Hvordan velge en juicer?
 Saftsentrifugen eller hennes egne lyster, de kom inn i våre liv sammen med utenlandske filmer og TV-programmer som sine karakterer moret seg i morgen kopp fersk juice. Mange vil da få dette attributtet suksess i livet, komfort og respektabilitet. Men ble allment tilgjengelige juicers nylig når store salg av husholdningsapparater plassert dem på sine hyller. Etter at hver av oss muligheten til å gjøre livet mer saftig. Men mens det var en annen ekstrem. Bredt spekter av enheter førte til fremveksten av nye problemer er spørsmålet hvordan man skal velge en juicer.
Det er ikke så vanskelig å gjøre hvis du kjenner dine krav til enheten og ha oversikt over de ulike typer squeezers tilbys nå. Alt dette skal vi fortelle deg nedenfor.
Det finnes følgende typer sitrus juicers, sentrifugal, skrue og dvuzhernovыe. La oss se på hver av disse i mer detalj.
 Citrus juicer (sitruspresse).
Hvordan velge en juicer?
 Designet for å trekke ut saften fra appelsiner, grapefrukt og andre sitrusfrukter. De er meget enkel og er konisk dyse form, til den elektriske motor drive denne dyse og en beholder for oppsamling av den ferdige juice. Skjær appelsin i halv må du holde hendene mens juicing. Det finnes modeller av holderen, men de er mye dyrere. Innfelt i sitrus squeezers er flyttbare for hver type produkt: appelsin, grapefrukt og så videre. Det kan være nyttig for å reversere tilstedeværelse som vil tillate en mer komplett utvinning.
En annen nyttig alternativ er - er kontroll masseinnhold i det ferdige juice. Sitrus juice anbefales å forberede umiddelbart før bruk, da det raskt oksiderer og mister sin næringsverdi.
Det er også en fullstendig manuell modell, som opererer på prinsippet om pressen. Skjær frukten i to for å passe kjegle munnstykke med hull for lekkasjer juice og topp spaken trykkes gjennom en annen konisk dyse.
 Sentrifugale juicers.
Den vanligste typen som forekommer i salg. Spin saft i anordninger av denne type er på grunn av sentrifugalkraften, som i en sentrifuge. Pre-knuste produkter er plassert i trommelen gjennom guiden dyse som du kan kjøre ut spesiell guide. Juice presser henhold tsentrostrymytelnoho akselerasjon gjennom hullene i trommelen og renner inn i beholderen. Slakteavfall forbli inne i sentrifugen.
Fordelene med slike squeezers er: brukervennlighet, høy sentrifugehastighet, lave kostnader.
Ulemper: nayhalaslyvishi Anordning som rotasjonshastigheten av trommelen, noe som noen ganger når 10-12000 / Min.. Også i løpet av spin juice svært raskt mettet med luft, som oksiderer de næringsstoffene i den.
 Skrue Juicer.
Hvordan velge en juicer?
 Hvordan kan disse enhetene skal gi alt, fordi i hovedsak de er normal jeksel bare utføres mer presist enn massiv aluminium produkt av vår barndom. Det kan være både manuell og elektrisk drift.
Fordeler: bedre bevaring av dens ernæringsmessige kvaliteter juice (opp til 24 timer ved oppbevaring i kjøleskap), høyere pålitelighet, mye mindre støy i drift, enkel rengjøring, lave krav til produkter, slik at tilstedeværelsen av små frø.
Ulemper. Et lite utvalg av type squeezers importerte, stor størrelse sammenlignet med sentrifugale juicers, juicing treg.
 Dvuzhernovыe juicers.
Prinsippet om squeezers av denne typen kan forstås ved å se på bildet med bildet av forretningsenheten. Mat skjøvet to roterer i forskjellige retninger for å skru tannhjul, gå gjennom hva de produserer juice.
Hvordan velge en juicer?
 Fordeler: juice beholder næringsverdi til tre dager på grunn av minimal kontakt med luft, stille drift.
Ulemper: de fleste dyre enheter av alle typer squeezers, i vårt land nesten ikke solgt, så du må bestille over internett i Europa eller Amerika.
Hva annet å ta hensyn til de som ønsker å vite hvordan du skal velge en juicer.
 Makt og størrelse.
Tilstrekkelig kapasitet ikke tillater deg å hogge mat før du legger dem som vil gi deg den minimale kostnader for favoritt juice. Hvis plassen er begrenset i kjøkkenet ditt, bør du velge en juicer liten størrelse, eller den kan dele skjebne med den sjelden brukt apparatet i verden - morozhenytsi for alltid leve i skapet ved siden av den.
 Enkel å bruke.
Du kan alltid drikke et glass fersk juice, må du ta hensyn til enkel montering og demontering for rengjøring og vasking av den valgte modellen juicer. Ellers kan en følelse av latskap før neste vask enheten være sterkere ønske om å drikke velsmakende juice.
 Tilstedeværelsen av tilleggsfunksjoner.
Noen juicers har imponerende ekstra funksjoner, for eksempel, som spinning nøtteolje eller kokosmelk. Listen over nødvendige funksjonene du trenger for å avgjøre før du besøker butikken for å huske på å velge om noe viktig.
 Budsjett.
Vel, selvfølgelig, er å beregne beløpet du er villig til å bruke. Hvis du planlegger å hyppige stekesjyen, er det mulig å begrense budsjettmodell. Ellers er det fornuftig å tenke på å kjøpe toppmodellen av den øvre prisklasse.
Til slutt vil jeg gjerne gi råd om spørsmålet om hvordan du velger en juicer ikke glemme tilgjengeligheten av servicestøtte rating for din merkevare. Lykke til valg og glass fersk juice hver morgen.  
Hvordan sette opp internett på telefonen dinSpørsmålet om hvordan du setter opp internett på telefonen, alle interesserte. Dette husmor og skuespillere og ledere, og vaktmestere. Du ga henne seks årene av et barns fødselsdag Nokia-telefon? Så gjør deg klar, spør han deg hvordan du setter opp internett på telefonen, Nokia. Hvis du gir åtti bestemor samsung telefon - etter en stund du putter i oppgave å sette opp internett på samsung telefon. Alle aldre, folk i alle klasser, ville være i stand til å sette opp internett på telefonen Tele2, Beeline, MTS og andre operatører.
Den enkleste måten - å sette opp online via Internett .... Ikke bli overrasket - er i ferd med å sette opp en telefon kan finnes der. Selvfølgelig er modellnummeret viktig for telefoninnstillinger. Men hvis du konfigurerer alt automatisk, enda viktigere, hva tjenesteleverandøren. Kanskje du er heldig telefonens grensesnitt wi-fi. Deretter kan du være interessert i en artikkel hvordan du konfigurerer LAN. I utgangspunktet er det perfekt - du kan bruke billig hjem internett, men bare hjemme for å laste ned ringetone, sende et bilde eller video. Likevel er det ikke alltid praktisk, og tilgjengeligheten av Internett via mobiloperatøren er svært viktig.
Sette opp av nettstedet tjenesteleverandøren.
Bare gå til nettsiden til tjenesteleverandøren. For eksempel, for å sette opp internett på telefonen Tele2 kan bare besøker nettstedet tele2.ru. For Beeline - beeline.ru. Og så videre, har hver operatør en nettside på Internett. Det kan alltid bli sett på forsiden linken "Internet", og hvis du går på den kan du finne en fane som heter "setup" eller noe sånt. Der finner du hvordan du setter opp telefonen.
Her er et eksempel på hvordan du setter opp internett på samsung telefonmodell Samsung SGH-D800. Gå til hjemme-PC til nettstedet tele2.ru. Deretter velger du kategorien "Private klienter", "Internet". Gå til innstillingssiden. De er ute ssylochku instruksjoner om hvordan du konfigurerer mobil enhet. Fortsette. Deretter velger produsent og modell. Når valget er gjort, er hodet klart i prinsippet ha en instruksjon. Å være spesifisert hvor du skal dra på telefonen din, og hvordan du skal fylle det feltet. For eksempel kan du angi hjemmesiden, tilgangspunkt port pakker og mer. De, selvfølgelig, vil fungere hvis satt opp internett på telefonen Samsung denne modellen i det hele tatt er mulig, at hvis modellen støtter Internett-tilkobling.
Neste, er det nødvendig å gjøre et lite triks. Vi vet alle at internett på mobiltelefonen - dyrt. Men ikke alle vet at internett internett feiden. For eksempel vil tilgang via WAP koste deg mye dyrere enn via GPRS. Som standard WAP din grensesnitt. Samtidig nesten alle telefoner er i stand til å opprettholde den Internett-tilkobling kan kjøre på GPRS-protokollen. Finne en modell som bare støtter WAP, nesten umulig. Det eneste å se vår hjemmeside, kanal oppdrag WAP - trekke penger fra brukere. En forskjell - på tilgangspunkt. Internett-tilgangspunkter kan være for wap og gprs. Det kan bli kalt inn innstillinger som selve "tilgangspunkt" og utenlandske bokstaver APN. I forrige eksempel endring fra wap APN.Tele2.ru på internett.Tele2.ru vi er i stand til å bruke billig internett via GPRS. Imidlertid er det enda mer kostbart enn en hjemmedatamaskin. Også for andre aktører som søker tilgangspunkt og endring wap internett. Ikke feil tilgangspunktet til hjemmesiden, kan det være generelt noe!
Spare trafikk kan være en annen måte - for å angi telefonens nettleser Opera Mobile. Denne nettleseren bruker mange stiler, bilder, oppdatere dem ikke hver restart, og i en viss periode. Så hvis du sitter på samme sted, vil det være svært nyttig, vil podhruzhatsya bare meningsfylt tekst og små designdetaljer oppdateres sjelden. Det er også en mulighet til å etablere supplement som kuttet reklame. Det er også veldig nyttig, fordi du ønsker å betale for nyttig trafikk, ikke for annonsering.
Til slutt, hvis du er eier av en moderne telefon som støtter grensesnittet wi-fi, kan du bruke tilkoblingen via nettverket via en hjemme-PC. Hvis du ikke har en hjemme-PC - det spiller ingen rolle! Du kan koble til publikum. Slike vilkår som McDonalds restaurant, togstasjoner, flyplasser, hoteller, og selv handle Bukvoyid gi sine besøkende muligheten til å nyte et nettverk av gratis wi-fi, det virker på territoriet til disse institusjonene.
Det andre alternativet- Dra nytte av tjenesteleverandøren. Du kan gå til hvilken som helst kontor av tjenesteleverandøren eller ringe et referansenummer som er angitt i kontrakten på tjenesten. Dette er en der tsiferki snakke og å trykke dem. Deretter vil forespørselen sende til telefoninnstillingene, eller det settes automatisk. Etter det - ja, du forstår. Endre tilgangspunktet selvfølgelig! Og Internett for dine føtter.
Vi håper du har funnet ut hvordan du setter opp internett på telefonen. Du kan nå bruke nettverket regelmessig, før du åpner en hel verden! Dessuten kan det være lurt å installere programmet som du kan snakke mens roaming veldig billig eller sette en mobil skype eller tilsvarende. Men hvordan du gjør det - i fremtidige artikler.
Video hvordan du setter opp internett på telefonen kjører Android
Яндекс.Метрика