Hvordan velge et brød maker?
 Hvis din familie som fersk knekkebrød, og du ikke kan besøke butikkene på bakeriet for å kjøpe dette brødet, i dette tilfellet er det fornuftig å tenke på å kjøpe et hjem brød maker. Denne kompakte enheten du bake brød hjemme som vanlig og duftende brød med ulike tilsetningsstoffer. Bakerier kan også være nyttig for de som er mistenkelig av kommersielt tilgjengelig mat på grunn av mulig tilstedeværelse av skadelige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, og foretrekker slike matvarer er velsmakende og sunn mat husmannskost.
Som representerer et hjem brød maker?
Bakeries Hjem - en metallbeholder (ovn) for baking rundstykker med innebygde elektriske varmeelementene i veggen. Denne kapasiteten kan være pakket i plastikk eller metall bolig og lukket lokket med visningsvinduet og (eller) boot dispenser for ulike tilsetningsstoffer som for eksempel frø, rosiner og nøtter. Bakerier lagt til bakeware, er vanligvis non-stick belegg. Toppdekselet er også utstyrt med kontrollknapper med som setter ulike programmer baking, baking forskjellig varighet og temperatur.
Hva bør jeg se etter når du velger et brød maker?
 Volumet av bakte produkter.
Dette alternativet må oppfylle behovene til familien din, basert på gjennomsnittlig daglig inntak av brød. De mest vanlige bakerier 900 m, 1000 m, 1250 m og 1500 m med et ferdig produkt i form av brød. I tillegg finnes det modeller som lar deg velge vekten av det ferdige produktet eller bake flere små brød.
 Funksjonelle egenskaper.
I umiddelbar bake brød maker kan ha en imponerende liste av avanserte funksjoner som koketopp, muffins, kaker og diverse søt vypichok. Den bredere funksjonalitet, er det dyrere produktet kommer til å koste.
 Bakeutstyr.
Oftest er det en vanlig rektangulær form. Den kan være laget av rustfritt stål eller aluminiumlegering, og vil ha en beskyttende slippteflonbelegg. For ikke å skade dette belegget, gjør deg klar til å rulle behov på en tre blad, og selve skjemaet før prosessen olje.
 Timer og dispenser.
Baking funksjon timeren besitte alle brød maker. Den lar deg utsette starten baking opptil flere timer. For eksempel kan du sette den natten gjør brød til frokost om morgenen og nyte smaken av ferskt brød.
Dispenser - en beholder for tilsetningsstoffer i brødbaking. Du trenger bare å fylle nøtter, rosiner eller frø i en spesiell beholder og legg deigen brød maker selv. Hlebopechek modeller av dispensere er dyrere, men du kan alltid gjøre uten den og legge produktene til deigen selv.
Ekstra bruker tilgjengeligheten vil teksten displayet. De Russified ikke alle modeller. Vær forsiktig i denne saken!
Renseprosessen Bakeries letter tilgjengeligheten avtagbart deksel.
 Beskyttende funksjoner.
Som elektriske apparater økte risiko Bakeries er beskyttet mot overspenning fra barn og fra overoppheting.
Hvis det er hopp eletromerezhi spenning eller av, at landet vårt er ikke uvanlig, er overspenningsvern svært viktig funksjon.
Den lar deg gjenopprette en batch prosess fra det punktet der det ble stoppet, om avslutningsperioden ikke overstige et par minutter. Barnevern funksjon
blokker toppdekselet til steketiden, gjorde barnet i kunnskap om verden ikke endre innstilt program, eller ble skadet fra varme deler baking.
 Tekniske parametere og dimensjoner.
Kraften i disse enhetene varierer 400-900 watt. Kraftig brød maker vil gi bedre ytelse. Dimensjoner bør bemerkes at mangel på plass på kjøkkenet. Vekten av disse anordninger varierer fra 4 til 8 kg.
Også be om garantiperiode og tilgjengeligheten av servicesentre dere interesserte produsenter.
Lykke til valg og deilige kaker!  
Hvordan du deaktiverer tjenester beeline?
 Som du vet, den ledende mobiloperatører på den ene siden, har en tendens til lavere tariffer for mobiltelefoni, på grunn av deres ønske om å vinne konkurransen og lokke brukere til oss fra andre operatører, og den andre for å kompensere tap fra tollkutt , kommer opp med nye sofistikerte metoder for å trekke ut penger fra sine brukere. Denne fantasien er nesten ingen grense. Selv kunnskapsrike i high-tech person er ikke alltid i stand til å unngå disse uforutsette kostnader og tid til å gi dem opp. Hva kan vi si om dem for hvem telefonen bare et kommunikasjons punkt A til punkt B? Derfor vil ytterligere informasjon om emnet aldri være overdreven og sannsynlig å hjelpe mange mennesker til å holde noen penger i sine kontoer.
I dag ser vi på en rekke tilleggstjenester mobiloperatør Beeline og hvordan å nekte dem.
 1.  Til å administrere tjenester Beeline enkel å bruke personlig kabinett. For å få tilgang til det du trenger for å slå kombinasjonen * 110 * 9 # og trykk på ringeknappen. Du vil motta en melding om at du oppgir brukernavn og passord for din personlige konto. Brukernavn vanligvis har telefonnummeret starter med koden. Deretter åpner nettstedet https://uslugi.beeline.ru/і ditt brukernavn og passord mottatt på forespørsel. Umiddelbart etter sin introduksjon tjener til å endre passordet, og godtar vilkårene for bruk. Bare da vil du være i stand til å komme inn i din personlige konto.
  På hjemmesiden til din personlige skap kontrakt tariff plan og kontosaldoen. Her kan du redigere dine personlige opplysninger, endre tariff, og blokkere telefonnummeret ditt.
  Ved å klikke på "Plans" og klikke på "Alle tilgjengelige rate planer", kan du se de tilgjengelige tariff planer for overgang og overgang kostnader for dem.
  Den neste kategorien er for oss å ha en direkte interesse kalles "Service Management". I den kan du se parametrene for din plan, og listen over tilkoblede tjenester. Undersøke nøye hvilke tjenester du virkelig trenger og som du kan slå av og iverksette nødvendige tiltak.
  På "Finansiell informasjon" som du ser på din balanse og bestille finansielle detaljer på kontoen din som for perioden 1 per dag, 7 dager, 14 dager og 30 dager gratis.
  Den siste kategorien i et privat kontor "Query Arkiv" som inneholder informasjon om alle transaksjoner gjennomført via systemadministrasjonstjenester for perioden.
  Husk å sjekke hvilke tjenester du er tilkoblet. Nå håper jeg gjennom denne artikkelen, kan du enkelt gjøre det. Avslutningsvis vil jeg gjerne ta med noen nyttige kommandoer som sendes direkte fra telefonen:
  * 102 # (call) - å vite saldoen;
  * 110 * 20 # (call) - deaktivere tjenesten "Chameleon" (overbevisende meldinger som med jevne mellomrom vises på skjermen på telefonen);
  * 110 * 010 # (call) - deaktivere mobilsvar beeline;
  * 110 * 070 # (call) - Antiaon strake veien.
  Vel, selvfølgelig, men ikke direkte relatert til mobiloperatører, for å spare penger på kreditt bør tas til ulike triks og svindel som sendes fra en mobiltelefon SMS-meldinger om forskjellige korte koder. Beløp avskrevet etter deg med en svært ubehagelig overraskelse konto.  
Hvordan lage nano sim-kort?
 Apple har nok en gang bestemt seg for å arrangere en overraskelse til fans av sine produkter og den nye iPhone 5 brukes en helt ny type SIM-kort som heter nanosim. I del var dette en tvungen trekk, som den nye iPhone 5 har blitt tynnere med 20% i forhold til 4S. For å oppnå denne reduksjonen i tykkelse måtte helt gjenoppbygge Apple har perfeksjonert teknologi. 30-pinners bred kontakten ble erstattet med en mer snever og, som nevnt ovenfor, i stedet MicroSIM kortet ble benyttet et nytt format - nanosim.
Nå er alle fans av iPhones vil igjen slå til mobiloperatørene for å erstatte sine symkartu. Som opplevelsen av overgangen fra standard SIM-kort til MicroSIM, kan dette problemet ikke kan unngås. På riktig tidspunkt nanosim kort fra operatøren din kan rett og slett ikke være i dette tilfellet sitter igjen med noe annet valg enn å bevæpne saks eller en skarp kniv og en linjal for å kutte ut SIM-kortet selv.
Å lære å konvertere en standard SIM-kortet inn MicroSIM vi nevnte på vår side i artikkelen som avling sim-kort for iPhone eller iPad. I dag vil snakke om hvordan å lage nano sim-kort.
Du trenger følgende:
standard eller MicroSIM-kort;
skriver;
A4-ark;
dobbeltsidig tape eller lim;
blyant;
linje;
saks;
sandpapir.
Når du er ferdig, kan du gjøre følgende.
 1.  Skrive ut en skriver koblet til avling mønster i PDF-format. Skriv ut det må være på et ark med A4-format med 100%. Det er ikke nødvendig å bruke en farge skriver for å skrive, som i dette eksempelet. Passer for alle svart og hvitt.
  Når mønsteret er trykt limstift eller dobbeltsidig tape tynn SIM-kortet til den aktuelle malen. Hvis du kutter standard symkartu, vil det bety mønsteret MiniSIM (2FF) til nanosim (4FF). Hvis cut-kortet MicroSIM, så det må fikses i nedre-skjorte mal MicroSIM (3FF) til nanosim (4FF). Avkuttede hjørnet simkarty tillate deg å unngå feil og plassere den eneste rette måten.
  Vent en stund før limet tørker og otchertyte henhold til malen linje, som vil kutte kartet. Ifølge midlene kan bruke enkle slanke blyant eller tusj.
  Hvordan lage nano sim-kort?

  Separat prykleenuyu kortmalen brev av saks og forsiktig klippe SIM-kortet på merkede ruter.
  Hvordan lage nano sim-kort?

  Når beskjæring vanlig SIM-kortet vil det ha å kutte til kontaktplatene. Dette er ikke greit, og funksjonaliteten av kortet vil ikke bli berørt, siden selve brikken har en mye mindre område og ikke bli brutt. Hvis reduksjon MicroSIM kutt kontaktplate er nødvendig, så cut-linjen vil være ved siden av sine grenser.
  Her er kortet alle tre størrelser: MiniSIM, MicroSIM og nanosim.
  Hvordan lage nano sim-kort?

  Litt Runder vinkler dannet ved hjelp av sandpapir eller podrezhte dem nøye med saks.
  Ifølge spesifikasjonene til den type kort nanosim tynnere simkarty andre typer til 009 mm. I praksis er forskjellen nesten umerkelig. Men hvis du kommer over som er tett beskåret symkarta sporet i telefonen at du kan prøve å fjerne unødvendige mikron ved hjelp av den samme sandpapir.
  Merk at det er alltid en risiko ved omskjæring SIM-kortet hentet fra en ødelagt simkarty arbeidsmiljø. Så hvis du går uten uakseptabel grunn for noen tid, da en slik operasjon er bedre ikke å holde.
  Men sett under ett, er svært vellykket og gjøre nano sim-kortet er ikke vanskelig. Bruke litt tid minutter du bli eier av nettverket er iPhone 5 uten et besøk til tjenesteleverandøren.  
Яндекс.Метрика