Til magi kaffe operert virkelig bør drikke være uløselig, og laget fra de knuste bønner nylig. Og her kan vi ikke gjøre uten jeksel.
 Planen av artikkelen:
 Typer og funksjoner kofemolok
 Essensielle parametre ved valg hånd kofemolok
 Betydelige alternativer når du kjøper elektrisk jeksel
 Manuell eller elektrisk - det er spørsmålet!

 kaffe, kaffe er utarbeidet under press - espresso, cappuccino og andre.
 Burr kverner har mer makt enn kniven - ca 250-300 watt. Dessuten er denne type enhet lenger på grunn av mindre ekstreme hastigheter.
 Freser av denne art har flere nivåer av regulering sliping (6-14). De kan tilberedes et stort pulverlakkert pressen, og den fine pыlevuyu suspensjon for "Cezve".
 Denne typen kofemolok har to separate rom - ett for korn, den andre - for det ferdige pulver.
Hvordan velge en kaffekvern?
 3. Håndkvern
 I hjertet av denne komplekse mekanismen involvert kvernsteiner. Kaffekvern har en bryter sliping intensitet og skuff for kaffe klar. Det finnes varianter av enheter utstyrt med kameraer åpne og lukkede, hullene for håndtaket.
 Tid sliping kaffebønner på en enhet vil være omtrent en halv time. Dette kornet malt kaffekvern med maksimal forsiktighet, bevare smaken og smak.
 Det finnes tre typer hånd kofemolok:

 European - Har form av en kube. Å samle malt kaffe bruker en spesiell liten yaschychok som har nominert og lar helle produktet. Ulempen med denne type er vanskelig å holde kvernen i hånden under sliping. Denne enheten når den brukes fritt beveger seg rundt bordet overflaten. For det ferdige produktet skal utfylle betydelig innsats.

 Øst - Har en sylindrisk form. Denne formfaktoren gjør det enkelt å holde enheten i hendene på behandling kaffe. Fordelen er også sammenleggbart håndtak, noe som øker den kompakte lagringsenheten. Denne detaljen kan tjene som en nøkkel til demontering og utbedring av jeksel, og for å justere graden av sliping.

 Utenfor legemet. Satt direkte på emballasjen der å helle kaffe - krus eller bank.

 Essensielle parametre ved valg hånd kofemolok
 1. Millstone. Dette elementet er laget av, keramikk, tinn-belagt stål, støpejern og stein. Materielle møllesteiner påvirker smaken av drikken, holdbar drift, uniform sliping.

 Støpejern - sterk, holdbar og billig. Nedsidemøllesteiner av dette materialet får jernspon i kaffe ved sliping. Dette er årsaken til ubehagelig metallisk smak i kaffe. I tillegg absorberer jern lukt. Derfor, endring av kaffe, dufter kan drukne hverandre.

 Stål har en høy strekkfasthet. Men bære litt raskere jern. Titan belegg forlenger livet av kvern og prisen på jeksel.

 Keramikk forskjellige skjørhet og frykt streik. Det er imidlertid lik i varighet av diamant. Møllesteiner av dette materialet beholde skarpheten i lang tid og er ikke redd for fukt og rust.

 Stein kvernstein er det beste, men svært dyr løsning. De er vanligvis laget av keramisk korund-legering. Fordelen med dette materialet er miljøvennlig, og evnen til å slipe kaffe til en tilstand av støv. Lukten av stein ikke absorberer. Den høye kostnaden for jeksel mill lønner seg med mulighet for å gi denne enheten selv sine barnebarn.

Hvordan velge en kaffekvern?
 Det beste alternativet er keramiske. Men hvis penger er bedre å velge stein møllesteiner.
 2. Utførelse. Vi har gjennomgått de ovennevnte typer bygninger. Nå gir anbefalinger. European typen boliger beste valget for de som elsker å stå jeksel som en autentisk møbel. Det vil skape en atmosfære av komfort og antikviteter. Hvis du foretrekker å gjemme i skapet jeksel, ville det beste alternativet være tyrkiske og åpen ramme kverner.
 3. Endringer spissfindigheter slipe. Det er to måter å endre manuell sliping i Kaffe - hastighet og trinnløs. I trappet sliping mekanismen er underlagt visse skritt "som er laget ved å vri på bryteren. Trinn mekanisme brukt i det europeiske og OEM-versjoner jeksel.
 Trinnløs mekanisme implementert i den tyrkiske typen jeksel og kontrollert ved å dreie skruen Locking håndtaket.
 Den viktigste forskjellen mellom disse metodene ikke. Alternativ avhenger av valg av vinkelsliperen.
 4. Beliggenhet penn. Det er to alternativer for plassering av håndtak - topp og side. Alternativene avhenger av hvilken type bolig. Topp håndtak er alle hånd kofemolok alternativer, side - bare i Europa.
 Den tilsvarende alternativet vil hjelpe deg å velge din preferanse system. De fleste kaffekverner er mer komfortabel med sidehåndtak. De lar deg bruke flere muskelgrupper samtidig rotere håndtaket, og gi en mer sikker passform av anordningen på bordet, ikke la ham flytte over overflaten.
 5. Kabinettmateriale. Han er representert: porselen, tre, plast, metall. Valget av materialet er begrenset, kanskje bare dine estetiske preferanser. Det er bedre å velge et naturlig materiale.
 6. Hopper for kaffebønner. Håndkverner har alle typer kasse plassert ovenfor. Dette forenkler prosessen med slipekorn. I europeisk Kvern beholderen er utført i en trakt. I tyrkisk typen beholderen er utformet som en topp av jeksel. Bunkere har ulike størrelser og forskjellig tilstedeværelse (fravær) av dekselet.
 Volumet av beholderen er tradisjonelt 10-200 gram korn. Trekket kan redusere støy for apparatet, og holde lukten av bønner.
Hvordan velge en kaffekvern?
 7. Container pulver. I den europeiske versjonen er implementert som en "shuflyadochky" i bunnen av enheten, i øst virker det en bunn av kvernen. Container for et par gram mindre kapasitet for korn. Når du velger volumet av beholderen ut av din preferanse.

 Betydelige alternativer når du kjøper elektrisk jeksel

 Power. Fra denne parameteren avhenger av hastigheten på ferdigstillelse av måltidet. Men når du kjøper en jeksel med høy effekt (250 watt), være klar over at det er en risiko for forkulling under intens sliping korn. Den optimale effektområde for deilig kaffe - 160-180 watt.

 Pålitelighet. Sikkerhetssystemet som sikrer frakobling sliper med åpent lokk, pinnene gitt. Disse elementene er laget av plast og svært kortvarig. Til slutt, etter svikt i disse pinnene går ned hele kaffekvern. Det er bedre å kjøpe jeksel med tilfelle av stål, aluminium eller messing.

 Prinsippet for inkludering av en elektrisk motor. Flere kofemolok arbeid når du trykker på lokket. Det gir trygghet, men skaper en rekke ulemper - vi må hele tiden å klikke på omslaget. Hvis du er kjedelig, kjøpe maskinen fra "Start", som ganske enkelt trykk og slipp.

 Tilgjengelighet dispenser. Noen modeller er utstyrt kofemolok dosering. Last ned tanken til overfylte korn, kan du bruke bare en del av dem. Dette reduserer kaffe.

 Tilgjengelighet tidtaker. I roterende jeksel ved hjelp praksis kan beregne nødvendig sliping tid, og deretter sette på et tidsur verdi.

 Beskyttelse mot overoppheting. Ved omfattende bruk av høye strømmotor er det en fare for overoppheting av motoren. Det kan skade enheten. Beskyttelse mot overoppheting deaktiverer automatisk motoren og dens kjøling, vil ikke kjøre jeksel.

 Tilgjengelighet temperatur. Denne enheten lar deg ram ned kaffe flaske kaffe. Tradisjonelt dette tilbehøret er utstyrt med kaffemaskin. Men i hans fravær, bør vurdere å kjøpe jeksel med tempera.

 Alternativ svingete ledningen. Denne funksjonen vil holde lengre ledningen er i god stand, gi enklere og kompakt lagring apparatet på kjøkkenet.

 Nivået av støy. Kaffekvern - ikke den roligste enhet, men lydeffektene kan reduseres ved hjelp av ulike triks. For eksempel bruker gummiert grunn jeksel. Det vil slukke vibrasjon, noe som reduserer den totale støynivå.

 Branded "chips". Uten å endre hele funksjonalitet, er produsenter prøver å sørge for sine avkom forskjellige chips, i stand til å skille sine enheter i en grå masse av andre. Disse "strålende" inkluderer: to kniver, bolle vippe, økt motorkraft og antibakterielle belegg kvernsteiner. Det er vanskelig å si markedsføring "dummies" eller faktiske effektive innovasjoner. Men prisen på disse tingene mye innvirkning.

Hvordan velge en kaffekvern?

 Manuell eller elektrisk - det er spørsmålet!
 Da bedt om å velge mellom to typer kofemolok du må svare for deg selv. For å gjøre dette, må du først bestemme hva du kaffe - en drink til pep eller noe mer.
 Hvis du ikke krympe i fravær av malt kaffe for å drikke kaffe, som brukes til "auto-pilot for å" våkne opp raskt lage kaffe i kaffemaskinen, jafs drikke det og kjøre en jobb, ditt valg - elektrisk kaffekvern. Det vil spare deg for tid og krefter, noe som åpner for en drink av hans produktive grunnleggende funksjon - toning kroppen.
 Men hvis prosessen med å lage kaffe for deg - et ritual rite, hvis du er vant til å sakte, forsiktig forberede oss til denne fantastiske drikke, og deretter, sakte nyter hver slurk, nyt og smak halvtone reverberatsyyamy drikke av gudene, ditt valg - definitivt manuell kaffekvern.
 Velge for deg selv dette enkle enheten generelt, stole på sin egen stil og funksjonalitet. De vil fortelle deg det riktige valget.
 Nyt kavuvannya!  
 Elektronikk - gleden er uunnværlig i husholdningen og koster penger. Ikke overraskende, de fleste husmødre er interessert i å apparater servert dem så lenge som mulig. Hemmeligheter vare det kan bli funnet i manualen på drift - men i de fleste tilfeller det gjelder bare i tilfelle brudd. Så vi bestemte oss for å huske noen enkle regler husholdningsutstyr for å forlenge sin eksistens i huset. Til vurdering, har vi valgt de fem mest avgjørende i noen representanter sektor apparater.
 Vaskemaskin
 Vaskemaskin vil leve lenger hvis du følge disse reglene:
 1.  Ved hjelp av et nivå, sette vaskemaskinen  før første start. Gulvet der maskinen skal være glatt og fast. Dette vil hindre økt vibrasjon, henholdsvis - vil hindre mange årsaker brudd, slitasje av deler. I samme retning er ikke anbefalt å overbelaste vaskemaskin - hans litt bedre nedohruzyt.
Hvordan forlenge levetiden av husholdningsapparater

 2.  Koble vaskemaskinen ved hjelp av spenning  - Overspenning føre til svikt i maskinen, dens rask kontring.
 3.  Bruk filtre  - Andre mekaniske partikler som finnes i det kan skade magnetventil vaskemaskin.
 4.  For å laste ting i maskinen  : Turn lå de små og store ting. Ubalansen i fordelingen av ting i tanken kan senke turtallet sentrifuge - dermed forringelse av strek.
 6.  Unngå å falle i tanken fremmedlegemer  : Knapper, pins, mynter, rusk fra lommene. For å gjøre dette må du sjekke før du vasker all sin lomme tilstedeværelse, fest alle glidelåser og knapper (og dårlig holdt sy). En annen måte å unngå skader som følge av lynnedslag og knapper - vaske ting i spesielle poser.
 7.  Å håndtere avskum ,
Hvordan forlenge levetiden av husholdningsapparater

 ved hjelp av to metoder: kjemiske (legge til hver vaskbare spesialverktøy som reduserer vannets hardhet) og teknologisk (vasking ved lave temperaturer (50 ° C) - i dette tilfellet dannes mye mindre skala enn kokende). Også avskum kan oppstå ved bruk av vaskemiddel-forfalskninger.
 8.  La kyvette for vaskepulver og luken åpen etter vaskemaskiner  - Dermed tørket indre overflaten av tanken og gummipakninger. Men holde et åpent luke kyvette og bør ikke være - det fører til støv inne i maskinen.
 Kjøleskap
 Trofast kjøleskap vil tjene deg hvis du ikke vil glemme
 1.  Riktig sted kjøleskapet  - Det bør være på et tørt og godt ventilert område, på et sted isolert fra direkte sollys og ulike varmekilder (batteri plater).
 2.  Ikke legg for mye i kjøleskapet Ellers forstyrret sirkulasjon av kjølt luft, og dermed øke temperaturen i det nedre kammeret av kjøleskapet.
 3.  Ikke plasser tunge gjenstander på kjøleskapet  ikke stole albue til hans dør.
Hvordan forlenge levetiden av husholdningsapparater

 4.  Observere lagringsprodukter.  Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot produkter som inneholder fuktighet (flytende produkter, noen frukter og grønnsaker) - øke luftfuktigheten i kjøleskapet forårsaker lukt motstandsdyktig, øker strømforbruket, redusere levetiden på apparatet som helhet. Stoffer med en stikkende lukt, produkter som inneholder mat syre, flytende medisiner skal oppbevares i forseglet emballasje. Varm og varm mat må avkjøles før den settes i kjøleskapet.
 5.  Riktig og regelmessig (månedlig) vask kjøleskap . Alle produktene når vaske apparatet må tas ut av det. Isen i fryseren bør smelte (du kan bruke en hårføner, og fra skarpe og harde gjenstander som kniver, bør forlates for å unngå mekaniske skader på veggene i fordamperen). Den indre overflaten av kjøleskapet bør renses med varmt vann, litt fortynnet desinfeksjonsmiddel. Vann bør ikke komme inn temperaturbryteren, belysning kjøleskapet. Utenfor kjøleskapet bør rengjøres forsiktig med såpe og vann. Etter vask, tørk kjøleskapet innvendig og utvendig med en myk klut.
 6.  Åpner kjøleskapsdøren som mulig mindre  ikke holde kjøleskapet åpen i lang tid - det vil spare den fra ekstreme temperaturer, vil spare energi.
 7.  Abonner på kjøleskapdøren pakningen.  Sel kan bli brutt etter noen års drift av kjøleskapet. Hvis årsaken - skift dør for å løse dette problemet, kan du ringe master. Hvis det var å tette defekter (skade) - det bør byttes ut.
 Mikrobølgeovn
 Lange år med tjeneste mikrobølgeovn garantert hvis
 1.  Sett ovnen på rett sted  : Borte fra varmekilder og damp, kjøleskap; i en høyde på omkring 1 m over gulvet, og med en avstand på minst 15 cm fra veggen.
Hvordan forlenge levetiden av husholdningsapparater

 2.  Ikke ta med tom ovn  - I dette tilfelle magnetronet (enheten genererer elektromagnetiske bølger) svikter. Produsenter anbefale i alle fall alltid holde ovnen glass vann - i tilfelle av "tomgang" for å inkludere ikke skade magnetron. Det samme gjelder for fyringsprodukter som veier mindre enn 200 gram - la i ovnen samme glass vann når du er klar til å varme pai eller sandwich.
 3.  Hold alltid mikrobølgeovn døren tett lukket  For å unngå mekanisk skade på krokene. Av samme grunn, ikke spør, og ikke sette i ovnen (spesielt ansatte) noen Pre-kjøkkenhåndkle kan klemmes mikrobølgeovn døren.
 4.  Følge reglene om matlaging i mikrobølgeovn  :
 - Ikke overskrid matlaging;
 - Ikke overstige de anbefalte maksimums vekt produkter;
 - Ikke bruk en mikrobølgeovn til andre formål (for å sterilisere krukker, tørr noe);
 - Ikke stek i ovnen supper, hele egg med skall, ikke varme opp mat i tett lukket beholder;
 - Fjern brystvortene av flasker med babymat før oppvarming av dem;
 - Fork å pierce huden av frukt og grønnsaker, pølser skallet ut for dampen.
 5.  Bruk spesielle retter for mikrobølgeovner  - Med varmebestandig glass eller keramiske sparken. Rotasjonsbordet benyttes til koking i noen tilfeller, for fremstilling av grønnsaker for salat, kjeks, kaker. Det er ikke egnet for mikrobølgeovn metallredskaper (herunder eventuelle andre retter som inneholder hlazurovku metall, sølv eller gull bildet) fordi mikrobølger spretter av metall og kan føre til elektrisk støt. Du må heller ikke bruke plast i mikrobølgeovn og konvensjonell glass.
 6.  Betimelig ren ovn . For å unngå overdreven skitt i ovnen, du bare lage mat og varme opp mat i en lukket beholder (cover med varmebestandig glass eller spesiell thermo). Veggene i ovnen bør umiddelbart renset for smuss, oljeaktige flekker, hvis noen, er til å være. Som et middel for pleie er ønskelig å bruke bare de som indikerte at de er konstruert for mikrobølgeovner. Kondens på ovn vegger heller tørke tørr klut. Rotasjonsbordet bør vaskes i varmt vann og såpe, tørk av. Utsiden av kroppen kan tørkes av med fuktig svamp med såpe og tørk av med en klut. Kontrollpanelet kan tørke av med en fuktig klut.
 7.  Koble ovnen fra nettverket  etter matlaging, under hennes rengjøring.
 Støvsuger
 For å unngå driftsforstyrrelser og kvalitet av vakuum kan, hvis
 1.  Ikke bruk en støvsuger uten avbrudd i over en time  - Ellers truer det overoppheting og motorhavari.
Hvordan forlenge levetiden av husholdningsapparater

 2.  Ikke bruk denne maskinen til andre formål  : Ikke suge dem rusk, væsker, våte materialer, varme gjenstander og gjenstander med skarpe kanter.
 3.  Korrekt og tidsriktig omsorg for støvsuger . Støvsamler trenger regelmessig rengjøring - etter hvert bruke en støvsuger, og hvis støv rekruttert mye - selv i samlingen. Periodisk støvsuger filter bør rengjøres (som sin forurensning). Liket av støvsugeren kan vaskes med såpe og vann med en spiseskje av ammoniakk.
 4.  Rensing av overflaten, ikke for hardt presset til henne vedlegg . Du må heller ikke bruke en støvsuger uten vedlegg.
 5.  Når du kobler fra støvsugeren, ta hånd ikke ledningen og støpselet .
 6.  Følg korrekt installasjon av filter  og aldri bruke en støvsuger uten.
 Iron
 Ganske enkle regler er omsorg for jern:
 1.  Stryke bør være ønsket temperaturområde  avhengig av hvilken type stoff. Brudd på denne regelen kan ikke bare skade stoffet, men også skade strykejernet såle.
Hvordan forlenge levetiden av husholdningsapparater

 2.  Abonner på en overopphetet jern  - Hvis du oppdager at jern overopphetet, slå den av og begynne å stryke produkter av bomull eller lin. Iron kjølig under rennende kaldt vann forbudt - det er skadelig ikke bare for strykejern, men for deg - sterk damp kan brenne i ansiktet og på hendene.
 3.  Rengjør sålen med forurensning . Her i kurset er "folk" betyr, her er noen av dem:
 - Å godt oppvarmet jern såle hydroperyta tablett, skyll med vann ekspandert skitt;
 - Gni eneste partiet svovelsyre fyrstikkeske, tørk av med en myk klut;
 - Rengjør enheten med en bomullsdott dyppet i en løsning av hydrogen peroxide;
 - Sett av en varm jern på klut fuktet med eddik, la over natten;
 - Å jern klut dynket med salt.
 4.  Bekjempe dårlig skyve jern  - Det kan gni hans eneste bivoks og en halv time for å fjerne den et stykke av bløtvevet.
 5.  Fjerne avskum i jern med Steamers . Du må fylle en container med vann vann utvannet eddik i den, inkluderer jern, ta med vann til fordampning, slå av enheten og vent 2 timer. Hell av vannet og skyll med blekemiddel container.
 Ikke vær lat til å ta vare på hvitevarer - og det vil vare i lang tid for glede til deg og ditt hjem!  
Яндекс.Метрика