Hvordan velge en komfyr?
 Board - viktige apparater i ethvert hjem. Ulike prosesser på kjøkkenet, enten matlaging eller baking morgen kaffe kaker for festlig kake er komplett uten "moderne ild." Komfyrer tatt for gitt i våre liv, og sannsynligvis være forgjeves hvis ikke de rå-foodists.
 Moderne kjøkkenapparater markedet kan tilby et stort antall plater for enhver smak og farge. Platen består av to deler: komfyr som brenner og ovn, såkalt "ovnen". Derfor, valg av plater "i dine drømmer" skal holdes i to faser.
 Neste vi vurdere mer:

 Kokeplater
 Ovner
 elektrisitet

 Når du har bestemt deg for hvilken type komfyr, fortsett til valg av "ovnen".
 mikrobølgeovn. Dette i sin tur gjør at kokk flere typer mat på ulike nivåer i ovnen, uten frykt for at en av dem brant. Allsidigheten av ovnen er manifestert i ulike modi, fra oppvarming og tining mat baking hjemmelaget brød. Elektriske ovner er perfekte elskere av kulinariske mesterverk.
 Har du flere spørsmål? Må se videoporady fra ekspertene:
 Denne videoen vil fortelle om reglene for valg av koketoppen.

 Neste video vil fokusere på å velge ovnen.

 Det er alle de viktigste kriteriene for å velge en gasskomfyr. Hver og en er ulike forhold: om et hus på landet eller leilighet, er det en rørledning eller elektrisitet. Det gjenstår bare å bestemme hva slags ovn som passer deg.  
Hvordan velge en mikrobølgeovn?
 Jeg er sikker på at mange ønsker å ha hjemme - ". Vkusnyashky" Samobranka klut, som hun vil lage mat, varme opp på bordet og gi den velduftende
 Analoge fantastiske mirakler i moderne liv, mikrobølgeovn. Ved første øyekast - er det vanlige apparater. Men hvis mer detalj for å forstå sine funksjoner, er det en virkelig allsidig maskin. Det vil lage mat og varme opp mat for å tine mat mens alt vil bli gjort på et blunk. Og fordi det varmer mat, først inne, så ute. For å være mer presis, er det ikke oppvarmet mat og vannmolekyler som finnes der. Dette er hva forkorter steketiden. Men innse det med alt i orden.
 Artikkelen vi vil bygge på følgende tidsplan:

 Omfang
 Grill og konveksjon
 Typer av kontroll mikrobølgeovn
 Det indre kammeret obdelka mikrobølgeovn
 Funksjoner som kan utføre mikrobølgeovn
 kjøkken. I tillegg må du gi dem enkel tilgang og full åpning av døren.
 Grill og konveksjon
 Neste punkt når du velger en ovn, et mål, heller, hva er det kjøpe. Som nevnt tidligere, kan mikrobølgeovnen (eller mikrobølgeovner) være utstyrt med grill og konveksjon. La oss se hva de gjør.
 Grill - en funksjon som du kan lage nesten alt fra grønnsaker og slutter med fisk og kjøtt. Med denne enheten kan vi nyte med stekt skorpe som kan gjøres fra en mikrobølgeovn.
 Grill er:
 Kvarts - arbeidskammer skjult taklampe kvarts grill, som varmer opp hele overflaten i løpet av kort tid. Det tar liten plass inne i kammeret, er det lettere å rengjøre, da den er skjult bak en metallrist. Men det er verdt å merke seg at over tid, fettdråper fortsatt vil falle på overflaten, og rengjør dem vil ikke bli lett. Selvfølgelig, de vil "fade" på overflaten av kvarts, men da vil kokeprosessen være ledsaget av en ubehagelig lukt.
 Varmere - er et black metal tube, inne som er et varmeelement. Vanligvis er den så godt som kvarts, er plassert på toppen av kameraet, men kan også forandre stilling og oppvarme maten vinkel. I noen modeller, med unntak av øvre grillen og lavere fortsatt. Denne grillen er billigere forrige.

 Mange mener at det ikke finnes noe alternativ til ovnen. Men de sannsynligvis ikke har hørt om mikrobølgeovn med en "konveksjon". Konveksjon - er bevegelse av luft eller vann rundt, naturlig eller med tvang. Det fungerer på prinsippet om konvensjonelle ovner med en vifte. Viften sirkulerer luften inne i ovnen, jevnt distribuere det. Med denne funksjonen kan du bake rett i mikrobølgeovnen. For eksempel tar fisk bakt i ovnen i ca 30 minutter i mikrobølgeovnen prosessen 15 minutter.
 Typer av kontroll mikrobølgeovn
Hvordan velge en mikrobølgeovn?
 De tre typer:
 Mekanisk - den enkleste og mer pålitelig type. Nok til å slå to håndtak og ovnen vil starte. One kan du velge strømnivå. Den andre ladning av steketiden. Denne typen bør velges dersom ovnen vil gagne de eldre og barn, som de håndtere vanskelige ledelse.
 trykknapp - er vanskeligere, men også mer interessant å bruke. Bidrar til å velge koke produkt basert på sin vekt automatisk. Ombord bare velge produkttypen og dens størrelse, alt annet ovn vil gjøre for deg. I hennes minne kan ha noen oppskrifter. Og tid er oppgitt på displayet.
 Touch - Funksjonen er ikke forskjellig fra den trykknapp. Men i stedet for knapper du trykker på sensoroverflaten. Det fungerer ved hjelp av innebygde kontakter, men noen ganger mangler touch og må trykke på knappen. Denne forvaltningen er vurdert som mindre pålitelige, slik at den plutselige støt kontakter noen ganger "brenner".

 Det indre kammeret obdelka mikrobølgeovn
 Som det høres ikke overraskende, men smaken av mat som er kokt i mikrobølgeovn, påvirke, innvendig belegg. De i sin tur er:
 emalje - den mest populære dekselet. Det er lettere å holde rent, og det er ikke veldig dyrt.
 keramisk - svært glatt finish. Den tillater ikke de fettdråper som er fanget på veggene av ovnen. Men selv om de står der, vidmyyutsya lett med en svamp. Det er ganske tøft belegg som ikke er så lett å klø.
 Rustfritt stål - holdbart belegg som ser elegant. Spesielt motstandsdyktig mot temperaturendringer, så ofte brukes i mikrobølgeovn med grill og varmluft. Men holde den ren er mye mer komplisert enn den forrige.

 Funksjoner som kan utføre mikrobølgeovn
 Tine modus. Kan du raskt tine mat du trenger. Noen ovner er utstyrt med automatisk avriming. I dette tilfelle velger ovnen selv effektnivået, og å bestemme tiden.
 Automatisk kokemodus. Du må spesifisere hvilken type produkt og sin vekt, så ovn vil plukke en praktisk verdi makt, konveksjon, grill og tid.
 Automatisk oppvarmingsmodus. Spesielt ikke forskjellig fra det forrige regimet. Bare i stedet for matlaging, må du oppgi at du ønsker å varme opp. Vanligvis inneholder flere moduser: ". Suppe" "fatet", "drikke",
 Auto. Veldig hendig funksjon som lanserer ovnen til ønsket tid. Alt du trenger er å laste ned en komfyr og velge produktet. Og for den tiden du er ferdig.
 Barnesikring. Vanligvis, mikrobølgeovn - ovn ikke gjør veldig mye. Følgelig kan barnet komme ut hånden og slå på ovnen ved et uhell. Denne funksjonen gjør at du kan deaktivere alle nøkler, og dermed beskytte utilsiktet inkludering.
 Rask matlaging. Tillater 30 sekunder å varme tallerken bruker med maksimal kraft.
Hvordan velge en mikrobølgeovn?
 Sensor pair. Dens Prinsippet er enkelt: hvis ovnen begynner aktive allokerings parene, ser sensor og sender et signal til mikrodatamaskin, og han i sin tur bestemmer hvor mye vil være forberedt fatet. En displayet viser gjenstående tid.
 Automatisk opprettholde temperaturen. For eksempel, du venter gjester, og de kaller og rapporten som ble sittende fast i trafikken. I dette tilfellet, kan du sette en tallerken kokt i mikrobølgeovnen, og det vil opprettholde sin temperatur. Jeg trenger ikke å bringe til bordet kjølt mat.
 Lydsignalet som ender i ovnen. Men det er nyttig at det var også mulighet for frakobling. Tross alt, er det ikke alltid ønskelig, for eksempel når noen sover.
 Brukervennlighet. Det er viktig å merke seg at bruken av en mikrobølgeovnen skal være komfortabel. Mikrobølgeovn dørene skal åpnes lett. Kanskje topp til bunn, fra høyre til venstre. Tenk på hvilket alternativ som passer deg mer. Kontrollpanelet skal være veldig klar. Den mest nyttige nøkler må være beleilig plassert. Belysning kan brukes i åpne eller lukket dør. Klikk for en mer praktisk måte å åpne døren.
 Legg merke til at inkludert i mikrobølgeovn. Det kan være multi-gitter, som la den varmes opp flere plater, spytte, boller, pidstavochky flaske babymat og så videre.
 Og for å gjøre det mest riktige valget - under har vi lagt ut en video der gitt praktiske råd:

 Mikrobølgeovn moderne elskerinne - er virkelig en gudegave. Fordi det gir ikke bare å lage mat, men velsmakende, nyttig og variert. Og siden det brukes hver dag, må du huske på når du kjøper alle anbefalingene ville da ikke å angre.  
Hvordan du velger en oppvaskmaskin?
 Oppvaskmaskin drømmen om nesten hver husmor på kjøkkenet. Etter å ha forberedt en deilig frokost, lunsj eller middag - å måtte ta oppvasken, bare ikke tvinge levninger, denne prosessen og mørkner. Velg "oppvaskmaskin" er ikke så vanskelig, og i denne artikkelen vil vi beskrive så mye som mulig for å gjøre dette.
 Innholdet i artikkelen:

 Omfang
 Tilkoblingstype
 Nøkkelfunksjoner
 Moduser og funksjoner
 Prosessen med oppvasken
 Tørking
 Ledelse oppvaskmaskin
 Vydyeoynstruktsyya
 gryter og panner oppvaskmaskin kan ikke. Bare et sted for dem å bli tatt i betraktning separat.
 renset vann.
 Rekke områder av vann. Antall linjer dysene er en viktig parameter i systemet. Hver produsenten prøver å sikre at hvis en bekk ikke "krasjet" i en annen. Ellers er det områder hvor vannet mangler.
 Mengden og formen av spray. Kvaliteten av vaske avhenger av antallet av dyser og åpninger, flere av dem - jo bedre. Med mindre diameter hullet er større jet hit punkt på fartøyene, noe som igjen vil føre til bedre penger forurensning.
 Metode nedlasting. Hvis riktig lastet fartøy, ville vannet få alle områder, og som et resultat du kommer til å få rene retter.
 Skyll. Denne funksjonen fjerner rest vaskemiddel, gir retten en behagelig lukt og glans. Hver vask bør legge en spesiell skylling. I gjennomsnitt krever det 3 ml per vask.
 Klasse av tørking. Kvaliteten på rensing avhenger i stor grad av dette trinn, som det er endelig. Dersom fartøyene vil bli dårlig tørket, er resultatet neppe tilfredsstille deg.
 spare penger, vann, og aller viktigst - din tid!  
Яндекс.Метрика