Populære telefonerModerne mobiltelefoner har gjort store teknologiske sprang i løpet av de siste årene. Hvordan kunne vi, bare 10 år siden, tenk et stort utvalg av modeller og deres funksjoner? Butikkvinduene er svimlende mangfold.
"Hva er den mest populære i dag? "- Spør du. Og hver student du vil svare: "Selvfølgelig, smarttelefon! ". Etter i dag telefon - det er ikke bare en mulighet til å få kontakt med en person i øyeblikket, men også et stort utvalg av multimedia funksjoner som musikk, video, internett, kamera, etc. Hvert år de ledende produsentene i verden konkurrere med hverandre, slippe nye og forbedrede modeller av mobile enheter. Dette gir oss forbrukere et utvalg av den beste kvalitet til den mest konkurransedyktige prisen.
Hva forberedt oss i år?
Men når det kommer til 2012, den ubestridte markedslederen i mobile enheter er en smarttelefon Apple iPhone 4S. Dette er den femte generasjonen av smarttelefoner fra Apple. Den eneste ulempen med denne enheten for noen kan være sin pris. Det er imidlertid ansvarlig samt modellen overgår alle moderne teknologi i industrien for mobile enheter.

Hva skiller en smarttelefon fra andre?

A5 dual core prosessor gir høy ytelse. 8 megapiksel kamera med forstørret åpning infrarødt filter og fem objektiver gjør det utrolig klare og fargerike bilder med hastigheter på 1, 1 sekund, og gir høy kvalitet kort video med en maksimal oppløsning på 1080t. 520MB RAM, innebygd minne å velge mellom - 16, 32 og 64 GB.
Denne enheten kan fungere som en Wi-Fi-ruter, og takket være innovasjon - taleassistenten Siri kan telefonen styres med stemmen. Utstyrt med antenne-rim delt i to deler, som skiller anordningen tidssignalmottak og en mer egnet i øyeblikket for antennen. Litium-polymer-batteri tåler opptil 8 timers taletid og opp til 6 timer surfer på Internett.
Utseendet på telefonen er også viktig - diskret design populære smarttelefon Apple iPhone 4S, er presentert i to klassiske farger - hvit og svart, perfekt for enhver stil og være gunstige høydepunkter både mannlige og kvinnelige bilder.
Dermed grunn av god ytelse og høy kvalitet annonsering, var Apple iPhone 4S den mest populære telefonen i 2012.  
Hvordan velge en vaskemaskin med vertikal belastning?
 Vaskemaskin - pålitelig assistent alle moderne husmor. Det er derfor det er viktig å velge riktig modell. Denne teknikk er av flere typer. Og om versjonene med front-lasting, vet vi nesten alt, hvordan du velger en vaskemaskin med vertikal belastning vet lite.
 Tekniske detaljer
 Det bør bemerkes at hver av disse har sine tilhengere og motstandere. Tvisten mellom dem er gamle, men ikke mindre hard. De som foretrekker maskiner med vertikal belastning, merk den unike design funksjoner. I en slik "stiralka" er to symmetrisk plassert i forhold til trommelakselen. Det antas at et slikt feste av trommelen vil være mer pålitelig enn i konsollen, som er karakteristisk for front-lastemaskiner. Noe sannhet i dette. Undersøkelser har imidlertid vist at den fundamentale forskjell i pålitelighet mellom de to typer modeller gjør det ikke. Festemåte veldig lett påvirke livet til vaskemaskinen. Den viktigste faktoren er kvaliteten samling.
 Fordelene med vertikale typen
 Men visse fordeler i maskiner med vertikal belastning er der fortsatt. De er ideelle for de som har svært begrenset område som du kan plassere utstyret. Et lite bad, slik bilen er lite kjøkken for begge alternativene er det perfekte valget. Spesielt i kjøkkeninnredningen disse enhetene kan integreres med det faktum at toppen av det er bare å jobbe og det er et kontrollpanel. Så, vil mengden av mineralske overflater på kjøkkenet reduseres betydelig. I den lille leiligheten ville det være en katastrofe. Men som maskiner med vertikal belastning forskjellige små dimensjoner, med dem likevel lettere å håndtere enn med full-size frontal modell.
 En annen fordel er det faktum at en slik maskin kan alltid legge til klær, selv under vask. Du kan ringe og reversere drift, som trakk seg.
 Ulemper "vertykalok"
 Den største ulempen med disse modellene er deres kostnader. De er mye mer front-lasting maskiner. Den gjennomsnittlige prisforskjellen kan være 20-30%. Dette skyldes ikke så mye med fordelene av teknologi, men fra svært funksjon av dens design og produksjon. I tillegg er disse alternativene gir ikke mye i forhold til de fremre maskiner. Som også påvirker prisen mot sin økning.
 Mange kjøpere tror at maskiner med vertikal belastning mindre meningsfylt. Men det er ikke sant, og svakhetene i enheten kan ikke tilskrives. Bare i kraft av maskinparametere visuelt synes mindre. Men deres skala er det samme som i tilsvarende hjul modeller. Selv åpner for lasting vaskeri har en diameter på 30 cm er det samme, bare på grunn av sin beliggenhet visuelt ser smalere.
 Hva du skal se etter?
 Så, vaskemaskiner med vertikal belastning gjennomsnitt er mindre i størrelse. De fleste modeller har en høyde på 85 eller 90 cm standard bredde på 40 cm og dybde 60 cm. Dermed kan de bli satt i et lite rom og enda et hjørne, stengt på tre sider. Men det er i disse maskinene har sine egne egenskaper. Legg merke til hvor enkelt åpne en dør som du vil laste ned og få klær. Du må sjekke kvaliteten på balansering trommelen. Det faktum at det er generelt billig modeller er utført. Som et resultat, hvor døren er, vil trommelen bli vanskelig. Dette kan føre til økt vibrasjon som vil oppstå ved hver ekstraksjon. Hva truer rask slitasje av lagrene trommelen.
 Før du kjøper er verdt å se om døren nærmere. Det ville virke ubetydelig detalj. Men i fravær av ødelagte negler og fingre vil uunngåelig skadet. Tross alt, hvis ikke gitt nærmere spesiell design, må du rotere manuelt trommelen når vaskesyklusen er ferdig, den komplette justeringshullene på tanken av maskindøren.
 Å velge en bil, ta hensyn til flere viktige punkter. Det er visse moduser vaske - det bør være et minimum av tre, utformet som tynn og tykk på materialer. Det er også viktig å velge riktig type forvaltning - fra dette perspektivet touch er mer pålitelig enn mekanisk eller knapp.  
Hvordan velge en luftfukter for hjemmet. Velg luftfukterSnakker om fordelene med luftfukting og at luftfuktigheten i boliger bør være mellom 40% til 60%, er det ingen mening, vet alt. Den beste vise deg hvordan du skal velge en luftfukter for hjemmebruk.
De typer luftfuktere på grunnlag av
Classic luftfukter med kald damp
Prinsippet om drift av luftfukteren er svært enkel. Kapasitansen er vann som fordamper naturlig, over en bolle med vann plassert viften driver vannet fordamper inn i rommet. Utførelsen av denne type luftfukter er svært lav, og kan sammenlignes med resultatene av fordampning av vann i akvariet. Evnen til å fremskynde eller forsinke fordampning prosessen, og dermed fukting av luften i rommet no.
Fordamper med varm damp
Luftfuktere med varm damp ligne en gryte med kokende vann og fordampet. Deres effektivitet i forhold til de foregående typen luftfuktere, mye høyere. Men de har mange svakheter. Permanent gurgling lyden av kokende vann i tanken vil ikke alle sovne inn, men kokende vann i fordamperen utgjør en potensiell trussel brenner Roll luftfukter med varm damp, og strømforbruket til enheten er ganske høy.
Ultrasonic luftfukter
De mest effektive og tryggeste typen luftfukter. Membranen, vibrerer med en frekvens ultralyd, forvandler den treffer vannspray sky, som er blandet med luft, gjennom en spesiell kanal utgang luftrom rommet og dermed fukter luften i rommet.
Det fungerer nesten lydløst, fare for andre, spesielt barn, er det ikke. Den eneste ulempen - dannelsen av hvitt belegg på møblene i rommet der luftfukter fungerer. Med et snev av kalk som finnes i en rigid vann fra springen, hell takle kassetter for vann bløtgjøring bestående av ionebytteharpiksperler.
Produktivitet
Spesiell oppmerksomhet når du velger en luftfukter bør gis til å bygge produktivitet. I spesifikasjonene til disse apparatene er alltid spesifisert nominell område uvlazhnyaemoho plass. Til fuktighetskrem kunne bringe luftfuktigheten til 40% minstekravet, velger enheten med en kapasitet tilstrekkelig for størrelsen på rommet der du har tenkt å bruke den.
Strømforbruk
Dette alternativet er uløselig knyttet til forestillingen. Jo høyere ytelse av luftfukter, desto større blir strømforbruket. I jakten på produktivitet Hjemmehjelp gi klar over hvor mye elektrisitet brukes luftfukter for å redegjøre for den kraften som kom på slutten av måneden slår deg i en tilstand av sjokk.
Støynivå
Siden luftfukter vil arbeide på dagtid og om natten, er støynivået apparatet avgjørende. Det er lite sannsynlig at du vil bli fornøyd med fuktig luft i rommet, hvis det vil betale for søvnløse netter på grunn av altfor bråkete arbeid innstillinger.
Funksjonalitet
Et viktig kriterium ved valg av en luftfukter vil fungere. Visste du må bestemme om du trenger til ultralyd luftfuktere moduser både kald og varm tåke. Når du er i varm luft dampbad zvolozhytsya raskere, men på samme strømforbruket vil øke betydelig.
Bestem selv om du ønsker å kjøpe en luftfukter funksjon av ionisering av luft hvis husholdningen har en egen enhet for fullstendig rengjøring og ionisering av luft.
Innebygd timer vil slå seg av etter en forhåndsinnstilt tid fuktighetskrem, men hvis apparatet vil fungere kontinuerlig, betydningen betale ekstra funksjon som ingen vil bruke det?
Tilgjengelighet forbruks
Når du velger en luftfukter spesifisere hvilken type nye patroner og filtre som brukes i driften. Sørg tsikavtesya tilstedeværelse i salg, tilgjengelighet og pris av forbruksvarer.
Enkel administrasjon
Bør modellen luftfukter være utstyrt med en fjernkontroll eller kontroll nok knapper på frontpanelet, bestemmer du. Men plasseringen av knappene på fjernkontrollen som "dystantsiyky" og på chassis av enheten skal være behagelig og intuitivt grensesnitt dem.
Jeg ønsker å luftfukter jobbet lenge, sikkert og uten feil, luften i huset var fuktig, lys og ren, og du - alltid glad og frisk!  
Яндекс.Метрика