Enhver hazyayechtsi det ville være fint om det hjalp noen på kjøkkenet. Denne allsidige og multifunksjonell assistent kan være et kjøkken blender. Med den lett knust, slått, tørke noen produkter, lage deilige smoothies, pureer, og en rekke av barns matskål, slik at du kan spare tid og krefter, samt skape nye kulinariske herligheter. Hvis du ikke vet hvilken du skal velge blender, lese nøye gjennom denne artikkelen og slår ut.
Hvordan velge en blender? Hvilke funksjoner og detaljer trenger oppmerksomhet

 Blender komme hjem og profesjonelle, er holdbare, funksjonalitet og verdi. Prisklasse - 30-500 dollar, men det er ikke nødvendig å kjøpe den dyreste. Ulike modeller kommer i forskjellige farger og design, men skal velges basert på deres preferanser og listen over funksjoner som skal ha blender.
 Det er noen regler som må oppfylle en god blender, takket være det kan du enkelt gjøre det riktige valget
 •  blender må være bærekraftig og bred - en blender vibrerer ikke og flytte rundt på overflaten av tabellen mens du arbeider med maksimal kapasitet, noe som er veldig praktisk. Grunnleggende er vanligvis laget av metall og plast, men metall base er mye mer praktisk og holdbar;

 •  velge ønsket antall sett med hastigheter og kraftenhet - det hele avhenger av hva du skal lage mat ved hjelp av blender. Hvis du liker den forfriskende cocktails med chipped is, se etter modeller av blender med en kapasitet på 350 watt, mindre strøm fordi enhetene vil forvandle is i store biter, og det er helt klart ikke hva du forventer. For å unngå overoppheting og feil tynne blender bedre ikke å bli brukt til å slipe hard mat og is. Antall hastighet i en blander, og er forskjellig - fra to til flere titalls, men det er ikke nødvendig for mange hastigheter - noen av dem ikke er etterspurt. Vel, hvis det er en puls - dette vil tillate deg å få mer bearbeidede produkter;

 •  kopp glass blender hovedsakelig fordi mindre enn plast utsatt for mekanisk og termisk skade, riper og sprekker, samt holdbare. Det bør bemerkes at mangelen på glass reservoarer blendere er deres vekt, og mer forsiktig bruk og lagring for å se opp og ikke bryte;

 •  En annen fordel er tilgjengeligheten av god blender avtagbart deksel som skal brukes når du legger til produkter mens du arbeider blender.

 • Hvordan velge en blender? Hvilke funksjoner og detaljer trenger oppmerksomhet

   Nå kan du gjøre en liten, ble det klart at velge blender. Gå ut med generelle anbefalinger, deres behov, budsjett ment for kjøp av kjøkken helper og individuelle preferanser. En annen sikker på å ta hensyn til rengjøring av blender funksjoner, så hvis du skal vaske i oppvaskmaskinen, velger du en modell med et glass tank fordi plast er ikke veldig motstandsdyktig mot denne typen vask og snart vil bli verdiløse. Modeller der kroppen er plassert en rekke knapper som vil akkumuleres skitt rundt knappene, så se opp for renheten av blender, nøye tørke den og det vil vare deg i lang tid.  
   Noen ganger i livet det kommer en tid da den gamle jern slutter å fungere, ødelegge stoffet, forlater klipp og blanke flekker. Ofte jernet å stryke ting umulige med paljetter eller rhinestones, broderi og en sterk folder og rynker. I denne situasjonen, mange mennesker bestemmer seg for å kjøpe en moderne Steamers klær. I denne forbindelse oppstår spørsmålet hvordan du velger Steamers?
   Dampskip, som enhver annen teknologi, med betydelig forskjell i visse trekk ved makt og dermed kostnadene. For å gjøre det riktige valget bør bestemme hva som er nødvendig Steamers. For eksempel, hvis han trenger lett stryking egne klær, yrkesaktivitet eller huset rengjøring.
  Hvordan velge Steamers? Viktige funksjoner når du velger

   Det første tegnet av hvilke ulike Steamers - er deres makt. Det er standard modeller med en kapasitet på 1800 W og mindre profesjonelle - deres makt på 2000 watt og allsidig - deres kapasitet er 1800-2000 watt.
   Selvsagt, avhengig av kraften i enheten endrer prisen. Således vil en kraftigere maskin koste betydelig mer kostbart. Selvfølgelig, med sine oppgaver det vil også håndtere mye raskere og bedre. selv for hjemmebruk er greit noen modell Steamers har fornuftig pris og fornøyd design. For profesjonell bruk vil være kraftigere modeller er en høy arbeidskapasitet og en rekke tilleggsfunksjoner.
   Et annet alternativ, som bør ta hensyn - dette vanntank. Dens størrelse er absolutt ingen virkning på kvaliteten av damp, men signifikant påvirker størrelsen og vekten av anordningen. Denne store reservoaret er ofte nødvendig å tilsette vann, noe som kan praktisk i bruk i studio eller fravær av nær vannkilder.
   Størrelsen på enheten kan også velges basert på personlige preferanser og plassering for å bli satt til side for lagring. Så i de smale delen skap passe perfekt enhet med en smal kropp, etc. Hold enheten montert praktisk, enkel å bruke det som trengs. Hvis du planlegger å bruke enheten til rengjøring av huset, er det best å kjøpe en vertikal versjon av skuldrene og flytte slangen. For hyppig reisealternativ egnet håndholdt enhet.
   For hjemmebruk er greit odnorezhymnyy enhet som statister nesten aldri brukes. For profesjonell behov for multi-mode Steamers.
  Hvordan velge Steamers? Viktige funksjoner når du velger

   Et annet viktig punkt som i stor grad påvirker svaret på spørsmålet hvordan du skal velge, Steamers - et land - Produsent av produkter. Tradisjonelt innenlandske forbrukere skeptisk av varer fra Kina, men valget Steamers er ikke helt sant. Kinesiske modellen fungerte bra, og med verdighet i sine plikter. Kvalitative modeller fra USA eller Europa er flere ganger dyrere.  
   Motetrender tvinge en kvinne til å ofre mye. De fleste estetiske samfunnets krav er i strid med kvinners fysiologiske egenskaper, og "Evynym døtre" har nok en gang torturere og plage kroppen sin til fordel for historisk skiftende standarder for skjønnhet.
   Et av ofrene er fjerning av hår i visse områder av kroppen - beina, i bikinilinjen, og muligens noen andre byer). Metoder for hårfjerning er veldig, veldig forskjellige. Ett effektivt middel er voksing.
   Planen av artikkelen:
   De viktigste utvalgskriteriene

   Best av parametere og epilatorer Foot


   Hvilke funksjoner bør jeg se etter når du kjøper epilator for bikinilinjen?

   De mest foretrukne produsenter

   Enten det er verdt å kjøpe en epilator?


   Care Tips


  Hvordan velge en epilator?
   øyenbryn, fjerne overflødig "vekst" på kinnene.

   5. Utseende. Denne innstillingen påvirker ikke bare det estetiske oppfatning av enheten, men dets ergonomi. Siden bruk av denne enheten tar lang tid, er han forpliktet til å ligge komfortabelt og naturlig i hånden, må knappen være innen behagelig rekkevidde (foran). Enheten er rask og lett å forstå, vaske under vann. Til dette bør fjernes epileringshode og delta på en spesiell børste for rengjøring. Alle deler må fungere ordentlig, dyser - virkende og knapper - natyskatysya. I tilfelle bør det ikke være noen defekter.
   6. Produsent. Med dette alternativet må være ekstremt forsiktig for ikke å ende opp med å måtte kjøpe en ny en - ikke den billigste enheten. Denne enheten fungerer med huden din, og kvaliteten på arbeidet er avhengig av nøyaktighet skinn, sin fremtidige status og appell. Selskapet - produsent av garantist for sunn og forsiktig drift av enheten. Ikke ta "nouneym" - Kinesiske bedrifter uten et navn, for eksempel produsenter ikke bryr seg om kvaliteten på produktene, og gir bare lave kostnader og salg. Slike enheter kan føre til at huden til betydelig skade, for ikke å snakke om risikoen for elektrisk støt og lignende problemer.
   7. Nivået av støy. Dette alternativet er nyttig for lang prosedyrer skinn. Høy støyterskel gjør bruker enheten ubehagelig, forårsaker tretthet og nervøs belastning.
   8. Strømforsyningsenhet. Denne enheten kan fungere som via strømnettet og fra batterier. Bærbar enhet har flere fordeler i at det er mer praktisk å bruke en pause, i transitt og andre steder for å finne kontakten er vanskelig. Vær spesielt oppmerksom på lengden på perioden Epilator kostnader. Beste kjøp modell som driver og blir koblet til nettverket, og offline på batterier.
   9. Komfort i bruk. Enheten skal være så behagelig vekt og form. Under bruk ingenting skal distrahere deg fra prosessen som smerte og så levere en masse problemer. Enheten må være behagelig å holde i hånden, for ikke å skli og være lett nok til å ikke bore børste under denne delikat prosedyre. Å bestemme nivået av komfort holde enheten i hånden, gjøre dem et par manipulasjoner, og du vil se - det passer deg eller ikke er ditt valg.
  Hvordan velge en epilator?
   10. Effektivitet. Kvaliteten epilator påvirke virkningen av bruken. Høy effektivitet på grunn av tilstedeværelsen av flere rekker av plater som utfører hårfjerning, flytende hode for maksimal ergonomi i bruk. Effekten skaper en vibrasjon massasjeeffekt, reduserer smerte i løpet av prosedyren.
   11. Tilleggsfunksjoner. Disse inkluderer:

   Эpylyatsyonnaya konkavt hode, som gjør det mulig å behandle hud, skader dem i mye mindre grad.

   Tilstedeværelsen av håndtak, gjør en slik brytvennomu maskin bruk epilator mer praktisk.

   Shumoponizhayuschie "gadgets" spart dine ømme ører, eliminere aggressiv, høyt summende allerede dårlig enhet.

   Vanntett sak lar deg gjennomføre prosedyren i komfort av et varmt bad når huden er dampende og mye mindre utsatt razdrazhytelnomu av enheten.

   Anestesi flyt av kjølig luft er et fint tillegg til effektivt å rense huden din fra håret. Du trenger ikke å forhånds kjøle dysen sterkt sparer tid.

   Opplyser den behandlet hud gjør det epilere i dårlig lys - et tog eller en teltleir.

   Best av parametere og epilatorer Foot
   Blant de mest optimale modeller i form av pris og kvalitet, er:

   Philips HP 6402/00. Denne modellen er utstyrt med en dyse for enkel massasje reduserer smerte under epilering.

   Philips HP 6509/01 er et element prypodnymayuschym hår, som i stor grad forenkler deres fjerning.

   Panasonic ES 2023 med en massasje mykropalchykamy som stimulerer blodsirkulasjonen i området for hårfjerning, fjerning av de negative effektene av hårfjerning (irritasjon og smerte).

   Braun Silk-epil 2370 Body Hårfjerning har en trimmer for barbere leggene i de mest delikate og sensitive områder.

   Når du kjøper epilator for bena, ta hensyn til:
   1. Antall pinsett. Fra dette alternativet i enheten avhenger av graden og varigheten av kvaliteten konkursåpning hår. I avanserte modeller hårfjerning enheter brukes multypyntsetnaya system som består av mer enn tjue parene эpylyruyuschyh disker som kan bære ca 600-700 omdreininger per minutt (avhengig av rotasjonshastigheten).
   De mest avanserte systemene er utstyrt med fire doble schitochok rådene som øker effektiviteten av server hår. Også solgt to graders fange hår. Den første brukes til å fjerne fint hår, den andre - fanger normal og tøffere, tykt hår.
   2. Rotasjonshastigheten av elementet. De fleste enheter for hårfjerning har to eller tre rotasjonshastigheter pinsett (s). Den første - lav hastighet er utformet for å fjerne fine hår. På denne hastigheten, har de ikke knekke, og omhyggelig fjernet fra huden av ryggraden.
  Hvordan velge en epilator?
   Den andre satsen er utformet for å lette fjerningen av en tilstrekkelig lang og harde hår. Den første Hastigheten kan ikke fjerne disse hårene effektivt. Den andre er ideell for smertefri fjerning av hår. Den tredje hastigheten lar deg fjerne grove hår mer komfortabelt og raskt.
   3. Tilstedeværelsen av ulike typer verktøy. Disse enhetene tillater deg å gjøre prosedyren raskere, behagelig og smertefri. For beina er nyttige tips for:

   Peeling. Dette verktøyet lar deg behandle huden etter hårfjerning prosedyrer. Det implementerer exfoliate det øverste laget av huden slippe inngrodde hår i huden, og hindrer videre vekst.

   Presisjon tip for "smykker" hårfjerning lar deg fjerne individuelle hår igjen etter inngrepet. Dette vedlegget har flere pinsett arrangert på rad. Dette skaper en mulighet til å "fange" tunge hår.

   Kjøle dyse. Denne flyttbare beholder som tidligere er plassert i fryseren. Avkjølt dyse installert i apparatet og reduserer smerte og irritasjon av huden under prosedyren.

   Den samme virkning har en kjølende hanske. Det er fylt med kjøle gel og gir redusert følsomhet på den behandlede huden.

   Vedlegg, prypodnymayuschaya hår gir minst skader på huden, reduserer graden av irritasjon.

   Hvilke funksjoner bør jeg se etter når du kjøper epilator for bikinilinjen?
   Når du velger devaysa for så intim behandling bør kjøpe apparatet med:
   1. Tube begrenser. Den lar deg justere bredden på det behandlede området, slik at du kan modellere intimt område av vegetasjon på deres smak og skjønn, som beskriver sin like utenfor.
   2. "Bells and whistles" for å redusere smerte. Bikini Zone - ekstremt mild og sensitiv byen, som er uttrykt i forferdelig smerte når du prøver å tvinge "povыkorchevat" der uønsket vegetasjon. Så betaler nær oppmerksomhet til dysene utformet for å lette din lidelse i denne fremgangsmåten:

   De vibrerende pensel masserer huden og reduserer alvorlighetsgraden av smerte, gjør noen slags rød sild.

   Spesielle vibrerende stenger utfører en lignende funksjon.

   Presisjon dekker gi effektiv fjerning av hår på svært følsomme hudområder - lysken og under armene groper. Denne dysen trekker huden og reduserer antallet aktive punkt pinsett for å fjerne hår, reduserer smerte fra prosedyren.

   Beholderen av frossen væske (vann eller en spesiell gel) produserer bedøvende effekt på lidelsene til "blasfemi" hud. Det bokstavelig måte er frosset og smerten knapt merkbar.

   Spesielle pinsett gjelder ikke for hud, hår trukket produsere presise, ikke forårsaker irritasjon og smerte.

   Эpylyatsyonnыe system tynnet frekvensinnstillinger pinsett redusere antall samtidig fjernet hår, som i stor grad reduserer lidelsene til ofrene for denne prosedyren.

   3. Hybridsystem. Den inneholder elementer epilator og barbermaskin. Ultratynne mesh-trimmere effektivt og trygt kan fjerne vegetasjon i bikinilinjen. En эpylyatornaya verktøyet kan du håndtere hud på føttene.
  Hvordan velge en epilator?

   De mest foretrukne produsenter
   Den mest respekterte og aktet av det smukke kjønn produsentenes instrumenter for tortur "i navnet på skjønnhet er: det tyske selskapet Braun, selskapet med nederlandske røtter Philips, den japanske produsenten Panasonic, internasjonal merkevare Rowenta, Amerikansk Remington. Disse produsentene har tjent prestisje hjemme utviklingen i teknologi hårfjerning med minimal fysisk og psykisk lidelse. Så du kan trygt kjøpe deres produkter, og fokuserer kun på sine funksjonelle preferanser og smak.

   Enten det er verdt å kjøpe en epilator?
   Svaret på dette retoriske spørsmålet med stor sikkerhet kan bare svare selv. Hvis du er en voksen og hans voksne liv barbering maskin som brukes eller besøkt skjønnheten i sine depylyruyuschymy instrumenter kanskje ikke nødvendig å endre innstillingene dine, hvis du er helt fornøyd med kvaliteten og utfallet av disse prosedyrene. Men hvis din sjel smyatenna og du er ute etter en nye erfaringer og opplevelser på hans vakre loin, så hvorfor ikke prøve hårfjerning som en måte å bli kvitt uønsket vegetasjon. Til slutt, er apparatet ikke for dyrt. I en klemme, kan du alltids kaste irriterende enheten i dresser skuff langt og glemme det før neste angrep tørst etter nye opplevelser. Eller gi sverget venn i maling rozpysavshy alle sine fordeler.

   Care Tips
   Siden denne enheten er gjenstand for personlig hygiene (noen vil si intime), det krever nøye vedlikehold.

   Før du søker Tørk del i kontakt med huden din, antiseptisk (alkohol, streptotsidom og andre).

   Etter hver bruk, skyll den grundig dysen under en sterk strøm av varmt vann.

   Vanntett modig epilatorer skylles under vann. Overflaten må være helt rent.

   Hvis du ikke følger disse retningslinjene kan føre til infeksjon i huden, ulike typer stimuli.
  Hvordan velge en epilator?
   Se for deg selv, elske deg selv, og verden vil svare deg den samme kjærlighet!  
  Яндекс.Метрика