Før du kjøper en tørketrommel, må du forstå hva formålet du skal bruke hårføner. Den brukes til å legge til volum og styling, men oftere for rask tørking håret. Når du forstår hvorfor du trenger en, kan du velge en passende modell av hårføner, børster, huber og diffusorer. Da vil vi snakke om alle slags fans.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan velge en tørketrommel etter type

 Praktiske tips for å velge hårføner

Hvordan velge en hårføner

 Hvordan velge en tørketrommel etter type
 Det er flere hovedtyper av fans, for eksempel, hårfønere med en smal dyse, kalt huber. Neste visning - Kjøtt, utstyrt med flere dyser med ulik bredde og form, de brukes for styling håret. Hårføner er utstyrt med spesielle diffusorer "fingre" som forsvinne luftstrøm. Nedenfor om alle slags forteller vi mer.
 Konsentra
 Disse modellene har en dyse i en smal spalte, kanskje du allerede har en hårføner eller du møtte i livet ditt. Dette er en svært vanlig og populær modell, som er svært allsidig og multifunksjonelle. Du kan ringe og tørt hår hub, men det er ikke den viktigste fordelen - kostnads ​​hub ganske lav, og det tar opp lite plass, noe som er svært attraktive. Utad ligner det en klassisk hår har slit dyse. Tørketrommel har en kapasitet på ca 1600-2000 watt, men dens viktigste ulempen kapasitet. Det faktum at den konsentrerer seg direkte luftstrømmen til en svært høy temperatur, så kan skade håret. Hvis du skriver inn eller tørt hår uforsiktig, kan de overdry, så du må velge en bestemt hår ved hjelp av en hub. De viktigste fordelene med modellen:

 Lav vekt og størrelse i forhold til andre modeller;

 Allsidighet - du kan gjøre og tørt hår, kan du style håret stråle av luft, kam, tørt, krøllete hår, og så videre;

 På grunn av det faktum at luftstrømmen er svært smale, kan du tørke håret og de enkelte tråder.

 Kvernen
 All Mincer utstyrt med en dyse i form av en børste, foruten full du vil finne andre tips som er utviklet for ulike formål, for eksempel hår rettetang eller øke håret volum. Med denne modellen kan du krølle små og store krøller. Makt i staylerov ganske lav, men dette er på grunn av det faktum at på grunn av den tettsittende passform for å ha en sjanse til å skade hårrøttene. Hvis lufttemperaturen er over - du falt ikke bare hår, men hodebunnen. Bruk styler å øke, noe som gjør og så videre, fordi de er i alle fall gi et positivt resultat, hvis du følger produsentens instruksjoner.
 Innfelt styler designet for bestemte formål, og er ikke universell, men at det er fordeler og ulemper. Du blir nødt til å kjøpe en masse verktøy for å få fullt utbytte av tørketrommelen. Feng heller ikke anbefalt for de som ikke kan ta vare på håret, er det brukt i skjønnhetssalonger profesjonelle stylister.
Hvordan velge en hårføner
 Diffusorer
 Det var en gang du kunne se annonser tørketrommel, som har mange "fingre", og derfor kan håndtere enhver oppgave. Selvfølgelig, disse modellene er svært attraktive for fingrene, fordi luften er godt spredt og holdt til hårrøttene. Men dette er dens fordel over andre modellene er over, et beløp du får, og konkludere med uregjerlig hår kan ikke. Denne modellen er egnet for personer med sensitive hår som ikke kan tørkes huber. Modell egnede jenter som gjør perm, som andre hårfønere kan øke sprøtt hår.

 Praktiske tips for å velge hårføner
 Den første tingen å merke - makt. Hårføner har en kapasitet på 1600-1800 W, er det veldig praktisk, fordi du raskt kan tørke håret. Men merk at hvis du har langt hår, tørk det tar mye lenger, så velg en modell med lav effekt, ellers kan du tørke håret og hodebunnen.
 Å holde tørt hår for å velge hårføner med lav vekt. Det faktum at tunge hårføner ubehagelig sendt til det rette stedet å håndtere det vanskelig fordi du er sliten og hvile med jevne mellomrom, slik at kvaliteten er lav frisyrer og tørking dobbel. Velge en lett og kompakt modellen er mye bedre.
Hvordan velge en hårføner
 Se på antall dyser, selvfølgelig, er en smal dyse hub i noen tørketrommel. Den er designet for å lede den varme luftstrømmen i et hårstrå. Også trenger du en rund pensel for å holde og rette håret styling. Hvis du er interessert i å øke - kjøpe en diffuser, tørker det fort håret og øker volumet. Diffuser er ideell for rett og fint hår. Ideell diffuser med lange "fingre" Hvis håret ditt med middels lengde. I noe tilfelle ikke kjøpe en diffuser hvis du curvy og bølgete hår, disse tipsene vil ikke passe.
 Nå fenah innstilt funksjon avkjølt lufttilførselen, er det nødvendig å holde en lås på rett plass etter installasjon. Enkelt sagt - en forutsetning for effektiv hår styling. Det er også en funksjon som legger til luftioner med en negativ ladning. Under tørking ioner påvirke de ladede partiklene vått hår, fordamper raskt så vann. Ionisering trenger for de jentene som har svak eller tørt hår, som hår trygt fuktighet forsvinner, jevner foruten hår skalaer og nøytralisering av statisk elektrisitet.
 Velg en hårføner med et spesielt filter som beskytter den mot støv og hår som kan komme inn. Enhver hårføner tett over tid, som fører til nedbryting av den interne mekanismen, men i stor grad øker filterets levetid.  
 Snarere, Trykkokere dukket opp en enhet som automatisk kokt ris. Oppfunnet denne enheten i Østen, men dette er ikke overraskende, fordi ris er det en av de mest næringsrike maten. Trykkokere mye mer praktisk, kan du lage alt du vil, for eksempel lapskaus, ris, suppe, bokhvete og så videre. Den har mange avanserte funksjoner, kan du velge kraften og så videre. I denne enheten, kan du selv bake deilige kaker, men før du kjøper du trenger for å forstå hvorfor det er brukt og hvordan det fungerer.
Hvordan velge Trykkokere

 Hvordan Trykkokere
 Eksternt anordningen er meget enkel, er det en beholder for varer, på innsiden som inneholder metall eller plasthuset med mulighet for oppvarming. Når du tilbereder trenger ikke å snu eller røre i maten, selv om mye avhenger av fatet. Kapasiteten for produktet har et spesielt belegg som ikke er brent, den har en annen størrelse og det avhenger av verdi Trykkokere. De minste modellene har et volum på ca 3 liter, mens det store volumet har minst 5 liter, men det er også den mest romslige modellen med et volum på 6 liter, selvfølgelig, de er ikke billig.
 Administrerte Trykkokere gjennom elektronisk kontroll, i tillegg kan du angi et matlagingsprogram og vente på typisk moderne modeller minst ti moduser. Alt som kreves av deg - legge alle produktene i en spesiell beholder og velge ønsket modus, er det innstillinger for forskjellige retter, slik som for pilaf. Trykkokere tillate den nødvendige tid og avslutt matlaging uten din deltakelse. Selvfølgelig er arbeidet enheten ikke fullt automatisert, kan du velge hvordan du skal forberede og stille klokken.
 Legg merke til den multi-modus timeren, er det brukt for å sette starttiden eller slutten av steketiden, slik at det pryhotuvalosya om gangen til du ikke vil være hjemme. Dette er nyttig når du kommer tilbake fra jobb på 21:00 og tallerken kokt i halvparten av den niende, fordi maten er varm og deilig. Også svært viktig parameter - holde varmen når maten er tilberedt, er temperaturen inne i enheten redusert, men ikke helt kjøre økonomisk drift. Ofte opprettholde ønsket temperatur er tilgjengelig i løpet av dagen, det er praktisk hvis du ikke ønsker å rett raskt Hollola.
Hvordan velge Trykkokere
 Se på strøm av enheten, jo høyere den er, jo raskere tilberedt parabolen. Men ofte produsenten spesifiserer bare maksimal effekt, så det er umulig å si nøyaktig hvor fort vil forberede mat. Standard makt Trykkokere ca 600-800 watt, men du kan velge en modell med en høyere kapasitet hvis du ønsker å lage store mengder mat raskt.

 Hvordan velge parametrene for sine Trykkokere
 Til å begynne, bør du definitivt ta stilling til om du trenger Trykkokere og til hvilke formål du vil bruke. Mange kvinner skiller ikke mellom dampskip og Trykkokere, men forskjellen er betydelig, og inkludert i prisen. I motsetning til dampskip, kan med Trykkokere satt ut, koke, steke, og så videre, men for valg av den ideelle modellen bør se på de viktigste egenskapene som vi beskriver nedenfor.

 Omfang

 Først av alt, se på volumet på enheten, da det vil avhenge av hvor mye mat du lager mat. Volumet av dagens modeller er innen 1-5 liter, men kjøpe en modell med en stor mengde lønnsomt hvis du har en liten familie. For store familier volum på fem liter - perfekt, når du kan tilberede et måltid for dagen.

 Sittende lokk

 Sørg for å lete etter tett lokk, eller lage mat vil ikke fungere. Å få luft inn i enheten påvirker kvaliteten på mat, men det er ikke alt, hvis du kommer inn i luft zib'yetsya temperatur og trykk, slik at maten eller kokt eller overstekt. Også se på om å dekke muligheten for damp? Hvis en slik mulighet - par vil gradvis forlate enheten når tilberedt måltid. Dette øker sikkerheten og reduserer sjansene for å få foreldreretten.
Hvordan velge Trykkokere

 Innvendig belegg

 Trykkokere er bare to typer foring, selvfølgelig, er det foretrukket det som er beskyttet mot å brenne. Noen ganger kan du finne modeller belagt med flere lag med belegg og marmor. Begge belegg er ideell på alle måter, vaske dem lett, og de tjener i mange år uten problemer.

 Driftsformer

 Til å begynne, bestemme med hva du skal lage mat i multyvartsi. Det er om lag åtte moduser, men mange modeller er bare 3 eller 5. De vanligste moduser: baking, ulme, ris, korn og matlaging forberedelse. Men ikke glem at med én modus kan lage forskjellige retter, fordi tilberedningsmåte pilaf kan koke poteter og pasta, og frokostblanding forberedelse modus kan lage mat noen hele korn. Fokuser på hva retter du koker ofte.
Hvordan velge Trykkokere

 Verktøylinje

 Jo enklere kontrollpanelet, jo bedre. Ta en titt på antall knapper hvis du er usikker, sjekk alle selger. Kjøpe en modell med enkle kontroller.

 Tillegg

 I de fleste tilfeller følger med instrumentet måler skjeer, oppskrift bok, sleiver og kopper i forskjellige størrelser. Velge en modell med en rimelig pris og et stort antall applikasjoner, for eksempel ved hjelp av en oppskrift bok du kan raskt bli kjent med hvordan å tilberede måltider og hvilke moduser å velge mellom.
Hvordan velge Trykkokere
Яндекс.Метрика