Dyser for studio belysning fotografering: paraplyer, reflektorer, myke bokser
 Lys i kunstfotografi er delt inn i tre typer, nemlig farge er tegning fyll og lys. Naturen spiller en rolle trekker naturlig lys belysning som direkte sollys, og flere avledet fra det skyet eller mørke himmelen. Kilden til lys fyller gatene og ofte fungerer som lyset reflekteres fra himmelen, og objekter som er nær objektet som er fjernet. En bakgrunnsbelysning i naturen - er vanligvis solen, som ikke er høyt på horisonten og understreker fordelen silhuetten fjernet.
 Dessverre, i praksis, er perfekt naturlig belysning ikke alltid bra for skyting plan. Og ofte oppgaven som vender mot fotografen, krever det spesielle lyseffekter som kan reproduseres bare kunstig belysning enheter. Det er derfor den portrettmotiv og skyting profesjonelle fotografer vanligvis utført i studioer.

 I studioer og studio interiør hjelp pulsede lys. De kan betraktes som punktet lyskilder, og med god belysning dem er ikke nok. Foruten dem inn i studio settet inneholder omgivelses lyskilder. De har en annen form og størrelse på det bestrålte areal. Å simulere naturlig lys og skaper ulike lyseffekter i studier for å være enheter med forskjellig kraft lysstrøm distribusjon vinkel, farge.
 Total kjent for mer enn ti typer belysning, som alle kan være nødvendig for bygging av komplekse leseferdighet ordninger belysning. Men på det nåværende fremgang og skape interchangeability av ulik belysning, kan fotografen velge tre eller fire pulsanordninger og flere dyser. Med disse erfarne fotograf kan enkelt lage ulike lyseffekter.  
Hvordan velge en symaskinArtikkelen sier at er en symaskin. Dessuten vil det bli nevnt all mulig klassifisering av symaskiner. Artikkelen er en kort analyse av markedet holdt modellene. Noen workshops vil vise deg mulighetene for ulike modeller. Det bør umiddelbart bemerket at artikkelen ikke vil bli referert til og betraktet Sying utstyr, pris og evner som ikke kan være gjenstand for sammenligning med symaskinen.
Terminologi og grunnleggende egenskaper
Prosessen med linjen
I gamle Sovjet-tiden i livet er ofte brukt symaskin type "Singer". Det er mulig å gjøre bare en rett linje. Når vitenskap og teknologi, har symaskiner endret litt. Nå kan de bevege nålen til venstre og høyre. På toppen av den båten i de nye modellene begynte å bli gjort på nytt.
På slutten av 50-tallet, kan maskinen produsere sikksakk linjer, som positivt påvirket kvaliteten på klær produkter. I dag, symaskiner, kan produsere utallige varianter av linjer. Metode for produksjon avhenger av dyktighet og fantasi syersker.
Foreløpig markedet har over 100 typer symaskiner, men de kan deles inn i to kategorier: manuelle og automatiske (med programmerbar kontroll). Det skal bemerkes at før kjøp dette kriteriet er viktigst.
Mekanikk - en garanti for pålitelighet
Mekaniske modeller er drevet av en mekanisme tannhjul. På pedal arkivert bevegelse. Hun i sin tur fører til veiven og hjulet er i bevegelse. Hjulet roterer skaftet, noe som fører gjennom tannhjul og nål i bevegelse. Vanligvis kan mekaniske modeller ikke produsere sofistikerte linjer og antall opsjoner er ikke veldig stor.
Ubegrensede muligheter elektronikk
Programmerbare elektroniske mekaniske modeller avvike fra de som er meget vanskelige å kontrollere. Mikroprosessorenheten er ansvarlig for bevegelsen av nålen på overflaten. De fleste aktuelle modeller har fartsgrenser og forbedrer ytelsen uten poznachayuchys på produktkvalitet. Fremgangsmåten av maskinen avhenger av hvilken type program som var inkludert i syklusen for utførelsen.
Men utover utforming funksjonene fungerer symaskin har en grense på bredden av linjen. Dette skyldes det faktum at utformingen av skyttelen ikke kan frembringe en stor bredde av linjen. I moderne modeller, stingbredde opp til 9,10 mm
For de brede linjer ved hjelp av et bevegelig seng sy, som er vыshyvaemaya produkter. Sengen kan utføre vilkårlig bevegelse langs aksen Ox og aksen Oy. Bruke flytte armene gir brodere ulike tegninger, dekorative elementer og mer.
For å oppsummere, ser vi at flytting sy broderi bordet gjør hver størrelse. Restriksjoner bestemmes bare av størrelsen av stoff, som broderi. Ikke sjelden plagget fabrikker produsere brosjyrer.
Nå er mange selskaper kan skryte som bruker mobil sybord. I Russland, bare tre selskaper Pfaff, Brother, Husqvarna bruke disse teknologiene.
Hva er en linje?
String - Konstruktiv dekorativt element som brukes for å sy to eller flere elementer kutte. Antall rader som kan gjøre symaskiner, avhengig av type. Mekaniske modell utgivelser 1-10 linjer og automatiske modeller - 10-200 linjer.
I sin tur, linjen også delt inn i kategorier. I klesindustrien er funnet arbeider linjer, gardiner og pyntesømmer. Ved å arbeide linjer inkluderer følgende elementer:
Linjen er rett og sikksakk;
Linje sy elastiske gummibånd og andre elastiske elementer og tekstiler;
Strikking linje
Direct Line styrket;
Linje for obmitannya kanter;
Podhybochnaya linje;
Fleksibel podhybochnaya linje;
Hva er en loop?
Loops - et dekorativt element brukes til å sy knapper og annet tilbehør til klær. På modeller av elektromekanisk kan det gjøres i fire trinn uten rotasjon av sybord. Ikke sjelden er det faktum at modellen er blitt lagt til å gjennomføre programmet i samsvar med diameteren av loop-knappene. Andre hengsler på elektromekaniske symaskiner, dessverre, kan ikke utføres.
Datamodeller kan utføre looper automatisk. Japanske symaskiner gjorde hemper avhengig av knapper. For å bestemme hvilken sløyfe er nødvendig, den lå i en måleinnretning som analyserer resultatene av programmet og da hun velger den type sløyfen.
I europeiske modeller, er knappene ikke målt og målt sløyfe selv. Måleenheten er mm. Automatiske modellene kan utføre til mer enn 10 typer løkker avhengig av type stoff og knapper.
De viktigste typer loops inkluderer:
lin sløyfe;
Suit sløyfe;
looper og looper med hlakom for strikkevarer;
sløyfe med avrundede kanter;
Automatiserte symaskiner støtter minnefunksjon. Å ha et element en gang, kan du lagre sin størrelse, og etter hans spill i å produsere utallige ganger.
Et interessant faktum er at de mekaniske og automatiske symaskiner reprodusere sløyfe annerledes. For eksempel legger automatisk maskin en rett linje, etter behandlingen den samme side. Når maskinen fikser laget zakrepkoy sy og gjenta alle prosedyrer er motsatt side. Krever søm kommer i 7 trinn.
Hva dekorative sting?
Antall dekorative elementer i mekaniske modeller av sy ganske liten. Det største utvalget av dekorative elementer har en symaskin modell Pfaff Select 4.0.
Som for den automatiske symaskin, alt er ganske enkel. Gitt mobilitet av sybord, kan maskinen utføre en rekke dekorative elementer. Det kan brodere dekorative design for ulike kjoler eller dresser eller festlig festonchatыe pidrubky for karneval kjoler.
I mikroprosessorenhet, automatiske maskiner har blokken RAM, som inneholder en database med dekorative linjer. Mange modeller godta både engelsk og russisk ynterfyes ledelse.
Enhver sy elementet kan forbedres ved tilsetning av bredden eller redusere lengden av strengen. I automatiske maskiner er det mulig å vise linjer er brodert. Repetisjon kan utføres i horisontal og vertikal retning.
Også programvare lar deg sette alle ornamenter til brodering i en bestemt rekkefølge.
Sjelden symaskiner har innebygd bilderedigeringsprogram. Vi vet bare en modell som har et grafikkort for å lage linjer - en Pfaff Ytelse 5.0. Her, i stedet for å bruke en shuttle programledelse pennen. Alt du trenger er å trekke skritt og bilen hun leste det på stoffet.
Hvordan shuttle-enhet?
I moderne modeller, båtene er av tre typer: horisontal, vertikal og vertikal dobbel obehanyya. Vanligvis skiller de seg i veien for bevegelse i mekanismen i maskinen.
Shuttle, som utfører en oscillerende bevegelse er ganske enkel i sin kosnruktsyy. Mange erfarne syersker han er kjent med modeller av symaskiner "Seagull". Spesielt denne type shuttle brukes i elektromekaniske budsjettmodeller. Dens viktigste ulempene inkluderer økt vibrasjon, svært lav produktivitet, og ulike begrensninger på størrelsen linjer. Vanligvis, i en oscillerende shuttle sy linje ikke bredde over 5 mm.
Vertikal Shuttle er den dyreste byggekloss. Det er installert bare profesjonelle symaskiner. Fra analoger det har økt ytelse, redusert vibrasjoner og støy, og høy kvalitet på linjene. Også disse modeller tillater båter justere spenningen av den nedre tråden.
Horisontale skyttelbussene dobbel obehanyya installert på symaskiner, som koster faller under $ 250. Mekanismen av denne type er praktisk for endring av spolen. Spoler er gjennomsiktig glass og lar deg kontrollere antall tråder som trengs for å fullføre linjen. Maskiner nesten ingen vibrere, som det viser shuttle, og rister.
Disse båtene, undertråden nesten floke. Men som alle mekanismer, horisontal krok dobbel obehanyya har en stor ulempe: de zatrudnyayu regulering av undertråden. Til å justere det nødvendig å fjerne en nål plate, og på slutten av regulering, sette den på plass.
Trådspenning
Å sveise kvalitet var høy, er det nødvendig konstant å strekkes tråden og overtråden vevet sammen med materialet, i stedet for på dens overflate. Kvalitetskontroll oppnås vanligvis sutur trådspenningen. Det blir utført ved hjelp av spesialverktøy. I mekaniske modeller til stede på kroppen av regulatorer symaskin, og automatiske modeller har spesielle programmer for spenning justering tråder på hvilken type stoff og streng type.
For å justere den nederste trinn, bare endre posisjonen justeringsskrue som er plassert på skroget.
Hvordan å bestemme trykk poter på duken?
Hvis du er en profesjonell skredder, er det ønskelig å ha tilstedeværelse av maskinen, noe som gjør at du kan endre press anførselstegn på stoffet. Når du syr normalt vev Trykket bør være som sitater, men ved hjelp av jersey trykket må reduseres. Ellers kan man påvirke integriteten av vev som påvirker kvaliteten av produktet som helhet.
Våren elektromekaniske modeller som brukes for å regulere trykket. I data modeller er spesielle programmer som lar deg justere trykket og overvåke sin regularitet.
Hvis symaskinen med topp transportbånd, kan tilstedeværelsen av reguleringsmekanismer ikke være sikker.
Viktigste produksjonsegenskaper symaskiner
Arbeidsmekanismen symaskin er drevet av en elektrisk motor. Budsjettet modeller du bruke vanlig elektrisk AC 220V. De dyre modeller bruker de samme lavspente motorer, som er AC likerettere. Store symaskiner kan ha mer enn to elektriske motorer som vil være ansvarlig for flytting av ulike enheter i maskinen.
Arbeidet med å utvikle en punktering i elektromekaniske maskiner avhenger av hastigheten på nålen. Hvis du ønsker å punktere innsats var avhengig av hastigheten, velge de modellene som gir maksimal punktering kraft og ikke er avhengig av hastigheten på motorturtall. I dette tilfellet kan du enkelt sy sommer shorts og blinke tykke vinter jeans.
Selger konsulent i å karakterisere en bestemt modell, fokuserer alltid på strømforbruket. Vanligvis, peker den mot kroppen av maskinen. Uttalelsen er sant, men bare delvis. Det faktum at valget av elektromekaniske modell, 60% av den totale mekaniske effekt er, og bare 40% er elektrisk kraft.
I dette tilfellet er det best å velge en modell med automatisk justerbar punktering kraft.
En annen ikke mindre viktig egenskap er hastigheten symaskin sy. Det avhenger av strømbelastning på pedalen. De dyre modeller fra $ 300-400 gitt glatte sikringer som lar deg bytte hastighet, avhengig av dine ferdigheter og evner.
Modeller Brother maskin QS-serien med starteren. Disse maskinene ingen pedal, og arbeidet begynner med å trykke på en knapp. For å gå ut som du trenger å trykke på.
Et interessant faktum er at noen maskiner har en knapp som lar deg justere høyden på nål. Det er verdt å stoppe funksjon og nåler i nedre eller øvre posisjon. Tilgjengeligheten av denne funksjonen eliminerer mekaniske rullehjulet for å løfte nål. Automatiske modellene kan programmeres til å stoppe nålen i nedre posisjon, som er viktig for de artistene som er engasjert i produksjon obratku lapels eller kviltynhu.
Hva er utstyr?
I tillegg til symaskinen, inneholder settet et stort antall tilbehør og spesialverktøy for installasjon og oppsett. Dessuten vil du finne et komplett sett med nåler med seksjon forskjellig diameter, to doble nåler, diverse skrutrekkere og børste. Også inkludert kan oppfylle et sett med sitater for ulike typer tekstiler.
Settet inneholder sitater sitater for produksjon av dekorative elementer, enkle linjer. Noen ganger er det sitater for podhybky eller sting linjer. Ofte er det komplette sett av modeller, som koster mer enn $ 300.
Men husk at med all viktig når du kjøper en symaskin bare ikke vozmnozhno. I akutte behov, kan du besøke sy butikker og kjøpe de manglende elementene. Listen over elementer vil avhenge av hvor komplekse produkter du kommer til å gjøre.
Ledere for produksjon av symaskiner, Pfaff og Husqvarna selskap som leverer sine produkter med gratis kataloger. Vanligvis disse katalogene inneholde alle mulige tillegg som kan angis på en bestemt modell.
Sy tips
Mange moderne maskiner har programmerbare basis tips tillate deg å finne svar på de riktige spørsmålene. Systemet ber vil håndtere produksjonsprosessen, dersom operatøren har noen vanskeligheter. Nå er det et helt system som kan forenkle produksjonsprosessen. For eksempel er mange modeller utstyrt med spesielle enheter som signaliserer rapporterer at på shpultsi snart kan ende tråden.
Innstilling av displayet viser informasjon om hvilken type vev, den typen som kreves laptsi og en nål. Også, automatisert system kan ikke bryte reglene: sy ved høye laptsi bruker overdrevent stor bredde linje, bruker dobbeltnålen, etc.
Mer avanserte maskiner har en multimedia bibliotek system, som vil fortelle og vise tydelig hvordan det skal utføres av en bestemt type sy operasjoner.
Hva nytkovtyahuvach?
Denne mekanisme benyttes for å minimalisere tiden for å fylle drivstoff træ nålen. Denne mekanismen er svært viktig for disse plantene, som holdt et stort antall forskjellige broderi og fargede tråder er brukt. Å bruke verktøyet, heller låne det gjennom spesielle kroker og dra i spaken eller knappen, vil da sløyfe gjennom øyet strekkes. Master eller syersker ville være nok til å trekke en tråd sløyfe på den andre nåløyet.
Hva som er den øvre transportør vev?
Kjøretøy - en slags mekanisme som beveger stoffet mellom nål punkteringer. Siden oldtiden, utformingen av transportbånd praktisk talt ikke forandret seg og ikke opplevd noen store endringer.
Det er denne mekanismen gir den nødvendige bredden og lengden på sømmen. Når den brukes i et transport-sydd dyre stoffer (silke, chiffon, viskose, etc.), kan lag av produkter beveger seg i forhold til hverandre. Det er også vanskelig å sy mønstret stoff, som du ikke kan kombinere bildet fra samme skift.
For å minimere bias, har symaskiner begynt å bruke den øvre transportøren. Det er en enhet i form av topp sitater. Fikse mekanisme fikser det øvre laget stoff og gjør det flytte noe som resulterer i helt glatte og vakre ornamenter.
Selskapet Pfaff - den eneste klesbutikk som har utstyrt sine symaskiner overhead transportbånd. Utlandet, er systemet kalles IDT (Integrert Dual Transporter). Den innebygde conveyor bra fordi det lar deg koble absolutt alle typer anførselstegn, uavhengig av hvilken type nål eller stofftype. Mens som en flyttbar stofftransportør kan kobles til en universal pote.
På grunn av dette designelement, tjente selskapet Pfaff ledende posisjon i markedet for produksjon av symaskiner og tilbehør. Dessuten har selskapet betydelig popularitet hjemme skreddere.
Landet
Symaskiner er tilgjengelig i mange land. Men selskapets ledende posisjon okkupert av følgende land:
Selskapet Pfaff, som er i Tyskland;
Selskapet Husqvarna Viking, som ligger i Sverige;
Selskapet Brother, en leder i det japanske markedet;
Selskapet Janome, er den nest største i Japan, produksjonsselskapet etter symaskiner Brother;
Selskapet Familie, lokalisert i Storbritannia.
Det bør bemerkes at Europa er på ingen produsenter av symaskiner og tilbehør. I Japan forble ugift største produsent av dyre symaskin Janome.
Alle andre produkter som er produsert på montering planter, som er plassert i Thailand, Taiwan og Kina.
For å gjøre det riktige valget bør styres av følgende regler:
Ønsker ikke å kjøpe en modell som er vanskelig å håndtere. I trening vil du bruke mer penger. Du må kjøpe en enkel modell som er enkel å betjene og vedlikeholde;
Velge en modell, alltid ser på indikatorer på strømforbruket. De bør være stor nok;
Kjøpe en symaskin bare de som har guvernører på pedalene. Dette vil eliminere overoppheting av motoren i fremtiden;
Velge din favoritt modell, bør du sjekke ut hennes pass og teknisk veiledningsmanual.  
Яндекс.Метрика