Hvordan koble wifi på laptop med Windows 7?
 I dag er nesten alle bærbare datamaskiner som er produsert med Wi-Fi-adaptere. Hvis den kjører windows 7 at betydelige forskjeller mellom det og andre ikke.
 Å koble wifi på den bærbare bør anerkjenne prinsippet om tilkobling, skiller den seg fra kabel bare ved at den bruker radiobølger i stedet for kabler.
 Foreløpig er det to typer av Wi-Fi-nettverk: Infrastruktur og Ad-Hoc. Den første metoden krever en hotspot. Dette kan være en ruter, datamaskin eller noe annet er Wi-Fi-adapter. Dette blir aksesspunkt, det vil passere signalet gjennom ledningene, men det allerede distribuerer sine bølger.
 Når du bruker Ad-Hoc, er forbindelsen opprettet umiddelbart. Denne forbindelsen er ofte brukt når du trenger for å koble to datamaskiner.
 Når et tilgangspunkt, åpner datasenter Network og klikk "Koble til et nettverk". I vinduet for et øyeblikk se en liste over nettverk. Deretter velger du ønsket og klikk "koble" med enter-tasten, som etablerte seg i etableringen av et tilgangspunkt. Det er alt tilkoblet nettverket.
 Hvis du ønsker å opprette en forbindelse direkte mellom to datamaskiner, og deretter opprette et tilgangspunkt til å huske innstillinger og koble den til en annen.
 For å gjøre dette, går du tilbake til kontrollsenteret og klikk administrere trådløse nettverk. Neste "add" og velge å opprette et nettverk av "maskin-til-maskin". Det neste trinnet klikk "Next" og fyll inn de nødvendige innstillingene, og deretter tett, er nettverket satt opp. Koble til en annen datamaskin lignende variant Infrastruktur.  
Hvordan å formatere en harddisk i Windows 7?
 Når du formaterer disken, all informasjon og data (filer, mapper, musikk, spill og så videre.) Er helt fjernet fra den valgte harddisken. Formatering - en flott måte å kvitte seg med unyttig informasjon med ett klikk.
 Formatering kan ikke gjøres operative bare på harddisken der operativsystemet. Formatering av systemharddisken er å installere det gamle systemet til den nye, med fullstendig fjerning av gammel.
 Hvordan å formatere en harddisk?
 For en vanlig disk formatering og kjører OS til å utføre noen enkle trinn:
 Til start-menyen, åpne "Min Datamaskin" og velg partisjonen eller kjøre den planen format. Flytt musepekeren på den og trykke på PR (høyre museknapp) for å velge undermenyen - format. Det er det, du bare vente på operasjon for å fullføre.
 For å fullstendig formatere systemdisken bør sette platen, er systemet konstruert for installasjon i stasjonen og slår av datamaskinen, og deretter starte opp fra samme plate. Platen vil tilby deg å starte en fersk installasjon av OS og starte den når installasjons vil be deg om å velge mellom å starte installasjonen fra bunnen av, eller bare oppgradere til formatere systemdisken, velge det tidligere.
 Deretter må du velge harddisken, som vil være installasjonsprosessen. Her kan du opprette eller slette logiske partisjoner, og fullføre rask formatering. Etter det, kan du enten fortsette installasjonen, eller pakke ut stasjonen for å fortsette noen form for arbeid på datamaskinen.  
Hvordan skille kineserne fra den opprinnelige iPhone?
 Produksjon av Apples nok etterspørsel i verdensmarkedet av høye teknologier, spesielt merkevare telefoner iPhone. Det er bare naturlig at det navnet produsert mange kinesere forfalskede enheter ute å se i full overensstemmelse med den opprinnelige. Imidlertid har de en lavere kostnad, og følgelig lav pålitelighet. Denne enheten kan ikke leve en måned, alle i fare og eier, så ofte det er slett ingen garanti. Men det er få nøyaktige måter å skille kinesisk fra den originale iPhone.
 Selv utenfor det er mange forskjeller. Ja, er mange kinesiske versjoner utstyrt med to sim-kort, utvilsomt tull. Apple på kinesiske telefoner ganske ofte nadkusano på den annen side en større font. Skjermen i seg selv er mindre verre fargegjengivelse, det er mer tett reagerer på berøring av fingre.
 Men det er ikke alle gledene i livet, er den virkelige overraskelse venter på kunder i møte med telefonen. Det inneholder ikke iOS! Ikoner som beskriver lignende, men ikke identisk. Det finnes versjoner med innebygd TV, uttrekkbar antenner nærvær av opptil 20 cm i den opprinnelige iPhone-funksjoner er ikke, og kan ikke være.
 På verdensmarkedet iPhone 4 som erstatter iPhone 3G, antallet forfalskninger også steget. I fjerde generasjon av Apple-telefoner på baksiden viser frem ikke bare navnet og epler, men også minne. Denne telefonen er utstyrt med et 5MP kamera, mens i deres billig kinesisk ofte to minne kan være er 64 gigabyte, er det et klart tegn på forfalskning. Vise iPhone 4 Retina, som jobber med en oppløsning på 960 x 640 kinesiske forfalskningene ofte det 320 x 480. Bildekvaliteten er heller rett og slett ikke kan være. Likeledes bør sies om den nevnte TV-tuner, den opprinnelige fjerde versjon av telefonen der, ser på TV kan være tilgjengelig kun for eiere av høyhastighets Internett-tilkobling, eventuelt telefonprogramvaren.
 En annen måte å sikre at du har falske kopier på hånden vil forsøke å installere programvaren for iOS, vil dette trikset mislykkes fordi operativsystemet på falske telefoner ikke, som iPhone 3G, og iPhone 4.
 Avslutningsvis vil jeg si at mange brukere er fornøyd med kjøpet og den kinesiske versjonen, lagret så mye penger. Men ingen garanti på ytelsen til systemet i en dag eller to de ikke gjør det, er det bare en "katta i sekken", som kan når som helst pause. Salg av slike telefoner kjøpt nesten offisielt nivå siden selges ikke bare i hendene på gaten, men også i markeder ganske anstendig status uttak. Hvilket alternativ du skal velge - alle bestemmer for seg selv. Apple-produkter har alltid vært, er, vil være et hakk over slike billige materialer. Saken er av høy kvalitet, pålitelighet, servicemuligheter, og mange andre fordeler.  
Hva er Grafisk tablet?
 Grafisk tablet - et verktøy uten noe som kan det finnes ingen moderne artist, designer eller fotograf. Det er et legitimt spørsmål: hvorfor du trenger en tablett moderne maler? Spesielt den moderne tablett som brukes til å skrive inn i datategninger laget for hånd ved hjelp av en spesiell penn. Kunstneren gjør en skisse av hans plan arbeid og bærer det inn i datamaskinen. Deretter, ved hjelp av spesiell programvare, kan de se hvordan det vil se en spesiell forandring i hans arbeid. Dette vil hjelpe dem til å velge det alternativet som det synes mer hensiktsmessig, og deretter overføre den til lerretet.
 Historien om
 Den første enheten som kan kalles en tablett, ble Elisha opprettet varmer mer enn hundre år siden i 1888. Vanskelig å tro, men telefonen ble oppfunnet omtrent samtidig. I den første tabletten ble patentert navn - ". Teleavtohraf" En mer moderne modell som ligner en moderne maskin, ble født i 1957. Full kommersiell suksess tabletter var i slutten av 70-tallet, da datateknologi har gjort et sprang i utviklingen. Den første tabletten til den generelle forbruker markedet skapt av datamaskiner Appl II, over tid, var de i stand til å arbeide med andre PC-selskaper.
 Typer tabletter
 Det finnes i dag forskjellige typer av tabletter, elektrostatisk og elektromagnetisk. I moderne enheter fast makt trykk penn vippe selve enheten og selv makt komprimering penn hånd. Pakken tablett penn i tillegg kan omfatte en spesiell "mus", som er forskjellig fra tradisjonelle data kin 'større følsomhet og nøyaktighet av inndata.
 Hvem er det for?
 Som nevnt ovenfor, kan moderne kreative-tenkende mennesker ikke gjøre uten denne fantastiske enheten. Grafisk tablett rett og slett uunnværlig i tegning eller maleri fra bilder, fotoredigering (lage masker, retusjering). Webdesignere, så alltid bruke det i sitt arbeid. Men ikke bare folk i kreative yrker kan være nyttig tablett. Forretningsfolk, stadig på farten med sine presentasjoner og møter, signere dokumenter og taler til et stort publikum, det kommer også godt med. Tabletten vilje til å signere eller lage et merke i elektroniske dokumenter, tegne skisser, tegne grafer og diagrammer. Også, tabletten er rett og slett uunnværlig for håndskriftgjenkjenning.
 Jenter og gutter og deres foreldre, alle elskere av kunst, aktive spillere og sosiale nettverk - bare må lære å arbeide på tabletten. Dette vil hjelpe dem til å utvikle sin kreativitet og å tilbringe tid ved datamaskinen. Det er mye mer interessant og nyttig enn bare å spille dataspill.
 Jeg håper at denne artikkelen vil utvide utvalget av lyst til å kjøpe en tablet. I dag, alle produsenter søke å redusere prisen på disse enhetene, så det blir ingen problem å kjøpe den for seg selv eller sine barn.  
Hvordan lage 3D-briller hjemme?
 Noen sannsynligvis bli overrasket over å vite at selv nå han kan se en masse bilder på din PC i 3D-format. For å gjøre dette, bare gjøre spesielle briller for slike synspunkter, som viser seg å være ganske lett å gjøre hjemme.


 Origins 3D-format
 3D-format (med andre ord - tredimensjonalt bilde) forsker kjent i lang tid. Denne effekten kalles stereoskopisk vitenskapelige verden, det er så, hvor en person mottar informasjon ikke bare om bredden og høyden på objektet, men også sin dybde og avstand. Alt dette gir inntrykk av volum og lar deg overvåke store bildet på en flatskjerm.
 Sirkulerende-polarisert glass
 Tredimensjonalt bilde kan deles i flere typer, er hovedforskjellen mellom dem er måten å overføre informasjon. De fleste moderne filmer på kino trenger å se gjennom de sirkulerende-polariserte briller som lar deg sette bilder på hverandre. Dette bilde blir matet til skjermen passerer gjennom spesielle filtre. Ved hjelp Sirkulasjons-polarisert glass, ser betrakteren skjermen tydeligere og mer presist, fordi de er utstyrt med filtre.
 Denne bebrillede mannen av denne typen kan se til andre elementer, og ta dem til deres normalt syn. I sin tur, kan han uten briller og se filmer i 3D-format, men bildet er noe vag.
 Anaglyph briller
 For å oppnå en enkel tredimensjonal effekt du vil bruke anaglyph briller. De kan sees selv vanlige statiske bilder i 3D-format. Selvfølgelig har de ikke fullt gi kontrast og klarhet, men oppfatningen er ganske akseptabelt.
 For å bli vant til anaglyph-poeng, vil den gjennomsnittlige person trenger ca 30 sekunder, maksimum - minutt. Dessuten, for lenge, og kan ikke brukes, er det best innen en halv time, barn - to til tre ganger mindre og ellers godt være midlertidig forstyrre den naturlige fargeoppfatning. Når du ser på, sier, må time og en halv film foreta minst to pauser.
 Om ønskelig, kan nettverket finne mye statiske bilder spesielt laget for visning anaglyph briller. Vanligvis er disse bildene fra verdensrommet bilder eller små former for liv, inkludert insekter, moser og mer.
 Å lage 3D-briller hjemme
 Så hvordan gjør 3d briller med hendene? Det viser seg, ikke noe komplisert i dette, deres produksjonsteknologi tilgjengelig for nesten alle.
 Først av alt, trenger den vanlige plastglass for barn, er for tiden tilgjengelig for nesten pennies. Du må også kjøpe de røde og blå markører. Det er viktig å huske på at de skal være rike farger. Ikke i noe tilfelle bør ikke være fornøyd med oppkjøpet av nyanser, ellers vil det være umulig å oppnå ønsket resultat.
 Flere poeng uttrekkbar linse, og i stedet kuttet omtrent samme størrelse som den stive gjennomsiktig film (egnet gjennomsiktig plastflaske og en halv liter). Utgangsmaterialet for dette kan også gamle saker fra DVD- eller CD som er laget av gjennomsiktig plast. Så en linse jevnt farget i rødt, den andre - i blått. Det er viktig å huske på at linsen foran det venstre øye å være rød, henholdsvis mot høyre - blå. Hvis omorganisere sine plasser, så skjer det ingenting.
 Du kan trygt vurdere tredimensjonale bilder, men ikke glem (som allerede nevnt), selv etter kort bruk av slike briller øynene trenger hvile. For å gjøre dette, fjerne brillene trenger litt tid til å lukke øynene og så kan du lage en enkel øvelser for dem - elevene oppfører seg i ulike retninger, ser ut av vinduet, så lukk øynene tett.
 Du kan, selvfølgelig, og få disse punktene, men laget for hånd, levere mer hyggelige stunder.  
Яндекс.Метрика