Hvis du bestemmer deg for å installere et sett av satellitt utstyr, vil vi fortelle deg hvordan du installerer en parabolantenne og sette opp en satellittmottaker. Denne artikkelen vil bestå av følgende blokker:

 Velg Satellite

 Hva som er nødvendig for satellitt-TV

 Installere en parabolantenne med hendene

 Hvordan sette opp en parabolantenne selv

 Hvordan sette tuneren til parabolantenne

 Flere og flere brukere nekter å kabel og satellitt foretrekker. Dette er logisk, siden det er ikke alltid komfortabel med kabel-TV-abonnenter for kabelkanaler. I tillegg er etterspørselen stor widescreen Full HD TV og en plan på slike TV-er bør se HD-TV med høy paritet, snarere enn analog kabel, bildekvaliteten som, for å si det mildt, ikke svarer. Dermed kan problemet løses ved å koble med digital kabel, men igjen, er listen over kanaler betydelig redusert sammenlignet med hva som kan sees via en parabolantenne, og kosttilskudd også koste kabelmottaker er nesten lik kostnaden av satellitten. Hvis vi snakker om den private sektor og bynære områder, er satellitt-TV det eneste alternativet vise et bredt spekter av kanaler.
Hvordan installere og sette opp en parabolantenne
 Velg Satellite

 Først av alt, før du installerer en parabolantenne, bør du velge den operatøren av satellitt-TV, satellitt eller rettere sagt, å være rettet antenne. For nybegynnere, offentliggjør vi saken i mer detalj.
 Dermed er essensen av satellitt-TV at enkelte TV-signalet går til satellitten som er i rommet, det er derfor hver abonnent mottar satellittsignalet til parabolantennen. Vedtatt på antennesignalet sendes til tuner (mottaker), der signalet er behandlet, og noen kanaler rozkodovuyetsya, og går inn i "klar" form direkte i TV da. Selve strukturen av settet av satellitt utstyr for mottak av satellittsignaler, vil vi vurdere senere, men nå er vi interessert i å velge en ledsager.
 I dag, satellitt kringkaste både åpne og krypterte kanaler. Kanaler kan individuelt plasseres på satellitt, og gå inn i pakken av kanaler, eid satellittoperatøren. De fleste kanaler er kodet til å gjennomgå sine abonnenter betalt penger. For enkel visning et stort antall kanaler fra en satellitt og enkelt betaling for deres vurdering, er det satellittoperatører. Snakker russiske kanaler gjennomført på ulike satellitter i forskjellige posisjoner. For å motta signaler fra satellitt-antenne, bør være klart rettet til den valgte satellitt. Hvis du valgte satellitter er nær hverandre, jo mer sannsynlig at du vil være i stand til å motta signaler fra både satellitter på en tallerken.
 Så hvis du ønsker å se 30 gratis russiske kanaler, for dette anbefaler vi å sende en parabolantenne til satellitten Yamal 201. Det er også andre satellitter med åpne kanaler å se, men de er ikke så full av Yamal. Som for satellitt-det: den mest populære operator "Tricolor TV, noe som øker antall abonnenter intens tempo også nødvendig å nevne at satellittoperatør som inkluderer den største listen over kanaler - NTV-Plus er, selvfølgelig, operatør av Rainbow TV TV. Hvis du vil vise en liste over kanaler og kostnaden av datapakker operatører kan bli funnet på sine offisielle nettsider.
 Så først du velge hvilken type satellittkringkasting: gratis eller kostnad. Å velge satellitt-TV-kanaler med gratis tjeneste Frocus.net å velge lønnspakker - Official Website av satellitt-TV. Hvis du har en widescreen TV, oppmerksom på at enkelte operatører sendes i HD-format.
 En annen detalj når du velger en følgesvenn - en mulighet til å utvide sin parabolantenne. Hvis leiligheten vinduer overse den andre siden av satellitt, eller forsiden av huset er det hindringer som trær eller bygninger, deretter antennen må være installert på taket. Hvis en eller annen grunn, og for montering på taket ikke slutte - du har å velge andre tilgjengelige satellitt.
Hvordan installere og sette opp en parabolantenne
 Hva som er nødvendig for satellitt-TV

 Når du har bestemt hvilke av satellittsignalet vil ta, og om det vil åpne kanaler eller det vil direkte satellitt-TV-operatøren, kan du kjøpe utstyret for å motta satellittsignaler.
 Settet inneholder satellitt utstyr

 Mottakeren (tuner) - en enhet som mottar, dekoder og konverterer signalet for visning på TV.

 Antennen (parabol) - designet for å motta signaler fra satellitt, antenne selv er fra satellittsignalet er reflektert og sendt til varmeapparatet.

 Konvektor (leder) - som er nødvendig for å motta reflektert signal fra antennen til satellitten, hvor signalet blir konvertert og overført til mottageren.

 Brakett - metallstruktur som er festet til veggen, og som selv er montert antenne.

 Kabel - TV koaksialkabel som kobler mottakeren med varmeren.

 DiSEq - hvis du er på en mottaker for å motta signaler fra flere satellitter, konvektorovnene å koble en kabel brukes dysek.

 F-ing - konnekotrы som tjener til å koble kabelen til den andre satellitt utstyr.

 Kabelen mellom mottakeren og TV - Tulipaner, SCART eller HDMI-kabel.

 Nå fortelle noen nyanser av valg av utstyr.
Hvordan installere og sette opp en parabolantenne
 Mottaker
 For detaljer om hvordan du velger satellittmottakeren vi beskrevet i en egen artikkel, så hvis du ikke har kjøpt, bør du lese denne artikkelen.
 Antenne
 Med hensyn til parabolantenner, det eneste du trenger for å navigere kjøpet - er dens diameter. For å motta signaler fra de fleste satellitter, heller antenne diameter på 90 cm. Hvis antennen mottaket er planlagt fra flere satellitter, diameteren av antenne avhenger av satellitter grader Celsius avstand fra hverandre.
 Konvektor
 Fra satellitten avhengig polarisasjon varmeapparat, sirkulær eller lineær. For eksempel, for å motta signalet fra satellitten Eutelsat 36 (Tricolor TV og NTV-Plus for innbyggerne i den europeiske delen av Russland) må varmeapparatet med sirkulær polarisering.
 Hvis du har tenkt å se satellitt-TV på to TV-er (TV og PC), kobler du to mottakere kjøpe konvektor med to utganger.
 Brakett
 Brakett bør monteres på tre eller fire anker. Lengden av benene bør være slik at man fritt kan dreie antennen i riktig retning, og det har ikke hvile mot veggen.
 Multyfid
 Å montere antennen på flere konvektorer bruke multyfid.

 Installere en parabolantenne med hendene

 Det første du trenger å samle samme satellitt-antenne, gjør det grundig og tydelig beskrive denne videoen.

 Før du installerer en parabolantenne du trenger å vite nøyaktig hvor de skal være retningsbestemt antenne, vil dette bidra til tjeneste Agsat.com.ua/satdirect. Kart velge stedet der planen å montere antennen setting der boksen i sidekolonnen vыbreete påståtte ledsager og vise deg hvor du skal lede parabolantenne. Før installasjon av antennen anbefales å sjekke signalstyrken ikke styrker det, og holder. Hvis kvaliteten på signalet fra satellitt er 70%, deretter gå videre til å installere antennen.
Hvordan installere og sette opp en parabolantenne
 Når plassen er spesifisert og bekreftet ved hjelp punsj gjøre monteringshullene på braketten til veggen anker. Størrelse ankere valgt basert på veggmaterialet og vekten av konstruksjonen. Når du har styrket braketten montere antenner produsere, men ikke hastverk med å stramme skruene, som først må vi rette antennen.

 Hvordan sette opp en parabolantenne selv

 På den tiden da antennen er allerede på braketten, kabel-TV produksjon levere det.
 Hvordan du kobler en parabolantenne
 Slik kobler du en parabolantenne trengte på slutten av kabelen skrue F-ku. For å gjøre dette, kuttet av 15 cm fra kanten av isolasjonslaget kabel-TV, bøy i motsatt retning skjermen skjede, avskåret skjermen folie (9,8 cm fra kanten) som isolerer kjerne kabel og vind på forberedt kabelende F-ku. Hvis kjernen kabelen støtter standard F-ing mer enn 02 cm, den anbefalte avskåret overflødig. Den samme merke og den andre enden av kabelen. Deretter, med den første enden av kabelen kobler konvektoren, og de andre endeplugger i mottakeren ved enden av innretningen, som angitt i instruksjonene. Hvis du har flere konvektorer, den første kabelen som går fra konvektorer koble til dyseku, og bare direkte fra dyseka én kabel går til mottakeren.
Hvordan installere og sette opp en parabolantenne
 Så når antennen er festet på braketten og kabeltilkoblinger - produserer en satellitt antenne innstillinger. Retningen av antennen frem kompasset justering - basert på fallet i signalnivået mottaker. En annen gang når du setter opp en antenne - krevde vinkel i forhold til horisonten, hver satellitt har sin egen.
 Når du har oppnådd kvaliteten på mottaket, sørg for å feste skruene på antennen og mounts til vind og vibrasjoner de rozkrutylysya. Deretter fikse kabelen slik at det aldri hengt. Rett fra ovnen er anbefalt å gjøre den såkalte kabelsløyfe for fuktighet drypper ned i stedet for å strømme gjennom kabelen.
Hvordan installere og sette opp en parabolantenne
 Hvordan sette tuneren til parabolantenne

 Detaljerte beskrivelse tuner innstillinger du finner i guiden. For å starte, velg et språk fra mottakeren og kontroller fastvareversjon, sammenligne den med den siste offisielle versjonen. Hvis den nyeste firmware har vesentlig endring og positive tilbakemeldinger fra brukere - Receiver bedre blits.
 Du må angi tidssone, etc. i søkemenyen, velg parabol og angi de nødvendige parametrene (hvis du bruker dysek, er det angitt antall innspill koblet til varmeapparatet er rettet mot satellitten).
 Deretter utgangssignalet informasjon - informasjon fra dette vinduet og følge antenneinnstillinger. Når antennen er avstemt og høyt signal - produserende skanning satellitt. Open access kanal innsats adgangskort operatør.  
Яндекс.Метрика