Du har alltid ønsket å se den vakreste og mest fantastiske stedene på planeten vår, men du alltid frastøtt et fjell av problemer som ofte oppstår i tidsreiser? Du er ikke redd for vanskeligheter, men den økonomiske siden av saken er ikke alltid mulig å oppfylle dine drømmer om vakre og interessante turistområdene i verden?
 Nå reiser er mye enklere og billigere, spesielt hvis du gjør det med kauchserfynhom (couchsurfing)! Hvis navnet bokstavelig oversatt, får du noe sånt som "sofa surfing", som betyr selv om nær, men ikke helt klart for det russiske folk. La oss håndtere!
Hva er Couchsurfing, sine fordeler og ulemper for de reisende?

 Etter bearbeidelse, i russisk betyr det noe sånt som "Looking for sofa! "Eller" Reis på sofaen "definisjon, selv gratis, men mye nærmere å beskrive hva som ligger bak denne nye, helt ukjente setninger. Hva er det?
 «Livejournal» - en nettportal som alle typer populære sosiale nettverk typen «Facebook» eller "OpenID", hvis viktigste formål å forene alle gratis reise verden i en sterk og vennlig samfunn.
 Tanken er at medlemmer av samfunnet kan gå til hverandres hjem, og overnatting er gratis. Couchsurfing - er ikke bare en måte å finne gratis losji, er det også en mulighet til å utveksle kulturelle verdier, lære noe nytt, finne nye venner over hele verden, samt en god språkpraksis!

 Hvordan bli kauchserferom?


 Ingenting komplisert om det ikke er nok å registrere seg på samme sted, og deretter opprette din personlige profil. Før en bruker åpner en hel spørreskjema som vil fylle på engelsk (som det er mest vanlig i verden), uavhengig av hvilket land du planlegger en tur.
Hva er Couchsurfing, sine fordeler og ulemper for de reisende?

 Tjenesten ble grunnlagt i 2004 og siden da kombinerer mer enn 7 millioner reelle brukere! Nå det store flertallet av medlemmer er bosatt i USA, Tyskland, Frankrike og andre europeiske land, men, viktigere, mer nylig, har de begynt å aktivt strammet og våre medborgere.
 Registrering på nettsiden er helt gratis for alle å ha muligheten til å gjøre en symbolsk donasjon til fondet Couchsurfing.
 Det bør bemerkes at personlige data som du ber om et område, er det bedre å innføre ekte enn du gir mer informasjon for andre kauchserferiv, nivået av tillit i din profil øker, og sjansene for å bli invitert til å besøke økt.

 Området må være sikker på å legge inn informasjon om hvilke språk du snakker og snakker om reiseopplevelser og mål du arbeider med, overvinne tusen kilometer. Du må også oppgi sin egen bolig, gjerne med detaljerte bilder og avklare hvem ønsker du å arrangere en fest.
 Noen ganger medlemmer av samfunnet er det ingen måte å ta noen hjemme, i dette tilfellet, kan det gi dine forretningsmøter og turer: hvem, men de fleste lokalbefolkningen vil vise de beste lokale attraksjoner, beste stedene og gater, og også ukjent for massene, spennende ruter.
 Noen ganger er disse turer kan være mye mer interessant og minneverdig mye lysere enn annonserte glossy hefter offisielle turistvei. "

 Hvordan reise gjennom Couchsurfing?


 Online Couchsurfing umiddelbart etter registrering kan du fortsette å finne steder hvor du ønsker å besøke. Spesielt for dette formålet er det en fane "Start tour" der du må angi dine søkekriterier for å få en liste over folk som er potensielle "vert" (dvs. de som er villige til å betjene deg på en fest).
Hva er Couchsurfing, sine fordeler og ulemper for de reisende?

 Etter gjennomgang av listen over alternativer, kan du skrive et detaljert brev som et fellesskap medlem som mest tiltrukket din oppmerksomhet og, ved en tilfeldighet, en lokal innbygger i byen, slik at du ønsker å besøke.
 Brevet må være kompetent og nøyaktig: fortelle oss hvilket formål du skal på tur, hvilke planer du har for det, og hvorfor den byen du er interessert i det meste.
 Sørg for å ta hensyn til din generelle interesse, siden mye hyggeligere å kommunisere med folk der de overlapper hverandre.

 Selvfølgelig bruke tjenestene til Couchsurfing og bo i forskjellige land i de samme reisende som du kan ikke bare alene, men sammen med venner er mye mer moro og sikkert tryggere.
 Selvfølgelig må dette punktet drøftes i sin forespørsel om "vpysku" i andre kauchserferiv.

 Noen tips nybegynner reise


 •  Søke etter personer du ønsker å bo, ikke send forespørsler på rekke og rad, setter inn meldingsteksten kopiert som en blåkopi. Det er best å velge noen få mennesker nøye studert deres profil, hobbyer og interesser, begynner å skrive utfoldet ark. Det er viktig å vise at du er virkelig interessert i å bli med disse menneskene, fortelle litt om meg selv og vise deg en allsidig, interessant og munter person, som vil være morsomt.

 •  Om forhandle overnattingsmuligheter på forhånd, helst 3-4 uker. Hvis det viste seg at du var i et fremmed land uten losji og penger for dette området til å fungere det «siste forespørsel tid» eller «forespørsel i tid", der "vpysku" vil bli funnet svært raskt uten avtale.

 •  Ikke kast de mest populære og rating profiler, vanligvis av medlemmer malte huset for noen måneder tilbake, og sannsynligheten for at deres svar vil være positiv, svært lav. Du kan alltid stoppe for en mindre populært alternativ.

 •  Etter reglene i systemet til å forbli i vertslandet kan ikke være mer enn fem dager. Men hvis du blir venner, kan du være vert for ditt ly og for en lengre periode.

 •  Som for sikkerhet?


   Det er vanlig at mange reisende skeptisk av å bo over natten i en helt fremmede i et fremmed land, fordi sakene er forskjellige. Det er derfor området er sikkerhet gitt mye oppmerksomhet.
  Hva er Couchsurfing, sine fordeler og ulemper for de reisende?

   Først, det er nivåer av tillit. De økes avhengig donasjoner, medlemmer er villige til å gjøre fondet Couchsurfing: overføre penger fra bankkontoen din eller kort verifisering er dine personlige data.
   Den viktige rollen vurderingene av andre deltakere som kan forlate kauchserfer hver side etter hverandre ved personlig bekjentskap med ham. Selv en negativ feedback kan i stor grad påvirke omdømmet til fest, så i interesse kauchserferiv oppføre seg mest hjertelig.

   Fordelene av reise:


 •  Evnen til å se landet "innsiden" yret kulturelle tradisjoner og skikker, kommunisere direkte "innsiden" av lokalsamfunnet.

 •  Økonomiske besparelser.

 •  Utmerket praksis fremmedspråk.

 •  Cross-kulturell utveksling.

 •  Gjensidig hjelp, medlemmer av lokalsamfunnet er alltid glade for å hjelpe hverandre, gi råd og hjelp til å navigere uten å komme inn ubehagelige situasjoner i et fremmed land.

 •  Ulemper:


 •  Behovet for å justere noen datoer.

 •  Behovet for å harmonisere innenlandske regime: eierne kan stå opp tidlig og gå til sengs når de går på jobb eller på forretningsreise, kan du ha en lang tur nedover gaten.

 •  Boligen er ikke alltid behagelig, privat rom med en seng og privat dusj - en drøm kauchserferiv. Noen ganger din over natten kan være et hjørne på gulvet i en sovepose, det samme gjelder for andre fasiliteter.
 • Solbrun midler

   Mange elsker solen og ser frem til sommeren, og starter i høst. Sommeren er forbundet med ferie, sjø, glede, og, selvfølgelig, med en fin brunfarge. Få jevn brunfarge sjokolade er ikke lett. Ultrafiolette stråler er svært misvisende, og de tidlige timer med eksponering for solseng virke ufarlig og trygt. Det er bare en behagelig varme og komfort. Bare i kveld av kroppen som er mest tendens stråler begynner å rødme og uutholdelig smerte. Dersom alvorlige brannskader, mulig feber, kvalme, hodepine. Men dette kan unngås hvis du følger noen regler.

  Solbrun midler


   Anleggsmidler brenner i solen


   Solforbrenning er ikke delt inn i etapper og likevel er de overfladiske og dype. Faren er at når ubemerket skade på huden, for eksempel når de utsettes for brann. Resultatet opphold på stranden blir merk bare etter 6-12 timer. Fordi så mange behagelig varme misvisende og gir ikke grunn til å få panikk. Personer med lys hud bør være spesielt forsiktig. Vanligvis er det de er veldig tunge og dype brannskader. Selvfølgelig er den beste måten å behandle sykdommen - et forsøk på å hindre det. Du gjør ikke så mye trenger bare vet det betyr at solen brenner skje på forhånd og bruke dem til å ta noen forholdsregler.
  Solbrun midler

   Vurdere noen av dem:
   første opphold i kontakt direkte stråler bør ikke overstige 15 minutter. En bedre første dag i en badedrakt til å finne sted i skyggen;
   bruke solkrem en halv time før vi går i solen;
   klokke fra 11 til 16 best brukt i skyggen. I denne perioden er sola spesielt aktive og selv skadelig. Du kan bokstavelig talt brenne i 10 minutter. Og på denne tiden er det en stor sannsynlighet for å få heteslag;

   tørk etter nedsenking i vann. Dråper av vann fungerer som et forstørrelsesglass og tiltrekke seg mer ultrafiolett lys;
   har ikke spart på beskyttelse. De bør være klink Påfør hver 2-3 timer på ansiktet og kroppen;

   Konsultere legen din dersom du tar noen medisiner. Viss økning følsomhet for UV-lys.

  Solbrun midler

   Men hva om jeg ikke kan unngå overoppheting?


   Solbrun midler


   Hvis du føler ubehag, bør du umiddelbart gå inn i rommet, ta en kjølig bad og løstsittende klær laget av bomull. Du kan fukte den med kaldt vann. Drikk rikelig med varm væske, som fuktighet fordamper fra aktivt brennende kroppsoverflaten. Hvis smertene er veldig sterk, er det tillatt å ta vanlige smertestillende.
  Solbrun midler

   Hvordan å øke hastigheten utvinning:
  hvis den skadde personen, lage en kompress av kjølig grønn te, kamille eller calendula kjøttkraft;
   godt å lindre kløe potet juice eller aloe;
   gammel folkemedisin - kefir eller yoghurt. Smør de berørte områdene så langt som tørking før du føler lettelse. Skyll deretter med kaldt vann;
   kald surkål perfekt fjerner betennelse;
   meget god Panthenol krem ​​med solen brenner. Lettelse kommer umiddelbart etter påføring. Et alternativ kan være Bepanten;
   spesielle kremer, salver og sprayer, akselerere healing. For eksempel, Olazol, Lyfuzol fra tindved olje og lin;
   kule og beroligende produkter som inneholder mentol;
   utelukke bruk av såpe og skrubber. De ytterligere irritere og skade de skadede områdene.


   I prosessen med utvinning vil ha å glemme stranden. Du kan gå ut bare slags klær som dekker pasientens kropp. Lue eller cap skal dekke ansiktet hans.

  Яндекс.Метрика