Hvordan velge en rimelig bærbar PC
 Dag av moderne mennesket er vanskelig å forestille seg uten brummende komfortabel laptop hjemme, på jobb, selv på ferie. Og når det blir til en buldrende tungpustethet, knitrer, og deretter helt stopper hele starter biting albuene hvorfor jeg angrer penger på en dyr laptop lenger bli servert! Men selv rimelige bærbare PC-er i stand til å betjene et tilstrekkelig antall år, du trenger bare å følge noen tips når du velger dem.
 Bestemmes med mål
 Velge en rimelig bærbar PC i første omgang, bør du forstå de formål som du kjøper det. Det er flere klassifiseringer bærbare datamaskiner, hjem, spill, kontor og bilde.

 Hjem laptop så godt kjent at tar sikte på å bruke hjemme. Han har vanligvis en slående design, fjernkontroll, store komfortable knapper og bred skjerm. Spillet bærbare innstillinger som hjemme, men det er en vesentlig forskjell - han har en svært kraftig prosessor. Billige bærbare blant gaming er ikke funnet. Kontor av de billigste bærbare datamaskiner alene: de behagelig tastatur, og et økt antall kontakter. Disse bærbare PC-er svært hardfør, gode studenter. Til slutt, bildet av bærbare datamaskiner - de skiller utsøkt design, andown alt. Veldig dyrt modell, hvis formål - å reflektere den sosiale status for eieren.
 Velg en størrelse
 Dimensjoner - det viktigste for bærbare enheter. Bærbare kommer i tre størrelser: small format, og stor-serednoformatni. Avhengig av størrelsen på strømmen forandrer seg, og, henholdsvis, og prisen.
Hvordan velge en rimelig bærbar PC

 Lomme bærbare, eller som de kalles, netbooks er flott for daglig bruk. De er lett å bære i vesken i løpet av dagen, får etter behov. De holder god batterilevetid, men dessverre ikke veldig produktiv. Serednoformatni bærbare PC-er lett å transportere, men i en pose til å bære det altfor lettvint. I slike modeller, er det en stor skjerm og tastatur kan installeres ytterligere digital enhet. Store bærbare datamaskiner har betydelig vekt og lang arbeid uten et nettverk, er du neppe å være praktisk å ta med på tur. De er så nær normalt produktiv standard PC, og har kraftige interne komponenter.
 Og, selvfølgelig, å velge en billig bærbar PC er viktig å ta hensyn til produsenten. De mest populære og dyre merker av bærbare PC-er som for eksempel Dell, HP, Asus, Acer. Og rimelige priser i Moskva (ressurs Aport.ru bekrefter), kjent merkevare Lenovo, Toshiba, Sony og Samsung.  
Hvordan velge en skriver for utskrift?
 Enhver bedrift krever vanligvis noen investering, spesielt i utstyr. Vanligvis må du kjøpe ulike møbler, hvitevarer. Så, når du åpner sin egen trykkpresse uten nødvendig utstyr for å gjøre er rett og slett umulig, fordi det er den viktigste inntekten din overordnede. Kvaliteten på produktene utvalgte vil avhenge av tilgjengeligheten til salong klienter.
 Når du åpner utskrift bør nøye studere markedet av profesjonelt utstyr. Naturligvis, behovet for å skrive ut på skriveren. Men maskinen som vi pleide å se hjemme rett og slett ikke kan takle strømmen av arbeidet. Heldigvis, profesjonelle skrivere for trykkpresse er mye, og du kan velge en som vil fungere og skape stabile inntekter og høy utføre oppgaver i et bestemt område. Det er verdt å merke seg at det også er universelle enheter (MFP) som spesialiserer seg i å arbeide i ulike områder, ikke bare trykt tekst.
 Hva menes med en profesjonell utskrift
 Typografi - et selskap som tilbyr tjenester på digital offsettrykk, både bedrifter og enkeltpersoner. For å gjennomføre denne virksomheten, du vanligvis har tilgjengelig flere typer utstyr. Som en av de viktigste våpen brukt skriver som er i stand til å takle store print.
Hvordan velge en skriver for utskrift?


 Disse skriverne kan også brukes av store selskaper, som er gode verktøy for å etterfylle drivstoff konvensjonelle skrivere.
 Som nevnt, må en profesjonell skriver for utskrift tjene høyvolumsutskrift. Men når du kjøper en skriver for utskrift, se sannheten. Vurdere antall potensielle kunder. Ikke kjøp utstyr som skal brukes på et minimum, og pengene bare ikke lønne seg.
 Hvis du har tenkt å skrive ut i store volumer, vil kutteren være uunnværlig assistent for å skape salgsfremmende brosjyrer eller farge visittkort, Stitcher, skanner og mer utstyr. Men du kan kjøpe en universal skriver som vil gjøre dette arbeidet.
 En stor skrivere kan kreve offsettrykk. Men dette er et annet nivå. De fleste skrivere bruker nå digitale teknologier.
Hvordan velge en skriver for utskrift?


 Formater
 Hver av deres ide om en god skriver. Dermed, for utskrift nødvendigvis trenger en profesjonell skriver som spesialiserer seg på utskrift på en standard A4 og A3. Hva er fordelene - som skriver som fungerer med A4-ark kan få en når Lot skriver jobber med A3 kan plasseres bare to A4 ark. Som et resultat, øker hastigheten av kundeservice. Oftere, i profesjonelle enheter kommer det til størrelse SRA3. Det er noe høyere enn en standard ark av A3 og involverer omskjæring.
 Men du må forstå at i dagens etterspørsel og stor format trykking og utskrift på ikke-standard formater. Derfor er det nødvendig å nøye undersøke nisje der du har tenkt å jobbe før du kjøper utstyr.
Hvordan velge en skriver for utskrift?


 Hva er skrive
 Å velge en god skriver behov for å studere hele mens du lære tauene og prisen, og muligheter for profesjonell skriver for utskrift. Nesten alle skrivere som spesialiserer seg på A3 og mer med laser utskrift metode. Blant laser skrivere er de som spesialiserer seg på trykking farge og svart-hvitt materiale. En annen type skriver som er stadig mer populært blant kjøpere - en LED (LED) skriver. Dens eiendommelighet er at trommelen er brukt en rekke lysdioder. Mest LED skrivere - en gren som etterlater liten familie av laserskrivere. I prinsippet er fremgangsmåten ifølge laser og LED-skrivere forskjellig. Som navnet tilsier, en LED-skrivere bruker et stort antall lysdioder når skriveren er allerede kjent for oss, anbefalte laser som gjennom ulike prismer, speil og distribuerer lys over overflaten.
 Imidlertid kan utskriften bli pålagt av andre typer utskrifter. Du ønsker kanskje å tilby kunder service fotoutskrift eller overføre bilder på ulike typer materialer, fra krus med T-skjorter, lerreter som slutter, bannere og fliser.
 Hva du skal se etter når du velger
 Velg skriveren for utskrift bør klokt, du må ikke bare se på prisen, men også kostnadene av forbruksvarer, da dette vil være grunnlaget komponent av digitaltrykk, og en rekke andre viktige detaljer.
 Først må du bestemme hvilke typer dokumenter som du skriver, det være seg konvensjonelle svart-hvitt-dokumenter, eller du trenger fargeutskrift. Det skal bemerkes at prisen på farge laserskrivere er mye høyere enn i sort og hvitt motstykker.
 Saker og utskriftshastighet. For eksempel kommer noen skrivehastighet svart-hvitt-utskrift i A4 til 125 sider per minutt og A3 Skriveren skriver ut 60 sider per minutt. Men alt dette individuelt for hver skriverprodusenten.
Hvordan velge en skriver for utskrift?


 I praksis, for å starte utskrift skriver, er høy utskriftshastighet ikke alltid sant, som det utrolig stort antall kunder i begynnelsen av en karriere du ingen løfter. Av samme grunn, ikke alltid fornuftig å kjøpe en skriver med rask oppvarming. Den beste tiden oppvarmingstiden er 1 til 2 minutter.
 Hvis du planlegger å jobbe med sitt omfattende dokumentasjon, bør du vurdere maksimal papirmating i mye. Profesjonelle skrivere er i stand til å imøtekomme en 1000 til 4000 ark om gangen. Til sammenligning, en pakke med papir - det er 500 sider. Hvis start planlagt å gi utskrift tjenester utskrift på ulike typer papir, så ta hensyn til tetthet av papir som kan brukes i denne skriveren. For eksempel vil en skriver Konica Minolta Bizhub C224e kunne lage papir med en vekt på 300 g / m2 - dette betyr at vekten per kvadratmeter av papiret skal være lik 300 gram. Må ikke forveksles ratio er tykk, må du ikke forsøke å bestemme tettheten av berøring. Tettheten til vanlig kontorpapir, ved sammenligning, er 80 g / m2. Men 300g / m2 - det maksimale forholdet er også skrivere kan skrive ut på papir som er nesten 10 ganger tynnere enn beskrevet ovenfor.
 Et viktig kriterium ved valg av en profesjonell skriver for utskrift er forbruk og effektivitet av svart og fargepatroner. Optimal ressursutnyttelse - 20.000 sider, mens prisen for en kopi vil være mindre enn 2 rubler. Så når du åpner trykkpressen, er tallet en av de viktigste.
 For enkelhets skyld av utskrift bruker også LCD-display som forenkler utskriftsinnstillingene.
 Hvis du er viktig, kan du velge skrivere i størrelse, men er generelt enheter med flere funksjoner kan være ganske tungvint.
 Ikke overse dette viktig kriterium som RAM kapasitet harddisk. I skrivere, som datamaskiner, de utfører en lignende funksjon. RAM er nødvendig for lagring av filer direkte før utskrift. En harddisk tillater en utskriftskø, vanligvis det hjelper når du arbeider med ulike dokumenter.
 Utvelgelseskriterier
 Etter å ha studert markedet for profesjonelle ingeniører og definert sine ønsker, kan du begynne å velge. Velge alternativet er, vurdere for seg betydningen av hvert element:

 kostnadene for apparatet. I et begrenset budsjett prisen ikke kan betale oppmerksomhet;

 levetid og vedlikeholdskostnader. Noen ganger er det bedre å betaler for mye litt når du kjøper for å spare da;

 kostnaden og tilgjengeligheten av forsyninger. Dette har en direkte innvirkning på kostnadene av tjenester;

 format utskrift;

 tilstedeværelsen av ekstra fasiliteter som avtopodatchykov ekstra skuffer og lignende. Avgjør om du er villig til å betale for at arbeidet var enklere og mer praktisk;

 Tilleggsfunksjoner som skanning, skjæring og så videre. Avgjør om du trenger disse funksjonene i utgangspunktet lønnsomme eller kjøpes separat skar, broschyuratorы og andre enheter;

 hastighet. Først må du vurdere samsvar med utskriftshastigheter nødvendig. Men noen ganger er det nødvendig å ta hensyn til hastigheten på skanning og utføre andre operasjoner;

 ressurs. Fra det faktum at volumet av enheten vil fungere, og hvor lenge det vil vare, avhenger av hvor raskt du trenger å kjøpe en erstatning.

 Selvfølgelig, det er ikke alt, bør vi ta hensyn. Noen vil være viktige dimensjoner av skriveren, noen vil ta hensyn til produsent, noen enhet for å undersøke muligheten for å bruke kompatible forbruksvarer, noen ønsker å printer kan tjene uavhengig, uten utenfor firmaer. Men først er det nødvendig å fokusere på det samme nummeret.

 Vil hjelpe i å velge venner og anmeldelser, samt vurderinger som finnes på Internett.
 Generelt, for å åpne sitt eget selskap, som vil spesialisere seg på å tilby tjenester til trykkeriet, det første du trenger å kjøpe utstyr med en maksimal sett av nødvendige funksjoner, siden da denne skriveren raskt lønne seg, og du kan konsekvent gjøre en fortjeneste. Men ikke ta en veldig dyr maskin, hvis du ikke er sikker på at du umiddelbart kan tiltrekke seg et stort antall kunder, som teknologier raskt foreldet.

Яндекс.Метрика