Hvordan skille iPad iPad 3 fra 4: Viktige detaljer
 Siden 2010 har Apple gitt ut flere generasjoner tablett iPad. Således hver av dem i flere varianter. Finnes populære iPad 3 modell i tre versjoner - Cellular (GSM), Cellular (CDMA), Wi-Fi. 4 Og iPad er tilgjengelig i andre versjoner, hvorav den ene er global, og den andre er laget kun for det amerikanske markedet. Men hvordan skille iPad iPad 3 fra 4?
 Spesifikasjoner
 Lanserer en ny enhet, selskapet og dets såkalte «Den nye iPad». Ved første øyekast kan det virke som det er ikke forskjellig fra den forrige versjonen, altså iPad 2. Faktisk er det ikke. Hvis tabletten er slått på, vil du se forskjellen med det blotte øye. Den største forskjellen - en Retina-skjerm med en oppløsning på 2048x1536 piksler. Det bør bemerkes at iPad 3 er montert oppdatert med quad prosessor A5X grafikk. I tillegg minnet om denne modellen gir to ganger mer enn forrige generasjon.
 I alle andre uerfaren bruker vil neppe finne en fundamental forskjell. Så, iPad 3 var litt tykkere - opp til 94 mm, vekt etter litt - til 652 f.Kr. Ting vekt økt på grunn av fremveksten av en fundamentalt ny skjerm.. Denne teknologien krever en kraftigere batteriet i 10 timer under normal belastning. Derav vektøkning. I tillegg, sammenlignet med tidligere generasjoner det er litt endret objektivet, kabelsporet og så videre. Hvis vi snakker om den tekniske siden av ting, er iPad 3 forskjellig fra tidligere generasjoner mer avansert kamera som kan oppnå svært høy kvalitet.
 Herkomst
 Offisielt iPad 4 anses å være omarbeidet versjon av iPad 3. Det gikk på salg bare syv måneder etter modell av den forrige generasjonen. Dette vakte oppstyr støttespillere produkter Apple. Likevel, er maskinen et slags statusindikator, og utgivelsen av et nytt produkt maksimalt seks måneder etter kjøpet av den forrige modellen, vondt ego. Men fra et teknisk synspunkt utgivelse iPad 4 var fullt berettiget. På grunn av sine egenskaper er overlegne i forhold til de som var i sin forgjenger. Dette gjelder ikke bare programvare, men det er flere praktiske gadgets - for eksempel en spesiell port som lar deg koble til din datamaskin iPad 4.
 De viktigste forskjeller: yttersiden
 Sammenligning av modell iPad 3 og iPad 4 vil de være nesten det samme design. Og hun og en annen modell er tilgjengelig i svart og hvitt. Bakdekselet de alltid grå. Frontpanel skjult lag av glass med såkalt oleofobnym belegg. Denne spesielle meget tynn film som frastøter oljer. Takket være henne vi var i stand til å bruke berøringsskjermer.
 Det er noen eksterne forskjeller. Stort sett er det størrelsen på kontakten. I den tredje generasjons modell ble gjort ganske stor og vanskelig å kutte kabelen. I fjerde modell for å koble Lightning. Han ser ut som en liten og ryddig hull for kabelen. Men fra et teknisk synspunkt det gir også en mye høyere datahastighet, og dette - fundamentalt viktig.
 Tekniske detaljer
 For de som kjøper en tablett for arbeid, viktige kjennetegn ved "jern". Fra dette perspektivet, bør det bemerkes at den fjerde generasjon er utstyrt med en kraftigere prosessor. På at hastigheten har vokst betydelig, og det er merkbar i nesten alle programmer, inkludert spill. Dette er den mest signifikante forskjellen mellom generasjoner.
 Den største fordelen med begge modellene - displayet. Karakteristikkene og der, og det er det samme. Imidlertid bør det bemerkes at den klarhet som det lar deg vise bilder.
 Blant forskjellene er de viktigste egenskapene til kameraet. Fra dette perspektivet, er iPad 4 regnes som den beste modellen blant tabletter. Det gir bare to kameraer. Denne fronten Facetime HD, designet for 12 megapiksler og er utformet for videosamtaler, samt grunnleggende iSight 5 megapiksler. Denne første, Facetime, har betydelig forbedret sammenlignet med tredje generasjons modell, men fortsatt ufullkomne. Det andre kameraet er ikke fundamentalt forskjellig fra settet på iPad 3. Men som den fjerde modellen er mer avansert prosessor, skyting hastighet i dette tilfellet økt.  
Hvordan skille fra en falsk iPhone 5: Nøkkelfunksjoner
 Siden da, i slutten av 2012, lanserte Apple iPhone 5 økende antall kinesiske etterligninger av denne modellen. Og de mer teknisk avanserte produkter blir, jo mer falske frigitt til markedet jordiske butikker. Hvordan skille en falsk fra iPhone 5?
 Oppmerksomhet til kroppen
 For ikke å falle for agn svindel, er det best å kjøpe enheten i selskapet butikken selskapet. Men hvis dette ikke er mulig, du trenger bare å se nøye på produktet. Først av alt, merk saken. Dette iPhone 5 skal det være laget av aluminium. Dets vekt er bare 112 g. I den falske kroppen ofte laget av plast. Og den veier betydelig flere - i det minste 140 til 150 g.
 Dette er imidlertid ikke den eneste forskjell. Det som betyr noe er tykkelsen på enheten. I den virkelige iPhone 5 er det 76 mm. I forfalskning - 7 mm. Skjermstørrelsen er også forskjellig. I Fake diagonal er mindre enn 35 inches. I merkede modeller - 4 inches. Det er klart for det blotte øye å legge merke til denne forskjellen er vanskelig, men du kan alltid be om teknisk dokumentasjon.
 iPhone 5 kommer bare to farger - svart og hvit. Bakpanelet enheten er laget med to-farge. Finter er forskjellige ved at fargen kan ikke bare være svart eller hvit, men rød. I tillegg er baksiden av enheten ofte laget sletten.
 Spesifikasjoner
 Den viktigste forskjellen - den falske iPhone 5 deksel er enkelt fjernes. Faktisk, bør det ikke være. Ja, i den opprinnelige - er en integrert del, vil det bare avsløre "kirurgi". Det er også viktig å huske på at falske enheter, i motsetning til den opprinnelige, ved hjelp av en kinesisk operativsystem med en meget lav hastighet. Men dette faktum vil se bare de som er kunnskapsrike på forskjellene mellom dem. Men ser at maskinen mindre funksjoner enn posisjonert, alle kan.
 Vær oppmerksom på - det er alltid finter i USB-kontakten. I den opprinnelige iPhone 5 er den samme som i tidligere modeller, er denne kontakten ikke. Alle firmabiler er spesielle 8 - og 30-pinners kontakter.
 Hva annet bør jeg se etter?
 IPhone 5 har ingen uttrekkbar antenne eller TV-tuner. I de opprinnelige enhetene disse funksjonene er implementert ved hjelp av spesiell programvare.
 Apples telefoner er ikke utstyrt med en pekepenn. De har ingen minnekort og de mangler evnen til å støtte flere SIM-kort. Hvis du tilbyr iPhone 5 med funksjoner du bare prøver å prakke falske.
 Operativsystem og andre detaljer
 Når du kjøper en enhet titt på sin bakside. I den opprinnelige versjonen av henne er logoen til Apple, eple og det alltid nadkushene til venstre. Kinesiske forfalskninger kan være uten en logo. Eller den kan svinge den andre veien.
 På baksiden av iPhone 5 merkevare er alltid inskripsjoner er strengt definert rekkefølge. Opprinnelig skrevet ordet «iPhone», i boksen nedenfor viser hvor mye minne (typisk 16 Gb). Nedenfor er innskriften «Designet av Aplle California». Det kan suppleres med ordene «Sammensatte i Kina». Dette betyr ikke at før du falske kinesisk, refererer til den offisielle samlingen. Etter de nevnte etikettene er på telefonen modellnummer FCC-ID og serienummer. Til slutt, på slutten er et tegn på sertifisering og logoen til produsenten FOXCONN. I disse enhetene falske inskripsjoner er sjeldne eller er i en annen rekkefølge. For eksempel, i stedet for minnekapasiteten er en inskripsjon Wi-Fi eller 3G.
 Viktige nyanser
 Til tross for alle tiltak, kinesiske håndverkere fortsette å forbedre deres nivå av forfalskninger. I dag kan den falske bli enda inskripsjoner gjenskape det opprinnelige. Imidlertid gir jordisk samling alltid uoppmerksomhet til nyanse. I original eske med klistremerker har også mer informasjon. Men de er i alle fall ikke bli sittende fast opp ned på bakgrunn av teksten. For en falsk - et hyppig fenomen. Selv om alt er bra med ordene, ikke rush å kjøpe, se hvordan enheten. Hvis menyen ikke vises på skjermen, men det er reduksjon - er en forfalskning.
 I tillegg forfalsket enheter alltid ganske hardt lading - om '60 Branded veier halvparten. Og forresten, er det på de opprinnelige plantene Foxlink. Det er ingen tegn i det bør ikke være.  
Hvordan velge et digitalt kamera? Viktigste nyansene i utvalget, råd fra fagfolk
 I dag har digitale kameraer blitt en del av våre liv, nesten helt fortrenge markeds film. Men hvordan du velger et digitalt kamera? Hva parametere for å vurdere når du kjøper? Dette er problemstillinger som er viktige for folk, for første gang overfor et valg.
 De viktigste utvalgskriteriene
 Først på mange måter valg av teknologi avhenger av hvor, faktisk, formålet du har tenkt å bruke den. Én ting - å skyte familiegjenforeninger, friluftsliv eller turistattraksjoner. Da er det mulig å kjøpe et kompakt digitalkamera enkel å bruke. En annen ting, hvis du kommer til å prøve seg som en mat fotograf eller ønsker å lære profesjonell innspilling studio, bryllup og banketter. Imidlertid er hensikten med bruken ikke det eneste kriterium for seleksjon. Det er også viktig å ta hensyn til størrelsen og vekten av kameraet, og kvaliteten av opptaket, som han leverer på sine egenskaper og pris.
 Velge tiltenkt bruk
 Så som å velge et digitalt kamera? Hvis du er interessert bare amatør fotografering, den avgjørende faktor for deg å være kompakt. Dette kameraet skal være lett å bære i vesken, så her er bare størrelsen og vekten er viktig. Funksjoner og viktigste tekniske parametere er ikke så strenge krav. Men det er viktig at han hadde en funksjon Zoom -. «Økning» Faktisk viser dette alternativet forskjellen mellom maksimum og minimum fokusavstand. For å gjøre det lettere å arbeide med kameraet, tilgjengelighet, nødvendigvis.
 Forresten, skal Zoom være optisk, gir digital dårligere resultater. Når det gjelder antall piksler på sensoren, for amatør digitale kameraer, er det ikke avgjørende. Enda viktigere var svært kvalitet matrise. I utgangspunktet nok og 6 megapiksler, men dagens produsenter tilbyr modeller med 8 og 10 megapiksler.
 Hvis du ønsker å gjøre fotografering profesjonelt, trenger du en DSLR. Det kan ikke skryte kompakt, men den har høy hastighet fokus, kan du supershvydkisnyy skyting, og du kan bytte objektiv. Dette er ikke å nevne tilstedeværelsen av mange funksjoner som ikke er nødvendige lover også, men bare trenger en profesjonell.
 Spesifikasjoner: Matrix
 Kvaliteten matrise er avgjørende for å velge hvilket som helst kamera. Når grunnmassen i dette tilfellet refererer seg til et helt sett av lysfølsomme elementer som kalles piksler. På matrise oppløsning (dvs. antall piksler), har vi sagt - jo mer, jo større antall små detaljer vil vise kamera. Men forfølge dem er ikke for amatører fotoutskrift (opp til størrelse 20x30 cm), 3-6 megapiksler er nok tillatelse.
 Lineære matrisemålene er også viktig. Hva er mer, det er flere nyanser kan passere med lik oppløsning. Til slutt, den siste karakteristikk - følsomhet matrisen betegnet med bokstavene ISO. Jo høyere den er, jo flere muligheter til ta klare bilder i mørket eller i dårlig lys.
 Spesifikasjoner: Lens
 Som vi vet, takket være prosessen med å få en objektiv lys inn i kameraet og bildebehandling på matrisen. Fra det avhenger i stor grad av kvaliteten på bildet. Derfor bør du ta hensyn til linsen (kun merket optikk) og blenderåpning (hva det er, jo bedre). Også, må kameraet være høy forekomst av brennvidde og vinkel.
Яндекс.Метрика