Hvordan velge Trykkokere? Viktige funksjoner og anbefalinger om valg
 I dagens verden mange kvinner ønsker å ha mer tid til å vie til hans oppdrett eller bygge din egen karriere, men produserer ikke det i veggene på kjøkkenet. Men hvor du skal gå fra å måtte lage mat?
 Matlaging vilje i alle fall, spesielt hvis du har en familie. Men du kan spare mye tid på andre ting hvis du kjøper en slik nyttig og svært populær instrument som Trykkokere. Mange kvinner postsovjetiske rommet og ikke vet hva det er og hvorfor det er nyttig oppfinnelse. Videre vil et sterkt argument mot "amerikanske" nye produkter være den "gode gamle" pan og komfyr. Men hvorfor bruke dyrebar tid stående ved komfyren hvis det er en fin måte å unngå dette?
 Hvordan velge Trykkokere?
 For å slå denne ideen til virkelighet, må vi velge Trykkokere - dette uunnværlig ting blir stadig mer populært fordi det kan ikke bare spare tid, men også lage mat med mye utvalg av retter. Denne multifunksjonell enhet som kan sette ut, lage mat og lage mat for et par forskjellige retter, og å gjøre det selv.
 Utvalg bør styres av flere kriterier, blant annet:
 - Volum
 - Kapasitet
 - Indre overflate
 - Case Material
 - Funksjoner
 - Produsenter
 - Størrelse og vekt
 - Mode.
 Volum: egnet for en liten familie Trykkokere 25-3 liter kapasitet. Hvis du har en stor familie, eller du ofte stirrer bort, så bedre å kjøpe en enhet på 35-45 liter (Forresten, den vanligste volum).
 Strøm: en gjennomsnittlig kapasitet på 600 til 800 watt, men kan være mer eller mindre. Med en stor kapasitet matlaging prosessen tar mindre tid, men ikke glem at energiforbruket blir høyere. Det beste alternativet makt 670 watt.
 Innvendig belegg: Det finnes to typer - non-stick (den vanligste) og marmor belegg (som består av flere lag). Den viktigste forskjellen mellom strøkene er ikke, og er både lett å rengjøre, og de er svært komfortable og slitesterke.
 Legemet materialet er laget av metall eller plast. Metall Trykkokere hovedsakelig produserer rustfritt stål, de er holdbare og høy kvalitet, men mer varme enn plast.
 Funksjoner: mange av dem, og de bidra til å spare deg for tid og krefter. For eksempel:
 • Pre-suge, før matlaging, kan du bløtlegge korn eller belgfrukter som er forberedt raskt.
 • damp, som er nødvendig for sikker bruk multyvarok, som det stabiliserer trykket inne i enheten under koking.
 • Automatisk oppvarmet ta med en rett til varm tilstand, hvis du ikke skru Trykkokere.
 • Utsatt start: svært hendig funksjon ved hjelp som du kan stille inn start matlaging. Du trenger bare å legge alle nødvendige produkter og sette timeren.
 Som for produsenter som velger dem?
 De mest populære modeller som Polaris, Moulinex, Panasonic, Daewoo, Scarlett. Blant dem, er du garantert å finne den modellen som skal tilfalle dere foretrekker.
 Til tross for den allsidige, vekten av disse enhetene er liten, er det et gjennomsnitt av 3 pounds.
 Driftsformer: det er noen. De vanligste Trykkokere seks moduser, nemlig ris, bokhvete, baking, dampende, brann, melk grøt.
 Som du kan se, Trykkokere - en virkelig finne for vertinne, som du kan ikke bare spare tid, men også velsmakende godbit kjære.
Velge TV: fordeler og ulemper ved ulike alternativer
 Tilnærming til valg av teknologi bør være forsiktige, fordi kjøpe noen stor ting, det være seg et kjøleskap eller TV, du betaler en stor sum penger, og derfor forvente at det vil vare deg i lang tid og vil ikke føre til bekymring. TV - et nødvendig element av moderne liv, så denne artikkelen handler om å velge en god og pålitelig alternativ.
 Hvordan å velge en TV
 Detaljer vil fokusere på en rekke kriterier som vil hjelpe oss med å bestemme:
 • Skjermstørrelse
 • Frekvens
 • Format
 • Type tube
 La oss starte med skjermen. Du må bestemme hvor stor eller liten TV du ønsker å kjøpe. Mye avhenger av området av rommet, en behagelig synsavstand og selvfølgelig på dine egne preferanser. Legg merke til at modellen ikke er for liten vil vurdere de små detaljene og den store skjermen, men kan sees pikselering.
 Som for diagonalen, så det er vanligvis angitt i centimeter eller inches. Hvis du planlegger å sette TV i en spesiell nisje, sørg for å la det være plass mellom skjermen og veggen for luftsirkulasjon.
 Kinescope
 Currently TVer er delt inn i:
 - CRT-TVer - konvensjonell CRT;
 - Projection;
 - LCD (LCD);
 - Plasma.
 Vær spesielt oppmerksom på LCD-modeller, som er ansett som den mest lovende og praktisk. Med hvitt lys podsvechyvayuscheho baksiden av skjermen, skjermutgangen bildekvalitet. Diagonale LCD-TV vanligvis mindre enn 40 inches. Men, som i alle fag, de har sine fordeler og ulemper.
 La oss starte med fordelene av LCD:
 - Lavt strømforbruk;
 - Liten tykkelse;
 - Enkel;
 - Flat og bildekvalitet;
 - ergonomi i forhold til det menneskelige øyet (som skjer ofte oppdatere skjermen).
 Ulempene ved disse modellene er som følger:
 - Farger og lysstyrke er i stor grad avhengig av synsvinkel;
 - Høye kostnader;
 - Overfør unaturlige nyanser og farger;
 - Muligens ujevn fordeling av lysstyrke;
 - "Burn poeng og som et resultat, en konstant glødende prikker på skjermen.
 Format
 Nå la oss snakke om formatet, dvs. skjermstørrelse, passer inn i et bilde. Det er to formater - 4: 3 og 16: 9. Først - den vanligste, er det kringkastet TV. Noen modeller av dette formatet kan også gjengi et bilde i 16: 9-format. I dette scenariet, blir bildet overført helt, er at toppen og bunnen av skjermen vises svarte striper forskjellen.
 Hvis modellen ikke er laget for å spille dette formatet, vil bildet strukket til hele bredden av skjermen og beskjæres på sidene. Hvis TV-en med en 16: 9-skjerm bilde mellom 4: 3 så igjen det er omskjæring bilder på sidene. Hvis vi snakker om, så i dens territorium kringkasting i 16: 9 blir ikke utført. Det er derfor det er mindre vanlig, er bare relevant for mottak av satellitt-programmer eller til å vise poster fra disk.
 Merk fordel og flatskjerm-LCD-TV i moderne: en skjerm nesten ingen blending. Selv om utsiden flatskjerm, buet inni den - og dette faktum ikke kan prelomlyayuschymsya stråler påvirke bildekvaliteten.
 Velge LCD-TV til hjemmet - oppgave, så ikke prøv å kjøpe en modell som kombinerer mange funksjoner - det kan påvirke kvaliteten. Det er bedre å finne ut hva du trenger, og basert på dette, gjøre det riktige valget.
Hvordan velge en eBook? Sine fordeler og ulemper, råd fra fagfolk
 E-bok lagrer tekstformater og viser dem på skjermen. Faktisk, erstatter den sin papir forgjenger. I dag er markedet tilbyr en rekke modeller slike enheter for enhver smak. Imidlertid er spørsmålet om hvordan du velger en eBok ikke så komplisert som det virker. Hvilke parametre er viktig for valget?
 Skjerminnstillinger
 Enkel lesing innebærer kapasitet til å screene minst et avsnitt og mer komfortabel - hele siden. Den optimale skjermstørrelsen må passe inn 7-8 inches. Det er små "lesesal" 5 inches som lett får plass i vesken. Det finnes bøker på skjermen mer enn 8 inches, som er utstyrt med stor skrift. Den skjermoppløsning på 800x600 - den vanligste e-bok. På storskjerm (8 inches) tillate mer vanlig.
 Tilgjengelighet berøringsskjerm gjør det mulig å administrere en bok i en mer naturlig modus. Men disse enhetene er følsom for ytre påvirkninger, raskt forurenset.
 Lese eller se
 Det er viktig å velge den typen e-bok-skjermen.
 I mange moderne versjoner har fargeskjermer. De er av to typer.
 - Screens E-INK, bumahopodobnыe farge og svart-hvitt, ikke avgir lys. Med andre ord, kan de bli lest bare når lyset faller på skjermen fra en hvilken som helst kilde. Lavt strømforbruk skjermside hortayutsya forsinket, fargene er ikke lyse, kan du ikke se på. Men denne e-boken har en alvorlig fordel. Skjermen ikke flimrer, veldig god synlighet og kontrast av teksten, i øynene til minimal innvirkning.
 - LCD-skjerm tilhører de klassiske LCD-skjermer. De brukes i mobiltelefoner, iPods, tabletter og så videre. Lesing krever ingen ekstern kilde av lys på grunn av belysning. De formerer videoer viser lyse bilder. Ulempen med denne skjermen - en stor belastning på øynene og ikke en flott tid til å arbeide selvstendig.
 Støttede formater
 Enheten støtter de vanligste formatene leser: TXT, HTML, PDF, RTF, FB2. De fleste "altetende" bøker lommeboka, som i tillegg til disse formatene er tilgjengelige: zip, PRC, CHM, DJVU, DOC, EPUB, TCR.
 Alle eBooks (unntatt Pocket 360) oppfatter format MP3. Noen modeller reprodusere musikk gjennom hodetelefoner og høyttalere.
 Hvis lydboken til MP3 innrammet det vil spille i en hvilken som helst e-bok med spilleren. Det er nyttig å lese og lytte på en gang, særlig i studiet av fremmede språk.
 Alle varianter er i stand til å oppfatte bildet som jpeg. Resten av de "visuelle" formater bør spesifiseres i hvert enkelt tilfelle.
 Nyttige tillegg
 Andre funksjoner inkluderer ebøker musikk. MP3-spiller opererer i bakgrunnen uten å forstyrre lesing.
 Opptakeren er bygget ikke i alle modeller, men i visse livssituasjoner kan det være nyttig.
 I dagens "Readers 'inneholdt modul Wi-Fi. Med det kan gjennom tilgangspunktet koble til nettverket og laste ned tekster til, utenom datamaskinen.
 Innebygd minne gjør at du kan laste ned opptil 500 bøker.
 Så nøkkelen er eBook-skjerm. Hvis boken er obligatorisk lesning for kontinuerlig, velg deretter E-Ink. Når foretrukne filmer og musikk, og deretter holde seg på riktig krystall (LCD) -dyspleyi den prisen. Men det er verdt med tanke på at egen visjon mer.
Яндекс.Метрика