Hot drinkmeny er en viktig del av enhver moderne mann. Grønn eller svart te, kaffe eller cappuccino - uten dem er det vanskelig å forestille seg en familiemiddag eller et forretningsmøte. For matlaging vannkoker nødvendigvis nødvendig. En rekke ulike modeller av disse enhetene er fantastiske og inspirerende forvirring kjøpere. Hvordan kan du fortsatt ikke gjør en feil og velge kjelen gjennom noe som vil glede deg selv og elsket varm te eller kaffe i mange år?
 Planen av artikkelen:
 Typer Dummies
 Hvilke kriterier for å velge elektrisk?
 Hvordan å kjøpe te for gasskomfyr?
 Elektrisk eller naplytnыy - som te er bedre?

 plate.
Hvordan velge en tekanne?
 Tradisjonelle te for platen er en varmebestandig beholder materiale (metall eller glass) med en tut, håndtere og lokk, som må installeres på brenneren gass eller elektrisk varmeinnretning. I de fleste tilfeller er disse vannkoker utstyre en bokrull som gir skarp lyd i en tid når vannet koker.
 Vannkoker - en enhet som ikke krever varme utenfor. Dens design inkluderer en intern varmeelement, sett i aksjon med makt av elektrisk strøm. Som i tradisjonell kjele er den elektriske tank med lokk, tut og håndtak. I tillegg bemannet han stativet og ledninger for å koble til strømnettet.
 Likevel er det spesifikke typer tekanner som vedlegg og derivater, men hjemme de brukes svært sjelden.
 La betraktning de viktigste kjennetegnene på elektriske og naplytnyh dummies.

 Hvilke kriterier for å velge elektrisk?
 Vannkokere, på markedet i dag kan deles inn i følgende hovedtrekk.
Hvordan velge en tekanne?
 Type varmeelement
 1. Klar. Disse kjeler er utstyrt med et varmeelement i en elektrisk spiral, noe som kan sees ved å se på dekselet. Spiral er normal (rustfritt stål), eller belagt med krom og noen ganger gull.
 Pros - lydløst.
 Ulemper - skalldannelse direkte på varmeelementet og kompleksiteten av dens rensing og manglende evne til å varme opp en liten mengde vann. I tillegg er disse dummies jekke på siden, så installere dem på standen kan bare være i en bestemt posisjon.
 2. Lukket. Varmeelementet er skjult under metallplaten på bunnen av kjelen med vann som gjør at den vender som øker perioden av apparatet ikke.
 Pros - Høy hastighet koke, enkel rengjøring, holdbarhet, muligheten til å installere på standen i alle posisjoner, fordi kontakten er i midten.
 Cons - støy når oppvarming av vann.
 Evnen til å opprettholde temperaturen
 1. Standard vannkoker. Det varmer bare vannet til 100 grader, og deretter slå seg av.
 2. THERMO - te termos. I disse modeller bruker lukket varmeelement og varmebestandig materiale for skallet. Etter koking dens temperatur opprettholdes ved 95 til 98 grader i lang tid. Termopotы er mye dyrere enn vanlige vannkokere.
Hvordan velge en tekanne?
 Materiale
 1. Plast.
 Pros - Lav vekt, lav pris, lav varmeledningsevne av kroppen (vann sakte kjøler, og te er ikke oppvarmet).
 Cons - er at når oppvarmet plast reagerer med vann og frigir det skadelig for menneskers helse partikler. Dette gjelder spesielt for plast dårlig kvalitet. Men selv med holdbare plast vannkokere bør skiftes hvert annet år.
 2. Glass.
 Pros - høye estetiske egenskaper, termisk stabilitet og miljøfarlig.
 Cons - skjørhet.
 3. Rustfritt stål.
 Pros - holdbarhet, effektiv arbeid hydrolyttisk type varmeelement, og det faktum at stålet ikke reagerer med vann.
 Cons - den høye prisen.
 Shape
 1. Jug. Den mest vanlige og svært kompakt modell.
 2. Kjegle eller "Penguin". Produsenter hevder at disse vannkoker varme vannet raskere og lenger holde temperaturen.
 Andre egenskaper
 1. Power. Det spenner fra 1000 til 3000 watt. Jo større strømmen er, jo raskere vannet er oppvarmet, men det øker lasten på nettverket. I tillegg kjeler med høy effekt koster mer.
 2. Volum. Dummies kapasitet varierer fra 800 ml til 2 liter. De mest praktiske modeller - en 15 liters enheter. Men mengden bør velges i henhold til behovene til familien. Merk at for normal drift av store gryter, bør være høy kapasitet.
 3. Den minste mengde vann. Å begynte kjelen skal fungere, må det nødvendigvis fylle litt vann. I modeller med lukkede varmeelement som kreves minimal mengde som er mindre enn den for enheter med en åpen spiral, som naturligvis enklere.
Hvordan velge en tekanne?
 Viktige tillegg
 Vi beskriver karakteristikkene av elektriske kjeler som har størst innvirkning på valget av modellen. Men det finnes en rekke ekstra funksjoner som bør gis høy kvalitet te. Disse inkluderer:

 Pip automatisk slå av enheten ved koking.

 Indikator som viser at enheten er slått på.

 Bred dekning som er godt festet.

 Skalere væskenivå, helst på begge sider.

 Blokkering inkludering i feil posisjon, for lite vann eller åpne lokket.

 Den lange nesen.

 Integrerte filtre.


 Hvordan å kjøpe te for gasskomfyr?
 Med all teknologiutvikling uten den vanlige vannkoker naplytnoho noen ganger uunngåelig fordi ingen mirakel elektrisk oppvarmet vann hvis det ble strømmen kobles fra. Så på hva du skal se etter når du velger en tradisjonell vannkoker? Først av alt materialet.
 Dagens vannkokere laget av disse materialene:

 Aluminium. Kjøpe slike beholdere er farlig, fordi aluminium kan mette vannet med salt i tungmetaller. Unntak - gryter med spesiell aluminiumslegering, oppfylle kravene i kjemikaliesikkerhet. Men selgeren plikter å gi dokumenter som beviser bruk av en slik enhet for å matlaging.

 Rustfritt stål. Høykvalitets rustfritt stål ikke reagerer med vann, som viser resistens mot høye temperaturer og forskjellige holdbarhet. I tillegg til dette kjelen lett rengjøre.

 Emaljert metall. Tekanner, emalje-belagt, ikke giftig, men ikke veldig sterk. Emalje lett skadet mot ekstreme slag og temperatur. Inne i denne enheten raskt dannet skala, og utenfor - Raid on fire. Emaljert vannkokere bør umiddelbart kaste hvis overflaten var sprukket, ellers vannet vil falle forurensing.

 Glass. Glass gryter vakkert og trygt for helse, men de blir lett ødelagt.

 Gris. Automatisk jern varmes opp sakte, men holder på varmen i lang tid. Dette materialet har høy styrke og motstand mot deformasjon, men utsatt for korrosjon. Støpejernsgryter veie mye og sjelden brukt i moderne kjøkken.

Hvordan velge en tekanne?
 Bortsett fra materialet, er kvaliteten naplytnyh Dummies påvirket av begge:

 Bunn. Automatisk dobbel eller trippel bunn varme vannet raskere og holde på varmen lenger.

 Håndtak. Vel, når håndtaket av kjelen, og ikke laget av metall og varmebestandig silikon eller bakelitt. I dette tilfellet vil det ikke varmes opp. Hvis håndtaket er av metall, bør den fortykkes ved basen, som tar det meste av varmen.

 Fløyte. Alert kokepunkt er i stand til å redde fra komplett fordamping av vann og skade enheten.

 Volum. Størrelsen på aggregatet er bestemt av antall personer. Typisk for en familie på fire personer savnet to kapasitet liter.


 Elektrisk eller naplytnыy - som te er bedre?
 Som allerede nevnt, og elektriske og tradisjonelle modeller dummies er både fordeler og ulemper. Definitivt besvare spørsmålet hvilken enhet beste, vanskelig. Sammenligne dem med de viktigste kriteriene.
Hvordan velge en tekanne?
 1. Sikkerhet Health.
 Kjele med lav kvalitet plast i betydelig grad kan skade kroppen gjennom tildeling av syntetiske stoffer i vannet ved oppvarming. Men denne ulempen fratatt og elektrisk, tradisjonelle tanker, rustfritt stål og glass.
 Denne operasjonen er normal kjele knyttet til opphold ved brann. I denne forbindelse apparatet sikkert.
 2. styrke og holdbarhet.
 Naplytni vannkokere tjener vanligvis lengre enn elektrisk. I varmeelementer skala bygger, noen ganger oppstå krets i nettverket - alt dette fører til reduksjon av bruken av elektriske kjeler. I tillegg, feil bruk (tett lukking lokk, vannmangel, forsinket utkobling) slike enheter lett mislykkes.
 Enkelhet av design naplytnoho kjelen gjør sin levetid, men det kan forverres når truffet eller brenne på komfyren.
 3. Graden av oppvarming og avkjøling.
 Dette parameteret vanlige vannkokere er mye mindre. I gjennomsnitt tar en liter kokende vann på komfyren ca 7 minutter, enheten håndterer denne oppgaven i 2 minutter.
 Men i tanken, kjører fra strømforsyningen, kjøler vann raskere enn den tradisjonelle.
Hvordan velge en tekanne?
 4. Forbruk.
 Vannkokere bruker mye strøm. Å varme vann på komfyren (gass eller elektrisk) og ressursbruken, men i mindre mengder.
 5. Ease.
 Selvfølgelig elektrisk konvensjonell enklere. Når den brukes trenger ikke å tenne bål, bare trykke på en knapp, og kan gjøre det enda et barn. Frakobling skjer automatisk, og gryten naplytnыy bli glemt fordi alt vannet fordamper fra det.
 6. Pris.
 De fleste av de vanlige kjeler av rustfritt stål eller emaljert metall er billigere kvalitet elektriske kjeler. Selv om det er bestemt av deres ytelse og prestisje av produsenten.
Hvordan velge en tekanne?
 Velge en tekanne, er det viktig å ta hensyn til de spesifikke funksjonene i livet til familien. Dersom husholdningene verdsetter hastighet og komfort, de er mer egnet elektrisk. De som liker rolig samtale over en kopp te, kan vi anbefale den tradisjonelle oppvarmingsenhet. Bedre ennå, har begge alternativer - bare i tilfelle. Det viktigste - å velge en kvalitet te fra en pålitelig produsent.  
Яндекс.Метрика