Hvorfor telefonen ikke er inkludert?Hvorfor telefonen ikke er inkludert? I moderne liv uten denne mobilen er svært vanskelig å gjøre. Og det er på feil tidspunkt er vaklende. Og uavhengig av produsent. Kan ikke bli med hvilken som helst enhet. Kjøpe en ny telefon eller annen måte jeg ikke. Denne maskinen er ikke brukt. Og det koster orden. La oss finne ut hvorfor telefonen ikke er inkludert. Og hva gjør jeg?
Telefonen inkluderer ikke hva jeg skal gjøre?
Vurdere et par varianter av situasjonen.
Mobile er ikke inkludert etter nedleggelse
1) Helt utladet batteri.
Du trenger kanskje ikke for en stund i sin celle én. Følgelig er det ikke "matet". Ingen telefon i en slik situasjon kan ikke slås på. Selv om det er helt korrekt.
Hva gjør jeg?
Spør en mobil lading. Det er best dagen. Men for å slå enheten ganske bruk og en halv time.
2) Borte i et batteri.
Tilfeldigvis treffer, droppet celle. Svakt, men batteriet er forskjøvet. Kontakt med brukket telefon.
Hva gjør jeg?
Fjern bakdekselet mobilen, ta ut batteriet og sette det inn igjen, godt presset til stedet hvor den telefonkontakt. Prøv igjen aktivert. Hvis problemet vedvarer, batteri fingrene og skyve tilbake på telefonen. Involvert? Deretter må du låse batteriet i denne posisjonen. For dette formål egner seg stykke papp, kuttet til størrelse batterier. Plasser papp på batteriet og feste baksiden av telefonen. Hvis ikke involvert, les videre.
3) Batteriet har overlevd sin tid.
Hva hvis telefonen ikke lades? Hvert batteri begrenset levetid. Hvis cellen for mer enn tre år, er det ikke lading, sett inn et nytt batteri. Du kan kjøpe hvilken som helst mobiltelefon butikker.
Hva gjør jeg?
I utgangspunktet har vi allerede besvart dette spørsmålet. Bytte batteri.
4) Telefon badet eller treffer veggen.
Alt kan skje. Skyv minne: Har det vært lignende hendelser fra din mobil? Arrangementet kunne oppstå en uke eller to siden. En telefon reagerte akkurat nå.
Hva gjør jeg?
Uavhengig grave er ikke nødvendig. Telefonen trenger hjelp av fagfolk. Ta det med til et servicesenter for inspeksjon. Fagfolk vil sette pris på nivået av problemet. Du kan spare maskin - levere.
5) Defekt minnekort.
Hvis det er en, selvfølgelig. Lagt inn fra en annen telefon eller datavirus etter nedlasting av nye spill, krasj minnekort - som alle kan forårsake feil å inkludere telefonen.
Hva gjør jeg?
Få et minnekort og slår på telefonen. Hvis involvert, må du endre kortet.
6) Svikt programvare, svikt av chip.
I slike situasjoner er det bedre å gå inn i tjeneste. Ingen spesiell kunnskap ikke hjelpe deg mobil.
7) Skade-knappen.
Dens svikt kan skyldes mekaniske eller fysiske skader. I lang tid hun led skarp klikk, gå til tørk, telefonen gikk, etc.
Hva gjør jeg?
Inspisere nøye på av / på-knappen for telefonen. Prøv å klikke på den og holde i ti sekunder. Undersøke dens utseende. Ser ikke tight "går" -knappen, at når trykket klikk. Hvis en viktig grunn, er det nødvendig å erstatte verksted.
Mobile slår seg på og blir slått av umiddelbart
Mekaniske og fysiske skader. Det var etter fall og bading Telefonen begynner å "handle". Slitt noen interne elementer. En mer presis figuren vil bare diagnose.
Redusert kapasitet batteri. Ladingen er ikke nok til å støtte telefonen slås på. Men de første Symptomene utvikler seg tidligere. Heller, du bare ignorerte dem. Når batterilevetid synker, slår av enheten under en samtale. Det var under samtaler og samtaler er den største utgifts kostnad.
Å slå av telefonen årsaken plutselig og
programvarefeil;
defekte chips, kretskort og kontakter;
mislykket firmware og firmware;
bruk av lav kvalitet (les: ulisensiert) programvare.
Problemer kan oppstå når programvareoppdateringer. Telefonen viser at oppdateringen er fullført, "men ikke operert. I dette tilfellet, slå av alle ledningene, ta av bakdekselet, ta ut batteriet. Igjen sette det inn. Jeg prøver å inkludere mobil. Må komme seg ut.  
Hvorfor ikke lade telefonen?Du sette telefonen på lading, og ble ikke belastet. Enheten eller til og med stille eller feilmelding. Hvorfor ikke lade telefonen? Og viktigst av alt - hva gjør jeg? Kaster og kjøpe en ny celle? Grave deg selv eller bare bære en reparasjon? Vurdere de viktigste årsakene til tilfeldighetene mobile enheter.
Hva hvis telefonen ikke lades?
Med slike problemer møtt ganske ofte. Før du løser problemet, må du finne årsaken. Hvorfor ikke lade telefonen? Årsakene er mange. Fra naturlig slitasje skader laderkontakt (denne kontakten settes inn i laderen). For å kontrollere at det hindrer telefonen lading, bruk kun originale reservedeler. Spesielt originale laderen, originalt batteri. Så hvor skjult problem?
1) I laderen.
Dette er den første siktede i situasjonen når telefonen ikke lades. På laderen er det ulike problemer:
Borte Electronics (hyppige brudd kinesisk, billig zaryadnykov); reparere meningsløst; enklere, raskere og er billigere å kjøpe nye;
koble ledningen er skadet (på grunn av hyppig bruk, feil oppbevaring, kan brudd være synlig og kan være skjult av et isolerende lag); Erstatte defekt kabel eller lodde skaden.
2) lading kontakter.
Lading Connector svikter på grunn av alder eller feil av brukeren. Hva kan skje med en kontakt?
Connector rozhytavsya og gikk om bord med pads. Dette er et resultat av skjødesløs bruk. Mange modeller av den samme kontakten brukes til å koble et headset og lading. Vi kan kaste telefonen i en pose med de medfølgende hodetelefonene. Ganske dramatisk, til bruk av makt sette inn eller ta ut kabelen (snappe det). Repetisjon av slike handlinger hver dag bringer kontakten ned.
Connector var søppel. Akkumulert skitt, oksider dannet. Igjen, grunnen til feil holdning til sin celle. Bruk den uten deksel, kaste i en pose, lomme, hvor mye av smuler, støv og annet rusk. Ta med en telefon i bassenget bath (fuktigheten kom oss inn, er det ikke nødvendig å innløse mobil nok til å holde det i våte områder).
Kontakten ble brutt og sprekker. Rent mekanisk deformasjon. Konstant på / av ledningen kan forårsake nepropaev.
Hva hvis skadet kontakten? I den første situasjonen - endre detalj. I det andre tilfellet - ren. Og den tredje - propoyity kontaktområdet.
3) i batteriet.
Feil:
Dyp avslapning. For å forhindre et kritisk lavt nivå og nedbrytning av næringsstoffer, kobler elektronikken batteri den fra eksterne terminaler. Dette skjer ikke med alle telefoner, men det skjer. Du kan kort koble batteriet til DC strømforsyning (opptil fire volt). Når batteriet er svakt pidzaryadytsya Electronics "slappe av".
Uttømming av batterilevetiden. Hver måte har sitt eget liv. Inkludert batterier og mobil. Telefonen inkluderer ikke hva jeg skal gjøre? Skift ut batteriet.
Brøt innebygde elektronikken. Ofte er dette fenomenet er ledsaget av hevelse av batteriet. Årsakene til svikt - mekaniske skader, fuktighet, kortslutning på grunn av noen interne faktorer. Vei ut av denne situasjonen kan være et batteri. Selv om ... hvis du vet i elektronikk, kan du søke selv.
4) Kontrolleren strøm eller lade kontrolleren.
Med en slik brudd telefondisplayet viser kostnad. Men når du slår den, den mobile otrubaetsya her. Noen ganger også koblet fra telefonen mens den lades.
Hvorfor skjer dette? Det har vært en kortslutning i næringskjeden kontrolleren eller kontrolleren kostnad. Og det skjedde på grunn av dårlig batterilevetid, dårlig batterilader, vann, skade kontakten og så videre. Reparasjon er å erstatte den defekte varen.
Vi har allerede nevnt at årsakene må bruke originale reservedeler. Så, først sjekke laderen. Hvis det er noen form for utstyr som det passer, koble den. Hvis laderen er bare egnet for mobiltelefon, prøv en annen lading. All right? Sjekk batteriet. Så komme til den egentlige årsaken til feilen.  
Hvordan du installerer IPA for Iphone, iPad eller iPod Touch?
 Gylne bur pålitelighet og sikkerhet, hvor alle eiere av mobile enheter som kjører operativsystemet iOS, har sine ulemper. En av disse partiene er mangelen på mulighet til å gå tilbake til en tidligere versjon av et program. Lese anmeldelser av spillene i AppStore, ofte vil du legge merke til at den nye versjonen sterkt skuffe sine brukere. Mange av dem kunne stille spørsmålet, hvordan du slår sin elskede versjon? Som det viste seg, er det ikke så lett. Den første løsning i slike situasjoner er vanligvis jailbreak installasjon av operativsystemet. Men for et program for å gi opp muligheten for ytterligere offisielle oppdateringer, redusere stabilitet og enhet produsentens garanti kvitt klart ikke verdt det. Det er en annen la - er installasjon av programmer fra IPA innlevere sin sertifikatsignering av utbygger.
 IPA - En utvidelse filer av ulike programmer for iPhone, iPad og iPod Touch. Alle IPA-filer i AppStore offisielle retningslinjer for den valgte enheten spesielt sertifikat signert med en digital signatur. Denne signaturen og beskytter mot uautorisert distribusjon av programmer og applikasjoner butikken AppStore. Applikasjon installert og signert én enhet kan settes til en annen. Så, for å kunne installere en eldre versjon av et spill eller andre program må ta det riktige programmet der det er ingen digital signatur, signere et sertifikat som tilsvarer den valgte enheten og først da er det mulig installasjon.
 Når spurte hvor du usignerte søknader vil ikke stoppe, som det er i nærvær av ferdigheter i bruk av søkemotorer er løst ganske enkelt. La oss flere detaljer om den tekniske siden signatur digital signatur applikasjoner.
 Bare merk at dette manipulasjon kan bare utføre databrukere Apple operativsystem 1068 Mas OS X (Snow Leopard) eller høyere. Dersom et slikt operativsystem du ikke gjør det, så det kan installeres ved hjelp av en av virtualisering for operativsystemet. For eksempel VMware.
 I å utføre de ovennevnte forhold, lage en signatur sertifikatsøknader kan være, etter å ha betalt kontoer utvikleren UDID nummer og enhet registrert i denne kontoen. På Internett er det spesielle tjenester som utfører tilsvarende tjenester for en symbolsk sum.
 Hele prosessen med å installere programmer fra IPA-fil vil bestå i dette tilfellet følgende trinn.
 1.  Last ned app for Mac OS, som vil bli digitalt signert applikasjoner. I skrivende stund for digital signatur applikasjoner kjent og brukt følgende programmer:  InstaSign ,  iModSign ,  iReSign  og  ayPodpys . Vi anbefaler at du først legger merke til de to første programmene fra listen.
   Bestem UDID - unikt identifikasjonsnummer på enheten. For å gjøre dette, må du koble din iPhone, iPad eller iPod Touch til datamaskinen din og kjøre den på iTunes. På gjennom informasjonen på enheten du klikke på modellnavnet og i stedet vil du se 40-tegns alfanumerisk UDID-kode. Kopiere den inn i et tekstdokument.
  Hvordan du installerer IPA for Iphone, iPad eller iPod Touch?

   Gjør bindende UDID utviklerkonto og få enhetsbevis og profil. For å gjøre dette, bruker du en av tjenester på Internett. For eksempel, www.udidbeta.com. Butikken sa området bør kjøpe  Sertifikat + Rrovisioning Profile , Sørg for å inkludere UDID enhet du bestiller sertifikater.
  Hvordan du installerer IPA for Iphone, iPad eller iPod Touch?

   Etter vellykket betaling post bør du få minst tre bestemt fil:
   sertifikat forlengelse  * .cer  ;
   sertifikat forlengelse  .p12  ;
   profil enhet forlengelse din  * .mobileprovision .
   Også i brevet har gitt passordet som brukes når du legger til sertifikater Nøkkelring (Nøkkelring).
   Legg sertifikater Nøkkelring. For å gjøre dette, dobbeltklikker du på venstre museknapp på sertifikatet forlengelse .p12. Skriv inn passordet i pop-up vindu.
  Hvordan du installerer IPA for Iphone, iPad eller iPod Touch?

   Etter vellykket legge sertifikater utvikler i venstre kolonne Nøkkelring Vedlagt sertifikater i " Sertifiseringer»Logg sertifikat som begynner med iPhone Developer:. Eks utvikler vanlig navn som tilsvarer sertifikat, som vil se ut iPhone Utvikler: Ivan Ivanov (H1YZ2AB3C4). Det må benyttes i fremtiden for en signatur program.
  Hvordan du installerer IPA for Iphone, iPad eller iPod Touch?

  Hvordan du installerer IPA for Iphone, iPad eller iPod Touch?

   Kjør programmet brukt til å signere IPA program. I vårt eksempel program som brukes InstaSign.
   Dra musen i vinduet applikasjon som vil bli signert. Som et resultat, vises det i den første linjen i programmet.
   Skriv inn navnet på utvikleren, som er definert i krav 6 og en mappe for å lagre det signerte søknaden. Som standard vil det bli lagret på skrivebordet.
   Press InstaSign Apps for signering av søknaden. Som et resultat av disse tiltak vil bli valgt digitalt sertifikat signatur program for ekspansjon * IPA.
  Hvordan du installerer IPA for Iphone, iPad eller iPod Touch?

  Hvordan du installerer IPA for Iphone, iPad eller iPod Touch?

   Last ned utvidelsen utviklerprofil * .mobileprovision til enheten. Den enkleste måten å gjøre dette ved å sende en fil til e-postkontoen og åpne dette brevet med den innebygde iPhone eller iPad leseren Safari. Når du åpner en fil-browser bruker vil automatisk installere den til enheten din.
   Nå signert IPA-programmet kan nå installeres på iPhone, iPad eller iPod Touch-enheten UDID som mottok sertifikater. For dette formålet kan du bruke standard iTunes, eller mer praktisk nytte iTools.
  Hvordan du installerer IPA for Iphone, iPad eller iPod Touch?

   På slutten av artikkelen kan anbefale en alltid ta sikkerhetskopier av dine favorittprogrammer bruker iTools, for å unngå eventuelle behov for repetisjon som beskrevet ovenfor etter skuffelsen av de regelmessige oppdateringer av dine favoritt spill eller program.  
Яндекс.Метрика