Fremveksten av e-bøker var en reell hendelse av tunge lesere. Maksimal nøyaktig kopiering alle fordelene med sin papir motstykke, e-bok på samme tid nesten blottet for svakheter. Denne kompakte enheten med letthet pomeschayuscheesya selv i en liten pose, kan holde bibliotek formål, samt andre avanserte funksjoner for å behage. Hvordan velge en eBook?

 Skjermstørrelse eBook

Hvordan velge en eBook?
 Denne betydelige parameter bør være en av de første utvalgskriteriene. For å lese var så behagelig som det tar å vise på skjermen hele siden eller et helt avsnitt.
 Minstekrav til skjermen e-bok - 56 tommer diagonalt og oppløsning 320h460 poeng. Vanligvis, de fleste moderne modeller av e-bøker med en diagonal på 6 inches og en oppløsning - 600h800 piksler.
 Dermed blir større diagonal - jo flere gjester vil være å lese boken. På den annen side er økningen i diagonal skjermen innebærer og styrking av anordningen, som gjør det mindre kompakt. Hva er mer viktig for deg - du velger.
 Produsenten
 Hvordan velge en e-bok ifølge produsenten? I dag produksjon av elektroniske bøker som omhandler en rekke selskaper:
 Sony Reader. God kvalitet har alltid vært kjennetegnet av Sony - og e-bok i deres prestasjoner var ikke noe unntak. Kanskje det eneste negative Sony Reader - manglende evne til å lese noen filformater.
 Amazon Kindle. Anstendig budsjett linje konkurrent Sony Reader med muligheten til å kjøpe e-bøker på Amazon. Leser også noen vanlige formatene i CIS, som imidlertid kan lett løses ved vanlig destillasjon "fra ett format til et annet.
 Pocket. Det CIS nylig og allerede vinne kjærligheten til forbrukerne høy hastighet og muligheten til å spille et stort antall filformater, inkludert de mest populære PDF.
 ORSIO. Et karakteristisk trekk ved denne produsenten er punktlig firmware oppdatering. Blant ulempene - ikke høy hastighet.
 Minne
Hvordan velge en eBook?
 En viktig faktor i å avgjøre hvordan du velger en e-bok, er hvor mye informasjon kan passe en eBook. Du bør ta hensyn til følgende tre parametre:
 - Innebygd minne. Vanligvis, det minimum av interne minnet i moderne elektroniske bøker - 512 MB. Det er nok til å laste ned en mini-bibliotek med bøker på 100-500;
 - For å utvide minnet. Moderne e-bok med spor for minnekort SD eller microSD;
 - Maksimal mengde minnekort. Nesten alle ebøker er i stand til å fungere sømløst med minnekort på opptil 16 GB.

 Filformater

 I et forsøk på å lære å velge en e-bok, lese en tekst, grafikk og musikk, som støtter lesing enhet.
 Det er filformater kan lese alt e-bok. Dette tekstformater TXT, HTML, RTF, PDF, FB2. De mest gode muligheter i form av skille filformater er over Pocket - de er i stand til å lese formatene DOC, TXT, RTF, HTML, PDF, FB2 FB2.zip, DJVU, PRC, CHM, EPUB, TCR.
 I tillegg til tekstfiler, e-bøker er stort sett i stand til å gjenkjenne og lek musikk i MP3. Dette gjør at du kan lytte til lydbøker og bare noe musikk. Nesten alle modeller av e-bok lar deg lytte til musikk gjennom hodetelefoner, og noen enda har innebygde høyttalere. Men det er modeller av elektroniske bøker støtter ikke MP3-format - sørg for å ta hensyn til dette valget.
 Også tilgjengelig i e-bok view bilde. De aller fleste e-bøker vil gjenkjenne formatet jpeg, og noen modeller reprodusere bildene i formatene bmb, png, gif og tiff.
 Enkel administrasjon
Hvordan velge en eBook?
 Det er viktig grad av administrasjon enhet. Hvordan velge en e-bok til å samhandle med det lett og enkelt? Selvfølgelig kan vi ikke gjøre uten praksis - før du gjør et endelig valg, noen av de mest sympatiske potestiruyte en modell e-bok om emnet brukbarheten av knapper.

 Tilgang til nettverket

 Mange moderne elektroniske bøker tillate deg å få tilgang til Internett, med Wi-Fi, 3G-modem og innebygde nettleseren. Den lar deg laste ned bøker direkte fra nettet via en e-bok. Selvfølgelig, det sparer tid og er mer komfortabel i bruk.
 Berøringsskjerm

 E-boken kan være en berøringsskjerm - berøringsskjerm. Den har en rekke fordeler: å redusere tilstedeværelsen av knapper og tillatelser for å velge informasjonen på skjermen (for eksempel notater). Selvfølgelig, e-bok med berøringsskjerm så nær sin papir motstykke.
 Først av alt, kan ebook berøringsskjerm må elever, studenter, lærere og alle som leser akademisk og vitenskapelig litteratur. Hvis hensikten med å kjøpe e-bok - bare lese skjønnlitteratur - berøringsskjerm er valgfritt.

 Dimensjoner

Hvordan velge en eBook?
 Hvordan velge en e-bok, basert på sin vekt og størrelse? Det er også mye avhenger av den enkelte tilnærming. Vekt og dimensjoner på e-bøker kan ikke være en avgjørende faktor hvis du bruker denne enheten utelukkende hjemme. Det er noe helt annet hvis leseren er ment ofte ta med på turen, en tur på utdanning - er spørsmål av kompakthet og enkel e-bøker blir stadig mer akutt.
 I tillegg avhenger mye av individuelle oppfatning av alvorlighetsgraden av boken. For noen er det praktisk å håndtere napivkilohramovymy lesere, og hvem som er 300g vekt synes vanskelig.
 Pris
 Som for priser, er i hovedsak stor spredning ikke det, med mindre det er en "kjennetegnet" modeller. Gjennomsnittsprisen for en e-bok varierer innenfor 200-400 dollar. Til sammenligning - for $ 200 kan du kjøpe mer enn 20 bøker i hardcover, mens leseren er et slikt bibliotek i lommen med muligheten til å laste ned bøker og mer.
 Så nå vet du hvordan du skal velge en eBok basert på dine egne preferanser og generelle anbefalinger. Lykke til å velge!  
 Fortsetter temaet selvinstallersatellittutstyr for å se satellitt-TV, i dag vi skal fortelle deg hvordan du velger en satellittmottaker. Satellittmottaker - dette er trolig den viktigste komponenten i et sett av satellitt utstyr, der 70% kvalitet og enkel visning av satellitt-TV-kanaler.
 I denne artikkelen vil vi opplyse om følgende:

 Hva er en satellittmottaker, og hva er det for

 Hvordan velge en satellittmottaker til parametrene

 Hvordan velge en satellittmottaker

Hvordan velge en satellittmottaker
 hvordan sette opp en parabolantenne vi snakket om det faktum at satellitt-TV er så vanlige kanaler og kanalpakker. Så, til satellittoperatører (Tricolor TV, NTV Plus, Rainbow TV og andre) mottar og åpner egne pakker av TV-kanaler, er det anbefalt å bruke "sine" mottakere. Det vil si, hvis du vil koble deg til operatøren "Tricolor", den logiske kjøpe deres satellittmottaker som er tilpasset spesielt for satellittoperatør, går også for NTV-Plus og andre satellittoperatører. Men det er en veldig stor negative aspektet: receivere er bare bundet av din operatør, noe som betyr at denne mottakeren til å koble til en annen satellitt operatør eller rekon antennen og mottakeren til en annen satellitt - du kan ikke. Dermed anbefales mottaker, du bestemmer deg spørsmålet om adgangskort, innstillinger og andre problemer, men først, kjøpe en mottaker, må du selv prykovыvaete én operatør. 
 Hvis du ønsker å se noen satellitt-TV-operatører, som samtidig Tricolor og NTV +, eller en mottaker satt opp mottak med to-eller flere satellitter det er, selvfølgelig, trenger du en "uavhengig" mottaker. Med uavhengig mottaker, kan du koble til en satellittoperatør og tune inn til noen, ikke engang en satellitt.
 Konklusjon: Hvis du ønsker å se, og er ganske fornøyd for en bestemt kanal satellittoperatør - foretrekker de "splitter" mottakere. Hvis du ikke ønsker å begrense deg til ett bestemt satellittoperatør i fremtiden være i stand til å endre den, eller se på kanaler fra forskjellige satellitter, er det bedre å kjøpe en uavhengig mottaker.

 De viktigste parametrene for satellittmottakere

 Fast mottaker
 Dagens mest populære og ofte kjøpt mottakere er mottakere bedrifter:

 Openbox

 Dreambox

 Orton

 Sterk

 Tiger

 Disse produsentene for flere års dokumentert kvalitet.
 Men det er verdt å merke seg at å kjøpe den beste mottaker i de offisielle forhandlere og distributører, eller på den offisielle nettsiden til produsenten samt en stor sannsynlighet for at de andre stedene kan du bli fanget tukling håndverk. Hvis du kjøper en forfalskning, er det mulig at arbeidet til mottakeren vil være ustabil og firmware-oppdateringer bare ikke vil bli pålagt. Derfor, hvis du velger en bestemt mottaker, da de offisielle nettside prychytayte anbefalinger om hvordan du kan beskytte deg fra å kjøpe falske og hvor du kan finne butikker partnere.
 Standard Broadcasting
 I stedet for de etablerte DVB-S / MPEG2 sendingene kommer DVB-S2 / MPEG-4 (HD) standard, HD-TV. Hvis du ikke har kjøpt en mottaker, er det sterkt anbefalt å velge akkurat de modellene støtter den nye standarden tale, selv om modellen av TVen ikke støtter HD. Hvorfor? Pakker kanaler i satellittoperatører i standardene DVB-S og DVB-S2 - forskjellig, og derfor kan de mottakere DVB-S-kanaler fra DVB-S2 ikke være tilgjengelig, og dermed vil du umiddelbart begrense deg. Videre, mest sannsynlig i fremtiden vil du få en widescreen TV og en mottaker med støtte for standard DVB-S2 vil være svært nyttig, ellers må du kjøpe en ny mottaker.
 Hvis du har en widescreen-TV, da, selvfølgelig, kjøpe en mottaker som støtter standard med DVB-S2 HD, ellers vil du ikke være i stand til å oppleve alle fordelene av høy kvalitet bilder av din TV.
Hvordan velge en satellittmottaker
 Støtte for adgangskontroll moduler og adgangskort
 Som nevnt ovenfor, for å få tilgang og dekode kanaler på satellitt-TV, må du åpne spesiell tilgang. Disse er alle godt merket mottakere operatører, som først innså at tilgang til sine mottakere, som refererer til "nøytral" mottakere, for tilgang til satellitt-tv-operatørene trenger en spesiell modul. I denne modulen satt inn adgangskort, som gir tilgang til operatør raskodyruya pakker av TV-kanaler.
 For eksempel, har du en mottaker Openbox selskap og du vil at det skal se TV-operatør "Tricolor. Du har å plugge DRE CRYPT CAM MPEG4 og kort tilgang. Denne modulen er satt inn i riktig spor mottaker, slik at modulen er satt inn i selve kortet tilgang. CAM-moduler til mottakeren er det kartopryemnyky som støtter jobbadgangskort uten CAM-moduler Muligheten til å bruke kortet til å få tilgang til en bestemt tjeneste i en bestemt satellitt-mottaker -. det er nødvendig å spesifisere, men vanligvis denne funksjonen er implementert i mange mottakere.
 Derfor velger en mottaker bedre hvis det er støtte for flere CAM-moduler og adgangskort, slik at du kan samtidig ha tilgang til flere av satellitt-TV.
 Menyinnstillinger og konfigurasjon
 Den viktige rollen mottaker oppsettmenyen og muligheter de fleste innstillinger. Når du har bestemt hvilken modell du ønsker å kjøpe en mottaker, er det tilrådelig å se på nettet gjennomgang av mottaker: bilde eller video. Meny mottaker må være helt Russified, praktisk, informativ og visuelt tiltalende. I tillegg bør mottakermenyen inkluderer muligheten til bildeinnstillinger: lysstyrke, farge, skarphet, video format, etc.
 Ta hensyn til muligheten redaktør kanaler slik at du kan gå gjennom listen, slette og endre navn miss. Det er nødvendig at slike kanaler beste flytte nærmere toppen. Også ønskelig mulighet for en favoritt program for sortering kanaler etter sjanger, eller andre kriterier.
 Kontakter
 Hva kontakter bør omfatte mottaker:

 LNB IN - tiden kontakten er nødvendig for å koble mottakeren til en koaksial kabel som kommer fra parabolantenne varmeapparat;

 SCART TV - kontakt til å koble mottakeren til TV;

 S / PDI - Optisk lydutgang for tilkobling av lyd til mottakeren;

 HDMI - kontakt for å koble TV-en til mottaker for overføring av HD-video;

 Ethernet - port er å koble mottakeren til Internett;

 RF OUT - ut for å koble systemet kanals mottaker for bakkenett-TV-frekvenser;

 USB - tilkobling for minnepinner og eksterne harddisker.

 Dashboard ledelsen ved mottaker
 Fortrinnsvis hvis mottakeren er et informasjonspanel, som viser serienummeret og andre opplysninger kanal indikatorer som vil gjenspeile tilstanden til mottaker.
 Også, må forsiden av mottakeren være minimum antall knapper som lar deg kontrollere det uten fjernkontrollen knappen er:

 "Nettverk" - for å aktivere og deaktivere mottakeren;

 "Meny" - å gå inn i setup-menyen;

 Knapper for å bytte kanaler;

 Volumkontroll.

 Fjernkontroll
 Fjernkontrollmottakeren skal være funksjonelt og behagelig. Den bør inneholde:

 Knapper for å raskt bytte kanaler og enkel navigering liste;

 Knappen for å få tilgang til de tilkoblede USB-bærere;

 Button skjerm informasjon om åpen kanal;

 Call Button informasjonsvindu signal nivå;

 Knapper opptak og avspilling av video.

Hvordan velge en satellittmottaker
 Blind søk
 Tilgjengeligheten av blind søk mottakeren lar deg skanne etter nye transpondere på satellitt, som ble laget til minne om mottaker. Transponder - den såkalte "celle", som ligger et par kanaler. Derfor, hvis satellitt åpner en ny transponder, og et minne transponder mottaker foreløpig ikke inkludert i firmware, kanalene er på den, vil mottakeren ikke se. Den "blind søk kan du skanne etter nye satellittranspondere henholdsvis er de kanalene de blir tilgjengelig for deg.
 Daglig Bilde i bilde
 Denne modusen lar mottakeren til å vise to kanaler samtidig. For eksempel, hvis du se på en kanal, deretter inkludere bilde i bilde-modus, en ny dialog der du kan se hva som vises på andre kanaler. Tilgjengeligheten av denne funksjonen er valgfri, men veldig behagelig.
 Time Shift-modus
 Med denne modusen kan du sette på posten kringkasting kanalen du ser på, men hvis du savnet noen punkt, kan du gå tilbake og vise det ved hjelp av denne funksjonen når den neste sendingen vil da bli tatt opp på opptaksmediet, og du kan se sendingen i posten noe mangler.
 Arbeide med multimedieinnhold
 Velge mottaker, ta hensyn til det faktum at han var i stand til å arbeide med multimedieinnhold, inkludert: rekord kringkasting TV-kanaler, spille av video, lyd og bildefiler.
 USB-grensesnitt
 I nærvær av USB-grensesnitt mottaker kan du koble til en USB-minnepinne eller ekstern harddisk for opptak og visning av lyd- og videofiler. For eksempel legge favoritt show av mottakeren, og deretter vise den senere som mottaker og datamaskin.
 Den innebygde harddisken
 Modeller mottakere premie vanligvis utstyrt med en intern harddisk. Gjennom dette, kan du ta opp mange store store filer.
 Arbeide med Internett
 I moderne mottakere premium-segmentet en funksjon av Internett. Med en innebygd nettleser kan du lage WEB-surfing, se på nettet, laste ned filer, etc.
 Oppdateringer
 Oppgraderbar programvare (firmware) vil gjøre mottakeren å korrigere eventuelle feil i tidligere og få inn nye funksjoner og forbedringer.
Hvordan velge en satellittmottaker

 Hvordan velge en satellittmottaker

 Mottakere Tricolor

 Mottaker GS-8306B / S
 På denne tiden den siste mottakeren til å vise operator "Tricolor i Full HD-mottakeren er GS-8306B / S. I denne mottakeren støtter kringkasting standarder DVB-S og DVB-S2 (HD). Mottakeren har et elegant design og alle funksjonene du trenger for å tricolor tilgang kanaler.
 Men snakker om de avanserte funksjonene til denne mottakeren, understreket noe. Hvis du ikke er krevende mottaker og ønsker å bare "snur meg og ser" er et varemerke mottaker for deg.

 Hvordan velge et budsjett mottaker

 Mottaker Openbox S1
 Openbox S1 - dette er den beste budsjettmodellen mottaker som omfatter et bredt spekter av funksjonalitet. På denne mottakeren kan du vise operatørene Tricolor, NTV-Plus og annen innstilling modul og kort tilgang. Mottakeren omfatter nødvendige funksjoner for komfortabel visning satellitt-TV. Ulempen med denne mottakeren er bare en mangel på støtte for standard DVB-S2 (HD).

 Hva som er den beste mottakeren

 Mottakere Openbox S9 HD PVR
 Openbox S9 HD PVR - stor mottaker som kombinerer et stort utvalg av funksjoner som vil gjøre visning satellitt stor glede. Denne mottakeren støtter mottak standard DVB-T2 (HDTV 1080p), har en innebygd harddisk 750Hb, støtte for opptil fem fysiske disker og mange andre nyttige funksjoner.  
Яндекс.Метрика