Kjøpe et hjem teater - er ikke lett. Tross alt, det kommer ikke bare fra plasmaskjermen eller TV. Det inkluderer også et komplett sett: DVD-spiller, AV-mottaker høyttalersystem. Butikkene kan selge ferdige kits, men bedre å velge en av dem separat. Dette har vi nå innse det.
 Planen av artikkelen:
 Valget av sted
 Utvalg spiller
 Valget av høyttalere
 Kjøpe TV

Hvordan velge en hjemmekino?

 Hvordan velge en TV? [/ Quote]
Hvordan velge en hjemmekino?

 Nye anbefalinger
 Ikke glem at snart høyttalere vil bli et uunnværlig design interiør, så vier spesiell oppmerksomhet til valg av farger. Det er ønskelig at kolonnen ville ha vært laget av tre. Som en siste utvei - med DSP. Siden kolonnen med plastbelegg ikke gir lydkvalitet, de mest dynamiske øyeblikk. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et system med en kapasitet på 150 watt, ikke glem om naboene. I dette tilfelle mest rimelig å installere beskyttelses zvukonepronytsaemoho materiale. Det vil ikke være overflødig, siden en positiv innvirkning på kvaliteten på lyden.  
 Selv 20 år siden en symaskin kan finnes i nesten hvert hjem, men over tid denne teknikken har forsvunnet fra livet til moderne mennesker. Og nå igjen begynt å få fart på popularitet. Det er takket være henne vi kan spare på sy lin, filing buksedrakt suturering, etc. Så hvordan kan du velge en god moderne symaskin ikke å kaste gode penger etter dårlige?!
Hvordan velge en symaskin av parametere

 Hvordan velge en symaskin av parametere
 Typer av symaskiner. Moderne symaskiner er delt inn i to hovedtyper.

 Elektro maskiner selv er billig og enkel å betjene, holde ca tjue masker. Typer masker vanligvis vises på fronten av bilen, hovedsakelig for dekorasjon linjer eller spesielle linjer for strikkevarer. Disse maskinene har en masse ekstra ting - en praktisk avtagbar plattformbelysning benkeplate forskjellige nåler (vanlige og spesielle) siterer ulike størrelser og formål, verktøy for rengjøring og vedlikehold av maskinen.

 Datamaskin symaskiner varierer i at alle deres programmer, som kan være 20-100 innebygd i brikken. Datamaskin symaskin har en elektronisk skjerm, som du kan se hvilken type operasjon er valgt. Disse maskinene kan utføre ganske komplisert operasjon i forhold til elektromekaniske, det kan være broderi bokstaver, tall og monogrammer.

Hvordan velge en symaskin av parametere
 Skriv inn shuttle symaskin. Også moderne symaskiner forskjellige i utseende, buss til hoveddelen av apparatet. Se skyttelen er bestemt av opptreden av bevegelse i maskinen: vertikalt, horisontalt eller i det svingende bevegelse.

 Den mest enkle og ikke veldig praktisk fordi det er vibrasjoner og lav hastighet anses svingende båt.

 Den vanligste - horisontal shuttle fra convenience fylle spoler, betyr det ikke skaper sterke vibrasjoner, undertråden viklet sjelden, betyr det ikke fett. Siden båten er godt synlig gjennom det gjennomsiktige vinduet som gir en konstant tilstedeværelse på shpultsi tråd.

 I den vertikale båten sammen med høy pålitelighet er mye lettere å styre spenningen på den nedre tråd, som er hovedforskjellen fra den horisontale pendel.

Hvordan velge en symaskin av parametere
 Motorkraft er også viktig. Jo sterkere motor, bedre og raskere bilen vil gjøre jobben med en hard og tett vev. I tillegg, når man arbeider med slike materialer er viktig å ha en bil, hvor den indre mekanismen er laget av metall. Bemerkelsesverdig er også bredden og kam, noe som påvirker den enkle fremme kvalitet stoff og søm.
 I noen tilfeller er uunnværlig overlock. I kraft av sin design symaskin kan utføre operasjoner tilgjengelig Overlock - nemlig oppfylle en sterk elastiske sømmer på jersey Har bare tre operasjoner - sliping, trimming og ferdig kantene på det enkelte produkt. Flere overlock tilgjengelige funksjoner flate sømmer og implementering av luftmasker, pyntesømmer (sy bånd, fletter med perler).
 Maskiner for pisking husholdning er tre, fire - og fem tråder. Overlock kan ikke erstatte en symaskin, det utfyller den, så den mest vellykkede vil kjøpe hele settet: symaskin og overlock.

Hvordan velge en symaskin av parametere
 Vellykket kjøp, vil du et nettsted Vse-Sekrety.ru!  
 Yoghurt fikk raskt høy popularitet på grunn av den utrolige smaken, som er frukt, kaffe, karamell og vanilje yoghurt. Men så dukket opp på TV-reklame, som har tiltrukket seg mer oppmerksomhet yoghurt, fordi det ble sagt at de legger gunstige bakterier, redusere mage-tarmkanalen og gut. Men senere falt behovet for yoghurt, fordi det har vist seg at de ikke er like anvendbare for mage-tarmkanalen, og deres anvendelse som en medisin er uønsket. Flere mennesker vet at yoghurt er lagt i unaturlige ingredienser som syntetisk og modifisert stivelse, kunstige tilsetningsstoffer for smak, smaksforsterkere, stabilisatorer og skadelige fargestoffer. Knapt en blanding av disse ingrediensene er minst noen nytte for kroppen, spesielt yoghurt butikker koste er ganske høy.
Hvordan velge en yoghurt
 Men hvorfor kjøpe ikke-naturlig yoghurt butikk og betale mer når du kan kjøpe yoghurt og yoghurt for å forberede deg? Ikke bare er dette yoghurt er mye bedre, også smaker det bedre. Du kan lage en stor gruppe med yoghurt for hele familien, samt å ta hensyn til ønskene til familiemedlemmer og legge produktet til frukt, karamell og vanilje. Dette er flott, fordi denne enheten er billig, men ikke for å gjøre en feil og kjøpe akkurat den yoghurt som passer deg best? Dette kan du lese nedenfor.

 Generelle råd om valg av yoghurt
 Neppe mellom enheter fra ulike produsenter er betydelige forskjeller, som de utfører samme funksjon. På ingen yoghurt enorm mengde sjetonger og prosessorer, så du trenger en god forståelse av teknikken for å erverve den aktuelle modellen. Noen modell har flere krukker - ca 8 enheter med en kapasitet på 125-150 ml.
 Du kan velge mellom glass og plast kopper, men likevel bedre glasskrukker, fordi de ikke vil smelte, og slipper kjemikalier under matlagingen yoghurt. Hver krukke lokket skal være, og de er plassert i en plastbeholder, som også er dekket med et lokk. Beholderen kan være rektangulær eller rund, plassert inne i varmeelementet, som er koblet til strømnettet. Anordningen kan ha et tidsur eller arbeide uten den, men modeller med tidsur, hovedsakelig på grunn av det faktum at det er mulig å beregne den tid det vil bruke på yoghurt preparat.
Hvordan velge en yoghurt

 Hvordan velge en yoghurt
 I butikken kan du finne et stort antall modeller de skiller seg litt, men flere muligheter til å ta hensyn likevel verdt det.

 Yoghurt gjort importert og innenlandske produsenter. Verdien er litt forskjellig mellom dem, det faktum at alle enhetene er produsert i Kina, inkludert produsenter av Tefal, Moulinex og så videre. Derfor, som ingen forskjell, har spesielt yoghurt en kompleks design og et stort antall sjetonger. Det hele avhenger av dine preferanser, i alle fall, selv om det innenlandske import modellen vil tjene noe mer enn 10 år. Selvfølgelig, produktgarantien, så sjekk dette i butikken.

 Er delingen av yoghurt med ett eller flere kapasitet. Noen ganger flere glass, for eksempel åtte stykker av 150 milliliter. I modeller med en kapasitet på en volum på ca. 1 liter. Nesten alle modeller med flere banker importerte og én innenlandsk kapasitet. Hvis du bor alene og liker å spise yoghurt, er det en fordel å kjøpe en modell med en kapasitet, slik at du raskt kan tilberede en rekke yoghurt. Selvfølgelig, hvis du har en stor familie, er det best å velge en yoghurt med flere banker. Dette gjøres for å sikre at hvert familiemedlem hadde sin egen del av yoghurt i kjøleskapet. Hvis du føler at du ikke har nok krukker 8, kan du kjøpe noen flere stykker.

 Timeren er ikke i alle modeller, mens det øker kostnadene med 50% eller 100%. Takket være ham, utarbeidelse av yoghurt stopper for en stund, men dette gir ingen mening, fordi temperaturen inne i yoghurt er høy, og veksten av bakterier vil ikke bli stoppet. Ikke betaler for mye for timeren, fordi bruken av det er det nesten ingen.

 Sjekk garantien, kan du gi en garanti for seks måneder eller to år. Det faktum at yoghurt er sjekket ved ankomst hjemme, og om det vil være feil og du ikke har fått en garanti - pengene er ingen vei tilbake.

Hvordan velge en yoghurt
 Lykke til shopping! Og hvis du har spørsmål - spør spørsmål i kommentarfeltet.  
Яндекс.Метрика