Bli kvitt føflekker i rumpe?
 Kjøkken - Inner Sanctum of all god husmor og ubudne "gjester" blir behandlet med fiendtlighet. Spesielt hvis det er en reell plage møll synes kjøkken. Disse smidige insekter klatre inn i de mest bortgjemte hjørner, som huser dagligvarer: korn, mel, sukker, og ordne reiret der. Og trist at dens utseende nesten ikke avhengig av din innsats for å opprettholde renslighet på kjøkkenet, eller fra noen betingelser hodet. Muldvarp i rumpen kan komme til ditt hjem fra butikken eller marked hvor produktene har blitt infisert larver. Derfor, for å hindre henne "besøk" nesten umulig. Mer viktig å vite hvordan du skal bli kvitt føflekker i rumpe mulig. Hvordan starte en møll mat, og hva slags mat møll skade
 Mat møll har flere navn: kjøtt føflekk, føflekk bare gryn møll. Forresten, er det siste navnet mest vanlig i den vitenskapelige verden at du kan være nyttig i å finne midler til å bekjempe dette insektet. For møll, som spoils frakk skap garderober, de er relativt, men ikke lukke (med forskjellige familier), men ekstern lignende: den samme lille størrelsen på en cm i lengde, samme ubestemmelig grå-brun. Men du fremdeles ikke forvirre mat mol for alle andre, fordi det legger seg, som i den berømte ordtaket, "tettere til kjøkkenet." For husly og avl insekter velge banker korn, mel, te, og forsyninger av nøtter og tørket frukt. Det er mat møll legger mikroskopiske egg.
 Så obsessive fanger grå sommerfugler som blinker foran øynene mine, og noen ganger faller inn i en kopp te, selvfølgelig, gjør en andel av ekstreme mangfold og kveldssamlinger på kjøkkenet, men det hjelper ikke yzzhytyyu pest. Selv om du klarer å undertrykke vertkuyu muldvarp et sted i dypet av dine kjøkkenskap sannsynligvis gjemte hennes avkom, klar til å komme ut og "hevn". Derfor, eliminering av korn møll trenger å starte der, ødelegger det i bud, som er i form av egg og larver. Forresten, de får inn i huset ubemerket med kjøpt i en butikk eller markedsføre produkter razvesnыmy. Mindre sannsynlig, men det er mulig innhold møll egg pakket i korn. En annen måte møll i leiligheten din går fra naboer, du låne bygg eller andre dagligvarer. Endelig kunne en liten sommerfugl lett fly inn i leiligheten gjennom kanalen eller ventiler. Generelt, flere alternativer, men det mest sannsynlige - det fortsatt kjøpe korn og belgfrukter, som ble lagret i feil lagringsforhold eller var dårlig behandlet i industrien. 
 Voksne insekter ikke spiser våre produkter de er interessert i dem utelukkende på rett sted for utvikling av deres avkom. Siden det er ventende egg larver som spiser korn, de forlater avføring, badevekt, døde partikler generelt ikke deilig mat og til og med farlig for helsen. Og du oppdaget sommerfugl - er en sikker signal om at det er på tide å gjennomføre en revisjon i kantina, som er mer sannsynlig å oppdage disse uønskede beboere. Heller, de fleste bestandene må da kaste den bort. Først med dem skal dere huse mesteparten av skadedyr. For det andre, vel, som ønsker å spise "nadkusannыe" nøtter og belgfrukter, hele korn skadet og te og mel blandet med avfall insekter.
 Faktisk ikke en korn møll perenoschytsey noen spesifikke sykdommer, men også påført skader det nok til å holde det rett kampen. I næringsmiddelbransjen bør det gjøres som forebyggende tiltak: rask nedkjøling eller oppvarming av korn. For eksempel, ved en temperatur på ca. -10 ° C møll bor ikke mer enn to eller tre dager, og ved 60 ° C og en halv time ikke overleve enhver av larven. I tillegg til forsendelse av korn gjennomføre kjemisk gnagere (insekticid), men det er ikke ønskelig å ha produkter. I alle fall hvis du fikk infisert møll fest, så på et tidspunkt produsent jobbet i god tro, og nå må du avtale med maten spist i sitt eget kjøkken.
 Hvordan å trekke seg mat mol. Måter å bekjempe spist på kjøkkenet
 Utgangen fra korn møll - prosessen ikke er rask og fleroppgavekjøring. Hold det du vil gradvis, så forberede seg på forhånd for å sikre at det er ikke bare og ikke så mye å finne reir og fjerne forurenset mat hjemmefra, men med desinfeksjon og forebyggende tiltak. Alt dette sikrer at en dag i fremtiden møll får i huset igjen, fordi det er satt i selv veldig rent kjøkken. Men i dag i din makt for å sette det bort med alle sine mange og glupske avkom. For å gjøre dette, følg disse instruksjonene:
 1.  Revisjon. Hvis du vil starte, sjekk alle aksjene dine nøye inspisere pakker og krukker av korn, mel, sukker, tørket frukt og alle andre "LP" produkter. Plukke dem for hånd er ikke nødvendig - hvis du ser hva som er inni er enda et snev av tilstedeværelsen av møll, hensynsløst kast all emballasje. Ikke prøv å holde minst en del av korn som du tror er ikke skjemt. Visuelt, kan du ikke legge merke til møll egg eller partikler. Men sannsynligvis gå i søpla og søppellevedyktig larver.
   Sanitization. Alle innsiden av skap, beholdere, snackbarer, alle overflater, noe som kan få korn møll larver og deres metabolske produkter, vask med en løsning av såpe eller andre rengjøringsmidler. Tørk, tørr i friluft (helst innenfor) og la stå i minst dager.
   Tørking. Gjenlevende bestander av korn, som ikke har tid til å få en muldvarp, du fortsatt trenger behandling. Det beste alternativet hjemme - varme i ovnen ved 60 ° C. For å gjøre dette, hell produkter på en banan og plassere det i gjennomsnitt to timer i ovnen. En lignende prosedyre kan gjøres i mikrobølgeovn.
   Fryse. Hvis du ikke ønsker å rote med ovn - kan du bare sette maten i fryseren og glemme dem for et par dager. Langvarig eksponering for lave temperaturer også ødelegge eventuelle overlevende rester av møll og znezarazyt rumpe. De fleste produkter fra denne er ikke dårlig, hvis du fryser dem tørre og pakket i pakker mål (helst bomull).
   Flytting. Etter oppvarmingen hell i nye produkter og / eller helt rene, tørre krukker. De kan være glass, metall eller plast - det viktigste at de var tett skru lokket uten hull. Hver bank satt på hvitløksfedd skrelles, og noen fedd lå de samme tilfellene, der lagrer produktene. Det antas at mat møll og andre skadedyr ikke kan stå lukten av hvitløk og skarpe de produksjoner, som han identifiserer.
   Utgang møll folk rettsmidler Hvitløk er ikke begrenset, spesielt i de siste årene, mange husmødre merke til hvordan insekter tilpasse og enda noen ganger begynne å spise hvitløk sammen med korn. Mot disse skadedyr mutanter må bruke kraftigere virkemidler. For eksempel etter at du nøye vidmyyete og ventilere kabinettet, tørk innsiden av eddik. Vær spesielt oppmerksom på sprekker og hjørner. La smurte flater med eddik for en stund, men minst en time og deretter vaske syre vann og såpe. Etter denne behandling vil kjøkkenet være luft, men i møllen vil sannsynligvis ikke vil overleve i disse tilstandene.
  Bli kvitt føflekker i rumpe?

   Fighting møll lavendel alle basert på det samme antagelse at insekter ikke like sterke smaker. På den ene side er det støttet av mange folk oppskrifter. Disse inkluderer, for eksempel, kan du finne anbefalinger for å plassere på kjøkkenet ikke bare sprigs av lavendel, men og / eller salvie, mynte og laurbærblad, nellik, chili, selv lage duftende geranium i en pott. På den annen side, hvis de krydrede smaker virkelig redd kjøkken mol, det ville ikke selilsya i poser med krydder og tørr frukt. I alle fall prøve å spre ut eller henge relasjoner til noen av disse plantene til din smak i maten. Harm fra dette internt vil ikke, og gjester vil være i stand til å si at dette karakteristiske dekor elementer.
   Fighting møll brun sitrus - En fremgangsmåte i likhet med den forrige. Brun sitron, appelsin og / eller grapefrukt usannsynlig å tjene som interiør, men å takle oppgaven smaksrommet. I frisk utsondre de oljer som fortsetter å operere etter tørking skorper. De kan deles opp i skap, og direkte til bredden av korn i stedet for hvitløk. Hva er verdifullt er det faktum at ingen hvitløk eller sitrus peel forlate sine dufter i produkter insekter, men de fortsatt føler.
   Moderne kjøkken av føflekker - Er kunstige feller. De tiltrekker seg sommerfugler spesielle dufter og kjemikalier, men påvirker ikke egg og larver. Men fanget sommerfugler er ikke i stand til å fortsette sin familie. Så møll felle i form av borrelås eller annen kompakt form (avhengig av produsent) kan redusere flokken av flygende insekter, og deres avkom må du kjempe andre metoder.
   Insektmidler garantert å hjelpe deg å vinne føflekk på kjøkkenet. Deres utvalg er ganske stor i husholdningenes varer butikker og markeder. Men å bruke slike kjemikalier bør være svært nøye, strengt observere dosering og andre instruksjoner i manualen. Uforsiktig håndtering av insektmidler truende etseskader på hender og slimhinner, matforgiftning og andre problemer.
   Til møll på kjøkkenet ble kom ikke lenger, må du følge visse regler. Først kjøper produkter i butikken for en lang tid å raskt bruke hele korn, belgfrukter, nøtter før de oppdager "zalitna" møll skadedyr. Sekund, regelmessig sjekk matlagrene og nettopp kjøpt varer i form av utseendet på dem insekter: det kan være klumper, kokonger, sommerfugllarver, matpartikler limt sammen eller bare svingete passasjer bønner prohryzeni glupske larver. Tredje, aldri lagre tørre matvarer i plastposer, som er lett gnage mol - bare i lukkede beholdere av glass eller metall. Folk rettsmidler for å bekjempe møll foreslå at du alltid holde på kjøkkenet kvister av planter som frastøter møll og periodisk oppdatere dem. Dette er en virkelig god måte å forebygge, fordi det er bedre å forebygge forekomst av møll på kjøkkenet enn å kvitte seg med det senere.  
Яндекс.Метрика