Hvordan å trekke Seven iPhone?
 I likhet med mange andre ting, fjerning av SIM-kortet i iPhone solgt original måte og ikke liker den tilsvarende operasjon i andre smarttelefoner. I iPhone er ikke nødvendig å slå av enheten, fjerner du bakdekselet på telefonen og ta ut batteriet. Pakk ut SIM-kortet kan gjøres for enheter som kjører raskt og enkelt. Telefonen vil beholde muligheten til å jobbe med forskjellige programmer. Bli tilgjengelige bare funksjoner og tjenester som tilbys av nettverksoperatøren.
Å fjerne SIM-kortet fra din iPhone, følger du disse instruksjonene:
  1.  Forberede en spesiell klipp som tjener til å trekke ut SIM-kort. Dette klippet er lagt til av Apple til iPhone kazhomu og lagret i konvolutt papir med en miniguide for telefonen. Hvis denne boksen er tapt eller klipp fra telefonen tilgjengelig for deg til enhver tid, kan du bruke vanlige binders passende tykkelse.
    Finn mottakeren skuffen for SIM-kort i telefonen. I iPhone 2G, 3G og 3GS vil den bli plassert i den øvre forsiden av telefonen. IPhone 4S 4 og 5 på høyre side av telefonen. På den ene siden av brettet vil bli åpnet. Sett klippet i rett vinkel med et visst trykk, overvinne fjærkraften. Skuffen kommer ut av kroppen er noen få millimeter og ikke vise meldingen «SIM-kortet er satt inn."
    Fjern skuffen med fingrene og ta telefonen knyttet til hans SIM-kortet. Deretter kan du sette inn en tom skuffen tilbake i telefonen og knytte den nye syv vurderer avkortet hjørne på kartet. Spesielle spor i skuffen og lar kroppen er å installere den i bare ett riktig posisjon. Etter å ha installert skuffen banke forsiktig på det med fingeren slik at det festes i telefonen.
    Som nevnt i begynnelsen, fjerning og installasjon av syv i iPhone kan gjøres uten å slå av enheten. Dermed er hele operasjonen veldig praktisk og i tide tar et par sekunder.  
Hvordan velge en vaskemaskin?
 Dagene da kvinnene vasket klær på et vaskebrett ved elven for lenge siden i det siste. Det er nå og ikke elva, og de fleste kvinner foretrekker å gi denne arbeidskrevende operasjon på nåde av moderne vaskemaskin, som hun entrer vannet, tilsett vaskemiddel, vask, skyll og selv podsushyt undertøy under det valgte programmet. Dette kan bare undertøy dosushyty, og glatt det igjen bli klar til bruk. Men for å nyte alle disse fordelene av moderne sivilisasjon behov for å vite hvordan du skal velge vaskemaskinen, slik at det tjent deg trofast i mange år.
Butikkene i hvitevarer er et bredt spekter av vaskemaskiner i forskjellige størrelser, funksjonalitet og bred spredning prisklasse. Hva du skal se etter når du velger en vaskemaskin?
 Dimensjoner og type last.
Det første som bør begynne prosessen med å velge en vaskemaskin - er ment å identifisere og måle installasjonsstedet. Avhengig av stedet vi velge hvilken type støvel som er mest egnet. Hvis stedet er ikke mye, bilen vil komme med en topp-lasting klær med dimensjoner 85h60h40 se. Hun har flere fordeler, for eksempel, kan du kaste i vask eller fjerne noen ting hvis det er nødvendig, til samme kontrollpanelet er plassert på toppen av panelet, og derfor utilgjengelige for barn. Aksen av trommelen vaskemaskin av denne type er festet på støtdemperne på begge sider, noe som i stor grad øker påliteligheten i forhold til forfra lastinnretning hvor trommelen er montert på den ene siden. Derfor, alt annet kjennetegn ved modellen med vertikal belastning er i gjennomsnitt 20% dyrere enn sine kolleger foran.
Hvis plassen tillater det, kan du velge front-lasting maskin. På dette stedet skal tillate ikke bare sette maskinen i seg selv, men også for å sikre enkel tilgang til det å laste inn og fjerne klær gjennom inngangsdøren. Forenkler prosessen med lasting og lossing, og slett arrogant inngangsdør av stor diameter, som er utstyrt med enkelte modeller. Verdighet vaskemaskiner front lasting er det faktum at deres øvre overflaten kan brukes som nattbord. Vaskemaskiner med front belastning ble mer vanlig og kommer standard, smal og kompakt form. Standard dimensjoner (høyde x bredde x dybde) for ulike typer vaskemaskiner foran typen som følger:
standard skiver 85h60h60 cm;
smale skiver 85h60h3245 cm;
kompakte 6770h51h45 se.
 Volum lasting vaskemaskin.
Når du velger en maskin følgende på hva du skal betale oppmerksomhet etter å bestemme dimensjoner - det er den maksimale belastning i kilo. Velg nødvendig, avhengig av størrelsen på din familie. Dersom familien for tre personer, er det nok til maskiner med et volum på 35-4 kg. Dersom familien er stor, kan du kjøpe en bil for 6-7 kg belastning.
For referanse, for å overføre beløpet i pounds av lin kan anta at 5 kg tøy som tilsvarer tre fulle sett med sengetøy for en dobbeltseng.
Det er viktig å velge den optimale volum lasting vaskemaskin, tilsvarende behovene til familien din. Ellers må du kjøre eller ofte vaske prosessen hvis du bruker et lavere volum eller lang vente samle den nødvendige mengden av klær i samme farge hvis volumet vil overgå dine behov.
 Klasse vasking, kraft og spinn maskin.
Hvordan velge en vaskemaskin?

Også velge en vaskemaskin, må du ta hensyn til hva klasse vask, spinn og kraft det hører hjemme. Det finnes maskiner fra A til G-klassen. Maskiner klassene A og B gir høy kvalitet vask og stell av vevet nivå C, D, E - gjennomsnittsnivå for vasking, og F, G - lavt nivå. For energieffektivisering maskiner angitt med de samme bokstavene og derfor den mest økonomiske bil klasse, og hvis ikke økonomisk å kjøpe en bil, vil det påvirke strømregningen, og derfor på familiens budsjett. Jo høyere grad vaskemaskinen, jo mer vil det koste.
 Søknader vask.
Flere nylig, ble det antatt at flere programmer vaskemaskiner, så det er bedre. Men produsentene klart done, som brukerne blir forvirret i en lang liste av vaskeprogrammer og til slutt lagt merke til bilen med flere standard vaske moduser, nemlig, silke og ull, bomull og lin og syntetisk, og av et par ekstra i forskjellige produsenter er forskjellige.
Mest populær vinner system Fuzzy Logic, som noen produsenter som heter Fuzzy Control, eller Dialogic. Det er en vaskemaskin som benytter vann under den del av den lastede tøyet. Dette tillater deg å spare vann og strøm i tilfeller av delvis belastning trommelen.
 Styrende organer.
Hvordan velge en vaskemaskin?
 Ledelse regimer vaskerom og ekstra funksjoner i moderne vaskemaskiner utføres av mekaniske eller roterende håndtak, eller det er gjort helt elektronisk, når alt er satt ved å klikke på riktig knapp og den tilsvarende visning på LCD-skjermen. De nyeste maskinene er utstyrt med berøringsskjerm der informasjonen vises bare, men administreres ved å berøre skjermen med fingrene.
Når du velger en vaskemaskin med dette kriteriet ta hensyn til kvaliteten på det elektriske nettet i området du bor. Hvis det er hyppige hopp og spenningsfall, er det best å velge modeller med et minimum antall design av komplekse elektronikk. Ellers må kjøpe ekstra spenning, koster fra 3000 til 6000 rubler.
 Pålitelighet og garanti.
Den gjennomsnittlige varigheten av garantiperioden etablert av produsenter av vaskemaskiner for sine produkter er 2 år. Standarden på kvalitet og pålitelighet vaskemaskiner anses eliteklassen av det tyske selskapet Miele. Men de er flere ganger dyrere enn rimeligere for forbrukerne av vaskemaskin selskaper Bosch, Samsung, Zanussi, LG, Electolux, Indesit.
 Tilkoblingstype vaskemaskin.
De fleste vaskemaskiner er koblet bare til det kalde vannet. Varme opp vannet til de ønskede verdier i henhold til forskjellige moduser av vasking, er den svært slite integrerte varmeelement. På grunn av den økte stivhet ofte dette er den første delen svikter, dekket med et tykt lag av skum. Derfor er det modeller for vaskemaskiner som er koblet til varmt og kaldt vann samtidig. Dette unngår skalering og redusere strømforbruket. Men i lys av det faktum at få som er i stand til å gi helårs varme og vannforsyning for vaskemaskiner, slike modeller er ikke utbredt i vårt land.
 Sentrifugehastigheten.
Jo høyere sentrifugehastighet, jo mindre restfuktighet lin og tørk mer vil det bli mottatt ved utgangen fra maskinen. Men da må du huske på at for å effektivt vri håndkle 8001000 ønsket hastighet / rpm og bløtvev vri bedre ved relativt lave hastigheter - 400 500 o / min for å unngå papirstopp og skade økte. Derfor, hvis slike stoffer er ment å vaske, vaskemaskin, ideelt sett, bør trappes eller glatt hastighetskontroll spinning.
 Innebygd tørking.
Hvordan velge en vaskemaskin?
 Kan få fullt tørre klær ved å blåse ting postyrannыh og presse strømmen av varm luft sakte roterende trommel. Etter det er det bare å stryke ut og sette ting vasket. I 3-4 timer får du vasket og klar til å bære klær. En veldig nyttig funksjon i løpet av høsten og vinteren, når tøyet tørker svært dårlig på grunn av de lave temperaturer og høy luftfuktighet. Men for ekstra komfort må betale når ervervet av en slik vaskemaskin, som de koster omtrent 30% dyrere og deretter betale enda permanent økt forbruk av elektrisitet under drift. Mer bør bemerkes at det er mulig å tørke opp halvparten av vaskeri, at hvis re vaskemaskin 5 kg, tørk den kan bare 25kg.
I alle de ovennevnte, spesiell oppmerksomhet bør vies til tilstedeværelsen av et tidsur som kan bli utsatt for å begynne å vaske metallmateriale av tankbilen (bedre å velge rustfritt stål, vil det vare lenger), nivået av støy, spesielt hvis bilen vil være på mat, beskyttelse mot vannlekkasjer.
Kjøpe i butikken vaskemaskin huske å diskutere vilkårene for levering, løfte gulvet hvis du trenger det. Lykke til å velge!  
Яндекс.Метрика