Funksjoner Samsung Galaxy S4
 Representanten for den fjerde generasjon smarttelefon lineup Galaxy S, som kom i salg i april i år, selvfølgelig, er en store teknologiske fremskritt Samsung og definitivt interessert i hvordan fans av serien og uerfarne brukere.
 Vi begynner med en beskrivelse av dens funksjoner displayet. Skjermstørrelse S4 økt sammenlignet med sin forgjenger, 5 inches, og oppløsning - til 1920h1080r (Full HD), som sammen med 16 millioner farger gir en fantastisk bilde..
 Designen har ikke gjennomgått store endringer. Saken er laget av polykarbonat med en blank overflate. De tilgjengelige fargene er svart, hvit, blå, brun, rød, rosa og lilla.
 Betydelige forbedringer også snakket CPU og batteri. Dette området bør vurderes nøye. På grunn av at antallet kjerner i den nye prosessoren Exynos 5 Octa øket til 8 (S3 var 4).
Funksjoner Samsung Galaxy S4

 Videre, avhengig av ønsket ytelse, slår systemet automatisk mellom de to sett av kjerner (4 ARM Cortex A15 og fire ARM Cortex A7 - sistnevnte, forresten, som brukes i de nyeste iPhone 5s) .Chastota prosessor økt fra 14 til 16 GHz, ble også oppgradert grafikkakselerator. Batterikapasitet nye smarttelefonen også økt og er nå 2600 mAh.
 Samsung Galaxy S4 har 2GB RAM, mens hans forgjenger hadde bare 1 GB. Selge modeller siden 1632 og 64 GB internt minne.
Funksjoner Samsung Galaxy S4

 Oppløsningen Hovedkameraet er nå 13 megapiksler, noe som gir en betydelig fordel S4 modellene i bransjen som sin forgjenger, og før den nye smarttelefonen fra Apple (begge har 8 megapiksler). Det ble også litt bedre front-mot kamera. Oppløsningen økes til 2 megapiksler.
 Samsung Galaxy S4 ble lansert på de nye Android-422 "Jelly Beans". Foreløpig tilgjengelig oppgradering til versjon 4.3 som vil støtte Bluetooth 4.0.
Funksjoner Samsung Galaxy S4

 Også, for ikke å nevne de mer interessante funksjonene i det nye flaggskipet Samsung. For eksempel, foran kameraet fanger nå bruker utsikt. Enheten bruker denne funksjonen, for eksempel for å pause videoen hvis brukeren ikke er i ferd med å se på skjermen.
 Det var også i stand til å bruke den nye smarttelefonen som en TV-fjernkontroll TV av alle merker. Vi bare komme på nettet og laste ned nødvendige driveren for programmet, og deretter fritt endre kanaler og justere volumet på TV-off-line.
Funksjoner Samsung Galaxy S4

 Forfatter: Lily Romanov  
Slik tilbakestiller Aypada bilder til datamaskinen holder?
 Apples produkter er av høy kvalitet som iPad eller iPhone kan trygt brukes som et fullverdig kamera. Men det er veldig viktig at eieren av enheten var i stand til å tilbakestille bildet til datamaskinen med Aypady uten å skade dem. Og det er flere måter å løse dette problemet. Og hver av dem vil bli beskrevet nedenfor.

 Tilbakestiller bilder ved hjelp av iTunes
Slik tilbakestiller Aypada bilder til datamaskinen holder?
 Hvis datamaskinen er iTunes, deretter laste sjåføren på iPad er ikke nødvendig. Bare å koble den til PC-en, og den autorun åpnes. Du kan deretter bruke "Importer bilder og videoer."Slik tilbakestiller Aypada bilder til datamaskinen holder?
 Hvis Autokjør-vinduet ikke vil åpne, må utføre alle operasjoner manuelt. Åpne mappen "Computer", se etter ikonet tilkoblet Aypada og klikk med høyre museknapp for å bli tilgjengelige funksjons "Importer bilder og videoer."


Slik tilbakestiller Aypada bilder til datamaskinen holder?
 I tillegg kan du åpne en mappe, og du vil se det en mappe DCIM ". Her er noen bilder som trenger å markere og kopiere til datamaskinen manuelt.
 Dette er en ganske enkel måte å overføre bilder, men det trenger ikke alltid å smake til forbrukere, fordi det kan ta lang tid. Så må vi se på hvilke alternativer.
 Tilbakestiller bilder ved hjelp iFunBox
 Hvis du ønsker å kopiere bildene til datamaskinen, kan du bruke programmet og iFunBox. Dessuten er dette alternativet som passer for iPad, og for iPhone. Og vi må opptre som følger:
 1.  Koble enheten til en PC og kjøre programmet.

   Går inn i programmet, velg "iFunVox Classic", og se på panelet din iPad eller iPhone.

   Ved å klikke på musen, kan du åpne den tilgjengelige partisjon. Og de bildene du vil kopiere for å bli funnet i 'Camera ".

   Velg bildet du er interessert i eller sjekk flere bilder.

   Ved å klikke på høyre museknapp, velg "Kopier til PC".

   I vinduet, velg mappen på datamaskinen der du vil lagre bildet, og velg et alternativ.
   Dermed overføre bilder fra iPad eller iPhone til PC-disk er fullført.
   Andre måter
   Det er imidlertid viktig å merke seg at det finnes andre måter å overføre bilder fra gadget til PC-en. Spesielt for dette formålet kan du bruke:
   - Spesial stokk;
   - E-post;
   - Cloud-tjenester.
   Derfor, hver eier av enheten av Apple velger å løse problemet vurdert at alternativet, vil det smake.
   Ved hjelp av spesiell stick for Aypada
   Dette er en veldig enkel metode som passer selv den personen kan ikke forstå detaljene av mobil og datateknologi. Vi bare kjøpe en spesiell eksterne lagringsmedier for enheten og overføre bilder med det. Det er imidlertid viktig å merke seg at kostnadene ved flash-stasjoner er ganske høy.
   Ved hjelp av e-post
   Som også kan håndtere noen amatør. Du må skrive meg et brev til e-post, legge ved bilder og sende. Deretter går du til postkassen fra datamaskinen og laste ned filen. Det er veldig enkelt, raskt, og viktigst av alt, gratis.
   Bruk av "cloud-tjenester"
   De såkalte "cloud-tjenester" er nå blitt svært populære. Og ikke rart, fordi du bruker dem er stor. Bytt ut din tablett aktuelle programmet, og du kan bruke til å overføre data Yandeks.disk, DropBox eller noen andre "skytjeneste". Gjør det enkelt - gi deg selv en konto og bare kaste bildene på den nye "skyen" kjøring (du kan selv tilpasse iPad slik at alt blir gjort automatisk). En datamaskin så kan du til enhver tid tilgang til bildene.
   Dermed er det klart at de metodene for Aypada bildeoverføring til PC-en din, det er mange. Og hvilke av dem foretrekker vil avhenge av deg.  
 Leilighet ovner er delt inn i: varmeapparat, olje, valuta og infrarød. Strøm hjem varmeapparat bør være mellom 1-2 kW. Velge en modell med et utvalg av varmeapparat driftsmodus, bør det være minst to. Tilgjengelighet temperatur kontrolleren - er nødvendig. Legg også merke til at lengden av ledningen, i praktisk lengde på 1,5 til 2 meter. For mer informasjon om alle får du nedenfor.
 Her ser vi på:

 Typer varmeovner
Nyansene i å velge et hjem varmeapparat
Hvordan velge en ovn?
 Typer varmeovner
 Varmeapparat
 Heat konveksjon ovner er referert til planen. De varme opp rommet gjennom konstant og aktiv kjøring luftstrøm gjennom varme del av den innebygde viften design. Bruken av slike varmevifter klokt i områder der du trenger en rask oppvarming og kontinuerlig samsvar behagelig temperatur. Fan raskt oppvarmet til den ønskede arbeidstemperatur. Dessuten kan de fleste modeller operere i en konvensjonell vifte ved frakobling av varmeelementet.
 Det er spesielle enheter for bruk i områder med fuktig luft. De viktigste fordelene inkluderer effektivitet varmeapparat virker raskt og jevn fordeling av varm luft, liten størrelse, stilig utseende som passer i alle rom, lav pris. Ulempen er utseendet på støy (vifte og motor) når du arbeider i høy hastighet, brennende oksygen i rommet.
 Oljevarmer
 Oljevarmere anses svært enkelt å bruke, trygg og upretensiøs (døgnet rundt). Strømmen er i området 1-45 kW. De arbeide rolig, ikke brenne oksygen (maks varme temperaturen er 60 grader Corps), noe som betyr at den ubehagelige lukten brent støv ikke vil vises.
 Fra utsiden ser det ut som en radiator varmeapparat (eller panel-hulrom) fylt med mineralolje, som omslutter varmeelementet. Først blir oppvarme oljen, og deretter varme til kroppen, og fra det - luftrom. Nesten alle oljevarmere er i utformingen en spesiell mekanisme - Termostat ansvarlig for å opprettholde ønsket temperatur.
 De positive egenskapene til slike ovner omfatter en stor andel av varmeoverføringen, sikkerhet, vedlikehold av oksygen. Negative egenskaper - varighet av oppvarming og kjøling er ca 20 minutter du har til vertikal posisjon, som sirkulerer olje rundt elementet, tungvint og tung vekt (forskyvning i lokalene lette spesiell hjul).
 Konvektor
 Konvektorer er ovner som er mest brukt i dag i hjemmene. Dette instrumentet ble populær på grunn av sin enkelhet og brede operative kapasiteter.
 Et grunnleggende prinsipp for konveksjon er avslappet, bevegelse og fordeling av luftmasser blir lettere når den varmes opp og klemte den kalde luften ned. Oppvarmede luftmassene er lys i forhold til kulde og stige opp, de okkuperer avkjølt massene er igjen oppvarmet og presset ohladyvshyesya etc.
 Fordeler konvektorer er enkle å montere, rimelig størrelse, høy sikkerhet, rolig, sparer oksygen tilgjengelighet overoppheting vern ved som måleren selv av. Ulempene anses lav effektivitet, lav hastighet oppvarming ineffektivitet (som tilhører den kategorien av midlertidig oppvarmingskilde).
 Infrarød Heater
 Infrarøde varmeovner - enheter som er i dag anerkjent som den mest ideelle og økonomiske for huset. Prinsippet om operasjonen kalt den mest moderne.
 Infrarøde varmeovner utstråle varme nasыschayuschee gulv, tak, vegger, interiør, etc., som varmes så opp plass. Så, infrarøde bølgeeffekt på rundt objekter, ikke luft. Disse enhetene er ofte kalt "langbølget" eller "min sol".
 Attraktive funksjonene er muligheten varmeovner varme bestemt emne uten varmespredning (det er mulig å dirigere stråling i riktig retning), minimere forbrenning av oksygen (på grunn av lav varme infrarøde lamper), stille. Ulempene ved slike enheter er varigheten av oppvarming av store rom, ubehagelig halogenlamper lyser i mørket.
 Sammenligning arter
 Den mest ideelle for leiligheter, er infrarød varme. Dette er et flott alternativ som en ekstra kilde til oppvarming av et rom med dette håndtaket det fint. Men som en generell og permanent varmekilde i hele rommet - er det bedre å velge en omformer eller olje ovner. Konvertering - mer praktisk fordi det kan henges på veggen, og det vil ikke forstyrre, og olje er bra at du kan installere det på et sted hvor du trenger å konsentrere varmen, pluss at de har den beste effektivitet.
 Heater er vanligvis brukt til oppvarming av føttene. Det er montert på gulvet og godt opp til oppgaven. Men å varme opp hele rommet, er denne typen ovner ikke det beste alternativet.

 Nyansene i å velge et hjem varmeapparat
 Nå eksperter Vse-sekrety.ru nettstedet vil gi deg praktiske råd som varmeapparat er best å velge til leiligheter. Vurdere de grunnleggende nyanser av valget.
 Varmeeffekt
 Ta hensyn til en så viktig parameter som varmekapasitet. Jo høyere verdi, jo fortere enheten oppvarmet rom. Soverommet er nok til 1 kW varmeapparatet for rom - 1-1,5 kW.
 Også sammenligne frekvensen av elektrisitetsforbruket varmeovner. Ledere lagrer infrarøde varmeovner og olje. På samme strømforbruk av disse to typer av ovner gir mer kraft oppvarming.
 Driftsformer
 Med flere driftsmodi kan du velge intensiteten av oppvarming. De fleste aktuelle modeller med 2-3 varmeovner modus. Den første klausulen innebærer langsom oppvarming, den andre - den gjennomsnittlige, og den tredje - intensive (rask) oppvarming varmeapparat.
 Hvis du trenger å raskt varme opp rommet - den maksimale modus, hvis rommet er oppvarmet for å opprettholde temperaturen i den første modusen vil det være nok. Takket modus du kan spare på strøm.
 Temperatur
 Veldig bra hvis termostaten varmeapparat vil. Selv om det er i de fleste ovner, men mange prøver å kjøpe en billig varmeapparat neglisjert denne viktige detaljer.
 Uten din varmeapparat termostat vil fungere som en kjele som er på maksimum. Dermed vil ovnen forbruke maksimal mengde energi i daglig bruk når det er nødvendig. I tillegg installere en oppvarming temperatur, vil du gi en behagelig temperatur for seg selv, og uten termostat vil med jevne mellomrom slå av varmeapparatet, så han mistet interessen og bare chill rom på grunn av for høy temperatur.
 Remote
 Hvis mulig, gi preferanse modell, som vil bli satt med fjernkontrollen. Vi kan ikke si at han var nødvendig, men med det veldig behagelig. Du kan ikke avbryte en annen favoritt stol innstilt temperatur, og aktivere eller deaktivere oppvarming enhet.
 Cord
 Like viktig er lengden på strømledningen. Det er ikke alltid mulig å koble varmeuttak på rett sted. Velg derfor en modell med en ledning lenge nok til at du ikke trenger å koble den til stadig bruker en skjøteledning.
 Tilstrekkelig strømkabel lengde 1,5-2 meter. Veldig hyggelig hvis du har valgt varmeapparat modellen vil være i stand til å skjule kabelen i en spesiell avdeling, eller i det minste være bak en spesiell tilknytning til opprulling kabel.
 Det er all informasjon du bør vite før du velger en varmekilde. Lykke til shopping!  
Яндекс.Метрика