Notre Dame de Paris, ferie, tur - Anmeldelse turist
 Å gå eller ikke å gå? Spørsmålet er reist. "Kate, det er Notre Dame. Den mest ekte. Du er så ønsket å se det med mine egne øyne! Du trodde det ville være en av de lykkeligste øyeblikkene i livet ditt." Denne utrolige intervju jeg gjennomførte meg selv med ham stående foran katedralen Notre Dame. Til tross samouhovorы, gjorde jeg ikke føler lykke. Det virker som om Paris og ettertraktede katedral og sympatiske figuren frosset monster på torget, "ozhyvayuscheho" for mynt var alene, og jeg - separat.
 Notre Dame de Paris, ferie, tur - Anmeldelse turist

 Jeg har da tenkt at hele situasjonen er lik den første kjærlighet mye i kjærlighet med hverandre mennesker, når følelsen overfylte i sengen vanligvis ingenting bra skjer. Det var da jeg var glad, det er før turen. Hva slags spenning jeg kjøpte opp guider timer henger i Google kartet, ser på den samme plassen i Notre Dame, tenke deg å sitte i en kafé i Paris eller absorberende ristede kastanjer (som, forresten, det gjorde jeg ikke liker).
 Lykke oversvømmet meg, sittende i en T-skjorte Jeg elsker Paris, rozhribala bilde. Av disse kollapset jeg alle luktene og lydene av Paris som er der ute i Frankrike, var angivelig i en bomulls kokong. Hva får vi? Og det viser seg at lykken alltid reise på eller i fremtiden ("Jeg fant billige billetter til Europa i juni!" "Og la logre i Bali, det begrenser med dette Berdyansk", "Seks kjoler for fem dager - Dette bust ") eller tidligere (" I Hellas, jordbær -? er det noe "" Husker du din saltomortale med en banan Og husk hele stranden?! ")!. Da skjønte jeg hvordan du kan holde lykke i nåtiden.
 Notre Dame de Paris, ferie, tur - Anmeldelse turist
 Dette betyr at når du reiser med din kjære og leter etter nye steder hans øyne. Når har noen si "Wow, at solnedgang", "Sfotkay meg en ting denne kaktus (hvordan å fotografere barn). Nei, det er en annen kaktus! Han var en rundere!" Og jeg lurte på hvorfor vei hjem med den gitte vanskeligheter. Fordi enhver tur - en avgang i en perfekt verden hvor alt du vet, der er det ingen problemer, regnskap og dokumenter pakker på skrivebordet. I reisen er bare aroma og bakverk, myke og rolige hotellet korridorer vind som bringer friskhet av fjell, sjø luft, mettet med jod og harpiks. Og frihet! I minst en uke. Selv det er verdt det. Her er min vurdering av turist ferie og reise til Notre Dame de Paris.  
De beste strendene i verden

 De beste strendene i verden


 Mest nuddystskyy strand
 Cap d'Agde (Frankrike)
 I Ahda kallenavn Naked byen her kan du trygt gå, tok med seg bare sunblock og håndkle ved ankomst og gå naken 24 timer i døgnet - i et hotell, butikk, bar, restaurant, postkontor, bank, frisør og spa -senter. For alle ferie kjole har bare en gang på vei til flyplassen. I Cap d'Agde kledd i skromnyka ikke bare se på skjeve, og kan bli bedt om å forlate landsbyen eller razoblachytsya. Hva som ble født i og avtalt - mottoet til disse stedene. Kaster klærne og kaster systemer, folk gå til sjøen og solen - for å vise seg selv, slik at andre kan se (nøyaktig) og ikke etterlater noen hvite spor i biografien om hans tan. Derfor våre kvinnemagasin leser fremover for bragder!
 De beste strendene i verden
 Den mest sekulære
 Plage de Tahiti (Frankrike, Saint-Tropez)
 Tahiti er den mest naturlige. Ikke rart at denne filmen "Og Gud skapte kvinnen" med Brigitte Bardot, og nå kan du enkelt møte stjerner fra hele verden. Mangel på fargerike karakterer ikke - ikke bli overrasket om retten av dere vil bli preparert bestemor volum biografi av Chanel og venstre garvet type, dekkes bare merkede solbriller.
 Nordligste
 Bellevue Beach (Danmark, Klapenburh)
 Strand i nærheten av København. Veldig rent - og på land og i vannet. Og, kan du ringe stranden utforming: Rescue tårn, Cabanas og kiosker oppfunnet danske arkitekten Arne Jacobsen.
 Mest rave
 Super Paradise Beach (Hellas om. Mykonos)
 I sommer overbefolket. Kommer hit de som søker ensomhet, fortsetter festen til om morgenen, er stranden bedre ikke å gå å se den beste tiden å tan (tan så fint).
 Den rimeligste
 Valalta (Kroatia, Istria-halvøya)
 Å gå til Kroatia i sommer, ikke bekymre deg om visum. En halv time av møtet, et par timer på et fly, og nå har du et mål hriyesh ræva på den vakre stranden, som gjentatte ganger anerkjent som den beste stranden i landet.
 De beste strendene i verden.
 Den mest rolig
 Vera Playa (Spania, Almeria Coast)

 En av de mest populære nudistferiestedene i Europa - en strand to kilometer lange og tilstøtende gater. Byen er veldig liten og veldig fredelig. Det er nesten ingen natteliv, så du må bare nyte solen, havet og vakre været. Dette kan komme når som helst på året, slik at varm i det hele tatt om Afrika og selv om vinteren er varm nok.
 Den vakreste
 Baker Beach (USA, San Francisco)
 Du kan nyte fantastisk utsikt over Golden Gate Bridge, uten å flytte fra fluktstoler. Når du fotograferer lokal skjønnhet, gjør det forsiktig, naturister vanligvis ser med mistenksomhet på mennesker med et kamera. Hele sitt uskyldige utseende kommer til å forstå at fjerner byen, ikke nabo onkel
 Mest miljø
 Clifton Beach (Sør-Afrika, Cape Town)
 Stranden er en liste over Blue Flag, som kan skilte med moderne politikk til miljøvern. Ta hensyn til vannkvalitet, renhet, tilgjengelighet utstyrt toaletter, tilgjengelighet, sikkerhet. Ett minus mesteparten av året vannet er ganske kult.
 Mest ungdom
 Blacks Beach (USA, San Diego)
 De fleste besøkende her - studenter som foretrekker sol og strand innestengt klasserom. De er stekt i solen eller spille volleyball. Du kan enkelt integrere i sine rekker.
 Mest internasjonale
 Hauiover Beach (USA, Miami)
 Snøen hvit sand, en stor plass og skyskrapere i horisonten. Stranden er godt beskyttet og sympatiske redningsmenn vil ikke drukne og hjelpe, hvis du er den typen hodet zapamorochytsya så mange nakne kropper - stranden er besøkt av rundt 7000 mennesker om dagen.
 Mest Artistic
 Little Beach (Hawaii om. Maui)
 På 70-tallet er dette stedet valgt av hippier. I dag på søndager moderne blomst barn ordne ferie med musikk og dans til morgengry. I løpet av dagen kan du kjøre på stranden med Dr. Fritid - en kunstner som i 20 år trekker lokal skjønnhet, og ta ham et par leksjoner, kjøpe et maleri eller bestille et portrett (i all sin prakt og alltid naken i full vekst).
 Mest
 Wreck Beach (Canada, Vancouver)
 Nudiststrand er ca 8 km - ingen spøk. På bredden av en rekke handle hvor du kan kjøpe en masse interessante ting fra eksotiske håndlagde sjal til smykker. En av tradisjonene - den hellige kroppskunst deg med glede Paint noen del av kroppen.

 Den mest spektakulære
 Samurai Beach (Port Stephen)
 Past årlige migrasjon ruten passerer hvalen, så hvis du er heldig, kan du se dem rett fra stranden. Mer Port Stephen kalt delfin hovedstaden i Australia, og showet av disse vakre dyrene - en uforglemmelig skue! Vel, hvis du hadde en stor marine pattedyr dochekaysya fall - er holdt i november naken karneval.
 Den mest romantiske
 Orient Beach (Caribbean om. Saint-Martin)
 Det er ikke bare stranden, og et utvalg av hotell, restaurant, bar, butikker, et spa og treningssenter, og hver av disse institusjonene kan være uten bukser. Administrasjonen understreker at de fleste kundene - det par, antydet at de romantiske eskapader av besøkende til stranden klar til å overse eller helt snu seg bort.
 De fleste idretter
 Swanbourne Beach (Perth)
 Dette paradis minst 250 soldager i året, så dette er hvor nudister liker å arrangere morsomme rase. Du kan vinne en konkurranse surfere, tautrekking, kaste egg relé eller å motta en pris i konkurransen vakreste rumpe. Beat, merk begge kjønn, så selv om du ikke vinner, får uforglemmelig estetisk nytelse.
 Den mest bortgjemte
 Tulum Beach (Mexico, Tulum)
 En liten strand omgitt av tropisk skog, vil du våkne opp til fuglesang, og før du går til sengs for å nyte fantastiske solnedganger. Det er ingen nattklubber, men du kan svømme om natten på en øde strand. Ønsker å helt bryte vekk fra moderne sivilisasjon - dra på en tur til jungelen eller er i nærheten av Maya-ruiner.
 Den mest uhemmet
 Hedonism II og Hedonism III (Jamaica, Negril)
 De fleste nudist strender godtas ikke stirre rundt og flørte med andre uansett, men her er det normale, ungkarer og bille kommer hit på jakt etter romantisk eventyr. Du trenger ikke å kjempe med å velge klær, hårfjerning bikini området - og du er klar for nye seire.
 Den største pirat
 Anse du Gouverneur (Caribbean om. Saint-Barthelemy)
 Øya i mange år var hovedkvarteret pirat Daniel (Destroyer) Montbard. Det antas at en av hulene han begravet sin tyvegods, så nakne skattejegere er ikke uvanlig. Stranden er liten og veldig koselig. Øyas eldste levende innbygger av planeten, hun var 114 år gammel. Angivelig, tidsbruk her på bekostning av livet ikke angitt.
 Dette var en gjennomgang av de beste strendene i verden.  
Uvanlige stranden spill for jenter og gutter
 Gudinnen av stranden er ikke bare den mest attraktive jenta på stranden, men den vakreste, aktiv og omgjengelig. Fordi enkelt reise på bølgene eller lest "sommer" -listen er åpenbart ikke dine strandaktiviteter. Få komfortabel med likesinnede og lagspill. Oh, og gjør deg klar til å le mye.
 Stranden spill for jenter og gutter
 Du trenger: En god hukommelse og intelligens. Spillereglene: Med selskapet valgte vert. Han forlater, mens andre gjette linje fra en sang eller dikt som "Denne bikini babe du gudinne.";) Fremfor alt faller sammen antall ord per linje med antall spillere. Alle er på et ord, og alle sitter på ordstillingen. Føre tilbake og ber alle spørsmålene en etter en. Svare på dem, må deltakerne bruke sine ord i sangen - men i samme form og sak. Bly, er selvfølgelig å forutsi trinn. Hvis du etter den første runden på ham som svikter, starte på nytt. Spørsmål kan være absolutt alle, og de mer komplekse og uventede spørsmål vanskeligere å svare på.
 For eksempel, fører du spurte - Visste du at en effektiv måte å gå ned i vekt. Du må svare det slik: du spiser mindre om natten, gjør øvelsen, gi opp søtsaker og stivelsesrik mat eller ta på individuell diett.

 Relay


 Du trenger: Clean sand og noen steiner (2 per deltaker).
 Regler: På sand procherchyvayutsya startstreken og målstreken. Før hver deltaker i starten satt på to stein. I ett trekk, kan du oversette eller overføre til en ny plassering en stein, mens den andre må-touch. Og så hele veien til mål, er det viktig å røre enda en stein liggende. Den som får til mållinjen i mindre antall trekk, eller noen som var raskere. Hvis en spiller utilsiktet vil flytte steinen, for å være ekte, det teller som fremskritt er gjort når et steinkast unna, slik at han ikke kunne nå ham, ikke se opp fra den andre steinen, er det eliminert fra konkurransen.

 UFO


 Du trenger: To plater av forskjellige farger. Størrelsen på området for spillet avhenger av antall spillere. Spillereglene:
 Alle deltakerne i et vidt område, bør avstanden mellom naboer være 6-8 trinn. Hvilke som helst to står rett overfor hverandre, kan en plate og kaste dem begge i en sirkel med urviseren. Hver spiller prøver å fange og kaste raskt frisbee er igjen. I løpet av spillet, må man ta opp med den andre platen. Hvis spilleren vil savne frisbee eller samtidig med to hender, etterlater han. Når to medlemmer igjen, fortsetter de å kaste plater over og under, er det ikke før ett vыronyt.
 Stranden spill for jenter og gutter
 Våre kvinnelige lesere av nettstedet vil trenge: Pen og klistremerker, i ekstreme tilfeller bærbare. Spillereglene:
 Det er nødvendig å fremstille et papir på antall spillere. Hver deltaker skriver navn på et stykke noen reell eller fiktiv karakter - litterære, historiske, kinogeroya - og sender den til sin nabo i klokkens strelke.Tak alle aksje biter av papir og henge dem på pannen. Slik at alle kan se navnene på de andre, men kan ikke se henne. Målet med spillet - gjett hva du helten. For alt dette byttet på å stille spørsmål om hans karakter, å svare på det andre kan bare "ja" eller "nei". For å komplisere problemet, kan du begrense tiden gjette, for eksempel 1 minutt.

 Malay vsleybs - uvanlig strand spill for jenter og gutter


 Du trenger: Lekeplass med ren sand, net, ball. Spillereglene: Den største forskjellen Malay volleyball (eller Sipa, da dette spillet kalles i utlandet) fra tradisjonell som kaster ballen over nettet bør ikke armer, skuldre, ben eller hode. To spillere på laget er fôring i hjørnene av rutenettet og tar en tilbake. Han er avbildet i området (25 meter fra den bakre kanten av området). En spiller kaster ballen tar hendene, han reflekterer hans føtter over nettet - spillet begynte. Hvert lag har rett til en 3-tap ballen før ballen fløy til fienden. Og hvis en spiller gjør to eller tre innslag, etterlater han. Spille 3 part. Den som vil være mest ressurssterke og sist;.)
 Dette var en gjennomgang av de beste strendene spill for jenter og gutter.  
Яндекс.Метрика