Hva er Trykkokere?
 Hvor mye tid på kjøkkenet holder hver kvinne? Ofte kan du se at kvinner er det nesten hele dagen for matlaging suppe, borsjtsj, pasta eller frokostblanding. Kan være vanskelig å håndtere all denne. Hva gjør du i denne situasjonen? Bare én vei ut - kjøpe Trykkokere. Det bør bemerkes at denne type apparater er perfekt og ensom mann som ikke vet hvordan de skal lage mat.
 Hva er Trykkokere? I dag er det en av de mest trofaste hjelpere på kjøkkenet, som sannsynligvis drømmer alle kvinner, og menn også. Hva det kan? Se selv: kokk, kokk, bake, lage mat for et par. Det viktigste i denne saken er evnen til å lagre som produkter og dyrebar tid. Med denne unike multifunksjonell enhet kan bruke noen metode for matlaging, hvorav mange er trygt brukes i et sunt kosthold. Dette kjøkkenet Assistenten hjelper koker tradisjonell mat, og mange andre av dem hadde ikke engang hadde hørt.
 Denne allsidige Trykkokere
 Dette mirakel enhet er et must, hvis du ikke kan eller ikke liker å lage mat. Hun vet å lage mål hundrevis av forskjellige retter. Alt som kreves fra eieren - finne en oppskrift, kjøpe de nødvendige ingrediensene, legg dem i en gryte, velge riktig modus og trykk på "Start". Så bare må se kokeprosessen - ingen intervensjon er nødvendig. Denne enheten er svært enkel å bruke, så selv mannen som er langt fra kjøkkenet kan enkelt lage originale, og viktigst deilig rett.
 Det er verdt å merke seg at mange moderne enheter kan gjøre bare én ting, for eksempel en juicer å lage juice, yoghurt lage yoghurt, Sandwich - smørbrød. Som for Trykkokere, er det i stand til å lage mat ulike typer mat, fordi det blir så mye kjærlighet. Det kan koke grøt, supper, deilige desserter, bake brød, og mer. Denne tilsynelatende liten enhet kan erstatte en komfyr og ovn på samme tid.
 Trykkokere er en meget pålitelig enhet der mat er aldri ikke pryhoryt løpe vekk, selv om folk har glemt deaktivere den. Denne enheten er utformet på en slik måte at etter å forberede det sender pip. Hvis den ikke slår seg av i denne saken, skifter det til en spesiell modus lav varme. På grunn av dette, kan folk våkne opp og nyte et deilig varmt måltid.
 Trykkokere vertinne forbereder resten
 Trykkokere største fordelen er at det sparer mye tid. Det kan bli satt på matlaging visse retter, men de fleste gjør andre oppgaver like nyttige, for eksempel vaske huset eller fikse ødelagte lang TV. Hvis det er et lite barn, de Trykkokere glade for å forberede den for fersk melk grøt til frokost - viktigst ikke glem å helle melk på frokostblandinger der i kveld.
 I denne magiske enhet rett og slett ikke kan ødelegge eller noe smaker godt kokk. For eksempel, her er forberedt grønnsaker i saltlake, uten å miste farge eller smak. Videre Trykkokere gode redninger solsikkeolje. Vanligvis for matlaging visse retter den bruker en minimal mengde av olje eller ingen nytte.
 Av moderne standarder Trykkokere har en relativt lav pris, slik at det kan erstatte et stort antall andre kjøkkenapparater. Den bruker en ganske liten mengde elektrisitet er også viktig. Det er trygt å si at det er det mest ønskelig Trykkokere kjøkken helper på kjøkkenet.  
Ved hjelp av et multimeter?
 Den digitale multimeter er en av de mest ønskede enheter som brukes til reparasjon av diverse utstyr. Dette devaysa kan få det de ønsker, til et stort antall målinger, som i mange tilfeller kan diagnostisere problemet. Moderne digitale multi er mye bedre enn sine forgjengere fra omfanget av skytingen, som master ikke trenger å se inn prohraduyovanyy skjermen, bortsett fra risikoen for kortslutning og reparere enheten. I tillegg er indikasjoner godt avstemt digital multimeter mye mer nøyaktig "Point" motstykke.
Ved hjelp av et multimeter?
 Alle eksisterende modeller av denne anordningen er utformet for å måle en variabel og konstant spenning, motstand og styrke av den elektriske strøm. De fleste multimetre aktiver måling av gevinsten transistor og diode testmodus der. Deretter vurderer vi hvordan du bruker et multimeter.

 Måle DC
 1.  Koble den røde proben til inngangen "V,, MA?», Black - til "COM".
   Still inn ønsket DCV grensebryter, designet for funksjoner og områder. I tilfelle av en ukjent forhånds målt spenning skulle sette den til det maksimale, og deretter avta inntil den når den nødvendige nøyaktighet.
  Ved hjelp av et multimeter?

  Ved hjelp av et multimeter?
   Koble testledningene til testapparatet eller krets.   Måling av ac
  1.  Som i det første tilfellet, koble den røde proben til inngangen "V,, MA?», Black - til "COM".
    Still inn ønsket grense ACV bryter designet for funksjoner og områder. I tilfelle av en ukjent forhånds målt spenning skulle sette den til det maksimale, og deretter avta inntil den når den nødvendige nøyaktighet.
   Ved hjelp av et multimeter?
    3. Koble testledningene til testenheten eller krets.
    Måle motstand
   1.  Still røde proben til inngangen merket "V,?, MA", sort, henholdsvis inngangs "COM".
     Bryteren skal sette grenser i den grad nødvendig tiltak?.
    Ved hjelp av et multimeter?
     Man må huske på at i tilfelle av den målte motstand i kretsen, slå av strømmen og lad ut alle kondensatorer.
    Ved hjelp av et multimeter?

    Ved hjelp av et multimeter?
     Ohmmeter modus kan brukes til å teste parametere som prozvonka kjeden, dvs. brudd eller kortslutning; deteksjon av defekte elementer med lav motstand; måling av omvendt motstand dioder; sjekk kondensatorer til deres sammenbrudd.
     Måle DC
    1. Ved hjelp av et multimeter?

     Ved hjelp av et multimeter?
      Still røde proben til inngangen merket "V,?, MA", sort, henholdsvis inngangs "COM". Man må huske på at i tilfelle av målinger som er i området fra 200 mA - 10 A, det røde proben er koblet til inngangen på "10".
      Bryter grenser må settes til ønsket grense DCA.
      Razmыkaem kjeden og podsoedynyyam sonder apparatet må konsekvent og presist med belastningen under hvilke dagens mål.
      Dyolnыy test
     1.  Still røde proben til inngangen merket "V,?, MA", sort, henholdsvis inngangs "COM".
       Slå de grensene som er satt i posisjon til å teste dioder.
       Å koble den røde proben anode henholdsvis tilkoblet via den svarte sonden til katoden.
       Da skjermen må nevnes i mV, som viser verdien av den direkte spenningsfallet over dioden. Hvis inkludering diode kontrast, viser displayet "1".
       Måling HFE transistorer
      1.  Sett funksjonsbryteren til hFE-posisjon.
        Bestemme hvilken type ledningsevne i studert transistor, kan det være PNP eller NPN, og dens pinout. Set konklusjoner transistor hFE-socket rozyemu plassert på frontpanelet.
        Hvis verdien av basisstrøm på 10 mA, og kollektor-emitter-spenning lik 28 V, vil enheten viser den omtrentlige verdi av transistoren.  
Hva gjør du hvis du har glemt passordet til Wi-Fi?
 Passord er nødvendig for å hindre uautorisert tilgang til Internett. Det kan være nødvendig når du kobler ruteren til den nye enheten, tablett, telefon eller en annen datamaskin. I alle fall, er minst én enhet på nettverket som kjører, noe som betyr at du kan finne passordet.
 Å glemme passordet på Wi-Fi, skjer det ganske ofte. Det er noen enkle måter å gjenopprette tilgang til det trådløse nettverket. Hvis den er koblet til minst én enhet, for eksempel en datamaskin eller mobiltelefon, kan du finne ut i et minutt. Ellers må du koble til web-grensesnittet til ruteren.
 Løse problemet med hva du skal gjøre hvis du har glemt passordet fra Wi-Fi
 1.  En av de grunnleggende måter å gjenopprette tilgang til modemet tilbakestilles til fabrikkinnstillingene. Baksiden av ruteren er en mikrobryter "Reset", som du må klikke eikene eller en binders og hold i 10-15 sekunder. Etter at du har re-sette opp et nytt passord. For å endre standardpassordet for modemet trenger å gå til Innstillinger og i "tabs" klikk på alternativet "Access Control". Deretter må du klikke på linjen "Passord", avdekking av dem tilbyr en passe gammelt og nytt passord. For å lagre innstillingene du må bekrefte din intensjon (Save / Apply).

   For å unngå forsinkelser, er det lettere å vite koden til et trådløst nettverk ved hjelp av et webgrensesnitt internett distributører. Denne ressursen vil være tilgjengelig når du går inn i nettleseren nettverket adressen til ruteren (1.921.680,1 1.921.681,1 eller) og logge på Web grensesnitt ved hjelp av et brukernavn og passord. Hvis du etter å kjøpe fabrikkinnstillingene uendret, vil brukernavn og passord ligne admin - admin eller admin-admin-0000 eller 1234. Åpning på siden, må du logge inn under "Wireless Security", som er ansvarlig for sikkerheten. Hvis passordet har blitt endret og glemt, må du justere igjen.

   Passord utvinning fra Wi-Fi ved hjelp av en datamaskin. Hvis Wi-Fi-tilkoblet datamaskin, vet han nøyaktig glemt passord. Metoden er forutsatt at PC-ens programvare for 64-bits Windows 7 eller Windows Vista. "Center Network and Sharing Center", som ligger i "Control Panel" du åpne delen "Administrer trådløse nettverk". I listen som åpnes er navnet på nettverket ditt. Den åpner med en høyre museklikk. I "Properties" element er "Sikkerhet", som er linjen "Vis tegn". Hvis du putter en hake ved siden av den, så skjermen viser et glemt passord.

   WirelessKeyView program for å gjenopprette tapte passord, kan du bruke et lite program WirelessKeyView. Det er gratis, krever ingen installasjon, og tar liten plass. Med hjelp av alle passord lagret på datamaskinen din vises som en liste. Den åpner bare når du laster ned en administrator. I lys av ny kolonne Key (Ascii) vil bli glemt adgangskoden. Hvis ruteren er brukt for å filtrere valmue-adresser, vil du ikke lykkes.  
Яндекс.Метрика