Vognen er en av de viktigste kjøpene som potensielle foreldre må gjøre kort tid før fødselen, eller kort tid etterpå. Manglende erfaring i denne saken og overdreven utholdenhet salgskonsulenter, og søkere raskt fortelle deg om fremmede alternativer som kan inngå i en døs enhver mor. Samtidig er det riktig valg av barnevogn som passer din livsstil og fremtidige driftsforhold vil avhenge av praktiske vandre til henne. Så hvordan du velger en barnevogn, så du vil ikke bli skuffet i hans valg?
Baby vogner har mange forskjellige former, former, størrelser og stiler. Det er ikke en vogn som er perfekt for alle. Hver mor har individuelle behov og ønsker. Først av alt må du bestemme på følgende spørsmål:
hvor ofte du skal bruke vognen og det er terreng, selv om asfalt barrierer som må gå rundt;
ditt hjem er utstyrt med seter for Kongressen vogner, eller du trenger å bære vognen opp trappen for hånd;
værforhold vil seire under turer;
Hvor mye er du villig til å bruke til å kjøpe rullestoler.
 De viktigste typer av rullestoler.
Når vi tenker over hvordan du velger en barnevogn for en nyfødt baby eller eldre, må du først bestemme hvilken type som kreves i øyeblikket barnevogn.
Følgende hovedtyper:
 Vognen-pipe.
Dette tradisjonelle plass, men heller tunge kjøretøy for barn. Ideell for å gå med nyfødte barn, som ikke har holdt på reise tilbake og lyver. Godt isolert, slik at du kan bruke dem til å gå i kaldt vær og regnvær med plastdeksel fra å bli våt. På grunn av det store hjulet vel overvinne forskjellige hindringer, men med dårlig manøvrerbarhet.
Hvordan velge en barnevogn?

 Barnevogn transformator.
Opprettet som et allsidig alternativ for foreldre som ønsker å spare litt og ikke ønsker å kjøpe separat og tradisjonell barnevogn. Denne typen ser ut som en vanlig barnevogn fordi den har samme størrelse, men på grunn av spesielle utformingen av rammen kan overføres til piknik bestemmelser. Det bør bemerkes at slike kompromisser er ikke alltid vellykket. Hvis en tradisjonell barnevogn enkelt alternativ, som det vil være å gå veldig varme somre og veldig tung. Hvis den er laget med en skjevhet å vandre barnevogner, kan det være dårlig isolert og har en begrenset lengde og bredde sted i den tradisjonelle versjonen.
Hvordan velge en barnevogn?

 Barnevogn.
Vanligvis, denne lette alternativer for å utforske det vakre været. En av representantene for denne type barnevogn er som "spaserstokk". Men den mest typiske representantene er mer "representative" modell. Noen av dem tillate oversettelse tilbake til en vertikal stilling. Alle barnevogner enkle å administrere i overfylte steder eller supermarkeder, lett å overføre, men ikke overvinne ulike hindringer på grunn av reduserte hjul.
Hvordan velge en barnevogn?

 Hvordan velge en barnevogn, avhengig av type?
Den beste og riktige løsningen er å velge en tradisjonell barnevogn for en nyfødt og påfølgende oppkjøp barnevogn når barnet begynner å sitte og gå. Men dette krever ekstra kostnader som faktisk kan bli noe redusert, uten å kjøpe en ny barnevogn og andre hånden. Fora kan finne et stort antall oppføringer av sykepleie som tilbyr en rimelig pris av ukurante barneklær.
Hvis du bestemmer deg for å gjøre en vogn som du vil trenge for å jevne heve og senke å gå til offentlig transport, eller komme seg ut av leiligheten, kan det holde på vognen transformator med en skjevhet til fritids alternativ som uteplit for å gå i kalde perioder år.
Hva annet bør jeg se etter når du velger en barnevogn.
 Ordnede dimensjoner.
Hvis du har tenkt å bære vognen i bilen, sørg for at du har valgt vil gå ape barnevogn foldet i bagasjerommet på bilen uten å transformere sitt interiør. Deretter gjenværende plass for annet nødvendig bagasje?
 Hjul vognen.
Oppblåsbare gummi hjul gir bedre glatthet gå på ujevn asfalt sammenlignet med gummiert plast, som vil ordentlig barnevogn shake. De større hjul, jo lettere er det å overvinne ulike hindringer som fortauskanter, trapper og groper, men desto vanskeligere din barnevogn. Hjulene kan være avtakbar og da er de lettere å vaske etter å utforske skitt. Veldig nyttig er å snu forhjulene som gjør vognen mer manøvrerbare og er i stand til å bevege seg direkte fiksering.
 Vekt.
Hvordan velge en barnevogn for barnet på vekten hennes? Hvis du ofte trenger å løfte vogn for å flytte den gjennom ulike hindringer, sørg for å prøve butikken barnevogn vekt. Prøv å løfte vognen, men gjør det med en hånd som den andre du vil være opptatt i vill barnet.
 Håndtere barnevogn.
Mange har justerbare håndtak og avreise vinkel under forskjellige vekst mødre. I Transformers rullestol håndtak gjort reversibel for å gi en gang barnevogn oversettelse alternativet.
 Materiale ramme.
Rama barnevogn kan være laget av plast, aluminium og stållegeringer. Stålramme mest holdbare, sterke og kan transporteres i en rullestol Barn flott alder, men har stor vekt. Plast er mye enklere, men kortvarig. Mellomposisjon mellom dem okkupere aluminiumslegering ramme med en smart kombinasjon av vekt og styrke.
 Bremser.
Bremser tillate deg å hjulet vogn, for å hindre at det sklir i bakken. Sjekk driften av bremser, installere dem barnevogn og prøvd det perekotyty. Venstre for et øyeblikk barnevogn med upålitelige bremser kan rulle i en skråning.
 Tilgjengelighet lommer.
Tilgjengelighet kormashkov og nett for ulike ting er veldig nyttig å gjøre dem alle tingene som trengs for å gå til barnet, eller shopping på supermarkedet.
 Brukervennlighet.
Sjekk at alle mekanismene for transformasjon zascheky, klemmer jobbe klart og enkelt, og du kan uavhengig utføre alle nødvendige handlinger med sidevogn. Test det må i butikken. Dårlig implementering av disse mekanismene tendens billige modeller polske rullestoler.
 Stopningsmaterialer.
Sats visuelle kvaliteten på materialet for bygging barnevogn å vurdere hvor lett vil det rent for støv og skitt. Det finnes modeller med en avtagbar toppdekselet, som er praktisk å vaske og tørke separat fra vognen.
 Flere alternativer.
Noen modeller av barnevogner leverer transformatorer gi poser for å bære babyer med praktiske håndtak for å fjerne dem fra vognen for å gå til klinikken eller hjemme, forlater vogna i gata. Det kan være ferdig bilseter for babyer.
Vi håper at du nå har nok informasjon om hvordan du velger riktig vognen til babyen og lett å velge for seg det aktuelle alternativet. Vi ønsker deg en hyggelig tur med den lille lykke!  
Hvordan velge en støvsuger til hjemmet?
 Velge en støvsuger for et hus eller leilighet er ikke så enkelt som det kan virke ved første øyekast. Butikkene i hvitevarer vil du møte et stort utvalg av forskjellige merker, merker, størrelser og farger, for ikke å nevne de funksjonelle forskjeller mellom spesifikke modeller. Derfor, før du kjøper du trenger å ha noen minimalt med informasjon og har svar på viktige spørsmål som vil påvirke ditt valg. På dem vil vi dekke i denne artikkelen.
 Størrelse støvsuger.
Vanligvis, jo større støvsugeren har, den har mer kraft. Dette betyr at modellen kan være i tillegg til den økte område med høy strømrengjøringsbørste, redusere rengjøring av store flater. Hvis du velger et stort hus for en liten støvsuger, da har du dem jobbe lengre og mer hyppig børsting hans bag. Hvis du bor i en liten leilighet, tar stor støvsuger det medfører unødvendig og vil ikke bli brukt til full kapasitet.
 Hvilke typer støvsugere.
Alle rensemidler kan inndeles i to hovedtyper. Denne enheten for tørr og våt rengjøring, den såkalte våt vakuum.
 Støvsugere for tørr rengjøring.
Hovedsakelig designet for å fjerne støv og tørr rusk. Anordninger av denne type bestå av et tradisjonelt sett av komponenter: sugeviften filter innløp og utløp av barnet, samt slange og børste for renovasjon. De er enkle å bruke, og leverer god kvalitet og billigere rengjøringsmiddel renere.
Ved denne typen støvsugere er også robotoryzyrovannыe modell, eller som det heter støvsuger robot. Det vil uavhengig flytte gjennom ditt hjem og samle støv. De har forskjellige innstillinger rengjøring hodehøyde og like godt til å takle tykke tepper og bart gulv.
Hvordan velge en støvsuger til hjemmet?

 Støvsugere for våt rengjøring (vask).
Markedet dukket opp relativt nylig, men klarte å vinne popularitet blant fans av renhet. Støvsugere av denne type består av følgende komponenter i en turbinpumpe for tilførsel av kjemikalier for behandling av overflater, avfallstank, tank kjemiske sammensetning og arbeide på følgende måte. Vaskekjemikalieoppløsning blir pumpet inn i sugemunnstykket, og sprøytes på arbeidsflaten raspыlyayuschymy stråler. Da rengjøringsløsningen med renset for støv og smuss ved fortynning laget av turbinen suges tilbake gjennom munnstykket og samles i en tank-varme. Så våt rengjøring oppnås.
Damprensere er mye bedre renset tepper, tepper og matter. Ved hjelp av forskjellige dyser kan også tørke møbler og bilindustrien møbeltrekk og seter. Men denne type støvsuger ikke anbefalt for rengjøring av parkett og andre treflater. De er dyrere, tyngre og har store dimensjoner i forhold til støvsugere for tørr rengjøring. Også, litt vanskeligere å bruke som en kontroll bære konsentrasjon og kvalitet vaskemiddel og at etter hver rengjøring støvsugere data som kreves for å demontere, vaske og tørke.
 Makt støvsuger.
Angir sugeeffekt. Men man trenger å nevne at makt og at produsenter stolt rapportert i watt på sine produkter og sine bokser til et vakuum skapt indirekte sammenheng, som betegner den elektriske motoren strømforbruk. Hva som til slutt forlater strøm vakuum vil avhenge av parametrene av turbinen. Derfor spør selgeren å inkludere butikken du er interessert i modellen og å løfte sugehullet hans hånd, sammenligne sugeeffekten av enheten med den gamle støvsuger hjemme. Noen modeller har justerbare strøminnstillinger opprettet vakuum, slik at å øke den om nødvendig.
 Type bag.
Støvsamler samler et nesten all oppsamlet støv og smuss og gir dem tilbake for å gå tilbake til rommet fjernet fra luftstrømmen blir utstedt. Noen ganger disponibel og gjenbrukbare. Disponibel praktisk i at du ikke trenger å rense posen etter rengjøringer, og bare erstatte den med en ny. På den annen side, må du hele tiden kjøpe poser og hvis salget når du ikke vil ha den ønskede modell, kan du ikke bruke en støvsuger. Gjenbrukbare poser i denne sammenheng mer gunstig. Noen støvsugere oboruduyuschaya kombinert filtreringssystem som består av sentrifuger og filtre er også flere.
 Flere filtre.
Flere filtre gi ekstra utgang filtrering blåst luft fra støvpartikler, noe som gir bedre kvalitet rengjøring. Disse filtrene gi dyrere modeller av støvsugere, og i noen kan de være flertrinns vann-filter komponert. Budsjettet versjonen er begrenset til bare én støvsugerposer ved inngangen.
 H.E.P.A. Filtrering.
H.E.P.A. en internasjonal standard for den type luftfilter. Det innebærer en meget høy grad av rensing av små partikler, inkludert pollen som kan være nyttig for de som lider av astma og allergier.
 Støynivå.
Forsøke å estimere støyen av flere modeller. Til tross for at støvsugeren i seg selv er ganske støyende apparat, men er en modell som fremhever laget av støy.
 Swivel Hose.
Roterende 360 ​​grader i stedet for hans tilknytning slange vil gi deg full bevegelsesfrihet og beskyttelse mot skjevheter slangen ved rengjøring på vanskelig tilgjengelige steder.
 Vekt og dimensjoner.
Med økningen i strømmen vil uunngåelig øke i vekt og dimensjoner på støvsugeren. Hvis du er i ferd med å rydde leiligheten eller huset ditt renere vil flytte fra sted til sted og holde i hendene, så bør du definitivt vurdere sin vekt, størrelse og manøvrerbarhet.
 Opsjoner.
De fleste støvsugere er utstyrt med fugemunnstykke og børste for møbler. Noen kan gis schetkoy turbo, som er veldig gode rydder tepper med høy haug og perfekt samler dyrehår.
 Andre funksjoner.
Legg merke til flere alternativer som kan være svært nyttig for deg. For eksempel, lang uttrekkbar og automatisk trukket tilbake når du trykker på strømkabelen vil tillate deg å bytte mellom mindre uttak under rengjøring. Også nyttig indikator viser fylling samler støv bag. Teleskoprøret på børsteholdere gi høydetilpassing til din høyde, noe som vil eliminere behovet for å rydde opp tungt bøyd tilstand og lindre trøtthet bakfra.
 Garanti.
Lær om de vilkår som er fastsatt garantier på kjøpt støvsuger og tilgjengeligheten av servicesentrene i byen din. Regel gi periode på 1 til 3 års garanti.
Vi håper disse tipsene hjelpe deg i å velge en støvsuger som vil tilfredsstille dine krav. Lykke til å velge!  
Яндекс.Метрика