Støvsuger - et viktig apparat i ethvert hjem. Dagens utvalg av støvsugere er så stor at selv den mest krevende kunde tapt i jernvarehandelen. Men hvis du vet nøyaktig hva du vil ha en støvsuger og hva du bringer til kravene til sine viktigste kriteriene zvuzytysya mye valg. Så, hva bør vurderes når du velger en støvsuger?
 Type rensing
Hvordan velge en støvsuger?
 Som du vet, rengjøring med en støvsuger kommer i to former: tørr og våt. Følgelig, hvis du ønsker å kjøpe en støvsuger for tørr rengjøring - velg en av modellene av "tørr" støvsugere (Den vanligste - sylinder, også i denne gruppen er vertikale, innebygde støvsugere fungere). Hvis du ønsker bedre våt rengjøring - velg rengjøring støvsuger.
 Men rengjøring støvsuger med alle sine fordeler (en mer grundig rengjøring støv og skitt å vaske vinduene, avløp, samle store rusk og sølt væske, muligheten for tørr rengjøring, disponible rom har smakstilsetning) har en rekke ulemper, inkludert:
 - Den høye prisen;
 - Rengjøring støvsuger kategorisk ikke brukes for parkett og laminatgulv, teppe, naturlig teppe med en lang lur, følsomme for fuktighet møbler;
 - Den store størrelsen på produktet, noe som resulterer i en mye vekt og en bestemt kloss bruk;
 - Behovet for å demontere støvsuging etter hver bruk, vask og tørk detaljene;
 - Rengjøring med vaskemiddel renere bør kjøpe spesiell cleanser.
 Dermed må du tenke nøye gjennom om du trenger en støvsuger eller vasker hjemme vil koste konvensjonelle "tørr". Hvis du har hjemme hele laminatgulv, vinduer du er vant til å vaske for hånd, og ekstra penger i familien budsjettet er ikke - er det verdt å bruke penger på et mirakel? Men valget er ditt, så vi går videre.
 Makt
 Sugeeffekt - ganske sterkt argument i favør av å velge en støvsuger modeller. Lav effekt (300 W) støvsuger vil fjerne støv fra linoleum, laminatgulv, teppe. Høyere makt vakuum (450 W) er nødvendig hvis du ønsker å behandle høyt haug tepper fra smuss eller sterk (f.eks, kjæledyr dander). Men moderne støvsugere ha en strømbryter, som lar deg velge den ene eller den andre modusen avhengig av dekning og omfanget av forurensningen.
 Støvsugerposer

Hvordan velge en støvsuger?
 Støvsamlere samle det meste av skitt og støv. From Dust typer rengjøring avhenger av effektivitet og brukervennlighet av en støvsuger.
 De viktigste typer bag:
 - Papirposer - nok til å effektivt samle støv, men krever månedlig erstatning;
 - Poser med vev - ikke så effektiv som papir, som tiden gikk støvklut, og det påvirker arbeidet raskt zasoryayuschyhsya filtre;
 - Spesialplastbeholder hvor støv pisket inn i et stramt ball, som rett og slett kastes etter rengjøring - er de mest praktiske typen støvsamlere.

 Filtre

 Filter - en av de viktigste komponentene i hver av støvsugeren. Det reduserer mengden av støvpartikler som er blåst med en fungerende støvsuger med luft. Dette gjelder spesielt for allergikere og familier med små barn.
 Antallet filtre avhenger rengjøringseffektivitet og pris støvsuger. Standard filtre : Stoff, papir, syntetisk - kan holde opp ca 80% av støv.

 Vannfilter
 er mer effektiv som i stand til å fange opp små partikler av støv, fukte og plager dem. I tillegg har vannfilteret en festsal smakstilsetning.
 Er populære og N.E.R.A. - Filtre med porøst materiale på basis av glassfiber. De kan beholde støvpartikler som inneholder den mest skadelig for human substans.
 En av de moderne typer filtre er dampgeneratorStand desinfisere overflaten, nøytralisere insekter, midd på den, fjerne mugg. Prosessen kan være alle overflater, tepper og møbler, vinduer, gardiner, klær, VVS, inventar og utstyr.
 Det er også Elektrostatiske filtre i stand til å beholde 99% av støvet, antibakterielle filtreNøytraliserende ikke bare støv, men også skadelige mikroskopiske organismer.
 Vær oppmerksom på at erstatning filtre er alltid bedre enn den inne - de kan renses eller skiftes ut.

 Støvsugertilbehør

 De vanligste tilbehør inkluderer vakuum forskjellige dyser. I tillegg til standard dyser for glatte overflater og tepper, samt tips for sprekker i settet kan være Turbo - spesiell dyse-roller utformet for å samle inn hår og lo på hvilket som helst underlag.
 Dimensjoner på støvsugeren
Hvordan velge en støvsuger?
 Kompakte små støvsugere har god manøvrerbarhet, enkel, er det praktisk å lagre. Men mini støvsugere ofte ikke inkludere flere filtre har lav effekt og oftere enn store modeller, pause. På den annen side, de fulle støvsugere, men ikke veldig lett å bruke og lagre, har mange ekstra funksjoner, evnen til å sette flere filtre med mer makt.
 Flere alternativer
 Tryllestaver. Vel, hvis settet omfatter teleskoprør - vil det gjøre det mulig å justere den optimale lengde.

 Makt støvsuger.
 En praktisk lengde elektroshnura ansett 6m eller mer. Også mye enklere liv husmor med støvsuger ledningen avtosmotky funksjon ved å trykke på en spesiell knapp.
 Nivået av støy. Sørg for å spørre selgeren om å inkludere en støvsuger. Sammenligne støynivået i flere modeller. Dette gjelder spesielt hvis huset har et lite barn som kan være redd for høyt støvsuger støy.
 Sikkerhetsparametere. Mange støvsugere er ekstra funksjoner som sikrer en sikkerhet når du bruker enheten: Full bag indikator, automatisk utkobling i tilfelle av overoppheting, til tilstedeværelsen av gummi støtfanger beskytter møbler fra treffer støvsuger.

 Garantiperioden.
 Standard garanti på støvsugere - 1 til 3 år. Innen 3-5 år kan gis gratis vedlikehold.
 En produksjonsbedrift. De ledende produsenter av støvsugere er slike selskaper som Bosch, Thomas, Karcher. Billigere, men også verdig modell er i firmaet Electrolux, Philips, Samsung.
 Vi håper disse tipsene hjelpe deg å velge et vakuum som passer best for deg har råd til, og funksjonalitet.  
 en av våre artikler vi fortalte deg hvordan du kan forlenge levetiden til apparater. Denne gangen bestemte vi oss for å fortelle deg om en nyttig ting i livet som jern. Iron vi bruker nesten hver dag til våre ting ser fin og ryddig. Riktig valg av strykejern er nødvendig å ha en viss kunnskap. Det faktum at du trenger å vite, vil vi fortelle deg i denne artikkelen.
 Deretter vurderer vi:
 Viktige egenskaper når du velger strykejern
 Tips for å velge
 Steam Iron
Hvordan velge jern? å rengjøre jern som han tjente så lenge som mulig.
 Lykke til shopping!  
 Er det mulig å forestille seg livet vårt uten TV-titting? Og selv nå, i en alder av total databehandling, TV opphører ikke å være relevante varer og er en av de mest populære representanter for teknologi for hjemmet. En rekke TVer på hvilke typer markeds og modeller gjør selv den mest krevende kunde grunne på spørsmålet om hvordan å velge en TV. Om hva du skal se etter på jakt etter et svar på dette spørsmålet?
 Oppnevning TV
 Først av alt, må du helt klart finne ut selv hvordan du skal bruke TV-en. I hvilken plass ville han stå, hvor mye plass du har for ham, og han hang på veggen, stå på bordet eller transporteres fra rom til rom. Etter å ha definert med disse spørsmålene, har du mer eller mindre tydelig i stand til å forstå hva slags TV du vil.

 Skjermstørrelse

Hvordan velge en TV?
 Så du fant ut selv i stua og stedet vil bli den nye kjøp, og derfor er klar til å velge TV-en med den tilsvarende diagonal skjermstørrelse.
 Hvordan velge TV vurderer sin diagonal? Det er viktig å vurdere størrelsen på rommet, nemlig, hva er den maksimale avstanden fra øynene til skjermen. Hvis avstanden er for liten, se på storskjerm vil være minst ubehagelig, som et maksimum - skadelig for synet. En trygg avstand fra øynene til skjermdiagonal er 3-5 når du ser på TV i 4: 3 og 25-3 når du ser på TV diagonalt widescreen 16: 9.
 Et viktig faktum hvor det vil stå på TV. Dersom det antas at det vil være en nisje i veggen eller en spesielt utvalgt blant annet digitalt utstyr, må man huske på at TV ikke bør inkluderes i disse nisjene nære rundt ham burde være nok plass for luftsirkulasjon.
 Vanligvis skjermstørrelsen på TV den er angitt i inches ("), og er den vanligste modellen med en diagonal på 14" (37 cm) til 20 "(51 cm) til 21" (54 cm) til 25 "(63 cm) til 29" (72 cm ), 32 "(81 cm) og 34" (87 cm) til 36 "(92 cm).
 Type rør
Hvordan velge en TV?
 Valget TV er umulig uten dette - kanskje viktigst - elementet. Avhengig av hvordan skjermen skille tre typer tv-apparater:
 - CRT (CRT) TV - Er ansett teknikken av forrige århundre, og butikkene av denne typen er svært lite TV. CRT-TVer, men forskjellig billig nok og lang levetid (10-15 år) har en rekke betydelige ulemper: skjermen blinker når du ser ofte begynner å skade øynene dine, TV har mye vekt og størrelse, liten skjerm;
 - flytende krystall (LCD) TV - Den mest populære typen TV i dag, har en rekke fordeler: kvalitet, nemertsayuschee og samtidig danner et bilde av enheten kompakthet og letthet, moderat forbruk, varighet av "liv" skjerm - mer enn 60.000 timer. Blant ulempene med LCD-TV: utbrenthets piksler (det utseende av lysende prikker på skjermen), endre lysstyrke og kontrast i bildet avhengig av synsvinkel;
 - Plasma-TV gir en mulighet til å nyte en virkelig høy kvalitet på bilde og brukes til hjemmekino. Fordeler med Plasma-TV - et bredt fargespekter, god kontrast, og en stor flatskjerm, stor visningsvinkel, ingen skadelig stråling og flimring. De viktigste ulempene med "plasma" - de høye kostnadene og strømforbruk, utbrenthets poeng, noen unøyaktighet i farger.
 Plasma eller LCD?

Hvordan velge en TV?
 På grunn av utbredelsen av de to siste typer TV, kjøperen ofte et spørsmål: "Hvilken - Plasma eller LCD TV - bedre? "Angivelig, ikke kan anses dette spørsmålet gyldig, og det hele avhenger av behovene til kjøperen.
 Hvis du lurer på hvordan du skal velge TV-en til hjemmekino organisasjon med alle "bjeller og fløyter" - sikkert denne plasma har ingen like. Hvis du trenger en TV for et lite rom eller kjøkken - er det bedre å velge LCD-TV-er. Dette er viktig fordi selv små LCD skjermstørrelser viser et klart nok bilde, ikke "prybrihuyuchy" farge (den ofte synd plasma) og plasma demonstrere alle dens muligheter bare på skjermer med bred skjerm. Selvfølgelig, lønnsom LCD-TV LCD-TV-er som sparing, og penger når du kjøper, og disse energikostnader.
 Så hvis du har nok plass i en leilighet og penger i lommeboken, men ønske om å ha en hjemmekino er en prioritet - Plasma TV opplagte valget. Hvis ditt ønske beskjeden, storskjerm ikke passer inn i innredningen din eller din familie budsjett - foretrekker LCD-TV.
 Viktige parametere
Hvordan velge en TV?
 Ønsker å vite hvordan du skal velge riktig TV, ta hensyn til alle viktige detaljer om de tekniske spesifikasjonene til TV-en. Disse inkluderer indikatorer som lysstyrke, kontrast, innsynsvinkel, tilkoblingsmuligheter, lyd og produsent. Du kan gå inn i de tekniske detaljene - men det vil være interessant lite og svært få husker dem. Derfor, den beste indikatoren - personlig testing TV i butikken.
 Se, som TV i et mørkt rom, kunstig og naturlig lys og spesielt - når den er rettet sollys. Avhengig indikatorer lysstyrke og kontrast resultater i ulike TV-er vil variere. Hvis du planlegger å installere TV på et sted med god belysning, bør du velge en modell med høy lysstyrke. Bare sammenligne hvordan TV-programmer 2-3 modeller når de faller sollys. Tilgjengeligheten av automatisk justering av lysstyrke og kontrast - et betydelig pluss TV.
 Finn ut hvilke enheter og hvordan den kan koble deg som TV. Vanligvis Kontakter TV standard, men kan variere, for eksempel antallet av digitale konklusjoner. Hvis du planlegger å samtidig koble flere enheter til TV - sørg for at TVen har nok kontakter for dette.
 Eksperter råder kundene hvordan du velger TV, være spesielt oppmerksom på sjekk "ødelagt" piksler - Antall misligholdte piksler tillatte av produsenten. Dette er et punkt på skjermen som ikke endrer sin farge og i samme tilstand. Se i manualen at antall misligholdte piksler si, og gi opp kjøpet, hvis realiteten er langt fra normen lagt.
 Husk å sjekke lydkvalitet. Gode ​​kvalitet garantikraft høyttalere 10W per kanal. Igjen, til en god idé sammenligne flere modeller i denne forbindelse.
 Som for produsenter TV, lederne er Panasonic, Sony, LG, Samsung og Phillips.
 Og husk at i tillegg til objektive faktorer i spørsmålet "Hvordan velge en TV? "Det er også subjektive - dine personlige preferanser. Fordi det viktigste - å kjøpe likte det til sin eier. Lykke til å velge TV!  
Яндекс.Метрика