Hvorfor ikke inkludere en telefon?Våre liv er vanskelig å forestille seg uten en mobiltelefon. Nå lurer du hvordan et par tiår siden, folk gjorde uten celle? Tross alt, med en liten tube mann er alltid i kontakt. Og hvis du har en smarttelefon, vil du med det, du kan gå på nettet for å spille spill, se filmer, lytte til musikk ... vel, du kan alltid finne hva du skal gjøre i fritiden.
Årsakene er ikke inkludert telefon
Faktisk er de faktorer som den sammenbrudd, kan stilles, og de er avhengige ikke bare av merket på cellen, men også fra den aktuelle modellen. Det er klart at alle modellene vi ikke kan fortelle, så anser de generelle årsakene til denne oppførselen av telefonen.
Problemet er at røret er tomt. Som ikke skje - glemte å lade en mobiltelefon i kveld, at han er død i morgen. Hva gjør jeg? Det er riktig, ta laderen og begynne å lade den. Forresten, må cellen inn umiddelbart, selv om noen modeller det skjer over tid. Hvis telefonen fortsatt ingen tegn til liv, er det tilrådelig å forlate lades innen 12-24 timer - sjansen for at det vil fungere, fortsatt eksisterer.
Batteri slitt. Åpne bakdekselet på telefonen og se nøye på batteriet. Hvis det svulmet, problemet identifisert i det. Løsninger - nytt batteri.
Hvis maskinen ikke vil bli belastet, saken kan ikke i seg selv et batteri, og batteriet lades, for eksempel, hun rett og slett dømt til å leve lenge. I dette tilfellet, den eneste mulige alternativet - å kjøpe en ny lader i lagringstjenesten.
Hvis du har lyst gadget, for eksempel en smarttelefon med et ekstra minnekort, må du ta ut for en stund. Hvorfor? Som ekspertene sier, kan det blokkere prosessen i gang, spesielt når de er fylt med informasjon. Hvis røret er sluttet, kan du enkelt sette inn kortet tilbake i sporet, men bedre pre-rense det for overflødig rusk.
Mekaniske skader. Du vet kanskje ikke at noen droppet telefonen uten din viten. Men kanskje kroppen hans være i perfekt stand. Her, som du kan gjette uten erfarne fagfolk ikke kan gjøre. Men uavhengig analysere røret anbefales ikke fordi du mister garantien hvis den nye cellen, dessuten neppe i stand til å finne årsaken til feilen.
Fuktighet. Faktisk ikke nødvendigvis kaste telefonen i et badekar fylt med vann, som han ikke er inkludert. Selv bare mens du ligger i våte områder, kan det begynne å mislykkes. I dette tilfellet er det anbefalt å søke så snart som mulig via servicesenteret - så jo større er sjansene for at enheten kunne bli frelst.
Når det gjelder smarttelefoner, så er det sannsynlig at det var en feil i programvaren. For eksempel kan på samme iPhone firmware trenger å rulle tilbake eller oppdatere. Noen kommer til å gjøre det selv, mens andre trenger eksperthjelp.
Mindre felles sak - blakk knappen. Dette kan for eksempel skje dersom en celle har falt fra en høyde. Vanligvis er dette problemet selv ikke alltid diagnostisert, dessverre.
Hva hvis telefonen ikke er inkludert?
Først - prøve å identifisere den virkelige årsaken til problemet. Hvis du må gjøre det selv, må du bestemme hva du skal gjøre videre. Hvis problemet var batteriet, må den byttes ut, men hvis det var en svikt inne i telefonen, uten servicesenteret er nødvendig. Forresten, i mange tilfeller reparasjoner vil koste mer enn å kjøpe en ny telefon  
Hvordan velge en projektor?Ganske høy pris projektor gir sin nøye utvalg. 8 -20 000 UAH nøyaktig det beløpet som du trenger å fokusere. Denne artikkelen vil hjelpe deg å svare på spørsmålet: hvordan å velge en projektor og forstå nyansene og viktige poeng av dette valget.
Som nevnt ovenfor, vedrører den relativt høye prisen projektor hovedsakelig til dens enhet. Først av alt når du velger et digitalt utstyr du må bestemme hva det er du vil? På samme måte trenger du å gjøre og projektor for presentasjoner som projektoren og projektor for å se filmer hjemme ting er ganske annerledes.
Ta for eksempel en projektor for presentasjoner. Som han ofte vil reise med deg på de ulike hendelsene i den første delen går sin kompakthet, vekt og lysstyrke. Situasjonen og krav til hjemme projektorer, som de faktiske lydløs drift og høy kvalitet.
Vurdere de grunnleggende prinsippene i projektoren
CTR-projektorer
Tre rørform generelle bildet gjennom linsen er forbundet med skjermen. Disse projektorene typisk klumpete, tung (vekt kan nå flere titalls kg) og ikke mobil, så de er ikke egnet for service presentasjoner. I denne konfigurasjonen av enheter, komplekse og krever assistanse. positive siden CTR projektoren er bildekvaliteten. Nøyaktig fargegjengivelse og dype toner, mangel på støy og pikselering. Alle disse fordelene gjør den til en perfekt projektor for å se filmer i ditt hjem.
Det bør bemerkes den høye prisen du må betale for en projektor, så de aller fleste kjøperne umiddelbart forkastet.
LCD-projektorer
Prinsippet for konstruksjonen av slike bilder: lyset som passerer gjennom de flytende krystall matrisene treffer skjermen. Dette gjør det mulig å produsere fysikken i den mest kompakte modell med god klarhet. Fra stor ulempe er viftestøy, kjølematrise fordi den består av krystaller som er følsomme for høye temperaturer. Like etter ser på skjermen kan bli funnet i piksler.
For å forbedre bildekvaliteten produsenter tid, gjelder noen flytende krystall matrise. LCD-fremvisere en av de mest populære segmenter av projektorene på markedet, kan kostnaden av slike modeller i området fra 30.000 rubler og oppover.
LP-projektorer
En relativt ny utvikling har allerede sine kunder. Grunnlaget for den teknologi er reflekterende matriks sammensatt av et sett av micromirrors. Lys fra lampen reflekteres gjennom et spesielt filter med grunnmassen og inn i skjermen. En stor fordel i forhold til LCD-fremvisere er ikke Secchi piksel på skjermen, oppnås dette ved redusert grensen mellom speilene, sammenlignet med flytende krystallmassen. Et annet positivt aspekt er den høye lysstyrken. Dette skjer fordi lyset produksjonen når skjermen uten tap, i motsetning til LCD-projektorer. Og den siste fordel er fraværet av treghet.
Blant ulempene kan identifiseres diskrete avbildning eller dot tent eller ikke.
Teknologien er ufullkommen, men veien ut er produsenter. Med økningen i antall matriser og øke filtre.
Ikke kjøp billige DLP-projektorer for videoer. image dannet ganske bestemt og skjermen flimrer effekt, dette trøtte øyne etter langvarig visning.
D-ILA-projektorer
Den kraftigste teknologien innlemmer de positive egenskapene fra LCD og DLP-projektorer. Drevet av reflekterer den komplekse grunnmasse av flytende krystaller. Stand til å operere ved høye temperaturer. Eksperter mener at den beste teknologien, og produsentene utvikler det.
Det bør imidlertid bemerkes at disse projektorer i livet er ikke vanlig. Dette er fordi prisen er for høy, så valget er trolig begrenset til LCD og DLP-projektorer.  
Velge et hår stylerDen moderne verden er i rask forandring. Selv tretti år siden, de fleste av modellene for å skape et unikt bilde med curlers og pins. Nå har alt forandret. Moderne jente kan ikke forestille deres eksistens uten en hårføner for å tørke håret uten rettetang jern for dem, men også ikke hver jente kan skape en frisyre uten staleyra. Om hvordan du velger styler, og vil bli diskutert i denne artikkelen.
Trenger jeg klipp?
All Mincer kan kategoriseres i nærvær av klipp uten deres tilstedeværelse. I det første tilfelle aggregatet er kjent med bruken, og det er ingen spesielle vanskeligheter. Trenger bare å ta en hårlokk, skru den til klemme, hold og slipp. Som et resultat, vil låsen være glatt og skinnende.
Imidlertid bør man merke seg at bruken av slike Curlers, krøller ut av samme lengde og ser ut kunstig, selv om de var laget for hånd. Interessant, uavhengig av tilstedeværelse yskustvennosty, håret fortsatt ser elegant.
Modeller er ikke mindre populære klipp. Det faktum at de har en kjegleakse, som vikles håret. Stylister si at bruk av kjegle Curlers krøller ut realistisk og ujevn.
En annen ulempe med denne styler er at det ikke trenger å klemme rygger for hånd spy. Mange folk tror at du kan få brent, men det er ikke slik. Spissen av konusen er ikke gjenstand for temperatureffekter, og hvis de varmes opp, kit levert termozahysni hansker.
Basert på alle de ovennevnte, kan vi bare merke hvis du er en fan av lignende standard av frisyrer - kjøpe normal curling klemme hvis ikke, kan du gjerne kjøpe konisk curling.
Jeg ønsker også å merke seg at de fleste modeller konisk staylerov kommer med utskiftbare dyser. Dyser er runde, spiral, oval og rett.
Like populær form Mincer hår rettetang. Vanligvis eksperter kalt curling av korrugerte plater. Dette verktøyet lar deg lage pakking i bølge stil. Størrelse bølger av hår og dens struktur avhenger av typen av dysene som anvendes i installasjonen.
Hvordan velge en arbeidsflate?
Velge Kjøtt og-modell Kjøtt, mange jenter tror mye materiale bør velge for å ivareta sikkerheten for deres hår i fremtiden. Utvalg, bare kaste bort alle modeller med metallplater. De er veldig varmt, brenne håret ditt, og sistnevnte på grunn av høye temperaturer mister sin glans og styrke.
En mer forsiktig på håret "inkludere" keramiske plater. Alternativet er budsjettet, hvis du ønsker kvalitet og ikke betale et betydelig beløp. Curlers fra turmalynovыmy platene er den dyreste på markedet tilbehør for stylister, men på grunn av design funksjoner veldig nøye "hører" til håret.
Jeg ønsker å nevne det faktum at kostnadene ved utstyret ikke skal få hengt opp. Hvis du bryter restrukturering og hår, vil du bruke mye mer penger og dyrere modellene har positive kvaliteter.
Når hudproblemer, kan du kjøpe keramisk plate med nano-belagt sølv. Sølv gir antibakteriell effekt, redde deg fra sprøtt hår og gi dem skinne og styrke.
Hva er ionisering?
I dag, mange enheter funnet Ionisk funksjon. " Mange kjøpere spørsmålet: "Er det nødvendig i det hele tatt, og om nødvendig, hva er nyttig? ". Hvis du vil ha en positiv effekt på hodebunnen, bør svaret være klart positiv. Jonah tillate glatte skjell på hårets struktur. De kan også forbedre farge, glans og styrke av hår.
Krever termostaten?
Alle er unike. Den har individuelle fingeravtrykk, hårtype, men han er annerledes. Det finnes ikke to mennesker med samme type hår. Derfor, når du velger staylerov spørre om tilgjengelighet kontrolleren. Hvis en 600 s virke normalt, kan den annen lide og i noen tilfeller får behandling.
Budsjettmodeller har en kontroller i form av en glidebryter som slår et par hakk. Dyrere modellene har en knapp skjerm, som du kan stille inn ønsket temperatur i den tillatte driftstemperaturområde.
Du må også ta vare på det ergonomiske håndtaket. Det faktum at håret styling kan ta lang tid, og håndleddet under langvarig trening kan lekke og sliten. Det er viktig at håndtaket er fremstilt av sklisikkert materiale og hadde flere holdere. I dette tilfellet ville jobbe med et slikt verktøy være en glede, både hjemme og i arbeidsmiljøet.
Som du kan se, problemet i å velge eller Kjøtt-Mincer nylig svært relevant. Tross alt, ønsker hver jente å se feminin og elegant, enn si møte alle motetrender som fremmer show business stjerner.
Velg måten pleie stresset din skjønnhet og ikke ødelegge den.  
Яндекс.Метрика