Hvis du ønsker å besøke Berlin, deretter å begynne å lære hva et sted denne byen verdt din oppmerksomhet.

 Hva er interessant i Berlin?


 Så, hva du skal se turister i Berlin? Vi tilbyr de mest interessante stedene i byen:
 1. Berlinmuren. Mange kommer hit bare for denne veggen. Tidligere var hun en tre meter betong gjerde, omgitt av piggtråd, som en gang delt landet i to innbyrdes uavhengige deler. Lengden var så mye som 160 miles!
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 På grunn av denne veggen led mange mange mennesker ble drept. Bare i 1989 falt den. Mens noen begynte å utstede visum som tillot å krysse grensen, men folk begynte å handle besluttsomt så snart ødelagt gjerde. I dag den tidligere Berlinmuren var bare fragmenter, men de er viktige i et historisk perspektiv.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 Forresten, noen stykker malt av kjente kunstnere og solgt for fantastiske summer. I dag, få kan huske hvor det var en vegg, men snart alt vil forandre seg, fordi de planlagte restaurerings fragmenter av denne unike bygningen.
 2. Hvis telle severdighetene i Berlin, kan du glemme Riksdagen. Dette Stortinget i Tyskland med en rik historie. Dermed byggingen varte i over ti år og ble avsluttet i 1894. Bygningen var virkelig majestetisk og vakker, og dekorert med sine enorme glasskuppel, som tiltrakk seg oppmerksomheten til hver tysk. Men i 1993 startet en stor brann, som Riksdagen ble hardt skadet.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 I en versjon av brannen ble initiert av Adolf Hitler, som byggingen ble senere en ekte symbol på makt. Men å bygge fra den tiden brannen var tom. Under andre verdenskrig Reichstag nesten fullstendig ødelagt, og restaureringen ble påbegynt i 1961 og ferdigstilt i 1964. Men den nye bygningen er nesten ikke brukt. Først etter gjenforeningen av Øst- og Vest-tyske regjeringen endelig flyttet hit.
 3. Brandenburger Tor er nesten kjennetegn på Berlin som Eiffeltårnet for Paris. Denne storstilte utbyggingen høyde på over 25 meter, ligger i hjertet av den tyske hovedstaden, og er ikke bare fantastisk, men også historisk viktig.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 Bygget gate tilbake i 1791 på ordre fra Friedrich Wilhelm II, som på den tiden var konge av Tyskland. Konstruksjon var tre år, og som grunnlag for skisse tatt foran porten til Akropolis i Athen. Deretter på toppen av porten satt en statue av gudinnen for fred Irene (forresten, også kalt Gate - Gate of the World), som senere ble tatt med til Paris av Napoleon Bonaparte.
 Men så skulptur vant og returnerte til stedet. I dag gudinne ser nesten som før: I stedet holder det olje grener krysse. Under krigen ble portene delvis ødelagt, men så ble de gjenopprettet.
 4. Pergamon. Dette monumentet ligger på den berømte øya museer. Museet er slående i sin storhet og lar dykke inn i en fjern fortid. Den ligger ved elven Spree i sentrum av byen. Konstruksjon varte i ca 30 år i design og konstruksjon involvert de beste arkitekter.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 Etter krigen museum restaurert, men nå ser det ut som om du står i hundrevis av år. Museets samling er en samling av gjenstander som tilhører den gamle asiatiske antikken og islamsk kultur. Her kan du se fantastiske skulpturer, ulike intrikate buer og porter. Sørg for å ta en titt på alteret av Zeus, trollbinder han med sin skjønnhet.
 5. Hvis du skal reise med barn, bør besøke det berømte Berlin ZooSom er en av de høyeste i verden i form av arter tilgjengelig her. I dette hjørnet av de naturlige liv bare ca 13 000 ulike dyr som føler seg store og glede besøkende. Det er også sjeldent dyreliv som pandaer, vingeløse fugler kiwi, og den enorme gorilla.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 Kommer hit, kan du tilbringe en hel dag for en tur, som vil ønske å bli bedre kjent med hver enkelt innbygger i dyrehagen. Hvis du bestemmer deg for å se på akvariet (og gjøre det verdt det), kan du se skjær med haier og sjelden fisk, hav landskap med fantastiske dyr og krokodiller og deres leveområder. Ved inngangen til dyrehagen, vil du se to store elefanter, men ikke sant, og stein.
 6. Beate Uhse Erotic Museum. Hvis du bestemmer deg for å gå på tur med sin andre halvdel, så gå til dette museet. Hva er interessant? Mye! Faktisk, er museet en del av samme kjønn butikk som tilbake i 1962 åpnet Beate Uzes. Og dette stedet har blitt nesten verdens første i sitt slag, fordi mens alt som var forbundet med erotikk, ble det ansett som vulgær og lav. Men Beate endret oppfatning av mange, slik at butikken ingen skulle til å lukke.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 Museum-baserte sex butikken ble åpnet i 1996. I dag tar det så mye som tre etasjer og 2000 kvadratmeter. Her kan du se utstillinger fra ulike tider og fra ulike deler av verden. Noen ble brakt fra fjerne land, antall som ble Indonesia. Dette pornografiske filmer, og ulike figurer og leker.
 7. Charlottenburg Palace er en av de største palassene i verden. Huset ble bygget på slutten av XVII århundre innfall Sophia Charlotte, som var gift med den prøyssiske kong Fredrik I. I lang tid palasset var residens for kongefamilien.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 Forresten, det ble flyttet fra Charlottenburg Amber Room, presentert av Peter I. Ved bygningen er nydelig hage, hvor de gode stedene - et mausoleum, som begravde noen medlemmer av kongefamilien og lysthus (der du kan se porselen museum).
 I dag kan turister besøke bare noen få rom i palasset. Du kan også se på den nye paviljongen, som huser kunstverk siden den berømte tyske arkitekten Karl Friedrich Schinkel.
 8. Tower Berliner Fernzэeturm. Dette er ikke bare en av de høyeste i verden telebashen men fortsatt telekort Berlin. Hvis du bestemmer deg for å klatre i tårnet, kan du nyte de elegante utsikt over byen og dens omgivelser. Observasjonsdekk ligger på en høyde på 203 meter, og den totale høyden på bygningen er 368 meter.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 Framveksten av TV-tårnet er utført ved hjelp av heisen og tar nesten et minutt. Og gjerne besøke kaffebar, som ligger rett ved tårnet. Det dreier seg om tårnet og begår en full rotasjon i 30 minutter.
 9. "Europa-Center". Hvis fem dager du gikk omkring i alle de interessante stedene og nå planlegger å kjøpe gaver, bør du sjekke ut her. I dag huser rundt 70 butikker, flere restauranter og kafeer, teater, bank og kontorbygg, hoteller og boliger.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 På taket av en skyskraper postet stort emblem av "Mercedes-Benz". Før midten er en fontene "Globe" og i gården kan du se dans og sang fontene "Lotus".
 10. Berlin Dungeon - Dette er ikke stedet, og et nettverk av underjordiske bygninger og strukturer som har overlevd siden krigen. Du kan se og kontorer, og bomberom, og katakomber, og bunkere, og hele bygninger. Forresten, er et besøk til grotten beregnet for personer over 15 år, så vær forberedt på å motstridende følelser.
Hva turist Duty nødvendigvis trenger å se i Berlin?

 Nå vet du hva interessante ting kan bli funnet i den tyske hovedstaden.  
 Det etterlengtede sommeren - en fin ferie for voksne og morsomme turer til leir for barn. Men hvis du er voksne og selvstendige mennesker selv kan ta vare på seg selv, barn og ungdom har ikke mye reiseopplevelse, slik at de trenger hjelp. I dag, vår online magasinartikkel poradumo.pp.ua fortelle deg om hva du skal ta med deg leir til resten gikk veldig interessant og morsomt.
Hva du skal ta til leiren?
 Liste over ting å ta til leiren

 Mobiltelefon - noe viktig å alltid holde kontakten med sine foreldre og slektninger.

 Sørg for å fylle opp din konto på mobiltelefonen, eller bruk av det er det ikke.

 Penger. De trenger å være i dette nummeret, kan du trenger for å besøke sine foreldre. De er absolutt ikke sannsynlig å være nødvendig, men ikke å avansere det å sette i en vanskelig situasjon når du trenger et visst beløp.

 Lager klær, sko og klær. Ikke alle barn elsker og vet hvordan de skal vaske, så du trenger for å forberede et lager av klær, noe som ville være nok til din ankomst.

 Hygieneprodukter (tannkrem, tannbørste, såpe, sjampo, toalettpapir og vaskemiddel).

 Favoritt Hobbyer: kortspill, brettspill, et sett med strikketøy, blyanter eller penner for tegning etc. Poenget element å ta med dine favorittspill eller ting som bøker eller kryssord.

 Lommelykt og ekstra batterier.

 Solbriller og en lue (for å tilbringe mye tid i solen - det er farlig).

 Lager godbiter som ikke vil gå tapt på veien (godteri, chips, cookies, kjeks, epler, pærer, etc.). Leiren kan mate ganske godt, men det er lite sannsynlig å være favoritt retter. Du kan også ta instant supper barnet til enhver tid snack.

 Hvis leiren går tenåringsjente, bør du ta vare på puten, for at ikke problem situasjon.

 Hvis leiren går tenåringsgutt (14 år og eldre), bare i tilfelle er det bedre å ta prevensjon at hvis han allerede er engasjert i noe som var trygg fra alle slags sykdommer og problemer som kan radikalt forandre livet hans.

Hva du skal ta til leiren?
 Lykke til på ferie, kjære venner! Hvis du har andre alternativer som kan legges til vår liste - skriv dem i kommentarfeltet.  
Яндекс.Метрика