Hvordan du velger en oppvaskmaskin

 Mange oppvaskmaskiner forbundet med luksus, fordi det kan være enklere enn å vaske retter på den tradisjonelle måten, særlig ettersom det rennende vann for dette i alle hjem.
 Men for de som verdsetter sin tid oppstår handle oppvaskmaskin spørsmålet før eller senere. Hvordan velge poudomoyku at det er viktig å ta hensyn til.

 Hvordan du velger en oppvaskmaskin. Utvalgskriterier


 De er avhengige av en rekke faktorer:
 • mengden av enheten, som serverer en rekke kuverter;
 • plasseringen, som oppvaskmaskinen ikke kan bare bygges inn, men står alene, ofte er tilfelle for kompakte størrelse modeller;
 • sin størrelse, og kan være forskjellig, og det bør vurderes som å være på jakt etter hvordan du velger en oppvaskmaskin. Blant dem skiller seg ikke bare kompliment eller smal, men kompakt, designet for bruk i små rom.
 • verdi, selv om sistnevnte er ofte forbundet med det merket av produsenten, inkludert under de samme spesifikasjonene.
 En del av forbruksvarer restriksjoner på valg ikke kan være, driver annen rett maskin som ved hjelp av spesielle pulver og tabletter.

 Hva du skal se etter når du velger en oppvaskmaskin


 Dette er ikke de eneste kriteriene for hva du bør ta hensyn før du velger en oppvaskmaskin.
 Like viktig indikatorer i forhold til ønsket om å bevare energiressurser er forbruket av elektrisitet og vann per syklus.
 Flere detaljer om disse tallene kan finnes ved å studere brukeren til en bestemt enhet. For klasse energisparing oppvaskmaskiner velger ikke vanskelig, i dette henseende, er de ikke på noen måte skiller seg fra andre apparater hvor den optimale og lav installert som en klasse «A». Men det er ikke alt.
 For de som tenker på hvordan du velger oppvaskmaskinen for lokaler, ikke belastet med unødvendig område, ikke minst støy som genereres i prosessen. Dette gjelder spesielt når oppvaskmaskinen er installert i en typisk leilighet med kjøkken direkte kombinert med andre rom.
 Den typiske støytallet varierer fra 42do 48 dB og lavere den er, går roligere oppvaskmaskinen.  
Hvordan omformeren sveising maskin?
 Tradisjonelle sveisemaskiner transformator type, som lenge har vært brukt til å utføre alle typer sveising, de siste årene, stadig blir erstattet av moderne fler inverter apparater i husholdningen, samt i profesjonelle applikasjoner. For å få bedre resultater og trivsel av slikt moderne utstyr, kunnskap om hvordan det fungerer, som har fordeler og ulemper. Den vil bli brukt med maksimal effektivitet og forlenge driften av komplisert utstyr uten kostbare bryter og reparasjoner.
 Prinsippet om fordeler og ulemper ved inverter sveisemaskiner
 I motsetning til sveisetransformatoren vekselrettere for å konvertere elektriske energi parametere blir utført ved hjelp av den kombinerte metode for effekthalvlederelektronikk og lav-effekt-transformator. Denne transformasjonen foregår i flere etapper.
 1.  AC 50 Hz som kommer fra nettet passerer gjennom hovedlikeretteren og omdannet til likestrøm, slik at jevn alle svingninger filter.
   Glattet nåværende modulator slå på strømmen halvlederkomponenter tilbake til variabelen, men mye mer høyfrekvent (20-100 kHz).
   Redusert spenning vekselstrøm med høy frekvens som er egnet til å øke verdien av strømverdier som er nødvendige for prosessen med sveising. Forrige konvertere elektrisk energi til høyfrekvente tillater bruk på dette stadiet i omformer enheter step-down transformatorer er mye mindre. I forhold til å få sveisestrømmen er 160A inverter bruker en transformator som veier ca 250 g., Og for samme indikator i tradisjonell induksjon sveising maskinoversettelse er nødvendig transformator som veier 18 kg dette er den største hemmeligheten av kompakthet, liten vekt og høy effektivitet inverter sveisemaskiner .
   Konvertere høyfrekvent vekselstrøm i de sekundære likerettere i DC og mate det til avkjørselen.
   Skjematisk den kan representeres som følger.
  Hvordan omformeren sveising maskin?

   Dette grunnprinsippet av sveisevekselretter. Faktisk er det litt mer komplisert, siden det er tilbakemeldinger fra arc parametrene er tett kontrollert programmerbare mikroprosessor elektronikk enheter. Ved den minste avvik fra de optimale verdier av de viktigste parametrene er justert umiddelbart. Dette gir stabilitet og mulighet for å oppnå forskjellige egenskaper ved sveiseeffekt for et bredt spekter av arbeidet på sveising av forskjellige materialer.
   Liste fordeler Sveising inverter transformator før sine kolleger svært betydelige.
   Kompakt størrelse og lett enhet. Som nevnt ovenfor ved bruk av høyfrekvent strøm for å omdanne en betydelig reduksjon av størrelsen ned spenningstransformator.
   Betydelig forbedret ytelse bue gjennom kontinuerlig overvåking og justering av parametre.
   Høy effektivitet. Fravær av store tap av elektromagnetisk induksjon, som forekommer i konvensjonelle transformatortypen sveiseapparat kan motta omformerens virkningsgrad på over 90%. Nesten all energien som forbrukes av enheten bruker buen.
   Den minste spray metall under sveisingen. Dette er spesielt merkbart ved sveising av liten diameter. Doug dem betent og er veldig myk. Søm kommer veldig ryddig, med en minimal mengde slagg.
   Evne sveising jernholdige metaller og rustfritt stål spesielle elektroder. Med riktige elektroder omformerne kan lage rustfritt stål og kobber. Ved bruk av elektroder neplavyaschyhsya mulig kvalitet aluminium sveising i dekkgass.
   Trinnløst justerbar sveising gjeldende innstillinger. Strømmen kan reduseres opptil 10-15A og kok de fineste elektroder med en diameter på 16 mm.
   Brukervennlighet for ikke-profesjonelle. Gjennom et must for noen av høy kvalitet inverter slike funksjoner som antyzalypanyya elektrode (Anti-Stick), varm start med en økning i den innledende startstrøm for tenning av lysbuen (Hot-Start) og stabilisere lysbuen under elektroden stikker (Arc-Force) sveisemetall kan til og med folk som aldri har hatt opplevelsen av elektriske arbeider.
  Hvordan omformeren sveising maskin?

   Minimum interferens og last til strømnettet. Dette reduserer risikoen for skade på forbrukerelektronikk, og behovet for å koble en stund sveising. Inverter kan ernære selv den elektriske generatoren.
   Lavt strømforbruk. Mens konvensjonell transformator for sveiseelektroder 3 mm trenger 7-8 kW kraftlinje, inverter 2-3 KW nok sveising elektrode diameter på 4 mm, bruker mye mindre strøm inverter ved tomgangskjøring.
   Jobbe noen elektroder. Variable parametre for sveising inverter lar deg bruke alle typer elektroder, avhengig av forholdene og den type metall. Du kan endre gjeldende polaritet reversert.
   Som alle andre tekniske løsning inverter sveisemaskiner foruten udiskutable fordeler, har noen ulemper.
   Høyere kostnader i forhold til andre konvensjonell transformator typen sveiseapparat.
   Mye mer komplekst design, med halvlederelektronikk gjør inverter sveiseapparat potensielt mindre pålitelig enhet.
   Vekselrettere er følsomme for byggestøv og krever hyppig rengjøring når du arbeider i svært støvete forhold.
   Ikke bruk omformeren umiddelbart etter plutselige temperaturendringer. For eksempel, hvis sveising uoppvarmet garasje holdt om vinteren du har brakt den inn i huset, før du slår skulle gi henne et par timer for å "akklimatisere" fordampning og kondensering av kretskort.
   Forsiktighet bør tas med eventuelle brudd kontakt på kabler og stikkontakt. Gnister i disse områdene på grunn av brudd kontakter kan skape ukontrollerbar hopping strøm i utgangskretsen at automatisering kan ikke kompensere og mislykkes.
   Gitt fordeler, ulemper og viktigst inverter sveising og forholde seg til reglene for bruk, du sannsynligvis vil ikke bare være glad kvalitet arbeidsenheten til det øyeblikk når endringen vil det komme mer moderne maskin.  
Hvordan endre datoen i iOS?
 Som standard, dato og klokkeslett i operativsystemet iOS, som er designet for mobile enheter og nettbrett, satt og justeres via spesialdesignet for dette formålet servere for eksempel Apples time.apple.com, time.euro.apple.com og time.asia.apple .com. Men som alle andre automatisk denne funksjonen kan svikte på verst tenkelige tidspunkt. For eksempel, når du gjør et fly fra en tidssone til en annen. Hvis du ikke bruker en klokke og brukes til å holde oversikt over dato og tid med iPhone, bruk smarttelefonen som en vekkerklokke, eller til og med sette det viktig påminnelse, kan du ikke snakke med de gale problemer føre til dagens dato. Utgangen i dette tilfellet er bare ett - for å endre dato / tid i iOS.
 Følg disse trinnene for å endre datoen i iOS.
 1.  På skrivebordet, klikker du på ikonet system Innstillinger.
  Hvordan endre datoen i iOS?

   Rull ned innstillingene for smarttelefonen og velg Hoved.
  Hvordan endre datoen i iOS?

   Søk etter en grunnleggende konfigurasjon av Dato og tid og logg inn enhetlig trykke på en finger.
  Hvordan endre datoen i iOS?

   I å sette dato og tid bryter merket Automatisk slå i posisjon.
  Hvordan endre datoen i iOS?

   Som et resultat av det forrige valget vil ha dato og tid i en liste. Velg fra dem til ønsket verdi dato og / eller tid og avslutte innstillingene.
  Hvordan endre datoen i iOS?

   Hvis du trenger å endre tidssone, velger Alle klokkeslett er og begynn å skrive inn navnet på din plassering. Etter innføringen av et tilstrekkelig antall tegn vises i en liste tips respektive byer, der det er nødvendig.
  Hvordan endre datoen i iOS?

   I versjoner tidligere iOS6 og dato endringer på samme måte.  
Яндекс.Метрика