Når skreddersy produkter krever spesiell behandling deler av vev. Til stoffet ikke smuldrer og kanten ser fin, bruker obmetochnyy søm. Kvalitativ obmetochnyy søm kan bli funnet på overlotsi - spesiell symaskin for behandling kantene av deres produkt samtidig trimmer, overlock én linje bærer sliping deler klipping, trimming hakkete kanter og pisking kutt. For å skreddersy produkter for å utføre kvalitative behandlingsseksjoner, må du vite hvordan du skal velge overlock.
Hvordan velge overlock?

 Bruke overlock i produksjon, uavhengig av omfang og omfanget av arbeidet, er avgjørende. Overlock kan utfylle symaskiner - det er designet for å utføre slike oppgaver symaskiner ikke er oppfylt. Ikke gjør uten overlock og sying av strikkeplagg - i strikket stoff ved hjelp av overlock kan utføre stretching elastiske liner som lar deg lagre form av produkter.
 Å avgjøre spørsmålet om hvordan du velger overlock, bør innse sitt mål om et oppkjøp. Trehnytochnыy industrielle overlock tillate deg å utføre piskingsegenskaper kutt, mens strikkede produkter bør brukes chetыrehnytochnыyoverlok. Mer komplekse enheter er fem - eller shestynytochnыe overlock brukes under sy runde produkter, klær og uniformer. Henrettet på takomoverloke når frakoblede kraeobmetochnыh nåler stachyvayuschye linjer lett avvist fordi de kan brukes for pre-montering av produktet før montering, og om nødvendig sting er lett å løse opp og deretter gjøre forsamlingen.
Hvordan velge overlock?

 Det er best å ta industrimaskiner selv for hjemmebruk. Promыshlennыeoverloky avvike pålitelighet og kvalitet, de er laget store selskaper, som spesialiserer seg på produksjon av industrielle symaskiner og utføres med høy kvalitet metall. På disse maskinene er ment beskyttelse av syersker breakup nål. Industriell overlock lett å konfigurere - den viktigste betingelsen er riktig fylle garn.
 En av de grunnleggende attributter overlock er differensialbærer. Den er delt inn i to halvdeler spesielle strimler med tennene for å fremme vev under labben. I å flytte stoffet frem ett sting halverer hverandre rails og stoff (jersey) strukket - så går sømmen som visuelt ser jevn og glatt, når det faktisk er det litt svekket. Denne svekkelsen tråd søm gir styrke - selv i spenning og stress tråden ikke rive, men natyahnetsya: eksempel på dette er de søm edge-skjorter.
Hvordan velge overlock?

 Industriell overlock utstyrt dyferentsyalom at når du arbeider med stretchmateriale er strekke og folding, og dermed unngår unødvendig vevet strekker seg og bølgete søm. Størrelsen av differensial satt opp på grunnlag av typen av vev, og for å arbeide med vanlige differensial vev er tilgjengelig. Denne enheten gir bare 51 nye modeller av høyere klasse.
 Den største ulempen med innenlandske overlock, i motsetning til industri, er varigheten innstilling.
 Mest industrielle overlock, utstyrt med servomotorer. En slik motor er mer kompakt, det skaper litt støy og sparer strøm med 40%.
 I tillegg gir industrielle overlock en annen ganske hendig funksjon - automatisk smøring. Disse maskinene er svært pålitelig og kontinuerlig drift sikrer presis håndtering med dem.  
Hvordan velge limpistolen

 For tiden er det så mange forskjellige materialer og utstyr som har blitt opprettet for å lette den vanskelige reparasjon og anleggsarbeid, og gjøre livet behagelig og praktisk i dagligdagse begreper. Sistnevnte inkluderer slike oppfinnelser limpistolenSom i stor grad forenkler vedheft og bonding materialer, slik besparende løsning. Mange husarbeid er ikke mulig uten hjelp av dette verktøyet.

 Omfanget av bruk limpistol


 Hjelp limpistolen absolutt egnet for alle typer overflater. Men alle arbeidsområder kan deles inn i separate grupper:
 •  metalliske materialer og overflater som før påføring for å være godt varmet;

 •  plast;

 •  treet;

 •  skum og mange andre

 •  Materialer som er nevnt ovenfor representerer bare et lite område ved hjelp av limpistol, selv om det er plast som ikke kan agglutinasjon.
   Ideell bonding kommer helt an på stang pistol, som er den viktigste komponenten i arbeidsflyten. Ofte, hele utvalg av bruker fargeløs stang som god kontakt med noen overflater. Det er en artikkel om hvordan du vanntett lim tapet.

   Kriterier for valg av klebemiddelpistol


   På hva du skal se etter når du velger en limpistol?
  Hvordan velge limpistolen
   Faktisk, er valget av limet pistol ingen big deal, siden det er bare to typer verktøy: husholdningsbruk og profesjonelle.
   Profesjonelle verktøyet er uttrykt ved høy hastighet liming prosessen og ytelse. Du kan bruke det ikke bare for profesjonelle formål, men også i hjemmet liv.
   De viktigste kriteriene for valg av lim pistol er:
   - verdi;
   - multifunksjonalitet.
   Det er ikke nødvendig at de høyere kostnadene for tilpasning til flere funksjoner den kan utføre. I dette tilfellet er det ingen særlig forskjell. Valget vil avhenge bare på hvor, hvor mye og til hvilke formål vil bli brukt limpistol, og fysiske egenskapene til hver enkelt kunde. Men har ikke spart på å kjøpe og kjøpe for billig verktøy som har kvalitet vil forbli tvilsomt. Serveres i lang tid så limpistol, mest sannsynlig, vil ikke, og kvaliteten av sin levetid vil være lav.

   hvordan du velger den limpistol video


  Hvordan velge en eBook?

   Det er en ildfull bibliofil og foretrekker å lese bøker elektronisk? Hvis ja, har så kanskje spørsmålet om e-bok-kjøpere skjedd mer enn én gang. Hvordan plukke det slik at ikke bare ønskelig oppkjøp lov til å lese favoritthistorier, men ikke ødelegge synet, vi analyserer i denne artikkelen.

   Screen


   Egentlig er det to typer skjermer: E-Ink-skjerm vanlig LCD-skjermen.
   Disse to typene har flere undergrupper, men fokusere på dem vil ikke. Poenget er at E-link - denne skjermen, en konvergens i strukturen til en bok av elektronisk blekk. Den store fordelen med disse skjermene er at de ikke bærer skade, i motsetning til LCD-skjermer. Det er fortsatt mulig å legge til et lite batteri forbruk for å skanne bilder. Med slike kostnader en lading er ikke nok bare en uke, en måned eller enda en!
   Den eneste feilen i E-link-skjermer - lang responstid, dårlig effekt "henge" på grunn av den lange formasjons elektronisk blekk. Men lesing er ikke avgjørende.

   Ledelse


   For ikke lenge siden, de fleste e-bøker hadde et par knapper for å kontrollere. Med bruk av berøringsskjerm, undersøkte vi produktet har også byttet til denne type kontroll. Stylus penner, blyanter, fingre - all nyttig hvis annet enn å lese bøker for å bruke ordbøker, ulike søk og så videre, i den hensikt å direkte e-bok nok maskinvareknapper.
   Støttede formater.
   Det bør tas hensyn til dette punkt. Før du kjøper, sjekk om støttede formater pdf, djvu, FB2. Dette er kanskje den mest essensielle formater som andre fører til høyere priser, men ikke for å øke funksjonaliteten.
  Hvordan velge en eBook?
   Mengden minne.
   Vanligvis, de fleste leserne har volum 2 til 4 GB. Dette er langt mer nok for et par hundre bøker. Hvis dette ikke er nok, kan du kjøpe e-bok, støtter eksterne enheter. Følgelig vil det koste mer.
   Vekten og størrelsen av enheten.
   Ikke jage den store skjermen størrelse! Bukryder skal være kompakt, for å sette den i vesken hennes, jakkelommen for å lese på bussen, på universitetet, på T-banen. Den mest optimale løsningen er å skjerme seks inches. Vekt 120 til 20 gram. Det er en artikkel om hvordan du kan endre ditt liv i 15 trinn.
   Utseende og statister velge etter din smak, er det ikke hensiktsmessig råd.
   Les med glede og uten skader!

   Hvordan velge en e-bok video


   Hvis du foretrekker å spise bare sunn riktig mat, har du sannsynligvis vet at hvis du tilberede måltider for et par, vil de lagre maksimalt næringsstoffer som vil få mest nytte. Å lage mat for et par, få det beste dampbåt. Og det velge?

   Hvordan virker det?


   Apparatet har et varmeelement som må helt nedsenket i vann som er igjen i tanken. Elementet begynner å oppvarme vannet koker, blir damp frigjøres som går opp, det vil si den delen der er beholdere med mat.
  Hvordan velge et godt kjøkken apparatet?

   Det viser seg at mat er forberedt på et par. Når vannet fordamper, slår av enheten. Gjenoppta sitt arbeid i det hvis du helle vann igjen. Det er slik enkel og komplisert på samme tid.
   Hva kan tilberedes i et vannbad? Faktisk noe. For eksempel kan du gjøre kjøttet for et par. Spesielt gode burgere ut av damp, som fileten kan bli tøff. Det kan være en deilig fisk når du legger krydder og sitronsaft. Damp grønnsaker også velsmakende, sunn og næringsrik. I tillegg vil denne enheten bidra til å forberede eggerøre eller til og med kake!

   Hvordan velger jeg?


   Hvordan velge en god apparat som gjør kokeprosessen og frigjør hendene? Når du kjøper er det viktig å ta hensyn til en rekke punkter. Vurder dine behov og preferanser, og kjennetegn ved enheten. La hvert øyeblikk mer.

   Makt


   Kraften i en slik enhet kan påvirke hastigheten på matlaging, men i virkeligheten er det påvirket av andre faktorer. Og det er bedre å velge en dampbåt med en betydelig kapasitet. Butikkene er enheter, figuren som varierer 600-2000 watt. Men husk at jo større makt, jo større forbruk av energi (og betale for det). Så se etter en middelvei.
  Hvordan velge et godt kjøkken apparatet?

   Damp kurv


   Dampkurv - finnes i produktene. Hva du skal se etter?
 •  Antall kurver. Det kan være alt fra en til tre eller flere. Også inkludert er en bolle med ris og annet korn. Hvis du bestemmer deg for å bytte helt til damp mat og lage flere retter på en gang, få et apparat med to eller tre kurver, for deg vil det være det beste alternativet.

 •  Utformingen av kurver kan også være forskjellig. For eksempel kan de være rund, oval eller rektangulær med avrundede kanter. Velge hva som er mer praktisk for deg. Men ta hensyn til formen og størrelsen av kurven. Det vil være bedre hvis bunndiameter er den samme. Dette vil gi rom for brudd erstatte en annen bolle (med lokk vil passe). Merk også mulighet for å plassere en skål over en annen.

 •  Volum. Det kan variere 1-15 liter til 35 (én kopp). Hvis du har en stor familie, og du har tenkt å lage mat for alle husholdninger, foretrekker et større volum. Hvis du koker for deg selv, kan størrelsen være mye mindre (som for øvrig er optimal for et lite kjøkken).

 •  Materialer. De fleste bollene er laget av varmebestandig plast. Dette materialet smelter ikke under påvirkning av damp og meget lett, men meget skjøre. Gjennomsiktig plast tillater deg å observere hvordan produktene vil bli utarbeidet. Noen produsenter gjør dampkurv i rustfritt stål, som er mye sterkere og vil vare lenger. Men vekten av en slik anordning vil bli mer.

 •  Palle


   Magasin - en beholder som samler opp vann erholdt fra dampen. Ta hensyn til flere viktige punkter:
 •  Nummer. Det ville være bedre hvis hver kurv vil ha en egen skuff. I dette tilfellet, kan du unngå å blande smaker og bruke væske fra hver skuff separat, for eksempel for å lage sjy eller saus (etter et par passerer gjennom maten, får kondensat smaken).

 •  Volum. Hvis kjelen er for liten, må du hele tiden drenere vannet, som ikke er veldig praktisk. Så pallhøyden må være minst 15 inches, men den optimale verdi - en 2 eller 25 cm.

 •  Siden pallen må holde hendene mens helle vann, ville det være bedre om denne delen vil ha en penn. For dem enkle å holde kapasitet, vil det unngå brannskader.

 •  Type kontroll


   Apparatet kan være mekaniske eller elektroniske kontroller.
 •  Mekanisk type kontroll - det er ganske praktisk. For å stille inn ønsket tid, bør du bare slå på bryteren og sette den på divisjonen (det er vanligvis merket minutter). Gradvis penn beveger seg og stopper ved utgangsposisjonen når tilberedt måltid.

 •  Fordelene med elektronisk kontroll unektelig. Så bruke denne dampbåt vanskelig, fordi den har et elektronisk resultattavle med knapper, som viser en bestemt tid, og mer. Men de innebygde timere og sensorer vil innstille enheten slik at det har lansert prosessen med å lage en viss tid. Deretter fatet kan være forberedt, for eksempel, før ankomst av gjester.

 •  Flere funksjoner


   Hvis du ønsker å ha hendig enhet? Se etter tilleggsfunksjoner:
 •  Lyd og lys vedlikehold. Denne funksjonen vil vite at i reservoaret litt vann eller mat er klar. Det er veldig praktisk for mange.

 •  Indikator vann du kontrollere og på tide å legge vann i den grad fordampning.

 •  Vannhull også praktisk fordi det vil helle vann uten å avbryte kokeprosessen. Ellers vil du måtte skyte en kurv, og deretter sette dem på plass.

 •  Indikator oppvarming. Denne funksjonen er valgfri, men noen er forberedt strengt i henhold til oppskrifter, som kan spesifiseres og nødvendige temperatur matlaging.

 •  Automatisk nedstengning i fravær av vann. Når all væsken fordamper, slår av enheten. Ellers dampbåt vil fortsette, noe som kan skade varmeelementet.

 •  Termostaten lar deg justere og vedlikeholde en konstant temperatur i kurver (som kan være veldig praktisk).

 •  Rask oppvarming kan redusere steketiden.

 •  Tilleggskomponenter. Noen enheter har spesielle prober for temperaturkontroll produkter, og støtter og beholdere for matlaging enkelte retter.

 •  Emisjonskurs


   Hvis du går til jernvarehandelen, øynene bare løpe unna, så et bredt spekter. Prisene varierer også. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en enkel enhet med et minimalt sett av funksjoner, vil det ikke koste for mye, ca 1000-2000 tusen. Hvis du ønsker å ha en funksjonell apparatet, kan det koste alt fra 3.000 til 10.000 rubler.
  Hvordan velge et godt kjøkken apparatet?

   Læring mening


   Før du kjøper en dampbåt, er å studere svarene på disse enhetene. De er mange og varierte. Tanker avhenge av personlige preferanser og ønsker, slik at de noen ganger subjektiv. Men de fleste husmødre ganske slike produsenter, som "Philips", "Tefal", "Mulyneks", "Scarlet", "Brown" og andre.
   Lykke til shopping!  
  Яндекс.Метрика