Slik lader den bærbare datamaskinen?
 Mange rett og slett ikke kan klare seg uten en laptop, bærbarhet og funksjonalitet som lar deg jobbe nesten hvor som helst. Brukere med forsiktighet - lading laptop. Denne tilsynelatende mindre punkt, veldig viktig. I dag er det noen tanker om hva de riktige lade lithium-ion batterier som brukes i bærbare datamaskiner. Noen mener at batteriet bør holdes belastet av 40-80 prosent, noe som betyr at det må lades konstant. Det er en annen mening - burde vente på full utladning, deretter lade batteriet helt opp. Hvem som er rett og hva om dette sier ekspertene?
 Batteriet bør lades regelmessig
 Populære dag Li-ion batteri vil vare så lenge som mulig, hvis riktig utnyttet, som vet hvordan å lade din bærbare batteriet. Så, først anbefalt å forhindre den endelige utladning av batteriet og lade det så ofte som mulig - avhenger av antall ladesykluser.
 Så hvis tillate 100 prosent utladning av batteriet, antall ladesykluser slippe til 500. Hvis du alltid lade batteriet når det er utladet, bare 10 prosent mens antall sykluser øker til 4700. Enig, er forskjellen påtagelig.
 Ingen belastning er å holde batteriet ladet
 Regelmessig mosjon er 100 prosent litium-ion-batteri er nødvendig. Det antas at ladeenheten bedre støtte ved 40-80 prosent. Hvis fullade batteriet, så det bør kobles fra lading. Siden venstre for raskt å lade batteriet slites ut er sterkt redusert batterilevetid. Når du kobler batteriet over natten er bedre å bruke energisparende socket at angitt antall timer av.
 Forresten, noen bærbare datamaskiner installert innebygde kontrollere kostnader. De kuttet lading når batteriet er fulladet. Hvis den bærbare datamaskinen er fullført denne kontrolleren, og deretter holde den koblet til et nettverk batteri, kan du selv døgnet rundt - det vil ikke påvirke driften av enheten.
 Helt ut og full lading
 Full syklus utslipp og batteri gjør det mulig å kalibrere enheten. Denne prosedyren bør gjøres en gang i måneden. Bare i dette tilfellet, etter mye ufullstendige avgifter kan stole på riktig og forsvarlig drift av funksjonene spesifisert nøyaktig tid som gjenstår for å fullføre utslipp laptop.
 Overoppheting av enheten forkorter batterilevetid
 Tap av batteriet avhenger av temperaturen. Naturligvis, jo høyere temperatur, noe som er en bærbar datamaskin, og at batteriet er, jo raskere batteriet utladet. Av denne grunn er det anbefalt å ta en laptop på knærne. Og alle bør bestrebe seg på alle måter å beskytte den mot overoppheting.
 For eksempel, hvis batteriets temperatur er 0 °, med en gjennomsnittlig ladning 40-80 prosent tap av batterikapasiteten er 2 prosent per år. Hvis batteritemperaturen er på 40 prosent, mens tap av kapasitet vil være 15 prosent. Og når temperaturen stiger til 60 grader hvert år vil miste om lag 25 prosent av batterikapasiteten.
 Viktig behagelig å bruke batteri
 Det bør også bemerkes at litium-ion-batterier er et gjennomsnitt av tre år. Etter det er det ønskelig å skifte ut batteriet for en ny. Så ikke blindt følge anbefalingene i hvordan å forlenge batterilevetiden på den bærbare datamaskinen. For det første er det nødvendig å bruke en bærbar datamaskin som praktisk. At før du går fullt lade batteriet, og ikke få panikk når batteriet er helt utladet. Og følger anbefalingene der det er mulig. Rådene følges nøye for ikke å skade komfortabelt arbeidsmiljø på en laptop.
 Forresten, noen brukere anbefale å kjøpe et ekstra batteri, som i tilfellet med rask utskrivning rektor, vil fortsette å utvide produktivt arbeid. Hvis du fortsatt trenger å jobbe på gadget, er batteriet raskt krymper, og lading ikke er mulig, og slå av alle energikrevende tjenester. Du kan også redusere bakgrunnsbelysningen. Kort sagt, bør du alltid handle i henhold til omstendighetene. Dette fokuset på egen behagelig passform.  
Hvordan endre passord for Wi-Fi?
 Den teknologiske utviklingen gir oss flere og flere muligheter. Det ville synes at 10-15 år siden ingen kunne drømme om trådløst internett - og nå Wi-Fi er tilgjengelig i nesten alle cafe i mange hjem, og selv i noen underjordiske tunneler! Men ny teknologi og generere nye fans av "freebies". Kontrollere hvem som bruker modemet eller kabel Internett, det var veldig enkelt, men "stjele" trådløst internett naboer kan nesten fritt - med mindre selvfølgelig du ikke har angitt en god router for komplisert passord!
 Så hvordan du installerer og hvordan du kan endre passordet for Wi-Fi?
 Vurdere hvordan å installere og endre passordet som et eksempel router TP-Link TL-WR841N. I prinsippet er denne prosedyren ikke så forskjellig fra passordinnstillingene på andre rutere av dette merket, og sette et passord på Wi-Fi-rutere i det hele tatt - er det bare viktig å forstå det grunnleggende prinsippet om hvordan vi skal handle.
 1. Hvordan endre passord for Wi-Fi?
   Det første inn i nettleserens adresse ruteren. Snarere det 1.921.680,1 1.921.681,1 eller. Når du blir bedt, skriv inn brukernavn og passord. Før at du ikke har endret det, er standard admin admin. Skriv dem og klikk "Send".

  Hvordan endre passord for Wi-Fi?
   Deretter åpner "Wireless" (dvs. trådløst) og klikk på "Wireless Security" (trådløs sikkerhet). Avkrysningsboksen "WPA / WPA2" og det vil eksponere disse innstillingene som angitt i skjermbildet. Passordet du bør komme opp med og gjennomføre - det faktum at utvinningen bedre tenke på mer senere. Hvis vi har allerede hatt en gammel passord, bare slette den og legge inn en ny. Etter å ha fylt inn alle nødvendige felt, klikk på "Lagre".

  Hvordan endre passord for Wi-Fi?
   Deretter blir det en pop-up vindu hvor du kan lese at for at endringene skal tre i kraft, må du starte ruteren. Klikk "OK".

  Hvordan endre passord for Wi-Fi?
   Så på samme side skal vises rødt skilt som forteller om det samme selv. Klikk på den blå linken på slutten av innskriften å starte ruteren.
   Standard passord du vil tre i kraft etter omstart. Husk passordet ditt eller skrive det ned og la papiret på et trygt sted hvor passordet ikke kan lese utenforstående.
   Hva bør være passordet?
   Det ville virke, hadde lenge vært klar over at standard passord som "1234" eller "qwerty" sprakk på en gang, men mange fortsatt hardnakket fortsette å sette inn et passord primitive kombinasjoner, som gir rundt "gratis" gratis Internett. Hvis du ikke ønsker å slutte rekkene av slike "godmodig" - tenk på en passordlengde på minst 15-20 tegn, som vil inneholde tall, store og små bokstaver. Anbefales ikke for bruk som et passord tegnkombinasjoner, sammenhengende på tastaturet og ordene som finnes i ordlisten - passord er lettere å knekke. Du kan bruke en passordfrase, pre zashyfruvavshy hennes bruk av ord i stedet for å redusere dem, i stedet for setninger - forkortelser, sette inn mellomrom i stedet for tall. Og de som tviler på hans minne kan generere en tilfeldig sekvens av data store bokstaver og små bokstaver og tall, og deretter bare husker det utenat. 
   Hva annet gjøre for å beskytte din Wi-Fi-nettverk?
   Hvis du vil være helt sikker på at Internett bruke når du og ditt hjem, kan du også inkludere filter av MAC-adresser. Vær imidlertid oppmerksom på at dette tiltaket vil gi et visst antall sikkerhetsproblemer og deg, slik at eventuelle nye enheten kan kobles til nettverket, må du justere filterinnstillingene. Hvis du ofte huse gjester som liker å surfe på Internett fra sine telefoner, tabletter og netbooks, kan det gi vesentlig ulempe.  
Hvordan du kan lade den nye telefonen?
 Kjøpe en ny mobil vert ofte frustrerende fordi telefonen 2-3 uker begynner raskt utladet. Lithium-ion-batteri på grunn av utilstrekkelig eller feilaktig lading hver dag krever en opplading. Dette er ikke å klandre teknologi produsenter, siden innkjøpssjefene forklare hvordan du lader telefonen din for første gang, noe som betyr "spredning" batterier og hvorfor må du først lade det helt til slutt har ikke hatt noen problemer med den mobile enheten og lading.
 Å gjøre det første mobile enheten lader?
 Første gang lade li-ion batteri skal i henhold til instruksjonene.
 1.  Umiddelbart etter kjøp enheten, sjekke om batteriet i den. Hvis du bruker nikkel i strømforsyningen, bør lade kun utføres etter at telefonen eller smart telefon avslått uavhengig. Når innsiden er et litium-ion-batteri, telefonen defuses også, men ikke før ødeleggelsen av batteriet. Jo før du gjør det, jo bedre batteri vil etter hvert fungere. Du kan lytte til musikk, ta bilder til lysdioden blinker.

   Koble smarttelefonen til en strømkilde og la det 5-6 timer å lade. Når vil signalisere når batteriet er fullt, må du koble enheten fra strømforsyningen. Det bør stå i en halv time, som inngår i nettverket (den såkalte liten ladestrøm).

   Under lading, kan du ikke bruke telefonen, så bedre å lade batteriet hvis den mobile enheten er koblet fra.

   Før du lader alltid se på baksiden av hvilken type batteri installert. Når inne litium yonovыy, vil først ladeprosessen være lenger, bør det utføre to ganger.

   Nikkel batterier lades når telefonen er lav og li-ion-batterier inkluderer nettverk når lading på mindre enn 10%, dvs. batteriet er fremdeles arbeider.
   Hvordan skal kjøre batteriet?
  Hvordan du kan lade den nye telefonen?
   Hvordan du kan lade den nye telefonen for å øke tiden av li-ion batteri? Eksperter sier at det hele er avhengig av omgivelsestemperatur: kaldere det mer ressurser vil bli brukt batteri. Forbedret energi bidrar blitsfotografering, 3G, EDGE, GPS, lytte til lyd og video.
   Dagens nikkelbatterier blir ikke brukt i produksjonen så litium yonovыe kostnadene er lave selvutlading selv i ugunstige miljøforhold, de mnohotsyklychnыe i kostnad (batteriet varer for 10.000 zaryadok) og lett å vedlikeholde.
   Å tjene lang batteri
  1.  Hver vei har sin egen utløpsdato. Mobile Batterier er et gjennomsnitt på ett og et halvt til tre år. Deretter blir de foreldet, bør de skiftes ut med nye, fordi på grunn av effekten av aldring batteriet begynner å miste kapasiteten.

    Hvis du er en lang tid ikke bruke det, lade det til 40-50%, er det beste alternativet for langtidslagring. Hold maskinen huset ved romtemperatur, kan temperaturforskjellen over tid bryte batteriet og med det vil frigjøre elektrolytten utenfor.

    Hvis telefonen var utsatt for deformasjon, nøye inspisere batteriet hvis det er hovent, ikke bruk den for lading, kan det forårsake skade mobil.

    Lading alltid bruker originale batteriet som batteriet på grunn av piratkopiering mislykkes.

    Og husk, lade batteriet slites ut raskt, så vente en full lading og slå av telefonen fra nettverket.  
Яндекс.Метрика