Hvor å gå for nyttår?

 Hvert land har sine egne unike tradisjoner for å feire høytiden. For eksempel i Tibet bakt scones og kaker og distribuere dem til folk i gaten. I Italia, på terskelen til å kaste noen gamle måten, og Vietnam produsere Karpov i prisen. Kort sagt, hvis du er lei feiring for stor familie bord med champagne og mandarin salat, kan du enkelt velge hvilket land du mest ut som juletradisjon. Veldig populært turer fraksjon i det nye året.

 I den franske hovedstaden, er julen og nyttårshelgen innhyllet i mystikk og romantikk. På gatene selger ristede kastanjer, stekt gås eller kalkun. På Eiffeltårnet lysshow dress. I tillegg kan du gå til Cote d'Azur eller Disneyland. Dersom vintrene på nyttårsaften du er lei og ønsker å sole seg i solen, kan du gå til det nye året i varmere klima.
 Hvor å gå for Nyttårsdag ferie, lavpris alternativer
 Til budsjett feriemål inkluderer Egypt, her siden desember, er en stor tilstrømning av turister. For mer eksotiske alternativer inkluderer Karibien, Den dominikanske republikk, Cuba eller Havana. Her arrangerer støyende feiringer, gate festivaler og feiringer rett på kysten. Hvis du elsker den eksotiske smaken og asiatiske land gitt turer i Vietnam, India og Thailand. Her ved nyttår organisere festivaler, street dekorert med fargerike lykter og kranser, holdt utkledde forestillinger og gå rundt i byen.
 Du har ennå ikke bestemt seg for hvor du skal gå etter nyttår? På Vietnam, som du kan feire nyttår to ganger - i slutten av desember og begynnelsen av februar. Nyttårsaften feiringen begynner karneval og festivaler, restauranter serverer svinekjøtt ben med bambus og andre godsaker.  
Hvordan du kan spare på din reise mer enn halvparten av familiebudsjett?
 Reise - det er alltid en masse nye steder, mange nye venner og mye moro. Minner som vil bo med deg i lang hukommelse avhenger ikke bare av kvaliteten på kamera og videokamera, men organiseringen av hele turen og hans full dress din livsstil, din smak og forventninger.
 Mange russere er best igjen å organisere ferie reisebyråer, og de svarte dem tilbyr et stort spekter av tjenester forbundet med hvile, både i Russland og i utlandet. Statistisk sett til disse menneskene i det 90 prosent når det gjelder å reise utenlands, og 70 prosent når det gjelder Russland. Men disse menneskene ikke engang tenke at de ikke bare reise byrået bidrar til å trekke pass, visum, billetter, w / togbilletter, hotellrom, bilutleie, et program for å organisere ulike turer i løpet av ferien. I løpet av denne imponerende utvalg av funksjoner, har reisebyrået sin interesse. Ofte denne avgiften kommer til 60 prosent, men i gjennomsnitt dette tallet varierer fra 20 til 50 prosent. Men dette overbetaling ikke alltid garantere deg utmerket kvalitet reise og fritid.

 En mer tid med statistikk, om lag 70 prosent av turister fra Europa organisere sine ferier uavhengig og ikke bruke reisebyråer, samtidig som du sparer opp til 60 prosent av sin husholdningsbudsjett. Så hvorfor ikke vi ta eksempel av disse? Mange russiske turister tyder på at reisebyrået - en garantist for en trygg ferie, og de som reiser alene - disse modige menn. Men det er mange utsagn om emnet, for eksempel "frykter ulver i skogen ikke går" eller annen "om du vil, som ville ha gjort bra - gjør det selv! ». Men erfaring viser at det er disse resultatene at hvis en ansvarlig tilnærming til business og tenke på alt nøye, kan du planlegge din egen fantastisk reise som du aldri vil være i stand til å tilby et reisebyrå. Tross alt, når du bruker tjenestene til reisebyråer, doveryaetes helt fremmed for folk med andre smaker og preferanser, som du sannsynligvis ikke sams interesser. Jeg har en tendens til å stole på denne turen ender i skuffelse. Men du selv kunne ikke glemme å arrangere en ferie, plukke ut nøyaktig hva som er best for deg, ville det få maksimal moro og spenning. 
Hvordan du kan spare på din reise mer enn halvparten av familiebudsjett?
 Som i alle andre saker, selvorganisering reise ved første øyekast virke vanskelig og tidkrevende prosess. Men jo mer du øver, jo raskere og enklere å bruke senere. Jeg har smakt alle gledene av uavhengige reise, du er neppe vil gå tilbake til den kollektive turisme når du er helt avhengig av gruppen, du har begrenset tid til å besøke de interessante severdigheter og steder du må lytte til en guide eller leder av gruppen som du angir, hva de skal gjøre. Når uavhengige reiser du bruke din dyrebare tid bare som interesserer deg.
 Den viktigste aspektet av vellykket organisert turen og dens utførelse i virkeligheten - er, selvfølgelig, evnen til å finne informasjon. Takket være moderne teknologi, er det nå på tide å gjøre det så enkelt som å bruke Internett til dette formålet. Dette inkluderer ikke bare de offisielle hjemmesidene til ambassader, hoteller, transportselskaper, men også mange spesialiserte Internett - ressurser der de samme turistene kommuniserer med hverandre og dele nyttig informasjon og tilbakemelding om deres tur, hvor du kan stille spørsmål eller be råd.
 Da det også mye viktig, dette organisatoriske spørsmål. Den første av dem - en behandling pass og visum. For eksempel, i Moskva, noe som ville utstede et pass for en periode på 24 dager med registrering til 10 dager, gir du fra 10.000 til 50.000 rubler, henholdsvis. Men hvis du trenger pass meget raskt, for eksempel tre eller fire dager, mengden kunne nå opp til 100.000 rubler. Så den aller første du trenger å gjøre - er å begynne å behandle pass, som da ville ikke betale disse "gal" penger. Innhenting som Schengen-visum gjennom et reisebyrå kan også fly en masse penger, avhengig av hvilken type visum og lengden på oppholdet du betaler 500-3000 euro. Som du kan se, prisene bite også. Siden da nødvendig å ta vare på visum, som i enkelte land visum primær kan ta måneder. Bare trenger å avklare på forhånd om du trenger visum i landet du har valgt, fordi det i noen land er det borgere av visumfrie reiser. 
 Ikke glem en annen svært viktig dokument - en sykeforsikring. Ikke overse utformingen av helseforsikring, uansett hvilket land du skal og hvor lenge. I noen land kan du ikke åpne et visum så lenge du ikke gir forsikring, så ta det på alvor og diskutere med forsikringsselskapet leder alle nyansene i forsikring spesielt for det valgte landet. I fremtiden vil det spare deg fra unødvendige problemer og erfaringer. Forsikringen kan kjøpes på egen hånd og spare en anstendig mengde.
 Mange turister foretrekker å reise til landet med fly.
 Det er nødvendig å fastsette dato for avreise, og bruke Internett til å bestille sin egen e-billett. Det er også mange muligheter for å spare.
 Den første måten - er å kjøpe en billett fra et reisebyrå. Store reisebyråer kjøpe et stort antall billetter på en bratt rabatt, men det skjer også at noen dager er fortsatt utsolgt billetter selger for rimelige priser uten å kjøpe tur.
 Den andre metoden - en sesongsalg. Store og ikke så flyselskapene både russiske og utenlandske, praktiserer såkalte sesong rabatter på billetter. I noen rabatt periode nå 70 prosent og nå, for eksempel i Tyskland mulig for 80 euro.
 Den tredje vei - den såkalte budsjett steder booking. Kostnaden av billetter er mye lavere på grunn av utelukkelse av mange tjenester, som for eksempel mat og vann. Vanligvis disse flyvningene er om natten, men villig til å reise økonomisk fra dette ikke mindre.
 Den fjerde vei - bestilles flere måneder i forveien. Med denne metoden kan du godt spare på flyturen. Mange flyselskaper tillater deg å forhåndsbestille en billett, for eksempel seks måneder fram i tid, til en svært rimelig pris. Jeg har en venn som virkelig ønsket å fly til Australia. Å vite at det er dyrt, satt han i timevis på internett og ser for lønnsom billett. Til slutt kjøpte han 10 måneder fremover fly fra Beijing til Sydney for bare $ 3. Og aksjen han hadde forlatt ti måneder for å få billig Beijing. Ri den mislyktes, og han dro til Beijing via Tyrkia for $ 50. Dessverre følger det russiske flyselskapet bestillinger praksis.
Hvordan du kan spare på din reise mer enn halvparten av familiebudsjett?

 Neste må vi planlegge turen plan. Før du går til det valgte landet, er det nødvendig å studere sine vaner, mentalitet, regler for oppførsel på offentlige steder, ta hensyn til viktigheten av gester og hilsener og så videre. Lag en plan for alle attraksjonene du ønsker å besøke. Uavhengig du kan se steder der reisebyrå aldri ville drev sine klienter. Undersøke i detalj arbeidet til museer og attraksjoner som inngår i planen. Hvordan komme til ønsket plassering. Sørg for å spørre om adressen til den russiske ambassaden i det landet, telefonnummer og akutt hjelp.
 Raspishut hele reisen med dagen, og se hvor når du skal stoppe for natten eller spise. Merk at i rushtiden, som i Russland, det er trafikkorker, kanskje denne gangen er det bedre å bruke et eller annet sted i restauranten? Det er rimelig å vurdere sin styrke fortsatt se alt svikter.
 En annen meget viktig poeng uavhengig reise - bostedsspørsmålet. Bestill hotell kan være deg selv igjen via Internett, vil denne boken være av interesse 25-35 mindre enn bok gjennom et reisebyrå. Boliger alternativer du kan finne forskjellig for enhver smak og budsjett. Avhengig av dine preferanser, kan det være en pensjons, kanskje, og leiligheter i fem-stjerners hotell. Hvis du reiser med bil, sørg for å angi tilgjengeligheten av parkering i nærheten av hotellet som ikke ville ha til å kjøre rundt i byen og se hvor blir satt bilen over natten.
 Når du planlegger turen bør tenke på transport, hvor vil du gå gjennom byen og mellom byer. Mellom de store byene kan du fly et fly, som påvirker alle de samme måter booking, så kan du fly dit billig pris på innenlands flyreiser kan nå et par euro. Som for togene, har han enorme rabatter på / jernbane billetter skjer ikke, så noen ganger viser det seg billigere å fly enn å reise med tog. Når du planlegger turen bør ikke telle, fordi flytrafikken vil bli billigere og raskere. Det er også veldig enkelt og billig å reise med buss, trikk eller båt selv for denne typen kjøretøy, er det spesielle billetter som gir varige nedsatte. Hvis du bestemmer deg for å reise med leid bil som kan bestilles via internett på egen hånd, samtidig som du sparer opp til 40 prosent av familiens budsjett. Også verdt å vurdere hvordan du vil navigere i ukjent sted, bør man være forsiktig på forhånd og kjøpe bykart, veikart oppdatere eller laste ned for navigatøren, fordi hvis dette ikke er gjort i, i et annet land du ikke kan finne et kort på russisk og engelsk Da må du navigere rundt på kartet med språket i et annet land, vel, for eksempel Kina. 
 Og noen flere tips for reisende. I mange europeiske land for studenter og lærere, en spesiell plast kort design som gir betydelig rabatt i de mest populære museer. Sjekk ut dette kartet kan være via Internett eller ved ankomst på stedet i Information Bureau.
 Tilsvarende turister som reiser alene, lagre for shopping. Mest reisebyrå er ikke offentlig samarbeide med butikker, men hvis du ikke er avhengig av guide og gruppe, kan du trygt utforske de lokale varer og prisene vil spare betydelig del av budsjettet. I europeiske butikker i slutten av vinteren og sensommeren begynne globale salget. Jeg fortalte deg om hovedpunktene i hvordan du kan spare på turen til 60 prosent av familiens budsjett.
 Katalova Olga  
Яндекс.Метрика