For å begynne, definere stedet du skal installere en ny vaskemaskin. I en romslig private hus sin plass i kjelleren og vaskerier økonomisk gangen. Urbane boliger er ikke mye ledig kvadratmeter, så feste maskinen er mer vanskelig. Før du velger en vaskemaskin, virkelig setter pris på mulighetene kapasitet bad, kjøkken eller balkong - det var en av disse lokalene er sannsynlig å tjene som et sted for din vaskemaskin. Tenk for størrelsen på hallen og pantry, kanskje du foretrekker å bli lagt inn av bilen her.
 Men ikke alle av disse rommene er perfekt egnet for installasjon stiralka. Ja, badet har alltid høy fuktighet, noe som nødvendigvis påvirke driften av fyllemaskinen. Så her er det viktig tilstedeværelse av god ventilasjon. Kjøkkenet vil være noe gunstig, men det faktum i farlig nærhet av plasseringen av matlaging og spising husholdning kjemikalier, samt økt støy og vibrasjon, tvinge eieren til å tenke på å velge et annet område som skal plasseres maskin.
Velge en vaskemaskin - sammenlign funksjoner og modeller

 Ikke behandle med forakt for måling - Maskinen skal være tilgjengelig, som er lett å laste og losse tøyet. Summere all kommunikasjon må også møte hele spekteret av krav og anbefalinger, særlig med hensyn til elektrisitet. Det må holdes en full tilførsel av kaldt vann og avløp i kloakken. En variasjon av former og design av vaskemaskiner tillate eieren til å underordnet situasjon ved å velge for eksempel enheten av den vertikale belastning. Door, som ligger på toppen panel, praktisk åpner, og gir enkel tilgang til tank vaskeri.
 Foran lasting maskiner er vanligvis gitt på døra runde. Disse enhetene ser flott innebygd kjøkken, kan lages i forskjellige farger og nyanser. Dette gir flere fordeler i form av å innlemme et harmonisk helhetsbilde av interiøret. Selv før du velger en vaskemaskin, måle bredden av døråpninger der du innlemme dem inn i leiligheten. Inngangsdøren er vanligvis ganske bred, men dørene, spesielt, fører til badet, du kan plutselig kaste en ubehagelig overraskelse.
 Deretter må du oversette vår samtale på noen tekniske funksjoner som hjelper deg raskt navigere i et stort utvalg av modeller og typer vaskemaskiner. Vi oppfordrer deg til å gjøre ditt valg for moderne produkter som fungerer gjennom et system av direktedrift (DD eller Direct Drive). Denne innskriften på kroppen indikerer at design er ikke en tradisjonell belte, der passerte svingene på trommelen. I tillegg til høy pålitelighet av den tekniske løsningen, blir arbeidsmaskiner ikke er ledsaget av støy og vibrasjon, økes hastigheten til en rotasjonsbevegelse av trommelen, og ved eliminering av belteenheten, er det mulig å gjøre apparatet mer kompakt.
Velge en vaskemaskin - sammenlign funksjoner og modeller

 Et annet teknisk indikator, som alltid bør være oppmerksom - rotasjonshastigheten av trommelen i et minutt strek. De fleste aktuelle modeller skryte 400 - 1600 rpm, mens du leter etter en bil med de høyeste hastighetene: delikat stoff du vil gjøre push-ups ved lavere hastigheter, tyngre varer (tepper og jakker) vidizhme maskin på maks. Stor vil slites av klær som ulike temperaturregimer oppvarming, presenteres på forskjellige måter - fra «ingen varme» og opp til 95 grader (kokende).
 Så, prøv å huske den nødvendige sett av funksjoner som bør være din maskin:
 •  innledende avslapnings klær med store mengder vann og vaskemiddel;

 •  preconditioning-zastyrыvanye svært skittent stoff;

 •  vasking i hurtig modus (30-40 minutter) i vann oppvarmet til en lav temperatur;

 •  intensiv vask for å fjerne flekker;

 •  Modus delikat vaske tekstiler fra fine tekstiler og ull;

 •  vidpyrannya vattert jakker, tepper og andre bulk elementer ved hjelp av mye vann;

 •  ekstra skylling modus er vanligvis brukes når du vasker barneklær. Det er nødvendig å eliminere risikoen for allergiske reaksjoner i kroppen av barnet til vaskemidlet;

 •  låse modusknappene fra utilsiktede klikk;

 •  tilgjengelighet tidtaker.

 •  Velprøvd tørkefunksjon. Selv om dette stadiet - den mest energikrevende og dyrt i vaskemaskinen, er tørketrommel, men uunnværlig funksjon uten noe som er det svært vanskelig å gjøre. Til slutt, merk spesiell merking som angir kvaliteten på grunnleggende funksjoner knyttet til makt, spinning, og tørking av vask. Vanligvis blir disse figurer betegnet med bokstavene A, B, C, D, E, etc. Den høyeste kvalitet er tilstedeværelsen av bokstaven "A".  
  Hvordan velge jern

   Jern er en uunnværlig ting i nesten alle hjem. Det ville virke en bagatell, men valget bør også være spesielt oppmerksom for å tjene deg i lang tid. I denne artikkelen beskriver vi de viktigste punktene som bør se etter når du kjøper en ny jern. Ja hvordan å velge jern?
   Sole - Hovedelementet jern, som er avhengige viktige parametere som hastighet og kvalitet på stryking. Denne overflaten er i kontakt med materialet og glatter tekstilet. Det bør være myk og lett å skli på et materiale uten å skade det, ikke la et spor, ikke brent til ting og, selvfølgelig, ikke gni ikke på noe vesentlig. Mange folk ikke betale så mye oppmerksomhet, tenker at alle strykejern er den samme i denne forbindelse. Foreløpig produsentene produserer hovedsakelig enkeltperson strykejern laget av aluminium, rustfritt stål, keramikk, metall-keramikk, teflon.
   Den billigste materiale for fremstilling av aluminium er den eneste jern. Fordelen med slike såler er hurtig oppvarming og avkjøling hhv. I tillegg er disse strykejern ganske billige og enkle, men bedervelige og lett skadet. Det bør bemerkes av at uten spesiell aluminium sålen belegg vil forlate fotavtrykk i skinnende stoffer som inneholder ull.
   De fleste modeller på markedet, med eneste rustfritt stål. Dette materialet er mer holdbar, ikke riper, har en gjennomsnittlig rente på varme / kjøling, settes enkelt på materiale og nettopp fjernet. Ofte denne type såle komplement deponering og spesielle åpninger. Etter vår mening er den eneste ulempen kompleksiteten i denne type jern.
   Sole keramikk eller kermet nylig begynte å fylle markeds strykejern. Med fordel, er å fremskaffe hastigheten av varme, lette glide på stoffet, lettere rengjøring sot. I tillegg har denne type jern lett takle crumpled overdried materiale og ikke zamynayut stoff. Men det finnes ulemper: keramisk overflate er lett skadet og prisen på jern med den eneste over gjennomsnittet.
   Et beskjedent utvalg av strykejern med teflon såle. Dette belegget eliminerer muligheten for å stikke til vev og brenne ting. Men teflon veldig lett skadet, ganske rotete kostnaden på en metallspenne eller knapp, og det kan føre til riper.
   Et viktig poeng : Ved oppvarming, uavhengig av materiell produksjon, såle skal varmes jevnt.
   Power - parameter som bestemmer graden av oppvarming av sålen. For behovene nok strøm i 1500-2000 Art.
   Temperaturområde. Når du velger strykejern, ta hensyn til om han holder den innstilte temperaturen. Det ville være veldig trist hvis du rotet opp din favoritt ting på grunn av problemene i oppvarming.
   Par. Tilstedeværelsen av slike funksjoner for å forenkle din innsats i kampen i jevne overdried vev. Bare ta hensyn til jevn fordeling av damphull i sålen. En stor fordel av jern vil "sprut tut" som vil hjelpe i stryke rundt mansjetter.
   Flere funksjoner. Moderne strykejern har mange nyttige funksjoner som kan forenkle prosessen med stryking. Velge dem eller ikke - det er ditt, men må betale ekstra for dem, noen ganger svært betydelig. Sannsynligvis den mest essensielle funksjonen er dryppstopp som hindrer vannstrømmen gjennom damphull.
   Cord. Linelengden bør være minst 1,5 til 2 m, myk, og festet til jernet gjennom den sirkulære hengsel.
   Brannsikkerhet. Husk, jernet skal slås av og deretter avhengig av oppvarmingstemperaturen. En nyttig funksjon vil avtovidklyuchennya jern etter en inaktiv tid.
   Utformingen og material av legemet. Kabinettmateriale bør være av høy kvalitet, brannsikre og holdbare, og viktigst av alt - utformingen av jern bør du liker.
   Ved å følge disse tipsene, vil du alltid vite hvordan å velge en dampstrykejern.

   Hvordan velge jern Video


  Hvordan velge jernIron behov raskt og effektivt å stryke alle typer tekstiler for å være utstyrt med en dampanlegg, spray, selvrensende system for lang tid å tjene og være relativt billig. "Dette skjer ikke" - sier du. "Noen ganger" - vi benekte. Det viktigste er å vite hva kjøpet jern betale oppmerksomhet.
  Sålen
  Aluminium
  Kostnaden av strykejern med eneste lav. Aluminium sålen glir godt på stoff, kjøler og varmer opp raskt, men samtidig lett deformert og riper. For å øke stivheten av sålen er laget av aluminium, kombinert med tilsetning av andre metaller og bruk av hardmetallbelegg på sålen speil.
  Rustfritt stål
  En veldig vanlig materiale for såler. Oppvarmet stål sålen litt tregere enn aluminium, men holder også varmen lenger. Er holdbart og ripebestandig. Lett å rengjøre, men også rask og skitne. Litt tung i forhold til aluminium. Kostnaden er i midten prisklasse.
  Metal-keramiske og
  Stor lysbilder på stoffet og gjør strykingen enklere og komfortabel. Keramiske sålen sterk, uten riper. Lenge holder varmen kjøles sakte og veldig nøye og forsiktig stryke stoffet. Strykejern med keramikk og metall-keramiske sålen dyreste blant alle andre, men de er verdt det.
  Fukting System
  Hydrering vev kan utføres ved å sprøyte vann fra et lite hull i fronten av jern eller damp gjennom hullene i sine fotsåler. Strykejern med matlaging spray godt myke opp og fukte tynn og delikat klut med vann, men neppe takle mye mynte stryke klær og varer laget av tykt stoff. Utmerket fuktighet takle alle typer tekstiler jern med damp system. Praktisk talt alle moderne strykejern er utstyrt med både nevnte demping system vev.
  Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot tilstedeværelsen av jern stoppet har vertikal damp, som gjør mulig stryking vasket ned jakke, jakke eller frakk oppreist.
  Rensesystem
  Øke verdien av jern, men patronen mykner eller protyvapnyanyy beskytte kjerne apparatet fra skalering systemet fordamping. Hvis skalaen er fremdeles dannet og damphull delvis tett selvrensende system innflytelse paropodvodyaschye damp ren alle kanaler og hull såle.
  Protykraplynna system
  Tilstedeværelsen av "drop-stop" er ikke obligatorisk når du velger stryke arbeidstaker, men veldig velkommen. Svært ofte når stryke silke stoffer ved lave temperaturer en liten mengde vann ikke ha tid til å slå inn i damp og i form av små dråper som flyter på overflaten av en tynn såle og mykt vev, slik at det på flekker og flekker. Protykrapelna system "drop-stop" hindrer inntrengning av vann på overflaten razhlazhyvaemoy vev.
  Vanntanken
  Praktisk påfyllingsporten i vanntanker og åpenhet av materialet fra som gjorde kapasitet betydelig rette strykejern. Et volum av reservoaret vil avhenge av hvor ofte du vil derfor være sikker på å ta hensyn til disse tilsynelatende små ting.
  Power control
  Må være på en klar og enkel å lese bokstaver, symboler og ikoner. Den roterende disk kontrolleren må tydelig spille inn ønsket stryketemperatur ikke flytte en lett berøring av hånden.
  Strømledning
  Elektrisk kabel bør ha en lengde tilstrekkelig til å koble til strømuttak uten ekstra skjøteledninger, filtre og så videre. N. En viktig faktor er stivhet av kabelen og vinkelen på strømledningen på bunnen av jern.
  Og til slutt valget bør ta jern i hånden og lede ham fra side til side. Hvis jernet komfortabel "sitter" i hånden, fullføre den lange prosedyren for valg og gå ham til kassen.  
  Яндекс.Метрика