Hvordan å bestemme den diagonale TV?
 Diagonal TV er den viktigste egenskapen ved valg og plassere den i løpet av rommet. En liten diagonal kan hindre visning bildet på grunn av manglende muligheter til å vurdere det fine detaljer og for mye vil gi et helhetlig bilde av hva som skjer, fordi utsikten vil kun fokusere på noen av skjermen. Av denne grunn, når du velger TV og kuverter forholde diagonal avstand fra TV på som å se. Metoder for diagonal TV
 Identifisere diagonal TV eller monitor på ulike måter.
 •  Den enkleste og raskeste å gjøre dette, vet det nøyaktige modellnavnet på TV. Vennligst be om en søkemotor Yandex og Google som en full modellnavn med valgfrie søkeord "egenskaper" og åpne alle nettsteder av de første søkeresultatene. Diagonal TV - er en av de viktigste spesifikasjonene, og det må vises i din offentlige nettsted.
   Hvis du gjør et søk på Internett i øyeblikket ikke er mulig, eller du ikke vet navnet på modellen, kan vi fastslå diagonalen av TV direkte måling. For å gjøre dette, ta en centimeter og bruke den til å måle avstanden mellom to motsatte hjørner av rektangelet som representerer skjermen heller. Som et referansepunkt ta bare en skjerm som begynner der den ender rundt rammen. Resultatet av målingen i inches dividerer med 254 for å få den diagonal i inches. De vanligste moderne TVer med følgende Diagonal størrelse: 19 ", 22", 26 ", 32", 40 ", 42", 46 ", 55", 60 "og 75".
   I fravær av centimeter kan bruke hyssing eller tråd lengde. Måle lengde bruke det diagonalt, og deretter drar tråden og vanlig linjal, finne verdien av avstanden mellom disse punktene.

   Du kan finne diagonal indirekte, hvis du vet lengden av den tilstøtende ett av hjørnene rektangel. Du kan deretter må huske high-school geometri og Pythagoras 'læresetning, som sier at kvadratet av hypotenusen i en rettvinklet trekant er lik summen av kvadratene av bena. Hypotenusen i dette tilfellet vil være mer enn en diagonal TV og ben - side av rektangelet. Således kan den diagonale bli bestemt ved å anvende formelen D =? (A2 + B2), hvor d - den ønskede diagonale TV, a og b - lengden av sidene, danner dens skjerm rektangel.
   Ved hjelp av noen av de foreslåtte metoder kan du enkelt definere diagonalen av TVen og finne best mulig plass for det i rommet ditt i form av enkel surfing.  
 • For å aktivere sim-kort mobiloperatør MTS

   Jeg tror at hver enkelt av oss står overfor situasjoner ringe eller sende sms fra telefonen enheten ikke er mulig, fordi SIM-kortet er låst mts.

   Situasjonen er ikke hyggelig, men løsninger på hvordan å aktivere sim-kort MTS er, og de er ganske enkle å bruke de kunne hver.


   Flere måter å aktivere sim-kort mts   Metode 1

   Når du kjøper kortet, den enkleste måten å spørre selgeren, som er stadig møtt med dette. For ham, vil det ikke ha noen problemer, men du trenger ikke å lese artikkelen og deretter kjempe med hvordan å lage en lignende aksjon på egenhånd.

   Metode 2

   Tenk deg at du har kjøpt et sim-kort fra MTS, ennå ikke er kjent med denne artikkelen, og derfor var ikke klar over at du kan bruke rådene ovenfor. I dette tilfellet, er det bare å kontakte MTS Centre og ber arbeiderne sentrum har å tilbringe de nødvendige skritt for å låse opp SIM-kort. Innen minutter problemet er løst. Ikke glem å ta med dokumenter av identitet, pass eller førerkort.

   Metode 3

   Kan ikke gå? Ingen tvil. Send søknadsbrev for å aktivere kortet til din forretningsadresse i byen din. Denne informasjonen er tilgjengelig på den offisielle siden av MTS i Russland, Ukraina og Hviterussland. Når søknaden vil bli behandlet (vanligvis ca 2 uker) kortet ulåst. Sørg for å inkludere pass detaljer, og enda bedre å legge ved en kopi av pass søknaden. Hvis du trenger å gjøre det raskt, så metoder 1 og 2 vil passe deg mye bedre.

   Metode 4

   Ring 0890 "+" 0 "på mobiltelefonen eller 8-800-333-0890 fra en fasttelefon for å koble til operatøren MTS, som kan gi deg tips om hvordan du kan aktivere kortet ditt. Kanskje selskapet vil gi sine kunder noen andre alternative måter å aktivere SIM-kortet mts.
  For å aktivere sim-kort mobiloperatør MTS


   For å aktivere sju meter uten hodepine


   For å unngå situasjoner når du har å gjøre en ekstra innsats for å kommunisere via telefon å bruke tjenestene operatør MTS, bør holde seg til bare noen få grunnleggende tips:

   Tips 1

   Spør selgeren en butikk av det er han har gjort de nødvendige skritt for å aktivere. Hvis det poshletsya at prosedyren er enkel - du vil være enig, men insisterer på sin egen måte. Prosedyren er veldig enkel, men du kan glemme å kjøre den.

   Tips 2

   Alltid aktivere et sim-kort MTS telefonen på kjøpsdagen. Det er nok til å taste inn koden og ringe til noen tall eller send sms balanse.
  For å aktivere sim-kort mobiloperatør MTS


   Lås opp SIM-kort mts


   Klientene ofte sperre kortet i tilfelle tap eller reiser til utlandet for å unngå roaming regninger. Når du ønsker å låse opp tidligere frivillig låst kort, den beste løsningen - samtale operatør, sa den hemmelige ordet - passord eller gå til SIP "på den offisielle nettsiden til operatøren på adressen gitt her.
   En alternativ kilde til slik informasjon og området vil tjene som mobiloperatør MTS, som i fremtiden kan bringe med seg andre måter å aktivere og låse opp sim-kort mts.
   Ikke gå glipp av kortene sine, de gjør betimelig og kjøpe dem bare i de offisielle salgssteder, noe som vil i stor grad forenkle livet ditt, fordi profesjonelle kan svare på spørsmålet bare de som daglig møtt med å løse slike problemer.
  For å aktivere sim-kort mobiloperatør MTS

  Hvordan du aktiverer geolocation for iPhone?
   Geolocation tjenester brukes firmware iPhone og tredjeparts applikasjoner for å gi en rekke praktiske tjenester knyttet til din posisjon. For eksempel laster programmet ned automatisk værinformasjon av geografisk plassering. I alarmer kan binde signalet på fakta av utseendet ditt i den valgte radius på noen bestemt punkt. Og så videre. Hvordan du aktiverer geolocation for iPhone
   Forespørsel om inkludering geolocation kommer først under første gangs oppsett iPhone. Men hvis en eller annen grunn ikke inkluderte den på det, kan du gjøre det nå, så vel som på et senere tidspunkt ved å følge disse trinnene.
 •  Angi telefoninnstillingene ved å klikke på ikonet med samme navn på skrivebordet.
  Hvordan du aktiverer geolocation for iPhone?

   Fra punktet Personvern grunnleggende innstillinger.
  Hvordan du aktiverer geolocation for iPhone?

   I den første linjen privatliv og vil er ønsket alternativ konfigurasjon Geolocation service. Logg på ham.
  Hvordan du aktiverer geolocation for iPhone?

   I innstillings geolocation tjenesten kan inkludere / deaktivere all service og drive tilsvarende virksomhet for enkeltprogrammer.
  Hvordan du aktiverer geolocation for iPhone?

   Husk at iPhone får data heopozytsyy ikke bare med GPS-satellitter. For disse formålene innstillinger behandles Wi-Fi-nettverk og basestasjoner.
   Videre, selv når frakoblede heopozytsyonnыh data kan bruke når det gjelder trusler mot liv og sikkerhet. Men ikke noe uvanlig med det og lignende funksjoner har alle mobiltelefoner.  
 •  Ekstrakter var i verden for en stund. Den første rangert dem amerikanere. Men så folk fra andre land også innsett at en slik enhet ikke bare nyttig, men noen ganger et must. Men det er viktig å velge en hette, som er egnet for kjøkkenet og vil kjøre jevnt. Men hvordan?

   Vanskelig å velge?


   Noen tror at det ikke er noen grunnleggende forskjeller i butikkene modeller ikke har. Tidligere var det slik. Men moderne enheter har en rekke egenskaper, egenskaper og funksjoner. Selv noen for 10 år siden, og de kunne ikke tro, men i dag er det tilgjengelig.
  Hvordan velge en god kjøkkenhette?

   I tillegg er mengden av forurensning i luften koke varierer, er det også nødvendig å ta hensyn til ved valg. Til slutt, avtrekksvifte - er en del av et kjøkken, så det bør sette inn i utformingen av denne bygningen og ikke ødelegge den. Det er derfor slike kjøp bør tas ansvarlig og forsiktig.

   Hvordan virker det?


   Generelt, den viktigste oppgaven av tegning - fjerning fra kjøkkenet damp, røyk og luftforurensning som genereres i prosessen med matlaging. Men det er tilveiebrakt på forskjellige måter.
   Typer ekstrakter Avhengig prinsippet:
 •  Flyter tegning arbeid slik at damp og annen luftforurensning støtes ut (dvs. street) gjennom povitroduv. Men vozduhoduve partikler kan bosette fett og sot. Og for å unngå dette, noen produsenter utstyre sine enheter med spesielle metall forfilter. Hvis dette filteret ikke er til stede, bør panseret regelmessig vaske hånd. I dette tilfellet, ytelsen til enheten (det er uttrykt i mengden av luftforurensning som kan eliminere ekstrakt) vil ikke falle. Forresten, er høy produktivitet den viktigste fordelen med denne typen hetter. Og disse enhetene har muligheten til å ikke bare fjerne den dårlige luften, men også for å gi sirkulasjon (dvs. oppdatering og innlevering nytt og friskt fra gaten). Men disse hetter er vanskelig å installere, installere dem kan bare være i nærheten av ventilasjonshull eller passasjer. Dette ventilasjon bør være nødvendigvis ny og ren. En annen ulempe er at strømningshette kan arbeide effektivt bare med tilgang på oksygen, dvs. det åpne vindu (og frost er ganske frustrerende og problematisk). 

 •  Sirkulasjonsekstrakter har et annet prinsipp. De involverer luftforurensning, avvist henne gjennom behandling og rengjøres igjen servert på rommet. Disse enhetene har også en grov filtre som fjerner sot, sot, fett og andre partikler. Men det er også karbon fine filtre, slik at også fjerne partikler som støv. Ubehagelig lukt nøytraliseres, også. Men kullfiltre foreslå noen motstand, noe som påvirker kraftenhet, som er grunnen til ytelse reduseres. I tillegg kan disse filtre ikke være rene, må de nødvendigvis endres. Noen enheter har spesielle indikatorer som forteller om når det må skifte. Prisen på denne tegningen vil være mye lavere enn i gang og installasjonen enklere og ikke så tidkrevende.

 •  Konfigurasjon


   Hvordan velge en god kjøkkenhette slik at det vil passe inn i rommet ikke okkupert mye plass? Det er nødvendig å ta hensyn til konstruksjonen av apparatet.
  Hvordan velge en god kjøkkenhette?

   For konfigurasjons hetter også delt inn i flere typer:
 •  Flat (henge hetter) - dette er det enkleste alternativet. Ingen ytterligere moduler yl deler trenger ikke hetten er plassert over platen, og over den trygt kan henge i kabinettet, for eksempel. Dette er ganske enkelt og praktisk, spesielt i et lite kjøkken.

 •  Innebygd hette er vanligvis plassert i et skap, som ligger i bunnen luftinntak. Lavere enhet kan være uttrekkbar design som vil dekke hele platen og omkringliggende plass. Over avtrekk kan være gratis, for eksempel, hyller eller bokser, men ikke så mye.

 •  Dome hette innebære en rekke ulike alternativer. En slik anordning består vanligvis av en dekorativ enkelt enhet som kan være laget i form av en kjegle, pyramide, invertert bokstaven T eller paraplyer for noen rør. Slike enheter involverer mange design beslutninger og kan fungere som en separat full del av et kjøkken. Dome hette peis typen montert på veggen over komfyren (rett eller vinklet). Men øy type enheter er festet til taket.

 •  Også i dag, i butikker du kan finne et utdrag av "Domino". De er bygget i kjøkkenbordet eller benken ved siden av komfyren, ikke over det, slik det ofte gjøres.

 •  Kjøkkenet


   Når du kjøper hetter viktige for å vurdere og kjøkken design, siden denne enheten er ganske lang og sikkert fanger øyet når sett fra verdensrommet. Og for å komplettere interiøret hette, må det gjøres i samme stil. For eksempel, den klassiske retter passe perfekt hette med trepanel. En kafésetting high-tech vil se flott metall enhet med glass detaljer.

   Størrelse


   Til alle forurenset luft vytyahavsya helt, må du extract falt sammen med størrelsen på tallerkenen. Ellers røyk vil gå til andre rom, ikke beundre inntak (det bare ikke vil komme til det). Så måle plate, og deretter gå til butikken.

   Produktivitet


   Som nevnt ovenfor, ytelse eksos volum kalt renset luft. Hvordan å bestemme seg for et slikt tiltak? Merk at per time forutsatt matlaging på kjøkkenet luften må oppgradere ca 10-12 ganger. Så du kan bruke en enkel formel.
  Hvordan velge en god kjøkkenhette?

   Beregne volumet av rommet. For å gjøre dette, høyden multiplisert med bredden og deretter lengden. Den resulterende tallet multipliseres med 10. Du får den omtrent nødvendig (eller tilstrekkelig) ytelse.
   Men vurdere intensiteten og luftforurensning. For eksempel, hvis du koker ofte og ikke for lang tid, den beste ytelsen i dette tilfellet er 200-300 kubikkmeter per time. Men hvis du koker mye og nesten alltid eller ofte noen røyker på kjøkkenet, er det best å velge en modell med en kapasitet på ca 1000 kubikkmeter per time.

   Støynivå


   Jo mer produktiv ekstrakt, jo mer støy det utsteder. Men noen produsenter prøver å korrigere med ytterligere detaljer. Optimale verdier for leiligheter - en 30-45 desibel. Og på 50 allerede kan ha ulemper.

   Opsjoner


   Ulike modeller kan ha ulike moduser og alternativer. For eksempel, noen modeller har flere nivåer av drift (bytter fra en til en annen kan gjøres mekanisk eller elektronisk).
   Her er noen ekstra funksjoner:
 •  Rapid rensing.

 •  Sensorer ren luft.

 •  Rest fan for hele behandlingsforløpet.

 •  Klimaregime.

 •  Den digitale timeren.

 •  Stående stille drift eller intervall inkludering.

 •  Priser


   Prisen på en slik enhet, kan avhengig av ytelse, design, produsent og funksjonalitet varierer 4-20 og mer tusen.
   Gjør bevisste kjøpet det å være vellykket!  
  Яндекс.Метрика