Hva er IP-TV?
 Ingen hemmelighet at TV er en av de store prestasjoner av det 20. århundre. Det gir ubegrensede muligheter for human eksponering. Knapt noen kan forestille seg i dag liv uten TV i noen form for det. Det er i stadig utvikling, endre størrelse, teknologi, bruk. I vårt land de siste årene har blitt svært populær kabel-TV, men mange eksperter spår at den kommende æra av IP-TV. Dette skjer på grunn av det faktum at denne type TV gir brukerne en helt unike muligheter.

 Online kringkasting

 For mange er klar over det nye begrepet avanserte IP-TV, de mest avanserte brukerne allerede koblet tjenester slike kanaler og bruke dem. Denne nye generasjonen av TV på hvilken fremtid.

 Å leve, ikke å holde tritt med motetrender alt innen TV, IP TV. Han kan se digital-TV direkte på din PC, TV eller andre enheter ikke bare utmerket kvalitet, men også ved hjelp av spesielle interaktive funksjoner.

 IP-TV: hva er det?

 I økende grad kan vi møte forkortelsen «IP-TV». Hva skjuler seg bak disse fire bokstavene?
 Internet Protocol TV (forkortet til IP-TV) - et nytt ord i utviklingen av nett-tv er digital-TV, som er basert på overføring av videodata via IP-protokollen.

 IP-TV og effektivt gir brukeren en unik mulighet til å påvirke den i sanntid. Det er ingen begrensning på antall kanaler, er det ingen grense på sendingen. Tale er stabile, er det ikke er avhengig av været. Bare digitalt signal avhenger av kvaliteten på kommunikasjon leverandør.
Hva er IP-TV?


 Hva er fordeler?

 Convenience er at antennen ikke trenger og ikke nødvendigvis har et hjem TV. IP-TV kan du koble til en rekke tilleggstjenester, for eksempel spill og stemme. Interaktivitet denne TVen er dens ubestridte verdighet. For eksempel kan brukeren velge hva du skal se bruke tjenesten "Video on Demand". Du kan forhåndsbestille en overføring av kringkasting, og det vil vise når det passer deg. Med IP-TV er mulig å lagre programmet, og deretter vise dem. IP-TV kan brukes som en videotelefon.

 Sammenlignet med kabel-TV IP-TV har flere fordeler: kvalitet bilder og lyd mye bedre i publikum har mulighet til å se og bli vist ytterligere informasjon om overføring pakke av tjenester er mye bredere.

 Den mest populære tjenesten "video on demand". I det store og bruker IP-TV får tilgang til film bibliotektjeneste og ser han ønsker til enhver tid. I vår hektiske verden, er folk stadig begynner å sette pris på den tiden, sparer denne tjenesten tid og krefter.

 Hvordan abonnere?

 For å bli en tilskuer til denne TVen trenger mellomvare, delsystemer, innholdsbehandling og beskytte det, og engasjert i å overvåke kvaliteten på bekker. Du trenger en datamaskin eller konsoll, kan du se på IP-TV-spilleren eller på TV-teknologi SMART TV.

 Denne TV-en fungerer ved hjelp av spesielle protokoller Hver protokoll utfører visse funksjoner. UDP avtaler med streaming video og lyd. Organiserer tilpassede HTTP-servere, men kan også utføre de funksjoner som utføres av UDP. Kontrollerer strømmen RTSP, overfører video RTP, klarte IGMP multykast bekker. Oftest for normal IP-TV brukte protokollene UDP og HTTP. Direkte skaffe data på en datamaskin eller andre former for tv-titting kan utføres via IP-basert nettverk, og uten referanse til den.
 Med den dynamiske utviklingen av IP-TV-leverandører er i økende grad tilby disse evner til sine brukere.
Hva er IP-TV?


 IP-TV og Internett kringkasting?

 Lett forveksles IP-TV og Internett-TV. Men hvis du forstår prinsippene for teknologi, blir det klart at dette ikke er det samme. For å bruke IP-TV blir ikke nødvendigvis trenger et nettverk bare for sitt arbeid for å overføre data ved hjelp av protokollen IP.

 Støtte og utvikling av denne type TV først og fremst gir Microsoft, og teleselskaper. De er stadig på utkikk etter et billigere analog av eksisterende kabel og digitale TV-teknologi. Dette er analogt til IP-TV. Brukervennlighet for IP-TV-leverandører i at det tillater deg å begrense piratkopiering, gjennomføre mer detaljert statistikk på brukerens preferanser, og i denne forbindelse, gi dem passende reklame.

 Konsoller og spillere

 Å vise IP-TV behovet for å bruke spesiell programvare. For eksempel, egnet IP TV Player. De er enkle å bruke, det raskt etablert, er det innstillinger for kanaler, du kan styre video tastatur.

 Å se på TV IP-TV trenger en spesiell set-top-boks. Denne typen digitale konsoller er vanligvis dyrt, men de kan leie inn sine leverandører, så går ikke så dyrt. Det er mini digitale konsoller som er mindre vanlig, slik som en digital konsoll MAG-245. Disse enhetene er ganske oppfyller alle krav til multimedia teknologi, de har en nettleser og alle nødvendige justeringer.

 I å koble disse enhetene er veldig enkelt - du trenger bare å slå kontakten og deretter koble til TV-en din, og du må følge instruksjonene i systemet. Noen kompleksitet er riktig konfigurert kanaler, men du kan be leverandøren. Til tross for tilgjengeligheten av konsoller, vil video-opptak selv kjøre via leverandør. Bildekvalitet, lyd, taleforstyrrelser - alle disse spørsmålene må tas opp med det. I vårt land, og kvaliteten av TV avhenger av graden og intensiteten av signalet levering.
Hva er IP-TV?

 Fremtidsteknologi

 IP-TV gir brukerne en rekke kanaler og funksjoner uten ekstra kostnader og begrensninger. Betrakteren kan konfigurere IP-TV bare dine behov, men mer nøyaktig statistikk vil i fremtiden produsere akkurat de programmene og filmene som er rettet direkte til et interessert publikum. Annonsering i dette tilfellet vil også være målrettet og designet for en bestemt bruker med hans interesser.
 Forbruker IPTV kan direkte delta i showet, konkurranser og spørrekonkurranser, sette poeng programmer som påvirker deres vurdering. Dette er en ny og interessant funksjon for russiske forbrukere, forvandler TV blant annet et morsomt spill. Brukeren kan også velge kun de kanalene som er interessant for ham, og betale bare for dem.
 IP-TV - det er ikke bare overføring av TV-kanaler, noe som betyr at det er en ny retning i interaktiv TV. Det er denne funksjonen gjør at den kan konkurrere med andre typer tale.
 IP-TV i Ukraina

 I vårt land er, IP-TV-teknologier som ikke brukes så mye som i utlandet, men etter hvert begynner å få flere og flere fans. Mest ukrainsk IPTV duplikater kabel og digitale kanaler, men vi kan si at dette er på det stadiet i utviklingen av nye muligheter som virker endeløs. Foreløpig er IP-TV-markedet raskt oppdatert, så det er mer fleksibel og skiftende teknologi kan avsløre flere alternativer for tjenesteytere og deres kunder.
 Det eneste som hindrer utviklingen til IP-TV i Ukraina - en naturlig menneskelig psykologiske egenskaper, for eksempel frykt for noe nytt. Mange brukere av tjenesten selv er fantastisk, sine lave priser og gratis tilkobling. Forbrukerne trenger tid til å venne seg til dette. Det er noe hlopotnost å jevnlig kjøpe TV-programmer, se dem og velge hva vi ønsker å se. Med IP-TV er ingen slike problem. Forbrukeren har alltid tilgang til programmet, og veldig detaljert. Dette programmet omfatter ikke bare en beskrivelse, men også bilder.

 I dag, mange leverandører av informasjonstjenester IP TV mens betraktes som en tilleggstjeneste som gjør det mulig å øke salget av grunnleggende tjenester. IP-TV er ikke vanlig opposisjons TV. De kan eksistere parallelt, utfyller hverandre. Pluss IP-TV over vanlig TV er at det gir kunden større valgfrihet. På grunn av utenlands IP TV har hundretusener av abonnenter og har blitt svært populære. I Ukraina, er markedsføringen av IP-TV bare begynnelsen, med utvikling av informasjonsteknologi i vårt land kan forventes å boom i IPTV vil bli holdt i tre år.

Hvordan velge en kaffetrakter, tips
 Tenk deg en perfekt morgen. Hvor den starter? Selvfølgelig, med en lett frokost og en kopp kaffe. Men for å realisere denne drømmen, må du velge en kaffetrakter. Dette er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast. I dag er markedet tilbyr en rekke modeller, og blant et slikt mangfold er lett å gå seg vill.

 Geysir stakere: fordeler og ulemper
Hvordan velge en kaffetrakter, tips

 Kanskje Geyser kaffe - det enkleste alternativet. Kaffe bokstavelig talt koker dem i fem minutter. Geysir kaffe er av to typer - elektriske og konvensjonelle, uten innebygd varme - de bare sette den på komfyren. Disse alternativene består av to omtrent like volum avdelinger adskilt av filteret. Den nedre avdeling helle vann. I filteret dekket med fint slipe kaffe. Etter koking av vannet passerer gjennom filteret og samler seg i det øvre kammeret. Hvordan velge en kaffemaskin for hjem i dette tilfellet? Ta hensyn til volumet. Geyser modeller er sjelden konstruert for et stort antall av kaffe. Selv om manualen sier at du får 18 kopper bør bemerkes at de er liten. Men kaffe og er mer holdbar. Hvis du ønsker å kjøpe en elektrisk kaffetrakter heyzernuyu notat på sin makt. Det avhenger av den mengde som spenner 450-1000 watt.
 French Press
Hvordan velge en kaffetrakter, tips

 Nylig, en mer trygg posisjon okkupert av fransk trykk kaffe. Ved faktisk denne type tekanne laget av meget høy kvalitet og motstandsdyktig glass. Flaske utstyrt med en metall-mesh filter festet til stempelet - faktisk, er denne nyheten. Disse modellene er ansett som den rimeligste alternativet. Og den mest allsidige, som de kan brygge ikke bare kaffe, men te.
 Disse kaffetraktere er god som ikke krever strøm. De er også svært enkel å betjene. Som for kaffe, tilberedt med deres hjelp, sitt slott avhenger av hvor mye du putter i tanken.


 Den tradisjonelle drypp kaffe
 En mer vanlig alternativ vurderes drypp kaffe. Vanligvis disse modellene bestå av en plast eller glassbeholder, formede krukke og montert på et oppvarmet base. Produsenter krav som avhenger av formen av pære aromaen av kaffe. Men i virkeligheten er det ikke noe mer enn en markedsføring knep. Og selv om formen kan være rund, men trapesformet - en fundamental verdi den har.
Hvordan velge en kaffetrakter, tips

 Prosessen med matlaging i denne kaffemaskin er ganske enkel. Vann helles inn i tanken, hell malt kaffe i filterduken. Vannet oppvarmes til den ønskede temperatur, og deretter faller eller tynn strøm passerer gjennom filteret og inn i nettet potten. Med denne fremgangsmåte for å tilberede drikke ikke er for sterk, og smaken er mindre intens. Men disse modellene har sine fordeler - lav pris og oppvarmet stativ, der kaffen holder seg varm i lang tid. Ulemper unntatt som kaffe selv, også inkluderer behovet for å bytte filter regelmessig.
 De er disponibel papir (de egentlig gjøre livet enklere for eiere av kaffe, siden det er mer hygienisk) og nylon. Siste beregnes ca 60 bruksområder. Det er også nylonfiltere belagt med titannitrid, som er mer holdbare, men også dyrere.
 For drypp kaffe er ikke så viktig kraft. Du kan velge modell bare 800 watt. I dette tilfellet betyr mer kraft bare at kaffetrakteren er utformet for flere kopper.
 Slik Kaffe kan også ha flere funksjoner. Den viktigste av dem er protykapelna system som automatisk stopper drypp i tilfelle tilbaketrekking av pære.
 Kaffe carob Type: optimale valget
Hvordan velge en kaffetrakter, tips

 Den beste kaffetrakter for hjem - denne type modell carob. Det kalles også kaffe espresso fordi det tillater deg å lage selvtitulerte drikke. Husk at espresso - en sterk kaffe som er gjort i spesielle maskiner under høyt trykk. Dagens modeller består av flere grunnleggende enheter. Denne pumpens arbeidstrykk på omkring 15 bar, kjele og horn (plast eller metall), som er satt malt kaffe. Faktisk, på grunn av dette, er disse detaljene kaffe og har fått sitt navn.
 Vannet i kjelen oppvarmes til en bestemt temperatur, men ikke kokende (bragt til 87-95 ° C). På grunn av utformingen av anordningen i konusen kaffe skaper et visst trykk - 8-10 bar.
 Hva du skal se etter når du velger en bil? Først av alt, dets kraft - det må være minst 1700 W, kun vil bli gitt tilstrekkelig trykk 15 bar. Hvis strømmen under 1000 watt, vil trykket være bare 4 bar. I kvalitativ Kaffe kaffen kommer ut svært velsmakende, med en rik aroma. Det antas at han hadde tid til å gå alle de næringsstoffene. Når det gjelder styrke, så drikker inneholdt 25% av kaffestoffet i stedet for 15 til 18%, og etterlater et drypp kaffe.
 Du bør også ta hensyn til materialet som hornet. Riktig ville velge metall, ikke plast - det er bedre kaffe varmer og blir mer intens smak og aroma.
 Hvis du liker cappuccino, og deretter kjøpe en modell som har en spesiell tilknytning, vzbyvayuschaya melkeskum - såkalt kapuchynator.
 En annen nyttig funksjon - evnen til å bruke pakket kaffe (engangs emballasje kalt pods) som nøyaktig beregne nødvendig andel og ikke bruke mye tid på å rense filteret. Men med slike maskiner er mye dyrere alternativ.
 Med nyttige tilleggsfunksjoner bør også markere tilstedeværelsen av to pumper. Denne designen gjør at både luft og forberede cappuccino, espresso og forfriskende.  
Яндекс.Метрика