Noen ganger kan vi ikke diktere reglene for livet, og noen ganger selve livet vi indikere forhold. Tabletten - ikke en nødvendighet, men det er så vanskelig å kjøpe Hvorfor? La oss se på dette og forstå, vurdere alle sine fordeler og ulemper, beregne målgruppen og gjøre generelle konklusjoner. Første ting først vil vi diskutere i denne artikkelen i dag.
 Hva er en tablett?
 Tablet PC - er, grovt sett, en stor berøringsskjerm mobiltelefon med datamaskinen (nesten) operativsystem. Å trekke en analogi, er tablet PC det samme, bare uten berøringsskjerm og systemenheten. Ja, har det noen forskjeller, for eksempel - det er ingen unnskyldning for ikke alltid har inngang for USB-stick. Men generelt er det samme datamaskin.
Bør jeg kjøpe en tablett?
 Fordeler med Tablet PC

 Ergonomisk - tar opp lite plass, men på samme tid, svært funksjonelle, som den har alle nødvendige funksjoner.

 Den har innebygd WiFi-mottaker, og noen ganger 3G eller 4G-tilkobling. Som tillater deg å være i stand til å komme på nettet hvor som helst.

 Det er en innebygd batteri som kan jobbe med det hele 10 timer.

 Berøringsskjermen der det ikke er behov for å ha tilgjengelig en datamaskin tastatur eller mus til å fungere.

 Ofte et bilde - og et videokamera, som ikke bare kan skyte en gang og holder på Tablet PC-bilder eller videoer, men bruke denne funksjonaliteten til å kommunisere via Skype.

 Krever ikke selv installasjon av operativsystemet. Oppdateringen er også svært enkelt (nesten automatisk).

 98% av alle søknader er sertifisert butikk hvor du kan kjøpe et program eller spill og laste det ned gratis (finne alternativ).

 Ulemper tablett:

 Permanent tilknytning til Internett. Du bør ikke kjøpe en tablett hvis du ikke er hjemme trådløst nettverk, WiFi, og ingen mulighet til å koble til internett ellers (f.eks via 3G).

 Ikke alle programmer er alternativer som fungerer på PC. Hvis du har spesifikke krav for programmer som må installeres på nettbrettet er det vedvarende problemene oppstår fordi tabletten er et annet operativsystem, noe som betyr at ikke alle programvare selskaper under det gjorde alternativ.

 Svakt batteri som dessverre skjer ganske ofte, med mindre det er ikke en tablet-PC, iPad og iPad Mini fra Apple.

 Ikke kjøp en tablett hvis du tror ulempen skjerm mindre enn 10 inches, som det er i en tablett, men tenkte OS gjør det umulig å kritisere liten diagonal.

Bør jeg kjøpe en tablett?
 På den ene designet tablett som sin målgruppe?! Det er enkelt, tabletten trenger følgende personer:

 Kontorarbeidere som ofte er i veien, og de trenger tilgang til grunnleggende dokumenter og internett;

 Moderne mennesker som liker å tilbringe fritiden på Internett eller gadgets.

 Viftene som ikke kan leve uten filmer og TV-serier. Tabletten vil være en stor seier her, spesielt hvis batteriet vil tåle mange film filmvisninger kostnader.

 Folk som reiser mye eller ofte er på farten. Denne gadgeten er veldig godt i stand til å underholde, musikk, filmer, spill og internett mulighet.

 Hvis du finner deg selv blant disse kandidatene, så bør du kjøpe en tablett!

 Vanlige spørsmål forbundet med å kjøpe en tablett
 Det finnes en rekke relaterte spørsmål når du kjøper en tablett. Vi ønsker å markere dem nå, gi dem de svarene du trenger. Så la oss starte?!
 Skal du kjøpe kinesisk tablett?
 Så hvis du kjøper et barn eller tenåring som har i utgangspunktet ingen forskjell hvilke funksjoner bør ha en reell tablet PC. Voksen, er kinesiske motparter tablett bedre å ikke: et svakt batteri, dårlig kvalitet skjerm, fravær av de fleste funksjoner (derav også laste ned programmet på det vil være vanskelig), dårlig kvalitet plast, etc.
Bør jeg kjøpe en tablett?
 Å fullføre arbeidet eller underholdning det er ikke bra, er det bedre ikke å spare penger og kjøpe en virkelig god tablet PC fra en anerkjent produsent av positive tilbakemeldinger fra nettforhandlere.
 Ikke kjøp en billig tablet?
 Hvis budsjettet er begrenset til et minimum, men ønsker å kjøpe en tablett er tapt, er det i prinsippet mulig å kjøpe en billig tablett. Men trenger man å velge nøye, finne online reelle vurderinger av mennesker som har kjøpt og testet en bestemt modell. Naturligvis, se egenskaper, studere video vurderinger og hvis de passer deg godt, da selvfølgelig, kjøpe en tablett verdt det.
 Ikke kjøp en tablett hvis du har en bærbar PC?
 Ærlig talt, kan betraktes dette spørsmålet feil, siden de er to helt forskjellige enheter, til tross for de åpenbare likheter. Det er som å spørre: "Bør jeg kjøpe en bil, hvis jeg allerede har en lastebil Gazelle? ". At du, selvfølgelig, kan ikke en lastebil gå på stranden, men fortsatt er det ikke ser helt naturlig og bensin bruke mye mer enn de kunne.
 Det er omtrent samme situasjon med en bærbar PC, er det ganske tungvint å alltid bære den med deg og bruke offentlig transport eller andre steder. Tablet PC mobil ting som du kan nyte når som helst, hvor som helst, uten å tiltrekke seg oppmerksomhet. Videre vanligvis i tablett batteriet varer for mye mer tid enn en laptop.
 Så summere opp dette problemet, svare vi på det sterkeste - "JA! Tabletten verdt å kjøpe, selv om det er laptop! ".
Bør jeg kjøpe en tablett?
 Skal du kjøpe et tegnebrett?
 Først må du forstå at grafisk tablet PC er en annen teknikk som brukes av kunstnere og designere til å lage bilder umiddelbart på datamaskinen (som det er malt med en spesiell pekepenn). Det ligner med nettbrettet, bare kalt og i utgangspunktet falt litt utenfor.
 Kjøpe det eller ikke, her er vi helt klart kan ikke svare på. Ja, det er en interessant leketøy, men hvor lenge det vil vare?! Men hvis du gjør design eller kunst profesjonell, selvsagt, tegning tablett vil være en stor kjøp!  
Hvordan velge en kaffe?
 Mange av oss elsker sterk espresso eller cappuccino flavored. Mange mennesker drikker disse drikkene flere ganger om dagen. Men ikke alle vet at for riktig forberedelse av disse væsker krever skikkelig kaffe. I dag skal vi snakke om hvordan å velge riktig kaffetrakter.
 Faktisk kaffemarkedet er så stort at tapt veldig enkelt. Jeg vil være din guide og prøve å foreslå hvordan å ikke bli fanget i å velge kaffe. Først må du bestemme hva du ønsker å brygge kaffe, og hvor mye.
 Som espresso - deretter velge blant kaffetypen Pump-Espresso eller i ekstreme tilfeller Steam-Espresso. Hvis du ønsker å hverdags kaffe drypp kaffetraktere velge blant. Hvis du ønsker å spare penger kjøpe fransk trykk eller Cezve (Turku).
 Nå mer:
 Drypp kaffe som er mest vanlig i verden og tjent sin popularitet letthet kaffe, mengde og fordi. Vannet passerer gjennom en spesiell krets, oppvarmet til en temperatur på 87 til 94 grader, og et fall i strømmer av malt kaffe filter. Som et resultat, får du en skjeppe kapasitet på opp til 1 liter med utmerket kaffe.
 Espresso kaffe delt inn i flere typer:
 1. Capsule - Hvis du raskt forberede espresso ved hjelp av kapsler, som veier 7 gram. Selv om det ikke er den optimale vekt for en kopp espresso (må være 8-10), men produksjonen er sann espresso. Dette er flott for kafeer. Du kan tydelig overvåke sine ansatte: 1 kapsel - en kaffe.
Hvordan velge en kaffe?
 2. Pump-Espresso ment for hjemmebruk som belastning bør ikke være mer enn 4-5 kopper. Slik Kaffe pressgruppe er ikke stor (opp til 5 bar) og slik at prosessen med brygging espresso lenger enn vanlig. Temperaturen på vannet kan nå 100 grader (anbefales 87-95). Prinsippet om kaffe: All eksisterende vann brakt til en byll i en egen tank før det går over til damp. Når damptrykket når 5 bar åpner ventilen vannet strømmer inn i glasset av kaffe gjennom hvilken.
 3. Kaffe typen Steam-Espresso designet for å trakte kaffe i kontorer, barer, restauranter - hvor som helst det er en stor tilstrømning av folk som ønsker å ta en kopp kaffe. Disse kaffe tåler store belastninger - 50-200 tonn kopper om dagen. Ofte slikt press er 15 bar Kaffe og utgang 9 bar - alltid ta hensyn til det. Prinsippet for brygging: Spesialelektromagnetisk pumpe frembringer det nødvendige trykk i beholderen, der går det kalde vannet som varmes opp raskt og passerer gjennom kaffen. Den resulterende drikke har den beste smaken enn kaffe tilberedt på kaffemaskinen Steam-Espresso.
 Som jeg nevnte, kaffe også kan utarbeides med fransk trykk eller tyrkere. Men ikke glem at den samme slags kaffe er brygget med forskjellige smaker i forskjellige typer kaffe.
Hvordan velge en kaffe?
 Jeg tror med min hjelp du har bestemt deg for det valget du trenger, type kaffe. Nå gå gjennom produsere kaffemaskiner:
 Først av alt må du forstå at det er bedre å velge en kaffe i disse produsentene som er engasjert i produksjon bare de fleste kaffetraktere og ingenting mer. Tror du de produsenter barberhøvler eller TV vil gjøre den perfekte kaffen? Jeg tror ikke det. Dette bør ta en høyt spesialisert selskap. Enheter av merkene testet mer enn én generasjon og har noen tillit grense. Tenk lederne i kaffeindustrien:
 Saeco - Er et italiensk merke som kom på markedet i 1976. Det er en enorm mengde av semi-range, kapsel, og automatiske drypp kaffemaskin. Forresten, oppfinnelsen helautomatiske kaffe tilhører samme merke - i 1985 Sayeko patentert sin oppfinnelse og oppnådd stor popularitet. Så langt de er ledende i design og produksjon av førsteklasses kvalitet kaffe.
 SPIDEM - Det er også et italiensk selskap som startet sin gang i kaffebransjen siden 1984. Det er en del av Saeco International Group. Selskapet har en utmerket linje Spaydem rekke automatiske kaffemaskiner. Produktene til selskapet er preget av enkelhet og enestående kvalitet. Selskapet betaler mest oppmerksomhet til utvikling og forbedring av kaffemaskiner. Det er en velprøvd teknologi og som produsent av hvitevarer og profesjonelle kaffemaskiner.
Hvordan velge en kaffe?
 Gaggia - Grunnlegger Haji Achyl. Selskapet er oppkalt etter ham. Han begynte i 1902 for å utvikle de første kaffetraktere. Bare i 1938 fikk han patent på produksjon - i år er året for grunnleggelsen av espresso. Selskapet ble stiftet i 1977 og sysselsetter mer enn 200 tusen elementer av kaffeutstyr. Kaffe Haji egnet for både hjem og profesjonell bruk.
 Dette splitter du kan stole på når du velger et kaffehus. Så du kan ikke gå galt ved å velge en profesjonell espressomaskin for kaffebar, bar eller restaurant prestisjetunge.
 Jeg mener ikke at det ikke er mer verdige produsenter enn denne trioen. Det er ikke. Jeg ga et eksempel på de mest populære merkene du kan stole på når du velger kaffe. Jeg håper jeg hjalp svare på spørsmålet: hvordan du velger og hvordan du velger kaffe espressomaskin hjemme, på kontoret eller kafé.
 Lykke til deg et utvalg av kaffetraktere. Jeg håper du ikke sette spørsmålet - hvordan du velger kaffe.  
Яндекс.Метрика