel som regulerer ikke bare funksjonen av ovnen, men platetopp.
 Ofte er de en teknikk produsent og ovn alltid satt under overflaten. Uavhengig ovn - en enhet som har et kontrollpanel og kan plasseres i noen del av kjøkkenet.
 I typer, er det to hovedtyper - gass og elektriske ovner, som hver har en rekke fordeler og ulemper. En mer tradisjonell og vanlig inkludere innebygde gassovner fordi de er mye mer økonomisk i energikostnader og er egnet for de hus og leiligheter, hvor det allerede er overbelastet kabling.
 De fleste av disse ovnene har et begrenset antall moduser, bruke naturlig luftsirkulasjon, som periodevis skaper vertinne masse problemer.
 Elektrisk ovn - mer moderne og stadig mer populært enhet som kan enkelt integreres i disse kjøkken med kokeplater koblet til gass.

 Disse ovnene har mange fordeler fremfor gass: (opp til 17) muligheten for en presis temperatur (fra 30 ° C til 300 °), mange forskjellige moduser og funksjoner som mye enklere liv husmor og fremme ideelle matlaging kulinariske mesterverk.
 En av disse assistenter - Mode-konvensjonen, som gir full sirkulasjon av varm luft, i motsetning til gassovner hvor oppvarming kan bare gå fra bunnen eller toppen. Som et resultat, vertinne unngå slike ubehagelige situasjoner når parabolen nedenfor er kokt, og på toppen - helt rå, foruten å bruke en enkel modus, kan du samtidig lage flere retter på ulike nivåer.
Hvordan velge en god innebygd ovn for ditt kjøkken?

 I tillegg er mange modeller av elektriske ovner utstyrt med et stort sett med automatiske kokeprogrammer for spesifikke produkter og retter oppvarming modus, som frigjør deg fra å kjøpe en mikrobølgeovn, og et stort antall andre nyttige gadgets som fester kulinariske kunster selv de som lever var ganske langt fra det.
 Den eneste ulempen med denne typen er den høye strømforbruket, den gjennomsnittlige mengden som varierer mellom 2-5 kW. Og det står også at før du installerer slike tilfeller er det viktig å sørge for at ledninger til å takle belastningen.

 Dimensjoner og monteringsenhet


 De fleste innebygde ovner har standard størrelse, som kan variere fra dens omfang. Standard bredde ovn 60-65 cm, dybde - 50-55 cm, høyde -. 60 cm, men markedet kan møtes og modeller opp til 90 cm For vanlig leilighet eller små institusjoner bruke en standard ovn volum - 50 liter, som med hodet mangler for en liten familie.
 I store restauranter eller boliger bruke mer alvorlig modell, mengden som varierer 70-160 liter. I størrelse, noe som er viktig for vellykket innlemmelse ovn i kjøkkenet, kan spille viktige spørsmålet om å åpne døren, det finnes alternativer med hengslet lokk til venstre eller høyre 180 °, og en modell med skyvelokk "over."

 Driftsformer


 Hele ovnen, avhengig av antall moduser, delt i klassisk og multifunksjonell. Classic eller som de kalles statiske enheter har opp til fire grunnleggende driftsmoduser, inkludert bakverk øverst, nederst, og deres kombinasjon kan Grill.
 Hvis du sjelden koker og du har en liten familie, så dette funksjonssettet er nok, men hvis du er en fan av nye produkter og eksperimentering, du bør gi min preferanse for multifunksjonsenheter som kan glede et bredt utvalg av funksjonene. Naturligvis, hver ekstra funksjon eller lotion direkte knyttet til prisen på ovnen, flere av dem, og de er nyere, jo høyere er dets pris.
Hvordan velge en god innebygd ovn for ditt kjøkken?

 De fleste multifunksjonsovner er utstyrt med et spidd for matlaging grill, som er tilsvarende effekten av regimet konveksjon. Det er bedre å foretrekker elektrisk broach, som vanligvis ligger på diagonalen. Noen elektrisk ovn utstyrt med en rengjøring regime som er svært nyttig for de husmødre som koker mye og ofte.
 Et flott alternativ for dem - modeller med pyrolyse, selvrensende prosess som resulterer grunn av svært høye temperaturer, noe som er i stand til å varme opp ovnen. Alt fett og andre urenheter brenne ut, vertinne kan bare feie asken.
 Det er alternativer og katalytisk rensing, som utføres gjennom veggene i den indre overflate er belagt med spesielle emalje. Fat, faller på hennes splittelse, som alle oppstår under matlaging, du ganske godt på slutten av matlaging bare tørke den med en vev.
 Selvfølgelig, er valget av en modell alltid yours, undersøke de viktigste egenskaper og mange vurderinger av ekte mennesker, kan du lage en utsikt som må nødvendigvis være basert på dine behov og økonomiske evner.  
 Hvis du har prøvd minst en gang i naturlig fruktjuice, har du sannsynligvis lagre produkter virker ikke lenger du deilig og kvalitet. Men hva om hvor du skal få fersk juice? Svaret er enkelt: kjøpe en juicer. Og det velge? Valget forresten, direkte påvirker kvaliteten av det ferdige juice.

 Hva vil presse: typer squeezers


 Så, først bestemme hva du har tenkt å presse. For eksempel, hvis du foretrekker bare sitrus juice, kan i noen modeller valget. Hvis du ønsker å vri og frukt, bær og grønnsaker, så se etter andre alternativer. Vi beskriver alle typer i mer detalj.
Hvordan velge en god juicer for frukt og grønnsaker?

 For sitrus


 Så, sitrus juicers er den mest enkle enheten. Således driver motoren den koniske munnstykke, som er plassert halvparten sitrusfrukter. Det samme roterende dyse, noe som resulterer i å trykke på fruktkjøtt tildeler juice strømmer inn i en spesiell beholder.
 Hva du bør se etter når du velger en slik enhet? Her er noen viktige punkter:
 •  Revers modus. Med denne funksjonen kjegle roterer først den ene veien, så en annen, noe som vil presse ut maksimalt med fruktjuice.

 •  Dyser. Citrus kan ha ulike verdier (f.eks grapefrukt enn Mandarin), så foretrekker modeller med flere dyser i forskjellige diametre.

 •  Tank juice. Ta hensyn til hans materiale (foretrekker mer stabil) og volumet. Typisk varierer mengden fra 400 ml til 12 liter. For en stor familie andre alternativet er å foretrekke.

 •  Systemstyre massen i saften. Noen anordninger tillater å justere dyseåpninger på som vil endre densiteten av den resulterende drikk. Det er ganske praktisk.

 •  Noen juicers er utstyrt med en spak som holder frukten. I dette tilfellet holder det på egenhånd ikke må.

 •  Tilstedeværelsen av skalaen for å bestemme mengden av væske i tanken. Dette vil gjøre saft av ulike komponenter eller smoothies.

 •  Muligheten for direkte mating direkte inn i koppen eller glass. Dette alternativet er veldig praktisk.

 •  Universal


   Hvordan velge en juicer for frukt og grønnsaker? I dette tilfelle, ville det beste alternativet være universell. Det kan få juice fra en rekke produkter. Men det er to alternativer: tsentryfuhovыe og skrue.
  Hvordan velge en god juicer for frukt og grønnsaker?

   La oss starte med tsentryfuhovыh. Mekanismen virker på følgende måte: først massen kommer i et kammer, hvor den knuses gjennom rivjern. Senere knust masse kommer inn i separatoren i hvilken separeringen av saften fra massen.
   Her er hva du bør vurdere når du velger disse modellene:
 •  Form av separatoren. Det kan være konisk eller sylindrisk. For eksempel vil den siste alternativet blir saften, men ingen funksjon svinet brukt og ubrukelig kjøttet, slik at volumet av det ferdige juice vil være små (da apparatet skal rengjøres). Men sylindriske separator kan du samle massen, som lar deg lage mer juice. Men mens prosentandelen av produksjonen er betydelig redusert.

 •  Tilgjengelighet binger klar juice. Denne beholderen øker størrelsen på enheten, så juicer vil oppta mye plass. Og direkte levering - det er mye mer praktisk. Du kan helle saften direkte inn i en mugge, ikke helle det ut av beholderen.

 •  Container forsyning frukt. Det bør være stor nok, slik at man umiddelbart kan laste det nødvendige antall frukter. I tillegg bør hullet være bred, eller før spinne frukt vil hogge.

 •  Netto sentrifuge. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot materialet som det er gjort. Det beste alternativet - det er i rustfritt stål. Men det er også nødvendig å ta hensyn til størrelsen og antallet av hull. Jo mer og tynnere enn de er, jo mindre kjøttet er i det ferdige juice. Noen enheter er utstyrt med to eller tre rutenett. Men mange foretrekker juice med fruktkjøtt, så det bør være basert på din egen smak.

 •  Rotasjonshastighet sentrifuge er også svært viktig indikator. Fra det avhenger mengden og kvaliteten på det ferdige juice. Best verdi - er 8-10000 omdreininger per minutt. Dessverre ikke alle produsenter indikerer tilsvarende egenskaper.

 •  Auger juicer er en nyskapning slike enheter dukket opp for ikke lenge siden. Dens viktigste fordel - en mulighet til å spinne noe frukt og grønnsaker og til og med frukt med frø og urter. All ekstra juice å bli klar.
   Prinsippet om operasjonen er som følger: i mateåpningen serverer frukt, bær eller grønnsaker, så får de en skrue auger og vidzhymayutsya som en kjøttkvern. Kake og ankler er én måte, og juice serveres i en container. For hjemme at alternativet er optimal, spesielt hvis familiemedlemmer som forskjellige juice.

   Hva man trenger å ta hensyn til?


 •  Horisontal eller vertikal ordning. Vertikal skrue lar deg presse samtidig, kuttet og deretter knust frukt. Den horisontale anordning gir for bruk og stamperen.

 •  Mekanisk eller elektrisk kjøring? I det første tilfellet, til alt du har utføre manipulasjoner ved hjelp av sin egen makt (men ikke forferdelig strømbrudd). I det andre tilfellet, gjør prosessen enklere og raskere, men ikke glemme prisen på elektrisitet.

 •  Andre punkter utvalg


  Hvordan velge en god juicer for frukt og grønnsaker?

   Ting å se etter når du velger squeezers noen form?
 •  Power. Det vil avhenge av den spesifikke type enhet. Så, sitrus juicers har en kapasitet på 30 til 100 watt. Strøm Tsentrifugalnaja modeller kan variere fra 200 watt til 600 watt. For skrue squeezers optimale verdier er: 150-250 watt. Jo større kraften er, desto høyere sentrifugeringshastighet, men mer strømforbruk.

 •  Materialer som er brukt. Mange modeller er laget av plast. Dette materialet er lett og praktisk, men for eksempel i høst til gulvet selv med bestikk kan brekke. Men mer holdbart rustfritt stål juicer gjør tung nok. I tillegg, kan saften skaffe smaken.

 •  Alternativer. For eksempel kan settet inkluderer reservedeler, ulike dyser, børster for rengjøring frukt langere separatorer for å fjerne skum og mer. Noen deler er nødvendig, mens andre kan mislykkes.

 •  Størrelsen og vekten. De er avhengig av de spesifikke funksjonene i enheten, og volumet av containere for fruktjuice og klar.

 •  Enkel rengjøring og montering. Det er også svært viktig.

 •  Prisen avhenger av egenskapene og funksjonene, samt fra produsenten.

 •  Selvrensende funksjon er veldig praktisk.

 •  Stabiliteten av enheten. Basen skal være bred nok til midt i enheten falt.

 •  Rom for oppbevaring av kabel. Ledninger i dette tilfellet vil bli plassert i den, noe som er veldig praktisk.

 •  Beskyttelse mot inkludering i lokket er åpent.

 •  Før du kjøper, kan du utforske de vurderinger, noen ganger hjelper det å gjøre det riktige valget.

 •  Lykke til shopping!  
  Яндекс.Метрика