Ferier i Tunisia: anmeldelser, tips, anbefalinger
 En gang i moderne sentrum av Tunis Carthage ligger tilstand - den strengeste motstander av det gamle Roma. I dag middelhavskysten av Nord-Afrika er talassokurortы mote, særegen smak, blander gamle kulturer i øst og opplyst Frankrike (Cote d'Azur, Provence: Vacation).
 Hvordan finne: 519 'sørlig breddegrad og 14 136' østlig lengde.
 Ferier i Tunisia: anmeldelser, tips, anbefalinger

 Befolkning. Den første obzhili disse stedene berbiske stammene som streifet fra kamelkaravaner over Middelhavet. Og til denne dag oppdragelse kameler særlig edel dress hoved okkupasjonen av urbefolkningen. Et annet talent tunisiere evne til å organisere i ørkenen oaser, der blomster og frukt beste granatepletrær.
 Plant: granater.
 I Tunisia, granater symbol på lykke, fruktbarhet og rikdom. Skjønnhets helt enig med de gamle kartagerne. I denne unike trær og blomster og røtter, og frukt - en kilde til antioksidanter.
 400-700 korn hver inneholder granateple. for modning frukt trenger en lang varm sommer. men treet tåler frost han var ikke redd for kaldt til -15 C.
 Ferier i Tunisia: anmeldelser, tips, anbefalinger
 I kosmetisk: Egenskaper granat som brukes i de nye anti-aging ansikts linjer. Det gir trehэtapnuyu omsorg program. Uvlyazhnyayuschee og mykgjørende krem ​​for behandling av en basis, og krever ikke bruk av vann, noe som er spesielt viktig for sensitiv og tørr hud. Intensive Serum forbedrer hudens elastisitet og glatter hennes tone. Night Cream glatter huden og demper rynker.
 Dette er anbefalingene fra anbefalinger, tips turister på ferie i Tunisia.  
Hvordan vise en flekk av sjokolade?
 "Fem minutter i språket og fem år i livet" - ofte spøkte til de små og tilsynelatende ufarlige sjokolade. Hva om stoffet? Fordi dens flekk av sjokolade kan også stå for lenge. Og hvis du ikke klarer å ta affære, og for alle. I dette tilfellet, bringe den gamle flekk av sjokolade vil være spesielt vanskelig - kampen mot overflødige centimeter tall sammenlignet med kampen om renhet synes en distraksjon. Men vi er ikke klar til å streike sjokolade fra hans liv, så fra tid til annen må løse relaterte problemer, overvekt eller unødvendige flekker. Arbeidet med en helt vi overgir til din omtanke og ta med en flekk av sjokolade med klær eller møbler vil prøve sammen. Sjokoladeflekker, lett å sette det er vanskelig å fjerne
 Sjokolade smaker bedre når spist to ganger var ikke ved bordet på kjøkkenet, i sengen eller på sofaen å se på TV. Dessverre, dette resulterer ofte Hedonisme skitten møbeltrekk, sengetøy og / eller klær. Hvis problemet oppstod, prøv å fjerne flekken av sjokolade som mulig før det hadde tid til å bli absorbert inn i stoffet. Fersk sjokolade flekken på eksponert mye bedre rengjøring enn den gamle, og sjansen for å fjerne det helt mye mer. Men til og med krise, men heller tankeløse handlinger kunne skade enn hjelp. Derfor, i et forsøk på å kvitte seg med sjokolade flekker ikke la disse feilene:
 Sjokolade inneholder mye fett som trenger dypt inn i fibrene i stoffet og skape uklare flekker uten klare grenser. Derfor, ikke forverre situasjonen og prøver å håndtere den skitne overflaten olje.
 I fettet i sjokoladen er et protein som koagulerer ved oppvarming, og fiksert vev. Så unngå å bruke varmt vann for å fjerne flekker fra kakao (samt egg, blod, melk, iskrem).
 Tanniner sammensatt av naturlig sjokolade stand misfarges noen typer stoff fargestoffer. For å redusere denne risikoen til et minimum, prøv å ikke gni for hardt underlag og bruke alle midler for å fjerne flekker, først i små konsentrasjoner.
 Spor av sjokolade vedrører komplekse forurensning, delvis oppløselig i vann, delvis - i kjemikalier angivelig alkohol eller ammoniakk. Dette skaper noen problemer i å velge Stain. Veldig bra, hvis brukeren er tilgjengelig som beskriver sammensetningen av forurenset vev - så kan du anta enn den kan håndtere. Spesielt oppløser eddik fiber nylon og acetat stoff og PVC (det meste av det laget skinnmøbler og klær) spoils aceton. Men i alle fall, før du begynner å fjerne flekker fra sjokolade løse sjekke dens effekt på vev delen Bak kulissene på sømmen på baksiden eller reserve loskutkovi.
 Fjerne ferske flekker fra sjokolade
 Ferske flekker fra sjokolade, kakao eller løselig kan fjernes uten spor, hvis du handle raskt og riktig. Det første du kan og bør gjøre - er å prøve å vaske bort sjokolade sterk løsning av salt i kaldt eller lunkent vann. Og det trenger ikke øke arealet av stedene som rozpovztysya og tilstreber væsken. For å stoppe spredningen av forurensning på stoff, først suge omkretsen flekker av sjokolade, og bare da gå direkte til sentrum av forurensning, som skifter det fra kantene inn mot midten. For effektive pusseklut spor av sjokolade trenger du en stiv børste, svamp skum og papirhåndklær. Med deres hjelp, kan du fortsette å fjerne flekker av en eller flere av følgende måter:
 1.  Oppløse en spiseskje av ammoniakk i et glass varmt vann og bruke en flekk av sjokolade. Gni med en børste eller svamp, og skyll med saltvann eller ferskvann.
   Legg til en vandig løsning av ammoniakk, fremstilt som i forrige avsnitt, to spiseskjeer med flytende eller fast strimlet såpe og rør til det er oppløst. Opplevd vertinne anbefales å bruke i slike tilfeller, brun eller hvit såpe utviklet for å fjerne flekker fra baby klær. Våt svamp såpe og ammoniakk løsning og behandle flekken fra kantene til sentrum, og skyll med vann eller vaske tøy.
   Sjokolade flekker fra klær kan otstyratsya og konvensjonelle vaskemidler, pulver eller gel for vask. Prøv å suge skitne ting i kaldt vann med en liten mengde oppløst det betyr, og deretter vaskes i samsvar med produsenten.
   Bland tre teskjeer av etylalkohol (eller vodka) med en teskje av ikke-ammoniakktanker, suge svamp. Sett et papirhåndkle på baksiden av forurensning og behandle flekker gjennom papiret, som er på baksiden. Skyll grundig med såpevann alkohol løsning.
   Tørket for å fjerne flekken av sjokolade komplisert enn rett fra boksen, men du kan ty til hjelp flekkfjernere. De fleste av dem har en lignende struktur og inneholder ikke klor, så det er ganske effektiv og sparsom i forhold til vev.
   Fjerning av gamle flekker fra sjokolade
   Men dersom den lyse flekk av sjokolade hadde tid til å tørke ut, så det kan ikke være noen bekymringer om stoff - bare for å bli kvitt skitt. Det er ingen garanti for at det vil gjøre det uten et spor, men verdt et forsøk. For å gjøre dette, forberede seg til fant en spot behandling: Rengjør overflaten mot støv og andre stoffer som kan hindre inntrengning av vaskemiddel i fibrene. Det er lurt å begynne å rense klær innsiden ut, slik at fett absorberes dypt og ut for å få til det vil være vanskelig. Før bruk må du kontrollere hver løsemiddel, eller det vil ikke ødelegge materialet, og deretter gå videre til arbeid:
  1.  Gamle sjokoladeflekker blir fjernet fra den mørke stoff av en hvilken som helst sammensetning med en blanding av en teskje av ammoniakk, en teskje av vann og to teskjeer av glyserin. Påfør blandingen på klær eller møbeltrekk, gni forsiktig og la stå i et par minutter. Skyll med rent vann eller vann og såpe.
    Hvite eller lyse fast stoff rengjøring spor av gamle sjokolade hydrogenperoksid. Det er brukt direkte til det skitne området og stå 15 minutter, vask deretter av med vann. For mørke og / eller delikate stoffer, er denne metoden ikke er hensiktsmessig fordi peroxide korroderer tynne fibre og maling.
    Klær laget av ull, silke eller andre delikat materiale, kan lang forurenset sjokolade rydde ren glyserin, oppvarmet til ca. 45 ° C. Spot prosess og la stå i 20 minutter og deretter vasket med rent varmt vann. Glyserin effektivt i en blanding av vann og ammoniakk enn i ren form, men alltid ren start med en enklere struktur, øker antallet komponenter i tilfelle av at en løsning ikke kan takle oppgaven.
    Tykt stoff med spor av tørket sjokolade prøve lang ren white spirit, som en siste utvei - parafin. Noen av disse verktøyene imitere en svamp og sted på stedet. Gni og skyll med en svak løsning av ammoniakk, som i sin tur fjerner den klare vann.
    Hyposulphite brukes i medisin som et middel for forgiftning og allergier og kosttilskudd kjent som surhetsregulerende middel E539 bidrar til å fjerne gamle flekker fra sjokolade til lyse flater. En teskje av stoffet er fortynnet i et halvt glass varmt vann og brukes på forurensning. Etter å ha fjernet flekken stoff vaske med såpe eller vaskemiddel.
    Naturlig oksalsyre takle utdaterte sjokolade flekker på umalt vev. Et glass vann en halv teskje er nok syre til å behandle forurenset overflate.
    En radikal måte å bli kvitt gamle spor av sjokolade - håndtering av bensin. Dens forsiktig brukt på flekken, gni, og deretter fjerne vandig ammoniumklorid.
    Endelig er glycerol noen ganger brukt i kombinasjon med eggeplomme. Hvis ingen av måtene du ikke hjalp, bland eggeplomme med tilnærmet lik vekt nummer glyserin og gni denne massen av jord forurenset sjokolade stoff. 5 minutter senere, skyll med rikelig med vann. Deretter skrus ting inni ut, sette mellom lag av fuktig cheesecloth og proprasuyte jern.
    Fjerne flekker fra sjokolade eller annen fet og sukkerholdig mat - en vanlig foreteelse for de fleste foreldre og bare ikke veldig ryddig søt tann. Derfor oppfant mange måter å løse dette problemet. Ikke én, må en annen være effektiv. Men selv i de sjeldne tilfeller hvor en flekk av sjokolade v'yilosya tett, ikke gir denne situasjonen, merverdien. Husk at sjokolade - er først og fremst en kilde til glede for barn og voksne, og det ville være ulogisk å overskygge dette morsomme anger. I ekstreme tilfeller, til din disposisjon er alltid profesjonell renseri. Skal jeg bry meg så mye på grunn av en slags flekker? La dem minne deg på at alle (eller i det minste noe) rundt - i sjokolade.  
Яндекс.Метрика