Velge elektro yasorubku?
 I våre flyktige tid klokker er ofte ikke å lage mat for deg selv eller din familie en skikkelig velsmakende middag. Og hva et deilig måltid uten kjøtt prisen for et måltid? Det er riktig, nei! Jeg har lang og kjedelig bruk av makt for å avvikle håndtaket av en gammel jeksel å få kjøttdeig. Kjøkkenbord fra din innsats går risting, svette pours ansikt penn alltid kommer ut av sporet. Dette irritert, trøtt og tar mye tid. Til slutt, det er irriterende, og kaster hatsk syn på aggregert ganger æra av kommunistiske konstruksjon, til raske skritt du setter av til butikken kjøpe en elektrisk jeksel. Det sies at dette kjøttdeig jeksel du kan gi i et par minutter.
Når det gjelder tid til å velge din første elektrom'yasorubku du kommer fra det faktum at de treffer butikkene dusinvis av forskjellige arter. Variety. Hvilken du skal velge? For å begrense søket, oppmerksom på følgende punkter:
 1.  Power. Foreløpig tilgjengelig sliper med effektområdet 330-1600 watt. Fra strøm vil avhenge av hastigheten for fremstilling halvfabrikata, dvs. ytelse. Fattig du ikke trenger så kjøtt behandling vil bli forsinket. En meget sterk vil forbruke mye energi. Noter modell kapasitet på ca 1000 watt. Dette helikopteret sømløst rotere en halv pounds av kjøtt per minutt.
  Siden kverne kjøtt heller energikrevende prosess, og vet alt som podribnyuvav det på manuell kjøttkvern, må du vurdere et annet punkt. Produsenter peker som spisseffekt, noe som kan frembringe en elektrisk motor. I denne modusen kan det ikke fungere i lang tid, så det skjedde overoppheting og fiasko. For å unngå dette, mange produsenter tyder spesifikasjonene tillatte arbeider ved maksimal belastning. Ta hensyn til figuren, og hvis det ikke passer deg, ta en kraftig modell.
   Skruen. Spiral stykke som går langs skroget jeksel. Det har en viktig jobb - fremmer kjøtt til yzmelchayuschym kniver. Derfor må du ta hensyn til skruen var laget av metall. I dette tilfellet vil enheten vare mye lenger.
  Tillatt i jeksel plast skrue, men bare som en ekstra variabel element for hakking grønnsaker og bær.
   Kniver. Har zatuplyatsya eiendom til feil tid når du har på bordet ligger et par pounds av kjøtt du ønsker å slipe. I et slikt tilfelle nøds ville være overflødig ekstra sett med kniver som kan settes inn i enheten og den andre i mellomtiden betaler for sliping eller holde sin egen.
  I de senere årene, selvslipende kniver modell med en rustfritt stål, som ikke krever periodisk skjerping av deltakerrettigheter.
  Velge elektro yasorubku?
   Ristene. Fra størrelsen av hullene vil avhenge av den grad av slipe kjøtt. Hvert helikopter er utstyrt med flere dyser med forskjellige hull for stuffing.
   Tilgjengelighet omvendt. En veldig nyttig funksjon. Hvis du på et tidspunkt av elektrom'yasorubka bli blokkert, vil du ikke trenger å demontere den for rengjøring. Helt motsatt sving og fjerne det stykke kjøtt som ikke kunne peremolotsya.
   Enkel rengjøring. Slice og terninger skal være enkelt å forstå og møte for regelmessig renhold. Kontroller at du lagre hvor enkelt det viser seg å utføre denne operasjonen.
   Skuff og pusher. Må gi enklere kjøtt å mate skrue og dermed gi maksimal beskyttelse mot skade. Enheten av dette området skal være slik at når den er slått på ikke kunne komme i kontakt med skruen under noen omstendigheter.
   Anmeldelser. Les anmeldelser på internett om den populære typer elektrom'yasorubok. Til tross for at de er ganske subjektivt, men gjør det mulig å spore tilstedeværelsen eller fraværet av betydelige ulemper for en bestemt enhet. Vurderinger kan bli funnet på nettbutikker, områder av større husholdningsapparater forhandler eller skrive i søkemotorene be om så "anmeldelser" og erstatning i stedet for tre poeng du er interessert i modellen.
  Med elektrom'yasorubky kan ikke bare utsette behandlet kjøtt, men kuttet pølse, kotelett eller rist grønnsaker og frukt og presse saften fra dem. Naturligvis med spesielle dyser.
  Velge riktig elektrom'yasorubka være din pålitelige medhjelper på kjøkkenet og gjøre prosessen med å tilberede kjøtt raskt og enkelt.  
Hvordan velge en profesjonell hårføner?
 Hjertet blør hver gang du legger inn en vanlig varmlufts jet tørketrommel for håret ditt? Styrker ikke lenger ser ut som hår og pushatsya tørket etter bruk? Heldigvis har moderne teknologi er innført i hver apparatet i vårt hjem. Blant annet hårføner, takket være moderne teknologi som er kjent profesjonell. Og ikke nødvendigvis gå til en skjønnhetssalong for å gjøre en forskjell. Å vite de grunnleggende innstillingene, velger du en hårføner kan være for hjemmebruk.
 Fordelene med en profesjonell hårføner over konvensjonelle
Rett hårføner er bare ment for tørt hår, pluss overopphetes de raskt og i stand til å raskt slå sunt håret tørt og livløst samt hårfønere kan ikke komme snart for alle hårtyper. Men profesjonell hårføner mye mer nøye behandle håret, justere til forskjellige typer hår struktur. Og det er ikke alle fordeler:
profesjonell hårføner har mange moduser og hastigheter, egnet for ulike typer hår;
stand til å arbeide for en lang tid;
har en rekke verktøy for en rekke frisyrer;
av høy kvalitet;
utstyrt med den nyeste teknologien.
 Hva bør en profesjonell hårføner for bruk i hjemmet?
Profesjonell hårføner kan være opp til 6 temperaturregimer hastigheter, men for hjemmebruk - det også. Så velg en profesjonell hårføner for hjemmebruk kan være følgende parametre:
 1.  Jo mer makt apparatet, jo mer nøye det gjelder hår fordi innenlands bruk bedre valg hårføner makt 1900-2000 watt.
  For hjemme er best å velge en profesjonell hårføner med 3-temperatur og høy hastighet to. Den høyeste tilnærming for å fjerne overskudd av fuktighet hår, medium - for tørt hår tynne og svake, og lavest for de mest egnede konklusjon.
  Kjøpe profesjonell hår bør merke tilstedeværelse av kule funksjoner. Den kjøler klar hår, slik at de ikke mister formen.
  Vekt er også viktig. Derfor, for hjemmebruk er bedre å velge en profesjonell hårføner som veier opp til en kilo. Fra harde fans fatigues hånd, som en vane å alltid bruker ikke utviklet ennå.
  Teknologien som brukes i produksjon av profesjonelle hårføner rettet mot å bevare håret og beskytte dem. Så før du velger en profesjonell hårføner, sørg for at den har funksjon av ionisering og keramisk ovn. Ionisk funksjon gjør håret vakkert, glatt og skinnende, som ikke åpner håret skalaer. Keramisk ovn hindrer hår vыsushyvatsya, holde sin struktur.
  Ledningen må være koblet til en hårføner med en fritt roterende element og har en lengde på minst 25 meter. Dette gjør det lettere å manøvrere tørkeren i løpet av installasjonen.
  Etter dette valget, velger du en profesjonell hårføner med all velstand vil ikke gjøre store problemer.
   Lær mer om teknologien
  Vi alle nachulysya mirakel av keramiske ovner, sjarmerende trekk ved ionisering og mystisk fenomen turmalynovoho dekning. For hvilke formål er utstyrt med profesjonelle hårtørrere slike teknologier?
  1.  Ionisering av luften. Kvinner som bruker profesjonell hårføner med Ionic-funksjon, merket en markant forskjell: etter tørking hårføner ioniserende håret blir mer glatt og skinnende. Dette er på grunn av de negative ioner som:
   redusere de skadelige effektene av varm luft;
   hindre uttørking og tørking hår;
   bidra til å redusere tørkeprosessen;
   fjerner hår fra statisk elektrisitet;
   seksjon hindrer håret;
   bidrar til å løse problemet med fett hår.
   Keramisk ovn. Tørketrommel som har keramiske varmeelement, varme raskt og jevnt, dessuten positivt påvirke tilstanden til håret:
   redusere virkningen av aggressive tørketrommel;
   varmer opp håret fra innsiden, noe som utelukker sin perepalyuvannya;
   holder temperaturen ikke overopphetes og ikke periodisk kjøler, i motsetning til konvensjonelle fans.
   Mark Ceramic og Ionic hårføner på pakken indikerer tilstedeværelse av bruken av disse teknologiene for å skape en hårføner.
   Tourmaline belegg.
   Velg en profesjonell hårføner med Tourmaline belegg - så ta vare på håret med forsiktighet. Disse tørketromler i dag er det beste fordi de er flere ganger mer effektive vifter med ioniser. Turmalin er en naturlig krystall, og ved oppvarming, tildeler det seks ganger mer negativt ladede partikler som:
   gjøre håret glatt og føyelig;
   gi en sunn glød;
   forkorte tørkeprosess;
   эlekryzuemost hindre håret;
   renser håret av lukt;
   bidrar til å bevare fuktighet.
   Profesjonell hårføner og skapt for å opprettholde sunt hår, så de sparer er ikke verdt å kjøpe.  
Hvordan velge et hår jern?
 På glatt og rett hår drøm ikke bare eieren uregjerlige krøller og bølger lunefull, men nevyuschymysya jenter med hår. Selv direkte fra naturen håret ikke alltid ser glatt og silkemyk. Noen ganger hårtuppene er bøyd i forskjellige retninger, noen ganger håret er formet uregelmessig undulation og noen ganger håret pushatsya og kuyovdyatsya. Med alle disse problemene kan overvinnes ved hjelp av jern-likeretter. Dette elementet er ment å dempe de villfarne tråder butikkene representerte et stort utvalg.
Hvordan å forstå ulike produsenter og modeller og velge jernet for hår som vil oppfylle alle dine ønsker å konkludere?
Vurdere de grunnleggende parametere som jern skiller seg fra hverandre.
Utyuzhok er curling gjennom som passerte hårstrå. Den indre overflate av tang flat og bred. Forvarm oppvarmede tang som er relevante for dem hår, fjerne dem fra overdreven fuktighet og dermed gjøre håret rett og glatt.
Håret blir bølget nettopp på grunn av akkumulering av hydrogenmolekyler, eller fuktighet under topplaget. Derfor krøllete hår ser mer i vått vær. Utyuzhok dette eliminerer fukt og hår midlertidig mister evnen til å krølle seg.
 Overflate plater stryke
Dette alternativet kan betraktes som den viktigste, fordi den bestemmer bevaring og helsen til håret ditt. Fra hyppig og sterk varme hår til å bli sprø og skjør, og mister sin naturlige skjønnhet. Moderne produsenter strykejern prøver å oppfinne slike belegg som forårsaker minimal skade på håret eller skape i det hele tatt.
 Hva gjør dekning strykejern?
 Metall. Den første jern hår produsert med dette belegget. Metal varmer godt, men mot håret ikke oppfører seg svært godt. Han brenner rett og slett. Fordi metallisk jern - den farligste hår. Spesielt hvis arten av håret tynne og svake. Men selv med tykt hår sterk og regelmessig bruk av metallisk jern ønskelig.
 Keramikk. Refererer til hårpleie. Keramiske plater er oppvarmet jevnt, opprettholde konstant temperatur og holde elastisitet og naturlig glans hår, noe som gir dem en glatt og silkemyk. De har en ulempe: de keramiske plater kan stikke styling, som ble behandlet hår. Derfor bør de rengjøres regelmessig.
 Teflon. Ved sin handling er lik den keramisk belegg, men det betyr ikke stikke kosmetikk.
 Turmalin (ion-keramisk belegg). Dette materialet er ofte dekket profesjonell utyuzhky hår. Når oppvarmet overflaten av Turmalin, begynner det å produsere negative ioner og dermed eliminerer statisk elektrisitet på håret og fremmer en passform vidsharuvalys skalerer hår.
 Marmor og keramikk. En plate er laget av keramikk, den varmer opp og retter håret. Sekund, kjøler den kalde marmorplate dem og legger glatthet.
 Titan og diamant belegg. Legg spesielt håret glans og fremme en lettere slip.
Noen produsenter produserer jern med keramisk belegg som inneholder kremer, vitaminer og balsam. Så når rette håret omsorg utført av dem.
 Bredde straightejernplater
Å velge et hår jern, egnet for deg, trenger du å vite effekten av bredden på platene stabling metode.
Tynne plater som er egnet for kort til mellomlang hår, hvis de ikke er for tykk. For legging av tynne plater av lange og tykke hår trenger mye tid og krefter. I tillegg kan en smal platene ikke bare rette, krølle håret, men også å krølle. I dette tilfellet bør platene være avrundede kanter.
Store platene er bra for mellomstore og store hår lengde, spesielt hvis tykt hår. Gjennom omfattende jernplater kan samtidig ta en ganske stor tråd fordi konklusjonen tar ikke lang tid.
 Funksjonen til temperaturkontroll
Denne funksjonen har nesten alt jernet, forskjellen er bare i parameterne. I enkle modeller bør bytte temperaturforhold, fra 1 til 3 eller 4. og til mer komplekse utyuzhkah kan stille alle temperaturer, og indikatoren vil vise sin verdi i grader.
Svingninger i temperaturområdet 120-220 grader. Høye temperaturer egnet for hardt og tykt hår. Hvis håret er tynt og svekket, jern håndtere dem bedre på minimumstemperaturen.
 Produsenten
Hvis du bestemmer deg for å velge en profesjonell prasochku hår, ser for produsenter. De mest kjente bedrifter som produserer profesjonell frisør utstyr - GA.MA, Remington og Moser. Deres jern varmes kjapt og har utmerket ytelse egenskaper. Men prisen er høyere enn de ikke-profesjonelle modeller.
Mange hjem apparatet produsenter har i sitt utvalg av hår rettetang, som også tilfredsstiller alle moderne krav og trender. Deres spesifikke kvalitet, fordeler og ulemper, avhengig av modell.
 Ekstra funksjoner og tips stryke
Den vanligste ekstra alternativ stryking - en dyse fluting. Med sin hjelp kan du gi håret en interessant struktur.
I utyuzhkah kan omfatte ytterligere funksjoner som:
Cool shot
Kondisjonerte hår
Ionisering
Fukte håret par
Hva annet skal se etter når du velger et hår jern
Design stryking. Det kan være viktig hvis du ønsker å donere eller bare elsker vakre ting. Noen jern dekorert med veggmalerier, en attraktiv farge eller en uvanlig form.
Makt plate. Fra det avhenger først av alt, frekvensen av varme tallerkener. Den kraftigste profesjonell utyuzhky varme i 2-3 sekunder, den svakeste kan bruke på oppvarming til 30 sekunder.
Avtovidklyuchennya funksjon. Utyuzhok off, nå maksimale temperaturer. Dette forhindrer overoppheting plate og hår.
Behandling av de ytre kanter av platene smøremidler. Dette er nødvendig for å unngå brannskader Utilsiktet kontakt med huden stryking.
Veske stryking. Det er praktisk å lagre utstyr og vedlegg. Det finnes spesielle tilfeller av varmebestandig materiale, som kan settes varmt jern, ikke vent til den er avkjølt.
Vekt stryking, hvis du kommer til å bære den med deg, kan gjøre en forskjell.
Lengden og kvaliteten av tråden. I noen tilfeller må du ledningen ble lengre.
Tilstedeværelsen av flytende krystall display og indikatorer. Dette vil gjøre modellen dyrere, men du kan mer perfekt måte å kontrollere temperaturen og oppvarmingshastigheten.
 Flere verktøy for å rette håret
Ved anvendelse av jern, spesielt faste, er det viktig å beskytte håret mot de skadelige virkninger av høye temperaturer. Som kan takle spesielt belegg for ekstra beskyttelse, men det anbefales å bruke spesielle kosmetikk.
De kan bli gitt i form av spray, gel eller hår krem. De brukes med en gang før henrettelsen, og konvolutte hvert hår, beskytte den mot overoppheting og skjørhet. Disse verktøyene også gi håret glans og bidra til en bedre utretting.  
Яндекс.Метрика