Hvor du skal tilbringe en ferie i Russland
 Du har to ukers ferie, og denne gangen vil jeg nyte fullt ut. Du kan ikke bestemme seg for å dra på ferie med kjæresten min eller venner? Hvert alternativ har sine fordeler og ulemper. Velge!

 Hvor du skal tilbringe en ferie i Russland


 Før du forlater bør stille deg selv noen spørsmål. Hva forventer du av denne turen trenger? Ikke navyazыvaetes du meg? Eller kanskje du ønsker å tilbringe en ferie med venner bare fordi det er moteriktig? Svar ærlig!
 Hvor du skal tilbringe en ferie i Russland
 Så sjansene for en vellykket tur vil i betydelig grad øke. Utadvendt føler seg bedre i en gruppe. Introverts foretrekker å feriere i samme selskap bare elsket. Men det er ikke alt. Avgjørelsen av hvem du skal tilbringe en ferie, er også avhengig av hvilket stadium er dine relasjoner med kjære (hvordan å organisere ferie, reise, tur). I ung alder ønsker vi kjærlighet. Når en kjær der, vi går med ham på ferie med venner. Moro sammen i selskap med andre par. I denne alderen, for å ha en mer viktig gruppe, bekrefter venner hva en Partner attraktiv. Noen ganger endrer vi det til en annen. Men så finner vi noen virkelig spesiell, og bare ønsker å tilbringe ferien med ham. Når vi "nateshymsya" elskede, skape en familie, gjøre en karriere, vi vanligvis tenker på gamle venner eller på jakt etter nye venner. Dette betyr ikke at du er lei av din partner. Bare i forholdet, en ny fase hvor du vil igjen trenger energi gruppe. 

 Støyende publikum


 Når min mann og jeg er veldig sliten, selv med to små barn, gikk til hvile i et stort selskap. Men denne ferien ble skutt i topp ti! Vi begge klarte å bo med venner som ikke har nok tid i uken. Barna blir tatt vare på av en. Hvis en dag paret ønsket å fratre, vare på barna overtok de i ferd med å gå til stranden eller dra på en tur. Noen ganger sitter jeg på kvelden tillot mannen med avisen, og hun gikk på kino med barna, men neste dag satt jeg med venner i restauranten, og han konkluderte med våre etterkommere sove. Samlet, alt var flott! Litt hvile i gruppen, spesielt hvis partnere for tretti virker mistenkelig, fordi angivelig viser avstanden fra hverandre. Men dette er ikke sant! Vi er flokkdyr. Og kjære ikke trenger å være hele din verden. Naturligvis, etter mange års ekteskap, paret trodde det samme måte, samme syn på mange ting. Og når de er i selskap med venner, endrer situasjonen. Det er som en frisk bris: nye temaer for diskusjon, observasjon av hvordan andre løser konflikter som de er glad og så. d. Det hender også at folk kjører fra nære relasjoner i et parforhold med andre. Mellom dem mange uløste problemer som holder sammen bare forverrer problemet. Dette paret kan også foretrekker å hvile i en gruppe venner. Tross alt, venner er i stand til å uskadeliggjøre spenninger i motstridende familie!

 Hvor du skal tilbringe en ferie i Russland


 Vi prøvde mange ganger å tilbringe ferien sammen med venner, men gjorde det ikke. Vi søker kranglet. Så nå foretrekker å være alene sammen, for å unngå tvister og gjensidige krav.
 Noen ganger i slike nære relasjoner til andre mennesker på flukt til henne. De tar felles beslutninger, er det viktig for oss å bo sammen, fordi vi ett. Faktisk, folk er bare redd for at det å være i en gruppe, vil de slutte å være viktig for hverandre. I tillegg er det forhold hvor folk lett enes med hverandre; når de finner seg sammen i en stor gruppe, begynner umiddelbart konflikten. Tenk deg en mektig mann som ønsker å kommunisere bare med sin kone, psykologisk underordnet ham. Når de prøver å dra på ferie med venner, begynner mannen umiddelbart for å provosere konflikter. Derfor denne par foretrekker å tilbringe ferien alene sammen. Hvis de overvinne sine begrensninger vil føle deg som i et bur.

 I takknemlighet


 Vi og noen par gikk til Frankrike (Provence og Cote d'Azur: Vacation). Vi inviterte kjæresten min søster. Vi tror alle kan gjøre, hva han vil. Derfor, våkner opp om morgenen, plukket opp sekken og gikk en tur. Bare vente på den andre og tredje dag når vi endelig krysset vertinne, hun fornærmet, sa at dette utakknemlig på vår del - ikke delta i felles frokost. Hun mener dette bringer oss. Vi opptrådt svært uhøflig. Kjæresten min prøvde å berolige søsteren. Men jeg føler meg som om jeg har min eldre tante Shpet.
 Når noen inviterer oss et sted, alltid forfølger han sin interesse. Og dette er naturlig! I dette tilfellet, stående invitasjon perfekt vertinne ide om den perfekte tidsfordriv.
 Hvor du skal tilbringe en ferie i Russland
 Vi må huske på at det du synes ideelt tidsfordriv, ikke nødvendigvis slik for partneren din. Så sørg for å ta en avgjørelse med venner. Derfor må disse forslagene nøye tenke på. Ja, kanskje det vil være i stand til å spare litt penger, men det er nødt til å ofre noen deres interesser, kan du selv partner krangel med dette. Som et resultat tilbake fra ferie sliten og trist. Og dette er trolig for høy pris.
 Våre fordeler i form av fritidsaktiviteter endres over tid. Så tror ikke det vil alltid være å gjenta den samme setningen: "Vi liker å reise for å varme" eller "Jeg ønsker å hvile bare elsket, men han trekker alltid sammen alle sine venner." Men husk: de mer fleksible partnere i diskusjonen om felles hvile, jo større er sjansene for et lykkelig ekteskap! Du må analysere deres tur og kommer til å rette konklusjoner. Hvis noe ikke fungerte i fjor, for å gjøre alt for at årets ferie var en suksess!
 Nå vet du hvor du skal tilbringe ferien i Russland :)  
Den ferieromanse med en utlending
 I en alder av 18, bestemte jeg meg for at i påvente av en stor og ren kjærlighet jeg ønsker å reise rundt i verden og for å ha et romantisk forhold med størst mulig antall menn. Opp til 32 år min komparativ forskning i interkulturelle relasjoner artikler horisontalt ble fullført (til rette for nybakte min mann). Viktigst, innså jeg for meg selv, ingenting påvirker oppførselen til mennene i sengen, hans familie og morsmålet! Et våpen i forførende kvinner kan ikke være det samme overalt, alle nasjoner, alle kulturer, har alle trossamfunn sin egen affære koden! Som fører solar gutt fra California strand med en halv omdreining, vil virke ekkelt Finn og italiensk - kjedelig! Hvis Dane eller arrogante Englishman spennende og uhemmet kvinner som selv vil de vinne, spanjolen eller en Turk disse kvinnene bare skremme! Brasilianere som åpenlyst iført jenter (kvinners mote, 2011), mens amerikanerne bare anklagende så etter dem. Så, før du rush til erobringen av andre land, bør du lese denne guiden, men et hemmelig ønske og potensielle elskere kjærlig strategier. 

 Frankrike


 Flørt
 Man foreslår, hun bestemmer, hans taktikk inkluderer upåklagelig gentleman oppførsel, komplimenter og entydige hint! Den mest viktig signal - en invitasjon til middag. Det er enighet om at hans vydyhnuvshy «Oui», samtykker du automatisk til dessert horisontal.
 elske
 Fransk - herre svik, kjærlighet er for dem det samme naturlig som å spise, men bare obыden. De elsker å gjøre kjærligheten ofte (ca 151 ganger i året, ifølge forskning Durex), men Vite-Vite (dvs. rask) som bekrefter alle mine fransk kjæreste.
 Med seieren
 Elegante kjoler, dyre klær og hæler pluss fange den franske levemåten (slik arroganse fransk!) Og uimotståelig koketteri. Idealvekt eller mange åpne sin kropp liten interesse: ". Hvem som er sjefen" mer inntrykk på ham vil produsere bevegelse, full av mening (! Dans med ham) og vilje jenter ta initiativ i sine egne hender og vise ham For eksempel, bandt ham på hender og føtter, eller ved hjelp av litt kjærlighet leketøy.
 Hva det fremmed
 Rien ne va plus, vil du ikke lykkes hvis du er eier av "tilbehør" som tatoveringer og piercinger, kledd i jeans og joggesko.
 Vær forsiktig
 Fransk - verbal "nymfomanы." Språk for dem som smøremiddel. Nyt hans ord. men tror ikke noen av dem. Tross alt, du ønsker å forlate for å bringe en uforglemmelig opplevelse, ikke et knust hjerte

 USA


 Flørt
 I motsetning til vennskap med den franske kjærlighet med gjennomsnittlig amerikansk fyr blottet for enhver sjarm, men ganske effektiv, "Hyggelig å møte deg. Har du en kjæreste? Du kan invitere deg til å drikke et glass? ". Så lenge du ikke begynner å sende ham entydige signaler om at det er klar til å fortsette kvelden, vil du være så søt skravling. Den mest viktig signal: hvis Lørdag kveld du la den betale for seg - du elsker det automatisk lover, om ikke i dag, ikke senere enn den femte dato.
 elske
 American føles garantere din orgasme, og gir deg sine prestasjoner til 29 minutter av gangen. American slaget vet hvordan. konvertere en dato i den romantiske eventyr av filmen. Inntil du offisielt erklære meg selv et par, er det ikke zmyhnuvshy øye vil fortsette lyubovualnыe opplevelser andre steder, og vil ikke tankene hvis du vil gjøre det samme.
 Med seieren
 Naturlige, sport, feminine og med en følelse av humor - ". Nabolag jenter" det opphisse typiske
 Hva det fremmed
 Som en vranglås vil lede deg også abstruse samtaleemne som politikk eller religion, så vel som for mange åpne kroppen eller fravær BH under en t-skjorte - Britney Spears er ikke lenger i utviklingen!
 Vær forsiktig
 First Date må avsluttes før midnatt, at du ikke er forvekslet med en jente lett dyd, og den tredje han må vente lyubova.

 England


 Flørt
 En engstelig for å starte dating, en gentleman i midten, uimotståelig til slutt - engelskmann tør å snakke med deg som om etter et par pints "Shnessa." Før det, vil han prøve å tiltrekke oppmerksomhet, syplyuchy vitser høyre og venstre. Smil å muntre ham før han endelig beruset. Telefon - sin viktigste allierte i forførelse, raskt sender han CMC, enn samtale. Nowhere CMC-flørting er ikke populær som hjemmet til Beckham!
 elske
 Den britiske kjærlighet til ingenting forplikter kjærlighet for en natt, rollespill, uanstendige vitser og kjærlighet i en stående posisjon! 11% av mennesker i Storbritannia selv mener at i denne posisjonen ikke kan bli gravid! Kanskje du bør ta seg av det meste av prevensjon
 Med seieren
 Flerverdiattributtet ekspresjon. avslappet holdning, eksentriske klær og ironi blandet med svart humor: jo mer du podtrunyvaesh (på seg selv, hele verden eller nåværende), den attraktive og lyubovualnee du ser i øynene hans.

 Hva det fremmed
 Vitser om kongefamilien.
 Vær forsiktig
 Kysser han oppfatter som et snev av kjærlighet! Og mine egne observasjoner, hvis hun ville vurdere veldig lang engelskmann, han vil ta det som en manifestasjon av interesse og vchepytsya det som en kongelig hund av ankelen uforsiktig passer!

 Kalkun


 Flørt
 På grunn av varme tyrkiske menn ikke kjøre noen av det smukke kjønn, uavhengig av alder og eksterne data.
 elske
 Elskere av Midtøstens respondentene fikk den høyeste poengsummen jeg gi: for utmerket klarhet, evne til å nyte og glede (aromatisk olje massasje, lett spanking og dominans i spillet). I en annen situasjon ser tyrkisk "sultan lyubova" Haidar Dyumen, sa han, 50% av hans landsmenn har aldri hørt om klitoris!
 Med seieren
 Hvis han kan beskytte deg hele tiden - selv fra kraftig regn.
 Hva det fremmed
 På den ene siden, han bare ønsker kjærlighet. På den annen side, hvis han ikke respekterer verken deg eller meg selv. La en liten poderhaetsya!
 Vær forsiktig
 Ikke flørte med noen hvis du kommer i følge med satellitt, i øynene av tyrkiske menn vil miste ansikt, og du - ære!

 Spania


 Flørt
 Som italienerne, spansk macho som babes gråte etter noe sånt som "Noia, Guapa! ". Enjoy, men aksepterer ikke disse gatene komplimenter til hjertet. Bare en lang, rett og piercing utseende mann er i begynnelsen av denne varm flørte! Svar, men ikke smile - Flørting for en spanjol som tyrefekting og interessant bare hvis en kvinne blir utsatt umiddelbart. Ikke bli overrasket om han ville flørte med alt kjød spanjoler som touch og trolig tilhører dem lettere enn andre, mens alltid rester gentleman.
 elske
 Omtrent 70% av spansk vurdere kvaliteten på sine landsmenn elsker perfekt. Spanske menn som enkle kjærlighet - spille spill, leker og annet erotisk underholdning de anser under dem. På den annen side, i noe annet land av kjærlighet for en natt så ofte det er sterke relasjoner, både i Spania!
 Med seieren
 Elegant kjole spanjolen drepe raskere enn den franske, men mer inntrykk på ham produsere stolt kvinne med sterk karakter. Og fortelle ham mer om hans familie - så vil det smelte enda raskere.
 Hva det fremmed
 Han er usannsynlig å nyte din bedrift eller for ubeskjedne oppførsel, og hvis du i tillegg skal du fornekte sin touch (hånd på skulderen hans, tett dans), vil det være for ham samme fornærmelse som om du viste det blomster!
 Vær forsiktig
 Ikke overdriv med alkohol, kan spanjolene på ånden ikke tolerere drunken kvinner.

 Italia


 Flørt
 Romantisk frieri i Italia - den nasjonale idretten. Hvis han virkelig ønsker å få deg, så du vil henge på ørene komplimenter som pasta al dente, og demonstrere din intuisjon (som er å fortelle deg om er deg).
 elske
 Han foretrekker stilen "Ferrari": halv-back posisjon og den første til å fullføre. Etter 14 minutter, viser statistikken, vil det allerede være på vei til sin mor. Hvis han virkelig fanget deg. det vil, vil du finne det samme klitoris, som så mye snakk, og spise det. utflytende "Nutelloyu" (ikke spør hvordan det var -! adhesively). Selvfølgelig er det i bilen, fordi italienerne ingen egen bolig. Forresten, de er veldig lojale mot sin landsmann og følges sjelden søker en utlending.

 Med seieren
 Han elsker humoristisk, vittig samtale og feminine former. Han er en fan av bella Blonda. blondiner og bli fascinert av din sjenert skjørhet.
 Hva det fremmed
 Overraskende, de fleste italienere frykter for svikt i sengen, så ikke predъyavlyay oppblåste påstander.
 Vær forsiktig
 En av tre italienske daglige turer med min mor på besøk, og ett i syv bachelor på 35 fortsatt bor sammen med henne.

 Hellas


 Flørt
 Kamaki - dette harpun som grekerne hentet fisk, mens - på den lokale lingo - jakten på blonde otpusknytsamy. Evnen til å flørte - hest grekerne, en nasjonal hobby inkluderer lyubovualnыe hint og ironisk machyzm og utrolige komplimenter. Naturligvis, alt dette "vakker løgn" som de sier på Kreta liten betydning i virkeligheten - grekerne bare forpliktet til deres nasjon som italienerne.
 elske
 Romantisk, utmattende, obskønt, avkom av Zevs make love 164 ganger i året (en verdensrekord) blir brukt under et samleie opp til seks typer lyubova. I OL-laget for verden lyubovu grekerne i første omgang!
 Med seieren
 Hvis du blir entusiastisk diskutere med ham Hellas 'historie.
 Hva det fremmed
 Det er ansett som en fornærmelse. da han kom til den greske klubben, vil du bli flørte med en mann fra et annet selskap (Rage). Rage - midlertidig samfunnet. sammensetning er i stadig endring gjennom telefonsamtaler før og etter partier, men de er stengt for kvelden!
 Vær forsiktig
 Grekerne - Kings of flørter, men bare borte fra hjemmet ditt og ikke foran sin familie.

 Latin-Amerika


 Flørt
 I Argentina, menn rope etter deg som patetiske og uanstendig komplimenter: de skiller seg ikke høflighet (kan røre deg hender eller dra i håret!), Men kan overvelde deg poetiske detaljer som "Jeg ønsker å være ditt blod hjerte! ". I Brasil, flørter med hjelp av utsikt, smiler og kysser. En brasiliansk venn av meg som kom til oss på jobb, sukket: "Hjemme alltid måtte jeg flykte fra menn! »
 elske
 Samleie brasilianere i en av de lengste (ca en time), mens de er engasjert lyubovom ca 143 ganger i året.
 Med seieren
 Ingen steder i verden er ganske naturlig skjønnhet ikke er verdsatt like høyt som i Brasil! Men visuell appell - det er bare et bilde og ramme for det - personlige egenskaper: stolthet, uavhengighet og utspekulert!
 Hva det fremmed
 Hvis du vil ikke vite hva Saudade, til uforklarlig tendens melankoli.
 Vær forsiktig
 Utroskap sjalu for latinamerikanere - en ekte drama. Det er derfor de i utgangspunktet klart avklare status for forholdet.  
Яндекс.Метрика