Som en fest hjemmeHomeparties eller den såkalte «Hjem partiet», «Hus konsert" - en spesiell form for underholdning. Tidligere slike parter møtte dissidenter så ofte uformelle grupper, som ikke er tillatt i klubber, og nå - dette ultra-moderne trend blant unge mennesker. Fra studenter til studenter av ulike subkulturer og religioner. Ordne en hjemmefest og deg!
Hvor skal jeg begynne å forberede for en fest
Først må du bestemme seg for å gjøre noe for å tilbringe hjemme! I alle fall må du bestemme stedet hvor du invitere gjester. Dersom selskapet er nær, ca 10-15 mennesker, partiet kan gjøres selv i et hjem leid "odnushku". Dersom gjestene planlagt mer, huske hvem de vennene største boareal og inkluderer sjarm å overtale ham til dette eventyret.
I dag er ikke uvanlig å finne annonser for utleie daglig liten hytte eller hjemme. Det du kan organisere samvær klassisk, pop i amerikanske filmer.
Vel verdt å vurdere før den støyende moro:
- Beregn antall gjester (pluss eller minus 5 personer, som venner kan hente selv sine venner Men dette bør taktfullt advare på forhånd.);
- Tenk begrepet helligdager;
- Helst ryddig hus;
- Avvis kabinettet og skohylle for gjester;
- Stock opp på disponibel retter, for ikke å bli forstyrret av endeløs vask;
- Informer naboer og søke deres avtale om ikke å ringe politiet etter 11;
Hvem du vil invitere til festen
Så rart som det kan høres, men suksessen av ferien avhenger av hvem du ringe på besøk, og det er alltid diskutere, for eksempel i sosiale nettverk. Hvem å invitere?
De gamle kjente venner.
Og en til. Ved første øyekast det perfekte valget. Du vet tusen år, har felles syn, du vet hva slags musikk han lytter til. Men dette er en honning fat og skår i gleden: det kan være at du er alt fortsatt kjenner hverandre, og uformell samtale er ikke limt, og graden av stemningen begynner å falle. Sørg for å lage underholdning. Ordne vanlig av noe ekstraordinært, som Hawaiian disco huset. Venner setter pris på.
Femti-femti.
Med flertallet av gjestene er du kjent, men de hadde med seg kolleger / nye venner eller noen andre. Eller du invitere venner fra sine liv, og de er ikke kjent med hverandre. Det bør også være forberedt på to.
Først når alle er limt. Gjestene lære de mest aktive, engasjert i samtale og selv drikke brorskap. Noen ganger partiet blir enda mer interessant hvis det er et par av fremmede ugifte jenter eller gutter singler. Prosessen med dating, interessen for nye mennesker omgitt - som utmerket intonasjon.
Den andre, mindre ønskelig, men ikke kritisk. Dersom gjestene plutselig sprakk og ødelagt på interessegrupper og ikke den generelle stasjonen. Det er en løsning - kombinere sin toast, pereznakomte alene, la ham bevege seg i alle underholdning eller et spill der alle sier noe om deg selv.
Fremmede.
Noen ganger hender det at eieren ser han først fleste av sine gjester. Når venner bringe sine venner eller nyheten om de ablegøyer knust mer enn du forventet. Dette kan skje hvis du tar for annonseres ferie eller venner bestemte seg for å gjøre deg en stor overraskelse. Hvis det så skjedde, har du fortsatt smile og ønske gjester velkommen.
Hva underholde på festen
Krydret hjem parts arrangørene anbefaler umiddelbart forlate sammenkomster ved pulten min foran en haug med majonessalater. Det er for det første trivielt og kjedelig (om ikke så kaste en fest i det hele tatt), og for det andre - solid zamorochki hjem, som ved begynnelsen av ferien moro ingen makt.
Hjemme partiet er best passer Buffet kutt, chips, tartlets og hakkede grønnsaker, og en stor tilførsel av drinker. Jeg husker de disponibel plater.
Har Alkohol velger å feste

Enhver eier ønsker å fremstå overdådige fester, innsiktsfulle, uhadыvayuschym ønsker og preferanser til hver gjest. Ikke lovytes agn fordi den tidligere National Lampoon Van Wilder råder akkurat det motsatte! Alkohol er bedre å velge en, maks to arter som ikke fungerte klapperslange miksing og tragiske konsekvenser for noen ikke veldig dyktige gjester.
Ikke glem om brus - mineralvann eller juice, vann. Sannsynligvis vil være gjester som ikke drikker alkohol.
Hvordan å underholde gjester på en fest hjemme
Fest hjemme, selvfølgelig, kan være skapt av seg selv. Men håper dette er ikke nødvendig. Selv om du bare invitere nayerudovanishyh, morsom og smarte gutter, men de vil gjøre for din fiesta, eller fylle en pause mellom toast, er bitter svikt uunngåelig.
Hvis du planlegger å intime hjem samlinger og sunn kommunikasjon, det er en vinn-vinn-underholdning kan være:
- Mafiaspillet, forklare reglene som vi tror, ​​det gir ingen mening;
- Game "sannhet-fiction" når alle kan orientere seg ekte og fiktive faktum og mål rundt rozkusyty;
- Game "Guess Who" når den selvklebende ark med zahadannыmy tegn festet til pannen, og oppgaven til hver spiller - gjett hans karakter;
- All den berømte "Crocodile" cheer selv helt edru person;
- Dance spillet "Twister" lerret med fargede sirkler kan kjøpes på forhånd dersom du vert ferie, eller ta en som en gave, hvis du er en gjest.

For en mer glamorøs versjon, som er mer passende navnet "komme-sammen hjem", vil også måtte skynde seg på forhånd.For eksempel:
- Enig med DJ som vil blande cutting-edge musikk og skape god bakgrunnsmusikk;
- Plasser et par av alkohol konkurranser av de "som er mer";
- Dance Battle "gutter mot jenter og annet-annet.
Underholdning avhenge av bredden av interessene til dine gjester. Og selvfølgelig, er det best å på denne festen er identiske. I beundrer av George Michael er usannsynlig å være noe å gjøre med den varme rocker.
Ideer for hjemmefest
De er uendelige. Mer presist, bare begrenset av din fantasi. Tema homeparties vanligvis holdt i forbindelse med store hellig - nyttår, Valentinsdag, Pancake Pannekaker party, party i sovjetisk stil.
Ordne kan være alt du vil. Du kan samle venner eller venner uten mye problem.Hjelpe alle dine favoritt typer parter:
- Pajama;
- For gjennomgang og diskusjon av filmen;
- "Feast of beauty";
- Pillow fight dagen;
- Dag glamour glass.

Og mye mer!
Vilkår hjemmefest
Hvis snart du kommer til å arrangere noe lignende hjemme eller på homeparties invitert som gjest, bør du vite noen grunnleggende regler: at det må nødvendigvis være, og hva er vel bedre å ikke la ingenting å formørkelse festival.
Så oppsummere alt dette i en enkelt liste som utskrifter og forbereder ferie, og bemerker markør gjort elementer!
Plasser parter.Rengjøre leiligheten eller bestille en "firkantet" i en hytte eller flyttbar. Enig med naboer hjemme i forveien.
Du kan dekorere rommet "i emnefeltet."
Bord og bar.Å drikke en eller to arter, vann, juice, og enkle og snacks i stort antall.
Scenario underholdning. Avhengig av selskapet kan holde konkurranser for lærdom, humor eller talent.Dansekonkurranser og drikker spill - Ut av konkurransen.
Plukk forhånd bakgrunnsmusikk som ingen vil irritere. Eller enda invitere til disse formål DJ.
Fotografsom et ekstra alternativ til en vellykket "Hus konsert."
Generell sikkerhet.Forberede alt som kan tilfeldigvis være nødvendig - fra kammen til brannslukningsapparat. Og ikke la en parts bruk av psykotrope stoffer.  
Hvordan velge et telt?
 Kommer uten telt - dette er ikke en kampanje. Det skaper en atmosfære av eventyr. Men sett fra et praktisk synspunkt, å leve i naturen, hjemløse få mennesker vil ha. Så det første du må huske telt - ditt hjem i nær fremtid. Og hans valg bør komme ansvar. Valget avhenger av mange faktorer: avstand og varighet av kampanjen, antall mennesker som vil leve i den. Det første du må se etter når du velger et telt - er dens design.
 Planen av artikkelen:
 Utvelgelseskriterier
 Typer telt

 sommerferie er best å bruke et telt i form av "hus". Selvfølgelig, de har flere ulemper: lav stabilitet, de er dermed mindre beskyttet mot vær og vind. Samt å pålegge erfaring og ferdigheter til å takle rask installasjon.
 Omfang - Dette kriteriet er ganske subjektiv. Hva en person virker romslig, er den andre for å lukke og føre til et angrep av klaustrofobi. Vokt dere, for som du trenger et telt. Det er én ting når du går til hvile i et par kilometer fra hyttene, og noe helt annet hvis du går på en lang tur.
 Vekt - Er en viktig parameter som du bør være spesielt oppmerksom. Hvis du tenker logisk, da, jo lettere brattere. Spesielt når du går tur og alt som er nødvendig for å bære på sine skuldre. Men ikke alltid lett telt kausjon penger, så det kan være laget av lys, men ikke kvalitet materiale. Selvfølgelig kan du finne en enkel og kvalitet, men dette teltet vil koste deg en pen sum. Så, hvis du kommer til å tilbringe et par netter på sjøen, men det vil komme dit med bil, og deretter et par ekstra pounds vil ikke lage en prognose.
 Materiale
Hvordan velge et telt?
 Befestet nylon - stoff, som ofte laget teltet. Å se ut som små firkanter sydd materiale. Det faktum at dette stoff er mye lettere og sterkere enn vanlig nylon bedre "puste". Ulempen er at den beholder mindre vannavvisende belegg.
 Scat telt er laget av Bologna med tillegg av deler av maskeformede stoffet er ofte brukt gummibelagt nylon eller klut type "sølvfisk".
 Den ytre klut markise eller med andre ord, som brukes for å beskytte mot regn, skal dekke teltet. Fortrinnsvis blir telt fremstilt av gummiert stoff eller nylon, som er impregnert med vannavstøtende væske. Legg merke til gapet mellom markise og teltvegger, må det være minst to centimeter. Sørg for å lyn. En liten lyn er et tegn på kvalitet mesh vinduer.
 Støtter
 Vanligvis reol satt inn i klut lommer som er sydd til sidene av teltet. For å bruke en bærbar hus i ekstreme værforhold - er ideelt. De er vanligvis laget av duraluminium rør, noen ganger med glassfiber. Foretrukne aluminiumsholdere anses de som er laget av sterke og på samme tid bøyelig rør med en diameter på 7 mm modell, vanligvis anodisert. Billigere stativene er laget av store rør, men de har ikke dekning og fleksibilitet. I billige telt brukes rør med glassfiber.
 Pris
 For mange mennesker, en viktig parameter når du velger noen ting er prisen. For eksempel, noen mennesker gå for et par dager med telt på spidd, er usannsynlig å møte dette de ønsker å tilbringe en stor sum penger. Så spør deg selv hvor mye du er villig til å betale for en fin ferie der du ikke trenger å bli våt i regn, om natten kveles eller opplever andre ubehagelige opplevelser.
 Azov havet er.
 For profesjonell
 De viktigste kjennetegn ved valg av telt for ekstreme reise - er pålitelighet. Det er klart at i det øyeblikket du etter et par dusin kampanjer føler at proffene, lære å sy sine egne telt eller i det minste vil vite nøyaktig hva slags design er nødvendig telt og hvor det kan skaffes.  
Яндекс.Метрика