Hvis ditt hjem var føflekken, så er det et presserende behov for å bli kvitt. Husk at den største faren er kvinnelig. De vanligvis sitte i "reiret", og ikke fly. Og vanligvis flyr rundt i leiligheten hanner. Jakte dem ikke fornuftig, fordi enhver trussel de utgjør for dine eiendeler.
 I dag vet vi mye av arter av møll (35-40 arter). Den vanligste arten - er ull, mat og teppe. Din hovedoppgave vil være å finne et sted hvor møll liv og ødelegge eggene som er der. Hunnen bygger egg har en langstrakt form sølv-hvit farge. Deretter fra disse eggene kommer larver, som deretter blir til sommerfugler (mol).
Hvordan bli kvitt maten, odezhnoj møll og teppe i leiligheten

 Bli kvitt mat møll
 Korn (mat) føflekk er lys og vanligvis starter i mel, tørket frukt og ulike frokostblandinger. Når mol finne disse produktene - bør kvitte seg med dem, vask samt skap og luft. I hver bank, som holder frokostblandinger, eksperter anbefaler å sette på Vse-Sekrety.ru lobules hvitløk. Miles kan ikke stå hvitløk. Du kan sette inn skap tobakk, tørr hud med oransje eller pepper - dem opp også kan ikke stå.
 Godt vasket spiker eller aluminium skjeen fall i banken, som holder korn. Denne måten produktene er godt bevart. Også oppmerksom på følgende: Du kan ikke holde frokostblanding i plast eller i butikken emballasje. For å beskytte korn og andre produkter mot møll, bør de oppbevares i glasskrukker, forseglet med en skive hvitløk som må settes under tak.
 Å hindre korn fra butikk (til høyre i pakken) kan tørkes i en mikrobølgeovn på maksimal effekt i 30 sekunder, men Observer at det var ingen metal elementer på pakken eller det kan være livstruende.
Hvordan bli kvitt maten, odezhnoj møll og teppe i leiligheten

 Bli kvitt føflekker odezhnoj mørk farge
 Hun elsker å leve i pelskåper og. Spesielt denne føflekken tiltrekker seg svette og skitne klær. Hvis klærne er skitne flekker, som hun begynner å spise. Miles klare seg uten mat i ca en måned og bor - i minst 2 år. Et år legger sine egg. Hvis du befinner deg i et skap føflekk, bør du riste opp alle klærne og deretter behandle den anti-mole betyr at du kan kjøpe på enhver jernvarehandel eller hypermarked. Men det finnes andre metoder for å håndtere denne type møll.
 Redd mol vanlig såpe (ikke kommersiell), friske geranium blader. Den beste såpe - et jordbær. Hvis du putter noe på denne hylle alle tilfeller, vil du beskytte klærne fra møll. Når du skjuler i skapet våren vinterklær, ikke glem i lommen strøk eller strøk sette små biter av såpe. Vi anbefaler at du også holde slike produkter i spesielle deksler som benekter tilgang til produktet møll skremme henne.
 Også et godt middel for føflekker anses Lavendel eterisk olje er bare naturlig - 100%. Det må fordeles på disken med vatt og sette hvor du kan motta en muldvarp.

Hvordan bli kvitt maten, odezhnoj møll og teppe i leiligheten
 Hvordan bli kvitt teppe møll
 Teppe muldvarp - en muldvarp, som er satt i tepper. Teppe, som avgjort mol, må du gjøre det kalde eller sola i noen timer eller skyll med en løsning av såpe. Miles er veldig redd for kulde og sollys, så sommerklær og tepper tørket i solen, og i vinter - frost på balkongen.

 Her er måter å bli kvitt føflekker. Men ikke glem at det viktigste i dette tilfellet - er fokus for å ødelegge larver og deretter føflekken vil forsvinne fra leiligheten.  
Hvordan velge en sykkelSykling - ikke bare rimelig og praktisk form for transport. Dette verktøyet hjelper deg holde deg i form og regelmessig bruke tid utendørs er veldig viktig på det nåværende tempoet i livet. I dagens marked et stort utvalg av sykler som er forskjellige fra hverandre og pris og funksjonalitet. Hvordan velge riktig sykkel? Først må du bestemme hvor ofte og i hvilke omstendigheter vil du bruke den. De fleste kjøperne prøver å velge mellom tre typer sykler.

Hvordan velge en road sykkel

Ved første øyekast ser det ut til at veien til å velge et alternativ - det er det enkleste. Road Bike er de mest enkle og nepretenzyonnыe modeller med tilstrekkelig pålitelighet og allsidighet, men nesten blottet for noen fasiliteter. Slike modeller bør velge å gi og ikke for lange turer - til butikken for en liten tur. Feature av trafikkmodeller som serverer lav pris. Før du velger en vei modell, bestemme om du passer dette alternativet.
For å velge riktig vei sykkel, må du ta hensyn til følgende punkter:
- Strukturell styrke, til tross for at veien er det rimeligste alternativet sykkel, dens design må oppfylle kravene til holdbarhet og pålitelighet;
- Povorotkist modeller, road modeller har ofte betydelig størrelse, som gjør dem klønete, velge en enkel og lett modell vanskelig alternativet er ikke egnet for kvinner;
- Hjulstørrelse: liten diameter hjul vil ikke sitte på, på områder av bygdeveier.
En av de viktigste motivasjon for å velge veien alternativet tjener sin uklarhet. På dette attributtet er usannsynlig å være fornærmet tyver.
Hvordan velge en walking sykkel

Walking sykkel er mer behagelig transportmiddel, som er utstyrt med funksjonelle detaljer som sikrer komfort under reise og brukervennlighet. Før du velger en vandrende versjon av modellen, vær oppmerksom på at denne sykkelen ikke tåler høy belastning, og hvis du ønsker en seriøs Sykling, så det bør velge alternativ fjellet eller andre profesjonelle idretter og flere typer sykler.
Walking sykkel bør velge de som elsker aktiv tur ut av byen, liten velopodorozhi og bruke sykkelen som et middel for å få til å fungere, eller gå til butikkene.
Å velge riktig gang sykkel, bør du vurdere følgende punkter:
- Tilstedeværelsen eller podsedelnoho foran støtdemper: Walking modell bør være utstyrt med slike detaljer, sjokk formildende støt mens overvinne små hindringer (hull, humper, ujevnheter i veien);
- Antall hastigheter: gode modeller som tilbys 7-21 hastighet som vil føle seg komfortabel i å reise lange avstander og justere hastigheten på deres bevegelse;
- Planting: den mest hensiktsmessige alternativet - en helt vertikal landing som eliminere visningen av tretthet i ryggen og armene, noe som er viktig for lange reiser.

Hvordan velge en terrengsykkel

En av de vanligste typene av terrengsykkel står. Enkelte modeller søker de som virkelig beundrer veloezdoy. Alpine modeller kan godt navigere både på asfalt og skitt. Terrengsykler er et bredt utvalg av modeller, blant disse er det både tradisjonelle drive designet for amatør og profesjonell, blir brukt for spesialiserte idretter.
For å velge en terrengsykkel for amatør velopoyizdok nok til å ta hensyn til følgende parametre:
- Tilstedeværelsen av funksjonelle elementer - terrengsykler er dyrere, og krever derfor dem trenger mer: modellen skal være mykt sete, bagasjerommet, base, vedlegg;
- Robust design som tåler bevegelse ikke bare på asfalt, men også skogsløyper;
- Tilstedeværelsen av lette rammer med variabel veggtykkelse - denne tilnærmingen øker styrke.
Den viktigste faktoren som må defineres før du velger en bestemt modell av sykkel er prisklasse - hvor mye du er villig til å bruke til å kjøpe. Derfor kan du velge en passende modell for alle parametere. Vi bør heller ikke ignorere råd fra fagfolk i spesialforretninger som er i stand til å gi ekspertråd.  
 Ikke gå ut i gaten i vinter som kalde eller redd glatte gater? Eller alltid på utkikk etter en unnskyldning for å ikke bare gå en tur?

 Kast den tomme klasser. Om vinteren du bevege seg like aktivt som i sommer. I tillegg er den kald vinterluft belaster deg med energi og gi styrke. Dette i sin tur øke vitalitet, sunnere og øke effektiviteten. Det er interessant, men ikke gjør noen stor innsats for å få ønsket effekt. Flere måter å ha en flott tid utendørs om vinteren med helsen til tjeneste.
 Min favoritt sesong - vinter!
 Det er svaret du kan gi tusenvis av barn rundt om i verden.
Som aktiv hvile i vinter?

 Barn er ikke bekymret heller kald, eller regn, eller hagl, ikke engang en snøstorm. De ønsker å bryte ut, kjøre og massevis av moro. Spesielt barn ri i vinter med snø fjell, mugg snømenn, lage engler i snøen spille snøballer, lære å gå på ski, skate og snowboard. Hvorfor ikke følge deres eksempel?
 For eksempel, sammen med barna gå til nærmeste ski base, stå på ski og erobre nærliggende park. Eller gå sammen med venner for å lære snowboard. Tro meg, trenger du ikke legge merke til hvordan zahopytesya ny okkupasjon og glemme kulde og vind.
 Fordeler med øvelser
 Det er ikke vanskelig å forstå at setet er låst i vinter vil bringe kroppen din noe nyttig, og absolutt ikke helbrede den. I tillegg utgifter, så min fritid du risikere å bli syk oftere enn folk som regelmessig oppholder seg utendørs om vinteren. Sport i vinter ikke bare tillate deg å puste frisk luft, men vil holde kroppen i god form.
Som aktiv hvile i vinter?

 Hvis du er deprimert, bare viser deg frisk luft og mosjon diverse vinter. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, vil den kalde vinteren luft bare fremskynde prosessen, og tvinger deg til å gå raskere.
 Klær for turisme og rekreasjon
 Fritidsaktiviteter i vinter og gir et spesielt antrekk. Det bør ikke være for vanskelig fordi umiddelbart gi opp pels og saueskinn. Du trenger lys, men på samme tid varme klær.
Som aktiv hvile i vinter?

 Perfekte sports jakke, varmeisolering Bolon bukser med masse lommer, hansker, lys vintersport sko, og, selvfølgelig, cap. Kostyme og sko for utendørs aktiviteter kan du kjøpe når som helst sportsbutikk.
 Ski
 Denne aktiviteten, forutsatt at du ri i fjellet, bør du vurdere ekstrem sport, fordi i løpet av denne nedstigningen adrenalin ruller.
Som aktiv hvile i vinter?

 Foruten ski kan ri og fireårig barn og pensjonist. Du velger plassering og vanskelighetsgrad. Ski er mulig ikke bare i bakken. Hvis området ikke er det, eller er du bare redd for å komme ut der, prøve å lære langrenn.
 Det antas at en kjøre langrenn på lasten er sammenlignbare med en tur på sykkelen. Du får en god belastning på underkroppen, beina, og gjennom bruk av pinner, betyr dine bryst, armer og pressen ikke forbli likegyldig og være i god form.
 Skating
 Dette er ikke bare en fantastisk ferie, men også veldig elegant og fin trening for musklene. Å lære å lære å skate, kan du ikke fortelle, fordi denne aktiviteten ikke krever noen spesiell opplæring.
Som aktiv hvile i vinter?

 Bare brukt en time på skøytebanen, lærer du å bevege seg uten å miste balansen. I tillegg vil kalorier forbrenner ikke bare av fysisk aktivitet, som er absolutt til stede, men også på din latter og entusiasme, fordi skating - det er også mye moro.
 Vinter tur
 Det er en annen utmerket alternativ for å tilbringe fritiden i vinter. Ingen grunn til å nekte deg selv på tur, selv om det er kaldt ute.
Som aktiv hvile i vinter?

 Kle deg varmt i, finne egnede turstier og gå en tur. Bare være forberedt på det faktum at du trenger passende sko, fordi stiene kan være glatte.
 Gåtur på truger
 Vandre på truger - en krysning mellom gåing og vandring på naturen i vinter. Det bør bemerkes at det er ganske vanskelig yrke som krever visse evner.
Som aktiv hvile i vinter?

 Først vil være vanskelig, men med trening vil du bli lettere. På den annen side er dette verksted perfekt stimulerer musklene, og holder dem således i god form. Den tilsynelatende fordel av å gå på truger er det faktum at du slettet langt inne i skogen uten frykt fonner og se dyrelivet. Ikke glem å ta med kamera og ta bilder i innfødte skog beboere mellomrom og attraktive landskap.
 Kjører i vinter
 Hvis du tviler på effekten av denne klassen, er det dypt feil. Om vinteren kan du kjøre, skjønt, må du utstyre deg egnede klær, mer sko.
Som aktiv hvile i vinter?

 Aksje opp på et par vintersko for løping og begynne å jogge. Du vil bli overrasket, men du vil være i stand til å møte mange likesinnede mennesker. Du kan koble sammen og utføre jogging, og dermed dele de siste nyhetene eller bare snakke.
 Snowboard
 Denne aktiviteten er knyttet til ekstremsport krever spesiell opplæring og kaster havet av adrenalin.
Som aktiv hvile i vinter?

 Før uavhengig rampe ta noen leksjoner fra trenere som vil lære deg de grunnleggende grunnleggende. Sørg også for å spørre på forhånd gear.
 Spillet av snøballer
 Barneleker er egnet ikke bare for barn, men også deres foreldre. Spille snøballer pokataytesya aking eller skøyter på fjellet, snømann blind eller innlegg på din individuelle snø snø engel.
Som aktiv hvile i vinter?

 Tro meg, vil disse underholdning gjør du svetter mer enn en gang, og belastningen på kroppen er sammenlignbart med trening i gymsalen.
 House of snow
 Knock nål - hus med snø.
Som aktiv hvile i vinter?

 Denne økten er ideell til å jobbe i vinter. Forberede seg på forhånd og lære konstruksjonsteknikker og grunnleggende regler. Hvis du føler at dette er en utfordrende klasse, deretter heve en festning eller en tunnel av snø. Du får en stor belastning på musklene spennende erfaring og godt humør "i en flaske."  
Яндекс.Метрика