Hvordan velge et stativ?
 I arsenal av utstyr for fotografering en viktig rolle er det riktige valget stativ. Prisklasse for stativer store, men velge riktig stativ for deg er ikke lett, fordi det finnes hundrevis av modeller av billige stativer stativer til å koste titusenvis av rubler. La oss prøve å forstå dette mangfoldet.
 Ofte feilaktig kalt tripod stativ, men det er bare en del av stativ. Stativ bestående av stativ og hode med utskiftbar shtatyvnoy plattform. Enkelte stativer forstår ikke.
 I tripod er den viktigste delen av beinet hans. Foten er ett, og er tre meter. Stativ mer populær og godt kjent blant fotografer og amatører. Monopods, dvs. legged stativ brukes hovedsakelig i skyting idrett rapportering.
 Stativhoder er av to typer. Noen av dem er kalt ball, og den andre - 3D. Styreleder ulik hensikt og design.

 I mange 3D hode håndtak, som hver for seg roterer kameraet i et visst plan, kan den rotere vertikalt og horisontalt på sin akse. Likevel er denne visningen kan roteres 90 grader.
 En ball head design er basert på hengslene.
 I dette tilfelle kan den del av kamera dreies i alle plan. Det har mange fordeler, men det er en veldig stor ulempe. På denne plattformen, kan du ikke lage panoramabilder.
 I konvensjonelle billig stativ brukt plast penner, pads, hoder og stopperne. Stativbeina er laget av aluminium. Profesjonelle stativer er laget av titan eller magnesium, fiber er karbon brukes noen ganger.
 Nå er du klar for å velge en modell som passer deg. Investeringer bør stå med en forventning om å laste den inn i kameraet, samt alternativene.  
 og la merke til flekker på berøringsskjermen gadget din? Fingeravtrykk og diverse forurensning gjøre skjermen mer dim og noen ganger begynner det fungerer, ikke klikk på avtrekkeren og berøring. Regelmessig fjerning av smuss fra skjermen er nøkkelen til et langt liv teknologi og opprettholder sitt utseende.

 Klar berøringsskjerm fra skitt enkel nok, dessuten krever ikke mye tid.
 Materiale for rengjøring skjermer

Hvordan å tømme skjermen gadget hjemme?

 Et stykke tøy microfiber er den mest hensiktsmessige rengjørings skjermer. Etter inngrepet, vil overflaten ikke bo villi og synes små riper.
 Noen typer utstyr er produsent gitt et spesielt sett av rengjøringsprodukter. Hvis du fullfører din enhet var som våtservietter, kan du bruke den som følger til solcelle briller.
 Hvis du ikke er der, og fant det, så kjøpe i butikken mikrofiberklut. Kostnadene ved slike servietter varierer avhengig av produsent. Du kan finne en som passer for deg, basert på kostnad, på grunn av betydelige forskjeller i egenskapene til servietter der. Du kan også kjøpe umiddelbart sett omsorg berøring glass og plastflater. Hans settet inneholder stoff og renere. Husk imidlertid at kostnaden av settet vil være høyere enn prisen av servietter.
 Forberedelse gadget
Hvordan å tømme skjermen gadget hjemme?

 Før du rengjør berøringsskjermen bør forberede seg gadget. For å gjøre dette, må du deaktivere og rengjøres av. Dette vil vise alle forurensninger på overflaten av skjermen, i tillegg til å lette fjerning.
 Rengjøring av skjermen gadget
 Med klut for å fjerne eventuelle urenheter som ikke klarte å legge merke til. Å rense hullene mellom skjermen og kabinettet Bruk en børste med materiale som ligner på de materielle våtservietter som vil fjerne skitt, zabivshuyusya i leddene eller dannet fra etiketten på skjermen. Ikke bruk spytt som et middel for å tømme skjermen. Den gir ikke noen resultater, og utløse utseendet på skilsmisse. Heller ikke egnet for rengjøring av håndklær og servietter av papir. De forlater hår på skjermen i tillegg klø den. Kanskje disse riper du bare ikke merke til, men over tid de begynner å dukke opp som gjør deg mindre attraktiv gadget.
 Renere gadgets
Hvordan å tømme skjermen gadget hjemme?

 Hvis du ikke kan håndtere bare med en serviett, kan du bruke riktig verktøy for å fjerne skitt fra skjermene til lignende teknologi. Ikke spray direkte på skjermen. Væskedråper kan få på innsiden av enheten, forårsaker skade.
 Spray rengjøringsmiddelet på kluten, vri den, og deretter fortsette å rengjøre. Det skjer ofte at nok til å puste på skjermen og bruke fuktighets dannet for effektiv rengjøring. Noen servietter må dempes før bruk. Hvis det er nødvendig i ditt tilfelle, bruker du destillert vann.
 Bruk aldri produkter som inneholder ammoniakk. Dette kan skade skjermen. Å rengjøre berøringsskjermen er perfekt isopropylalkohol, som ofte brukes for bearbeiding av deler og overflater når de bygger nye datamaskiner. Du kan kjøpe på apoteket, til samme pris det så lavt at det ikke utgjør kjøpe noe arbeid.
Hvordan å tømme skjermen gadget hjemme?

 Etter behandlingen av skjermen med en fuktig klut, bruk en tørr klut og microfiber tørke av skjermen igjen. Du trenger ikke å trykke på skjermen under prosedyren. Bare hold skjermen klut. Hvis denne skjermen forble våt, bare sette gadget og la det tørke helt.
 Etter rengjøring av skjermen alltid veldig ren klut. Dette må gjøres for å forurensnings levninger ble fjernet og fikk ikke til skjermen med ytterligere rengjøring. Å vaske klut i mikrofiber trenger å sette henne såpevann, helst varm, ikke varmt. Vann og såpe vil vike fra forurensning fiber klut. Deretter gni en liten del av stoffet i hverandre slik det gjøres med manuell vask. Du trenger ikke mye å vri kluten. Henge opp kluten og la renne naturlig. Ikke bruk skylle tørke helt.  
Hvordan velge et digitalt kamera?
 Tilgjengeligheten av digitale kameraer bredt spekter av mennesker gjort en enorm bidrag til utviklingen av amatør fotografering. Den raske utviklingen av digital fotografering og kontinuerlig redusere kostnadene ved å øke nivåene av lagringsmedier som flashkort tillate brukere å bare et stort antall bilder raskt deres syn, redigere og organisere under lagring. Lyse øyeblikk av noe ferie, bursdag eller en annen hendelse i livet ditt nå for alltid bli lagret på minnekortet, harddisken på datamaskinen din eller på fotopapir ved hjelp av en fargeskriver. Du har ikke film løsninger for å utvikle mørkt rom og røde lys. Alt har blitt mye enklere.
Så hvordan du velger et digitalt kamera? Hva er de typer enheter?
Omtrent alle digitale kameraer kan deles inn i to grupper. Denne såkalte "såpe" og digitale kameraer skjema "klassisk". Ordet "såpe" kom i bruk siden utseendet på billige filmkameraer Central produksjon, i noe som minner om den selvtitulerte produkt. Til tross for den noe nedsettende navn digitale enheter av denne typen tilstrekkelig møte behovene til fans av "husstand" undersøkelse, har en lav kostnad, kompakt størrelse og lav vekt.
Hvis du ikke ønsker å gå inn i alle detaljene i prosessen med å ta bilder, dataenhets for deg. Men dette betyr ikke at du lukket veien til en verden av klassiske kameraer. Hver av dem er en automatisk modus som vil gjøre alt for deg, men du vil få bilder av høy kvalitet enn å bruke de "kameraer".
Hvis du vil forstå vet alt om å ta bilder, har mye kontroll over det og styring, og dermed egne økonomiske evner, så du definitivt trenger en "klassisk" digitalkamera. Kostnaden for disse enhetene i minst to til tre ganger høyere enn de "kameraer", og hvis du senere bestemmer deg for å fullføre en annen kameralinser, prisen kan variere fra en ordre eller mer.
Choice "klassiske" kameraer og objektiver er hele nettsteder viet som det er et veldig stort tema med mange nyanser. Hvis du vil, kan du finne denne informasjonen på internett. Vi berører i denne artikkelen vil ikke, og vil vurdere en kort liste med regler for å velge den første forbrukeren digitalkamera Type:
Ikke forfølge antall megapiksler i kameraet. Bestemmer antall megapiksler oppløsning matrise. For kvaliteten på bildene er mye mer viktig mål.
Basert på det foregående ledd, foretrekker enheter med glass linser. Men dersom de materielle spesifikasjonene på objektivet er utelatt, da definere det du er usannsynlig å lykkes.
Optisk zoom digital bedre, som gir flere muligheter for fotografering.
Hvis du planlegger å fotografere i svakt lys, så ta hensyn til den innebygde blitsen og driftsformer.
Legg merke til de ekstra funksjonene som du kanskje trenger, slik som selvutløseren.
Finn ut hvor mye støtte flyttbare medier du velger modell. Jo større volum, jo ​​flere bilder du kan lage og lagre direkte til minnekortet på kameraet.
Lær om hvilken type enhet som brukes i batterier, deres kapasitet, batterilevetid og tilgjengelighet lader for dem.
Se på portene der du kobler til datamaskinen for å lagre bildene dine. Dette kan være en USB-port eller IEEE 1394 (FireWire).
For bilder 10x15 cm passe nesten alle moderne digitalkamera. Men de store størrelse fotografier kan gjøre at du ser flere kameraer og høyoppløselige skrivere.  
Яндекс.Метрика