Til tross for at mange av oss ikke har forandret seg en telefon, spørsmålet om hvordan man skal lade telefonbatteriet satt selv de mest avanserte brukerne. Det er spørsmålet vi ønsker å besvare i denne artikkelen.
Hvordan lade telefonbatteriet
 Å lade telefonbatteriet
 For noen grunn, mange mener at telefonens batteri bør lades så ofte som mulig, men det er det ikke. Jo oftere du trenger uten å lade batteriet på mobiltelefonen, jo verre du gjør det, så hver batteriladesyklus er begrenset, skjønt, og omfatter tusenvis av oppladinger. Hvis du vil ofte lade batteriet, vil kapasiteten bli redusert. Det er av denne grunn skal rocking batteri kjøpte telefonen, telefonen visste sitt volum.
 Så vi snakket litt av felles punkter, nå la oss gå videre direkte før lade telefonbatteriet. Lad batteriet er nødvendig i følgende tilfeller:

 Hvis batterinivået er mindre enn 25%;

 Hvis batteriet ikke er nok for deg så kan du lade den. Vanligvis gjøres dette når batterinivået er under 50%, og du planlegger å aktivt bruke telefonen, eller du kan lade det bare på kvelden eller neste dag.

 Lade Li-ion batteriet er helt nødvendig, dvs. kostnad, og lade den fullt ut. Legg merke til at skjermen 100% batteri telefon betyr ikke at det er fulladet, noen telefoner må ha 30-45 minutter lading til batteriet er fulladet.
Hvordan lade telefonbatteriet
 Lade batteriet fra telefonen lader
 Lad batteriet ikke lades, kan du bruke din datamaskin, laptop eller bilens sigarettenner, ved hjelp av data-kabel.
 For å lade batteriet uten telefonen
 Å lade telefonbatteriet separat, må du ha en såkalt frosk. Lading av batteriet er en frosk? Veldig enkelt! For å gjøre dette, få en frosk i telefonens batteri. Fjerne batteriet fra enheten, og sett det inn i en frosk, tett clutching det til terminalene, sikker lokk frosk. Deretter koble til frosken og trykk den første knappen når batteriet er riktig tilkoblet, slår lyset grønt, hvis galt - rød (sjekk som du setter i batteriet). Etter at ladeindikatoren tennes egnet.  
 I dag vil du lære fra artikkelen:

 Noen fakta om Apple iPhone

 Funksjoner og spesifikasjoner på iPhone

 Hva er annerledes med iPhone 5 på iPhone 4s

 Ulemper iPhone 5

Hva er iPhone (iPhone)

 Noen fakta om Apple iPhone
 I 2007 29. juni inngikk detaljhandel selger smarttelefon, kalt iPhone, oppfunnet denne enheten selskapet Apple. Mens noen mennesker gjettet at hans popularitet økt så mye. Utformingen av enheten var veldig enkel, det eneste det hadde bevilget - epler bilde på omslaget. Ligner på iPhone er veldig populær spiller fra Apple kalt «iPod Touch». Mens skjermen er 35 inches virket veldig stor, slik at enheten har tiltrukket seg oppmerksomhet. Bruk det veldig praktisk fordi berøringsskjermen har en høy følsomhet, og enheten tar opp lite plass, slik at du kan bruke den i en liten lomme. Selv om den viktigste fordelen av iPhone er ikke utseendet og funksjonaliteten. Om spesifikasjonene som er beskrevet nedenfor.
 Det første verdt å merke seg er at iPhone veldig god kommunikator. Den kan utføre flere funksjoner, for eksempel, kan du sitte i ICQ og laste ned filer fra Internett, i dette tilfellet, din favorittmusikk. På iPhone utviklet mange programmer og applikasjoner om tusenvis av apps kan håndtere eventuelle behov. Enheten innebygd 2 megapiksel kamera på, uten blits, autofokus og speil. Bilder har tillatelse 1600 x 1200 piksler, kameraet - en av ulempene med iPhone. For å få tilgang til Internett brukes GPRS / EDGE og Wi-Fi, men i den tiden modellen bruker den nyeste nettverk, for eksempel 4G og 3G.
 I starten var iPhone bygget i e-postklient. Den største fordelen - muligheten for enheten opp til 8 timer taletid, og lytte til lyd - 16 timer. Minnekapasiteten er avhengig av modell og innen 8-16 gigabyte minne, nok til absolutt alle behov. Skiller iPhone grensesnitt som er ikke som andre telefoner og smarttelefoner. Dessuten er det flere fordeler som ingen andre telefoner, som for eksempel teknologi Multitouch, akselerometer, lyssensor og nærhetssensor. Multitouch-teknologi gjør det mulig å bruke flere fingre når du arbeider med en smarttelefon, for eksempel, utvannings fingrene i motsatte retninger øker bildestørrelsen. Nærhet sensor låser skjermen når en person presenterer enheten mot øret, det beskytter mot utilsiktede klikk. Veldig nyttig og lyssensor som automatisk setter en lysstyrke avhengig av sted, for eksempel et mørkt rom skjermen blir lysere. 
Hva er iPhone (iPhone)
 Akselerometeret brukes når du slår på smarttelefonen når den er lagt flatt - skjermen automatisk tilbake. Du kan slå av alarmen med risting av iPhone akselerometer, som også er veldig praktisk. Men å bruke iPhone som en telefon er ikke veldig praktisk fordi det er ingen støtter MMS.

 Funksjoner og spesifikasjoner på iPhone
 Foreløpig iPhones anses revolusjonerende ny generasjon smarttelefon, slik at du kan ringe satt navn eller klikke favoritt tall. Den har en liste over kontakter synkronisering med PC og Internett. Det kan hjelpe deg å velge og lytte til talepostmeldinger i sitt gitt sekvens samt i e-posten. I iPhone bruker den nyeste brukergrensesnitt som i stor grad skiller den fra andre lignende enheter. Foreløpig har selskapet 300 patenter Apple gir høy kvalitet enhet. De fleste smarttelefoner vil ikke være i stand til å fange opp med Apples resultater i de neste årene.
 Veldig behagelig og iPhone til å ringe, og ringe mye enklere enn med andre telefoner. Du kan velge et navn eller nummer, en liste over dine favoritt tall og så videre. Veldig raskt du kan kombineres for å skape konferansesamtaler og når du kommuniserer over telefonen. Det er også praktisk å sende SMS-meldinger, som er forutsigbar, som korrigerer eventuelle feil i teksten. Gevinst meldingen bør være gjennom berøringstastatur, er det mye raskere og bedre enn å trykke på vanlige taster. Alle bokstavene er de samme som i den klassiske tastaturet. På iPhone er en telefonsvarer funksjon av Visual Voicemail, kan du sortere lytte til meldinger som du foretrekker. Du kan distribuere viktige meldinger, avhengig av kontaktlisten.
 Den nye iPhone er satt til 5 megapiksler kamera. Det er en spesiell fotoredigeringsprogram som utkonkurrerer andre applikasjoner for smarttelefoner. Når du kobler den umiddelbart synkronisert med datamaskinen. For å se bildene, trykker du bare på en knapp før du kan sette bilder i Mac Web Gallery.
 Du kan velge din favoritt sang å ringe mellom 500.000 sanger i iTunes Store. For å gjøre dette, velger du sangen og redigere det som du vil. Du kan redigere sangen helt eller bare en brikke, modifisere kraft og volum, lytte til et stykke på forhånd og så videre, alt dette vil endre sanger høres bedre ut. Lydkvaliteten er svært høy, og er praktisk og lett å navigere liste over artister og album. Du bare bla gjennom skjermen og raskt finne din favoritt artist, som også er veldig praktisk. Last ned nye sanger kan være ved hjelp av Cover Flow. Veldig fornøyd med muligheten til å vise videoen, slik at skjermenheten er svært bredt. Du kan se på TV-programmer og noen filmer gjennom iTunes Store.
Hva er iPhone (iPhone)
 Fordi iPhone er flott å sitte på internett, posttjenester er på Safari og HTML. Lesere også svært avansert, raskt synkronisere bokmerker og så videre. Gjennom Safari kan raskt finne informasjonen i Yahoo og Google. Gjennom iPhone kan gjøre mye action på samme tid, se en interessant side på Internett og laste ned post EDGE eller Wi-Fi. Veldig populært iPhone bruker på grunn av nettleseren Safari, som raskt åpner siden til den store skjermen, kan du øke siden ved hjelp av klikk Zoom.
 Grunnleggende e-post i iPhone - Service HTML, hvorfor ikke blokkert av løv IMAP og POP3 og grafikk og bilder vises sammen med teksten. IPhone er kartet iPhone Maps og Google Maps, slik at du kan se området fra satellitten og motta informasjon om trafikkforhold og ruter. Dette sterkt forenklet fordi grensesnittet enheten er svært brukervennlig.
 Fordi enheten kan se videoer på YouTube, kan du også laste opp hjemmevideoer med svært høy hastighet. Hvis du finner en interessant video, kan du lagre det i et brev og send det til din venn med en direkte kobling til filen.
 På iPhone satt en praktisk berøringsskjerm som er designet for innovativ teknologi. Du kan kontrollere alt som skjer på skjermen lett fingrene. Utskriften er utført ved hjelp av logisk samt multimedia Flip Cover Flow. For å vise bildene trenger å gjøre ett klikk, kontrollere størrelsen på bildet er også veldig enkelt.
 Anordningen har en meget omstendelig operativsystem OS X, som er en av de beste for tiden. Det betyr at du har tilgang til den beste programvaren for smarttelefoner, inkludert postgangen av HTML, godt tenkt ut nettleseren Safari, og kalenderen med den bærbare datamaskinen. Med iPhone, kan du gjøre mye action på en gang, er en av de viktigste fordelene. Du kan lese interessante ting på internett og motta e-postmeldinger. Nye applikasjoner for denne enheten vil endre din ide om smartphones.
Hva er iPhone (iPhone)

 Hva er annerledes med iPhone 5 på iPhone 4s
 Først de varierer i utseende. Bredden av den nye iPhone er omtrent den samme - 586 mm, og lengden av en litt mer - 1,238 mm. Fordelen med iPhone 5 er at det er mye tynnere og dens tykkelse er 76 mm. Vektenhet blir også redusert, veier mindre enn 20%, nemlig - 112 gram.
 Deretter angir skjermen Retina, som har en oppløsning 640h1136 poeng. Selvfølgelig er den nye skjermen mye bedre og tynnere enn den forrige, han bedre fargegjengivelse og bildekvaliteten ikke forringes i sterkt solen.
 For det tredje har modellen av iPhone 5 støtter 4G, og siste modell hadde støtte fra 3G. Også ny prosessor modell er mye mer produktiv. Grafikk chip prosessor og to ganger mer produktiv enn iPhone 4s. Meget attraktiv ny iPhone på grunn av lengden på batterilevetid. Selvfølgelig forblir på samme nivå, selv om størrelsen på smart er vesentlig redusert.
 Kameraet på den nye modellen har forblitt det samme - 8 megapiksler, men det var alternativer, for eksempel støyreduksjon, kvalitetsforbedring i skumringen og så videre. Du kan skyte videoer i FullHD - 1080p, men forrige modell var fast oppløsning HD. IPhone 5 Foran kameraet tar opp video i høy kvalitet med en oppløsning på 720p.
 Den nye iPhone har sine egne tredimensjonale kart, men den forrige modellen var utstyrt med bare Google Maps. Dessuten har den nye modellen en stemme assistent Siri, selvfølgelig, det var i den forrige modellen, men i den femte iPhone stemme assistent har blitt oppdatert til en ny versjon.
Hva er iPhone (iPhone)

 Ulemper iPhone 5
 Mest diskuterer nye kort fra Apple, og mange anser dem en ulempe. Meget godt jobbet maps USA og andre land, og andre kort gjort forferdelig, slik at brukerne ikke kan bruke dem. Mange byer generelt ikke er oppført, og i stedet skrev navnet Kyiv - Kylv. De fleste av husene og butikker vises riktig, men er gaten. Men den mest ubehagelige at det er umulig å gå tilbake til standard maps Google, de selv fjernet fra butikken AppStore. Men Yandex venstre navigator.
 Etter oppdateringsfunksjonen Siri har lært å skille koreansk, japansk og selv kinesisk språk, men russisk er fortsatt oppført der. Gitt at Siri skille mellom britiske, kanadiske og amerikanske uttale, er det en betydelig ulempe, kan brukere fra Russland ikke bruke denne funksjonen.
 Mange fordømmer iPhone på grunn av problemer med kommunikasjon, for eksempel, den fjerde versjonen av hedningene nettverk, for eksempel hvis en person hadde en dårlig smarttelefon i hånden. En gang var det en oppgradering til iOS 6 - var det klager forbindelse Wi-Fi. Senere viste det seg at dette er på grunn av det faktum at folk ikke reagerer på en avtale iCloud.
Hva er iPhone (iPhone)
 Selv om skjermen er økt til 4 inches, har det sine ulemper. Applikasjoner, som tidligere ble drevet med merkelige svarte striper for å fylle skjermen som vises øverst og nederst. Alt dette skyldes det faktum at programmer utviklet for 35-tommers skjerm. Det er mulig å skrive søknader og ta hensyn til endringer i størrelsen på skjermen.
 Den nye iPhone har en plug and Lighting er en ulempe, fordi de siste iPhone-tilbehør er blitt irrelevant. De passer ikke inn i denne kontakten må re-buy eksterne batterier og kabler. Du må også tenke på at den femte versjonen tar det nye SIM-kortet, kalt nano-SIM. Så hoppe fra fjerde til femte iPhone er svært problematisk, må bruke penger, ikke bare for seg selv smarttelefon, men i mange programmer og gadgets plug Lighting. Så viste det seg at bruk av iPhone 5 uten spesiell beskyttelsesdeksel "støtfanger" praktisk talt umulig. Overflate riper veldig lett, blant annet skjermen. Aluminium raskt løsner maling som ødelegger utseendet av iPhone 5.
 Kjøp iPhone eller ikke er opp til deg om du ønsker å ringe heller ha en enkel telefon hvis du trenger ekstra funksjoner - du bør se på iPhone 5.  
Яндекс.Метрика