Hvordan velge inverter sveiseapparat?
 Et bredt utvalg av enheter på markedet sveisevekselrettere, forvirrer yourselfers som bestemte seg for å kjøpe den første i sitt liv moderne utstyr for sveising metaller. Men i virkeligheten er det ikke noe vanskelig å velge riktig sveiseapparat. Det er bare nødvendig å vurdere glad parametere og noen nyanser når du kjøper, og hvis du har kjøpt utstyr, vil vare i mange år, gjør en stor mengde nyttig arbeid. Starten av at artikkelen vil snakke om valg av inverter sveiseapparat til husholdningsbruk. Hvordan velge en pålitelig inverter sveiseapparat
 Før du velger sveising inverter er nyttig i generelle syn på prinsippet om handlingen sin, de viktigste fordeler og ulemper. Dette vil gi en mer bevisst holdning til oppkjøpet basert på disse parametrene.
 1.  Strømforsyning. De aller fleste av omformere for bruk i boliger med en rating på 220V, og det er ganske logisk, siden tre-fase inngang og tilsvarende kontakten har et lite antall mennesker. To hundre og tjue volt - en nominell verdi, noe som er ideelt, og har konsekvent støttet av nettverket. Faktisk vil den faktiske spenning alltid avvike fra den nominelle. Hvis derimot er ikke mer enn ± 15 til 20%, er det antatt at et slikt nettverk er stabil. Store forskjeller snakker om ustabilitet i strømnettet. Ofte disse vesentlige avvik forekommer i distriktene. Når du velger må sammenligne garantert produsent arbeidsspenning spekter av nettverksparametere, som vil operere omformeren vurderer innsynkning og overspenning.
   Sveisestrømmen. For å løse de fleste av husarbeid rettferdig sveiseelektrodediameter 3 februar og 4 mm. Dette vil sveise metallprodukter tykkelse på 4-5 mm. Gitt at den gjennomsnittlige smelte ved 1 mm elektrode ønsket strøm 35A, får vi at sveise inverter må gi minst 140A strømutgang. Legg noen lager på mulig senking av spenning og få den nødvendige mengden av strøm ved 160-170.
   Varighet av inkludering. Omformertype for innenlands bruk i motsetning til profesjonelle kolleger, har svært begrenset takhøyde og dermed normaliserte tall for inkludering (PD), som indikerer hvor lenge enheten kan operere kontinuerlig utfører sveising. Vanligvis dataene angitt i produktspesifikasjonene. Varigheten av inklusjons avhenger av den valgte verdi av sveisestrømmen. Ved lave strøm vekselrettere kan operere kontinuerlig, men vekstforstyrrelser vil også øke.
   Kostnaden av omformeren. For ikke å bli frustrert av plutselig brøt sveiseapparat, ikke kjøpe billig ærlig enhet. Denne kinesiske omformere med lav kvalitet komponenter, dårlig byggekvalitet og neremontoprydatnyh kretser. Høy kvalitet inverter med en produksjon på 160-170 som i skrivende var verdt et gjennomsnitt på 10 tusen. Rubler.
  Hvordan velge inverter sveiseapparat?

   Tilleggsfunksjoner. "Gentleman sett" noen alternativer respekterer omformeren bør omfatte Boost bue (Arc Force), varmstart (Hot Start) og antyprylypannya (Antistick). Disse funksjonene forenkler arbeidet med omformere for folk som ikke har noen erfaring med elektriske arbeider.
   Alternativer. Noen modeller av innenlandske vekselrettere, uansett grunn, er produsert uten elektriske kabler. Sørg for å spesifisere spørsmålet om salgskonsulenter. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe fra en enhet, for å kunne arbeide effektivt med dem må kjøpe sveisekabel, elektrodeholder, klipp og samle massene på grunnlag av de positive og negative komponenter for sveisetråd. Vekselrettere utenlandske typisk allerede har i ditt kit er nødvendig for prosessen med sveising. De er også utstyrt med praktisk sak for lagring og overføring enheten og ledningene til den.
   Nærhet tjeneste. Pass på å drukne hvor langt du er fra serviceverksted, som vil måtte gjelde hvis du har kjøpt inverter pause.
   Ofte valg av inverter kommer ned til personlige preferanser til et bestemt merke og / eller produksjonslandet. På denne bakgrunn kvaliteten nisje er okkupert allment tilgjengelig i markedet merkevarer Svarog, Foxweld, Resanta, Ynterskol. Disse enhetene er høstet i Kina med høykvalitets komponenter i moderne fabrikker.
   Sentral omformere gruppen er russiskprodusert Forazh og Neon. Denne kvaliteten hjem design fagfolk fra MIC. Er dyrere kinesiske kolleger. Denne gruppen kan omfatte vekselrettere italienske selskaper BlueWeld og Telwin.
   Spesielt høy kvalitet merker som frekvensomformere Selco, EWM, Merkle, Fronius for innenlands bruk buy gir ikke mening på grunn av høye kostnader. De brukes der økte krav til sveising av strukturer og manglende eller feil rett og slett uakseptabelt.
   Her er alle de viktigste punktene er verdt å betale oppmerksomhet til når du velger inverter sveiseapparat. Vi ønsker deg en vellykket valg uerstattelig assistent i husholdningen!  
Quilling Paper Technology
 Quilling (paperoskruchuvannya) - gjør papir komposisjoner vridd spiraler i smale strimler av papir. Med lange spiral strimler kan skape forskjellige farger eller mønstre, som deretter dekorere kort, album, gave emballasje, fotorammer og så videre. Teknologi quilling (papir filigran) oppsto i middelalderens Europa. Det er enkelt, men samtidig vakker utsikt av håndarbeid, som krever spesiell oppmerksomhet, tålmodighet og konsentrasjon.

 Verktøy quilling:
Quilling Paper Technology
 For klassene quilling trenger følgende informasjon:
 - Syl eller pin (for svingete tynne strimler av papir);
 - Pinsett (for klar festing av celler basert);
 - PVA lim, saks og en lang, finsnittet papirstrimler.


 Shiloh er ønskelig å velge en diameter på mindre enn 1 mm svingete strimler av papir, må du hele tiden overvåke spenning på papiret. For å håndtere dette verktøyet skal være behagelig, ikke skli og ikke har en konisk form. Pinsett bør plukke med skarpe, tette endene sammen. De bør ikke være zazubrynok og andre uregelmessigheter som kunne forlate et spor på papir. Saks bør også være med spisse ender. Dette er nødvendig for nøyaktig skjæring frynser. Valg av lim, bør preferanse gis flasker med et lite hull. Dette vil hjelpe deg å kontrollere mengden av lim. Strimler av papir kan kuttes selv, men du kan kjøpe ferdige i spesialforretninger.
Quilling Paper Technology
 I utgangspunktet er bredden på stripe ferdig 1-15 mm og lengden -. 15 til 60 cm For bedre å bruke quilling malt i mengden av papir, som de to sidene og kuttet skal se det samme. Noen ganger, og skaper papirblanding, papirstrimler bør kuttes opp i flere stykker, eller omvendt, å lime sammen. Liming strimler av forskjellige farger, kan du få fargede spiraler.

 Stadier av papirspor
 Quilling papir er ganske enkel, men tidkrevende oppgave, spesielt hvis du koker papirstrimler alene.
 1. Quilling Paper Technology
   Svingete på syl, en papirstrimmel feiler i en tett spiral. For enkelhets skyld kan du skru end papir tape på slutten av en skarp syl. Når kjernen av spiralen er dannet, kan det videre arbeidet fortsette uten verktøy. Tuppene kan føle homogent dannet eller vri. I tilfelle av ujevn stramming anbefales umiddelbart rette alle feil. Resultatet skal komme ut tett spiral, hvis diameter er mindre enn en centimeter.

  Quilling Paper Technology
   Mer papir spiral kan oppløse den ønskede størrelsen og formen på hennes figur kvyllynhovuyu nødvendig.
  Quilling Paper Technology
   Spissen av papir festet med lim.

  Quilling Paper Technology

  Quilling Paper Technology
   Vridd spyralkam gitt ønsket form. Du kan komprimere fingertuppene forsiktig forme på basen eller på ønsket sted. Resultatet kan bli enkel sirkel, oval eller hjerte-formet og så videre.
  Quilling Paper Technology

  Quilling Paper Technology
   Teknikken quilling har ca 20 grunnleggende elementer, men prinsippet om operasjonen er fortsatt den samme. Først omstendelig, slappe av litt, gi form og fikse. Med slike enkle former gi papirskiver mesterverk. Kvyllynhovыe sammensetning brukes overalt. Det kan være smykker for gavepakking, fotorammer, utstillingsarbeid, floral ornamenter, håndlagde kort og så videre. Uttrykke din kreativitet og fantasi, og du kan lage minneverdige gaver med sine hender nære slektninger og venner.  
Яндекс.Метрика